Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 gratulacje za męża! prosze jaki pomysłowy i zamiast kupic coz z narzedzi to kupił Tobie sukienkę! brawo !!
Mala Mi - czesto testy wogole nie wykazuja ciązy, nawet po terminie @, u mnie tak było...zrob bete;)
Złota to czekamy z Toba na termin@ albo małej fasolki:) u mnie był bol menstruacyjny i to spory...a potem prosze: beta wysokawszystko sie za niedlugo okaze!! 3mam kciuki
Sandoocha dobre z tą kolejka;) trzeba było wypiąć brzuszek!!!zresztą jak się porzadnie najesz na pewno widać go bardziej
XxMoniaXx wrote:wszystkie Mamuski w naszym watku sie spodziewaja syna .. kobity czego wyscie sie najadly
Monia Ty nic nie mów...ja w poniedzialek mam miec pierwsze USG i moze sie okazac,ze mam blizniaki albo wiecej...
moja mama jest jedną z blizniaczek a babcia jeszcze miala trojaczki
wiec jak sie okaze ze chlopaki to napisze Ci co jadłam
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
A mój jest mega porządny, ma wyniesiony z domu nawyk sprzątania i raczej dzielimy się pół na pół. Ale, jak mieszkaliśmy tylko we dwoje w wynajętym mieszkaniu, to nie było opcji, że wstawia brudny talerz do zlewu i sobie idzie, a teraz jak jest mamusia pod ręką, to nie pamiętam żeby cokolwiek zmył.
Wcześniej był układ, że skoro ja gotuję, to on zmywa. Teraz mu to zanikło.
Jak się teście wyniosą, to mu przypomnę co niecoLittle Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:A mój jest mega porządny, ma wyniesiony z domu nawyk sprzątania i raczej dzielimy się pół na pół. Ale, jak mieszkaliśmy tylko we dwoje w wynajętym mieszkaniu, to nie było opcji, że wstawia brudny talerz do zlewu i sobie idzie, a teraz jak jest mamusia pod ręką, to nie pamiętam żeby cokolwiek zmył.
Wcześniej był układ, że skoro ja gotuję, to on zmywa. Teraz mu to zanikło.
Jak się teście wyniosą, to mu przypomnę co nieco -
XxMoniaXx wrote:a kiedy nadejdzie ta cudowna chwila ich wyprowadzki ???
-
wszystko będzie dobrze Monia!!
zobaczysz....
Santoocha...mężczyźni maja wlasnie tą zdolnosc...
moj jak przyjezdzamy do jego rodzicow...wogole nic nie robi...chociaz mowie mu..."poskladaj ze stolu, wrzuc talerze do zmywarki, po co Twoja mama ma to sama robic po wszystkich"...a jego odpowiedz? ..: " przeciez ona sama tego chce"...
no, come on!!!
tresowac ich trzeba i tyle
XxMoniaXx, santoocha, Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Delia wrote:wszystko będzie dobrze Monia!!
zobaczysz....
Santoocha...mężczyźni maja wlasnie tą zdolnosc...
moj jak przyjezdzamy do jego rodzicow...wogole nic nie robi...chociaz mowie mu..."poskladaj ze stolu, wrzuc talerze do zmywarki, po co Twoja mama ma to sama robic po wszystkich"...a jego odpowiedz? ..: " przeciez ona sama tego chce"...
no, come on!!!
tresowac ich trzeba i tyle -
Wiecie co mój też nie sprząta
Ale jego 12 godzin w domu nie ma a ja siedzę i nie pracuję to co mi szkodzi posprzątać. Za to skarpety i majty sam sobie pierze choć mam pralkę mówiłam żeby zostawił to wrzucę i spoko ale nie tak nauczony więc niech pierze
A mieszkamy z teściami i nie ma spięć teściowa sprząta swoją część domu a ja swoją
I nie wchodzimy sobie w drogę. Nawet mówi że jak już się zdecydujemy na dziecko ( tak nie wie że nie możemy ) To przejmie ona większą część.
Delia lubi tę wiadomość