Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Złota wrote:Krwawienie implantacyjne jest niewielkie i nie powinno trwać zbyt długo. Przynajmniej tak twierdza specjaliści. W praktyce każda kobieta jest inna
Artykuł znaleziony w necie:
Powód krwawienia w ciąży nr 1
Niewielkie, trwające kilka dni krwawienie na samym początku pierwszego trymestru (5–10 dni po poczęciu) może towarzyszyć zagnieżdżaniu się zapłodnionej komórki jajowej w ścianie macicy. Przyszłe mamy nie zawracają sobie nim głowy, bo na ogół nie mają jeszcze pojęcia, że są w ciąży i biorą je za miesiączkę.
Powód krwawienia w ciąży nr 2
Zdarza się także (rzadko, ale jednak), że krwawienie pojawia się w terminie, w którym - gdyby nie ciąża - rozpoczęłaby się miesiączka. Na ogół trudno je jednak pomylić ze zwykłą menstruacją, bo jest skąpe. -
Mery88 wrote:Kochana ja nie mowie o plamieniu implantacyjnym tylko sluzie plodnym,czytalam ze jak nie ktore dziewczyny tak mialy po owulce to im sie udalo i byly w ciazy
:) poza tym zastanowily mnie te napady goraca i zimna w nocy
to co napisała Złota dot. się mojego problemu kochanie -
nick nieaktualny
-
Jeju net mi nawala
Zajsonka tak jak Złota mówi: plamienie niewielkie i krótkotrwałe
Merry ja miałam uderzenia gorąca po owulce, a nigdy tak nie miałam. Okazało się, że jestem w ciąży. Do dzisiaj się zdarza. A uczucie zimna u mnie jest normalne. Zmarzluch straszny jestem ogólnie -
nick nieaktualnyAnaaa:) wrote:Jeju net mi nawala
Zajsonka tak jak Złota mówi: plamienie niewielkie i krótkotrwałe
Merry ja miałam uderzenia gorąca po owulce, a nigdy tak nie miałam. Okazało się, że jestem w ciąży. Do dzisiaj się zdarza. A uczucie zimna u mnie jest normalne. Zmarzluch straszny jestem ogólnie
Kochana ja tez z natury jestem taka ze zawsze mi zimnoale pamietam ze moja kolezanka tak miala uderzenia goraca potem zimna tak na przemian ale w dzien i tez okazalo sie ze ciaza natomiast u mnie 8 dni po owulce.. podobno kazda kobieta ma inaczej a objawy najwczesniej 2/3tyg po zaplodnieniu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa juz zaczelam w tym miesiacu i zobaczymy co z tego wyjdzie ovu pokazalo mi sie ze owulacja nastopi 21.05. natomiast wystapila 20ego 3 dni wczesniej dzien po dniu przytulalismy sie z mezem i sama jestem ciekawa czy sie udalo czy nie, nie kotre dziewczyny na prawde dlugo sie staraja i sie tego boje az strach myslec mam nadzieje ze kazdej z nas starajacej szybciutko sie uda
)
-
Mery88 wrote:Kochana ja tez z natury jestem taka ze zawsze mi zimno
ale pamietam ze moja kolezanka tak miala uderzenia goraca potem zimna tak na przemian ale w dzien i tez okazalo sie ze ciaza natomiast u mnie 8 dni po owulce.. podobno kazda kobieta ma inaczej a objawy najwczesniej 2/3tyg po zaplodnieniu
Każda jest innatrzymam kciuki
!
-
nick nieaktualny
-
Mery88 wrote:Ja juz zaczelam w tym miesiacu i zobaczymy co z tego wyjdzie ovu pokazalo mi sie ze owulacja nastopi 21.05. natomiast wystapila 20ego 3 dni wczesniej dzien po dniu przytulalismy sie z mezem i sama jestem ciekawa czy sie udalo czy nie, nie kotre dziewczyny na prawde dlugo sie staraja i sie tego boje az strach myslec mam nadzieje ze kazdej z nas starajacej szybciutko sie uda
)
na każdego przyjdzie czasnajlepsze jest to, że nastolatki, które bronią się rękami i nogami przed ciążą szybko w nią zachodzą, a te starające bardzo chcą i zazwyczaj dłuży to się przez kilka cykli
-
nick nieaktualny