Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Halooo
Fideliss, moja wczorajsza historia tez podobna, w mc fryty i ulubiony mcWraporaz sterta truskawek u tesciowej...
Tatus dzis zrobil bryndze z bundza, a jaka pyszna puszysta!zapraszam!
Buziaki dla wszystkich :*simcat86 wrote:Cześć Dziewczęta!!! wpadłam się przywitać i jednocześnie pożegnać! ale tylko na dwa tygodnie, później do Was wracamnasz długo oczekiwany urlop właśnie się jutro rozpoczyna
A tak w ogole t witam kochaneMisty87, Fidelissa lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Mała Mi86 wrote:Mam pytanko.Dziś mam 8 dzień brania dupka.Powinnam brać 10 dni.Czy mogę np skrócić branie tych tabletek????Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyMała Mi86 wrote:Mam pytanko.Dziś mam 8 dzień brania dupka.Powinnam brać 10 dni.Czy mogę np skrócić branie tych tabletek????
-
nick nieaktualny
-
Widze, ze czeka mnie nalot kumpel z OVF
zapraszam!
Simcat pogoda w krate, ale zycze slonka
Fidelissa dopiero mi uswiadomilas,a ja nawcinalam sie oscypkow,korbocy,bundzu na weselu i teraz...a przeciez to nie pasteryzowane...ups!
Kasiu wbijam do Ciebie na wrapa! Dzis,jutro???
Malenq, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wyniki badania krwi odebrane. Ok. Jutro robię awidnosc toxo, która pokaze kiedy chorowalam na toxo, mam nadzieje, ze nie w ciazy. 69zl f...ck.
Trudno.
Dentystka stwierdziła, ze zabki wyleczone. Następna wizyta we wrześniu . Tzw. Kontrola.
Kupiłam prezencik dla kuzynki i kuzyna:)
Jutro na imieniny kuzynki uff stop nie czuje. Łydki mnie bolą...
Zaraz sie biorę za malowanie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 19:34
Delia, Z. lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane
Wpadłam się przywitać i życzyć każdej miłego wieczorku.
My z mężem byliśmy na urlopie i nie miałam dostępu do neta, dlatego piszę dopiero dziś.
Jestem po wizycie u gina. Prawdopodobnie będzie syn
Wszystko jest ok. Ma 13 cm i prawidłowo się rozwija.
A co u Was Kochane? Jakieś zielone kropki?
Przesyłam buziaki i moc wiruskówLena87, przedszkolanka:), Laura, Misty87, Little Frog, Fidelissa, dżona, santoocha, Delia, Nati89, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnaaa:) wrote:Hej Kochane
Wpadłam się przywitać i życzyć każdej miłego wieczorku.
My z mężem byliśmy na urlopie i nie miałam dostępu do neta, dlatego piszę dopiero dziś.
Jestem po wizycie u gina. Prawdopodobnie będzie syn
Wszystko jest ok. Ma 13 cm i prawidłowo się rozwija.
A co u Was Kochane? Jakieś zielone kropki?
Przesyłam buziaki i moc wirusków
Cześć Kochana, cieszę się bardzo że u Was wszystko w jak najlepszym porządku
no to wątek atakuję chłopaki
Jak ten czas strasznie szybko płynie, jeszcze nie dawno wspólnie się cieszyliśmy że się udało a tu już masz 18 tydzień .. Szok
Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
Mi z badan na toxo wyszlo,ze mialam stycznosc w przeszlosci, a teraz jest ok. Tylko kiedy to bylo...
Aniu dolaczasz do klanu chlopakow na watku?? Ale beda mialy dziewczyny branie za nascie lat hahaah co slysze, to chlopak sie rodzi...
Zajsonek nie mam pojecia co to moze bycWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 20:30
Anaaa:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Lena dokładnie, czas leci jak szalony, a do mnie dalej nie dociera to wszystko
A co u Ciebie? Muszę Ci powiedzieć, że udało mi się w końcu dorwać Mogena w tesco. Jeju jaki on pyszny! .. ale tylko dzioba zamoczyłam, bo dużo nie wolno
Misty wysyp chłopaków w tym rokuU moich znajomych co teraz rodziły to też same chłopy
no ale trzeba zadbać o to, żeby na świecie było więcej dżentelmenów i romantyków xD
Jak się czujecie?
Zajsonek może to zagnieżdżenie?Lena87, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam mam pytanie do was dziewczyny otuz jestem dokladnie 8 dni po owulce oczywiscie staramy sie z mezem o dziecko i teraz tylko czekac na wynik ale moje pytanie brzmi czy ktoras z was miala napady garaca i zimna w nocy np ? dzisiaj w nocy sie budzilam i raz bylo mi goraco potem zimno i tak pare razy.. czy myslice ze to moze byc juz jakis pierwszy objaw ? dodam ze zawsze po owulce mialam sucho a teraz pare dni mialam sluz taki kremowy podobny do plodnego przed owulka.. czy ktoras juz tak miala ? z gory dziekuje za odpowiedz
))
-
Zajsonek wrote:Anaaa mam nadzieję, że tak ale ból jak na @
Ile może trwać takie krwawienie?
@ powinnam dostać za 4 dni
Krwawienie implantacyjne jest niewielkie i nie powinno trwać zbyt długo. Przynajmniej tak twierdza specjaliści. W praktyce każda kobieta jest inna