Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak robiłam badania hormonów, witaminę D, DHEA-S plus cukier i insulinę to zapłaciłam ponad 350 zł za wszystko. Biorąc pod uwagę, że za leki płacę ponad 400 zł a za wizytę 180, uważam, ze chociaż badania powinny być refundowane, nawet jeśli lekarz przepisał je prywatnie.
Delia lubi tę wiadomość
-
Ja też dziś byłam na upuszczeniu krwi. Na szczęście morfologia, tsh i badanie moczu= 29,5zł.
Ponuro dziś strasznie, zaczął padac deszcz, ale za to ciepło i już nie tak parno jak wczoraj.
Chyba zaczyna mi się uwidaczniać brzuszek
Jakiś miesiąc temu stałam w kolejce w sklepie, podeszła druga kasjerka i mówi "zapraszam..." to ja zadowolona podchodzę, a ona kończy "...panią w ciąży", a mi zza pleców wytacza się taka w ósmym albo i dalej miesiącu. Fuck! Przecież ja też jestem w ciąży! Tyle że jeszcze nie było nic widać...
Delia, Little Frog, dżona lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Ja też dziś byłam na upuszczeniu krwi. Na szczęście morfologia, tsh i badanie moczu= 29,5zł.
Ponuro dziś strasznie, zaczął padac deszcz, ale za to ciepło i już nie tak parno jak wczoraj.
Chyba zaczyna mi się uwidaczniać brzuszek
Jakiś miesiąc temu stałam w kolejce w sklepie, podeszła druga kasjerka i mówi "zapraszam..." to ja zadowolona podchodzę, a ona kończy "...panią w ciąży", a mi zza pleców wytacza się taka w ósmym albo i dalej miesiącu. Fuck! Przecież ja też jestem w ciąży! Tyle że jeszcze nie było nic widać... -
Ja wlasnie zrobilam liste i wywiesilam w przedpokoju podzialu obowiazkow
bo wkurzyla mnie tesciowa wchodzi i mowi ze nie umyta podloga i babcia jakby weszla to bleblebe.. ja pierdole.. kurwa nie bede ryla caly dzien i sprzatala.. wystarczajaca w tym domu ( nie naszym) narobilismy juz porzadkow ;/
w wejsciu wiadomo ze sie nanosi.a maz nawet sie nie odezwal.. i pozniej do mnie ze mama tak powiedziala i trzeba to zrobic.. no to mu dalam mopa i mowie to szoruj ;/
ta sie wkurwilam ze zrobilam rozpic=ske mycia garow codzienn , i innych co drugi tydzine on sprzata cala gore a ja dol.. itp itd.. mam gdzies kurde co ja sprzataczka .. ;/ -
a zrobila ta liste zeby mu odowodnic ze on to sprzata od czasu do czasu ;/ ma wypisane dni jak nie zrobi to bede zaznaczala na czerwono ;/
dodatkow wypisalam co ma ie skladac na sprzatanie ;/ ze nie tylko zamiesc i to wszytsko tylko zamiesc umyc podlogi , kurze .. itp itd
b mowi ze on to co tydzien sprzata ;/ no tak tylko ja poprawiam ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 11:45
-
ale co ja obchodzi porzadek tam gdzie wy mieszakacie .. o cholera sobota byla dawno i wiadomo, ze sie zabrudzilo.. moglas jej dac biała rekawiczke i niech moze jeszcze kurze sprawdzi .. wrrr a najgorsze jest to , ze facet sie wtedy nie odezwie..
-
wieci lubie tesciowa ale mnie wkurzyla pierwszy raz tak walnela ;/
a ten nawet nsie nie odezwal i wyszlo ze ja nie dbamo dom.. bo przeciez u nich tylko mama sprzata ;/
moj sprzata owszem ale poierznie np kurzy nigdy nie scera jak myje podloge to raczej ja przeplka a nie doszoruje ;/ -
ja rozumiem on pracuje fizycznie ale wieczorem moze umyc dwa talerze i kubki ;/ a nie zeby sie nawarstwialo..a ja specjalnie nie myje i pozniej myje je przez pol soboty wiec nauczy siesystematycznosci
-
i dookola duzy ogrod i w cholere grzadek z warzywami i jeszcze ciagle malo i malo... juz nikt tyle pola nie uprawia.. masakra ..rozumiem troche ale po cholere mi 80 krzakow pomidorow 8-/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 11:55