Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZajsonek wrote:na każdego przyjdzie czas
najlepsze jest to, że nastolatki, które bronią się rękami i nogami przed ciążą szybko w nią zachodzą, a te starające bardzo chcą i zazwyczaj dłuży to się przez kilka cykli
No dokladnie tak to wyglada !! ;/ Oczywiscie ze bedzie pozytywny trzymiemy kciuki)
-
hej kochane gratuluje Martusia bo zapomnialam sierotka ci pogratulowac:D
Reszcie zycze wtrwalosci cierpliwosci i tych 2ch upragnionych kreseczek...martusia1986 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mery88 wrote:Witam mam pytanie do was dziewczyny otuz jestem dokladnie 8 dni po owulce oczywiscie staramy sie z mezem o dziecko i teraz tylko czekac na wynik ale moje pytanie brzmi czy ktoras z was miala napady garaca i zimna w nocy np ? dzisiaj w nocy sie budzilam i raz bylo mi goraco potem zimno i tak pare razy.. czy myslice ze to moze byc juz jakis pierwszy objaw ? dodam ze zawsze po owulce mialam sucho a teraz pare dni mialam sluz taki kremowy podobny do plodnego przed owulka.. czy ktoras juz tak miala ? z gory dziekuje za odpowiedz
))
-
nick nieaktualnyAnaaa:) wrote:Lena dokładnie, czas leci jak szalony, a do mnie dalej nie dociera to wszystko
A co u Ciebie? Muszę Ci powiedzieć, że udało mi się w końcu dorwać Mogena w tesco. Jeju jaki on pyszny! .. ale tylko dzioba zamoczyłam, bo dużo nie wolno
Aniu bo My wiemy co jest dobrenie martw się MOGEN nie zginie
Co u Mnie ? Dziękuję że pytasz ..
Aktualnie czekam na @ dziś odstawiłam duphaston, bo więcej tabletek nie mam.
Opryszczka jak zawsze pojawiła się, piersi zaczynają boleć to ostatnio moje objawy @.
Gdy wredota przylezie namiętnie będę połykać CLO i zobaczymy czy skurczybyk pomożeFidelissa, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Czy macie jakieś wieści od Laury?
Fidelissie, Laura wczoraj odzywała się bodajże, pisała że jest po kolejnej inseminacji i ostatniej, pęcherzyk pękł i teraz oczekuje na testowanie 14 dni bądź do @Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 22:15
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Kochane jednak to @ się rozkręca
Moja faza lutealna 9 dni, coś za krótko..
Po @ idę do gina na kontrolę z moją torbielką..
Może to przez dupka, tak szybko przyszła @..
No ale cóż nowy cykl, nowe szanse
Całuje was kochane<3
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Aniu bo My wiemy co jest dobre
nie martw się MOGEN nie zginie
Co u Mnie ? Dziękuję że pytasz ..
Aktualnie czekam na @ dziś odstawiłam duphaston, bo więcej tabletek nie mam.
Opryszczka jak zawsze pojawiła się, piersi zaczynają boleć to ostatnio moje objawy @.
Gdy wredota przylezie namiętnie będę połykać CLO i zobaczymy czy skurczybyk pomoże
Życzę Ci Kochana żeby jednak @ nie przyszła, a jak już się pojawi to zaciskam na nowo kciuki żeby CLO pomogło ;* -
nick nieaktualnyZajsonek wrote:Kochane jednak to @ się rozkręca
Moja faza lutealna 9 dni, coś za krótko..
Po @ idę do gina na kontrolę z moją torbielką..
Może to przez dupka, tak szybko przyszła @..
No ale cóż nowy cykl, nowe szanse
Całuje was kochane<3
Jest to całkiem możliwe, że dupek sprowadził @
Głowa do Góry, to dopiero pierwszy cykl
Teraz spinaj poślady iz przyjemnością
-
nick nieaktualnyAnaaa:) wrote:Życzę Ci Kochana żeby jednak @ nie przyszła, a jak już się pojawi to zaciskam na nowo kciuki żeby CLO pomogło ;*
Aniu, przyjdzie jak zawsze wywołana przez dupka
Jeśli chodzi o mój cykl to nic się nie zmieniło, nadal wszystkiego brak
Mam nadzieję, że ruszą do pracy moje jajniki i coś w końcu się zacznie dziać.
Fidelissa wrote:Powoli oczka sie zamykają. Idę spać.
Zostawiam wiruski:))
&&&&&&&&&&&
Dobranoc Fidellis , jednego wiruska skradnęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 22:23
Z. lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam za was kciuki mocno mocno....ja musze sie wyciszyc...takze powodzenia wam zycze...a jak narzie dobranoc:D buziaczki kochane
Lena87, AnusiaM, Another lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️