X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi, niestety nie mam zielonego pojęcia co Ci napisać, nie spotkałam się z takim przypadkiem. Ale ważne, że jesteś pod opieką specjalistów.

Kasia, witamy na starych śmieciach :D Ja jak zerwałam ze słodyczami ponad miesiąc temu, to od tego czasu tylko kilka razy mi się przytrafiło coś wciągnąć :) Teraz kolej na frytki, a ostatnio z mężem trochę ich zjedliśmy. No i jeszcze ćwiczenia planuję ponownie wdrożyć, bo po ostatnim razie się troszkę wystraszyłam, bo mnie kręgosłup przez tydzień bolał i nie chciałam go nadwyrężać bardziej.

Monia, no mam nadzieję, że się poprawią wyniki męża, bo jak tak dalej pójdzie, to posiwiejesz w tak młodym wieku. Dobrze też, że masz sporo obowiązków w domu i wokół niego, bo jakbyś tak całe dnie na forum spędzała, to by Cię jeszcze w kaftanie wywieźli ;]

• Złota Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Oczywiście że samo się nie zrobi, ale od pisania i myślenia że ma się problemy też nie zajdziesz ;)
    Nie chodzi o to że ma być Ci obojętne wszystko, tylko lekko wrzucić na luz ..

No właśnie, zestresowany organizm uznaje, że nie ma szans na zdrową ciążę i blokuje wszystko uniemożliwiając zajście. tak mi gin mówił.

Poza tym, Monia, masz 23 lata (dobrze pamiętam?), masz czas! Zdążysz zafasolkować. Ty nie Królowa brytyjska, stabilność państwa nie zależny od tego, czy urodzisz potomka w ciągu roku od ślubu.

Lena dobrze mówi: wrzuć na luz!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 10:32

Lena87, sara_nar, Delia, Anaaa:) lubią tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi86 wrote:
    Hej. Moja beta z dziś to 3,7.Czyli powolutku rośnie. Od wczoraj jestem w szpitalu z powodu bólu brzucha. Ciekawe co mi powie lekarz?????

Hej Myszka, moim zdaniem nie rób sobie złudzeń, jesteś 14 dni po owulacji według wykresu. Jeśli beta jest poniżej 5 to ciąży nie ma i nie będzie, niestety.
    Jeżeli się mylę to poprawcie Mnie ;)

• Złota Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi się Lenka, że masz rację. Ból brzucha może być spowodowany tym, że fasol próbował się zagnieździć, ale się nie udało i organizm szykuje się do @. Ja tak miałam.

Lena87, sara_nar lubią tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co wydaje mi sie, ze problem byl jednak we mnie, brak owulacji i powiem wam, ze po monitoringu gdzie byl pecherzyk 20mm poczulam spokoj i wyluzowalam bardziej. Wiadoko, ze dobre wyniki nasieniavsa wqzne, ale na watku jest wiele dziewczyn, gdzie wyniki bylu u meza do dupy i niedawaly nadziei problem lezal bardziej po stronie kobiety i braku owulacji. Jestem juz pewnie z 5 dziewczyna, ktorej dong quai pomogl, wywolal ovu i udalo sie. Wiec jesli lekarz nie chce was stymulowac mysle, ze warto sprobowac z dongiem przez 3 cykle nie ma nic do stracenia. Ja nawet zaczelam mierzyc temp, ale z racji nocek byla rozjechana i jak mi na zielarach dziewczyna napisala, ze wg niej i mego wykresu ovu nie mialam, to rzucilam termometr. Bo mnie stresowal jak nie wiem co.

Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Wydaje mi się Lenka, że masz rację. Ból brzucha może być spowodowany tym, że fasol próbował się zagnieździć, ale się nie udało i organizm szykuje się do @. Ja tak miałam.

Mnie ostry ból podbrzusza męczył kilka dni przed poronieniem :( Myślałam że to jajnik Mnie rwie od częstego używania tamponów bo akurat byłam na wczasach i jakieś zapalenie się wdało. Po powrocie z wczasów miałam świetną nowinę a zarazem zimny prysznic . A te krwawienie to nie była @ która miała w tym dniu przyjść tylko znak że coś się złego dzieje :D

ale było minęło .. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 10:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy co powie lekarz.Tym będę się sugerować. Tylko ta beta to mi rośnie, tylko powolutku a jakby spadała to by oznaczało @.Tak mi tu pielęgniarka powiedziała. Póki co czekam. Dam wam znać.

Lena87 lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak bardziej mnie wkurza jak slysze masz 23 lata, jestes mloda, masz czas...
    jak dla mnie to załuje, ze wcześniej nie zaczelam sie starać..
    moim zdaniem to najwyzszy czas .. po co mam czekać ?????????
    lece, odpocząc , pa .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Złota Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Mnie ostry ból podbrzusza męczył kilka dni przed poronieniem :( Myślałam że to jajnik Mnie rwie od częstego używania tamponów bo akurat byłam na wczasach i jakieś zapalenie się wdało. Po powrocie z wczasów miałam świetną nowinę a zarazem zimny prysznic .

Doskonale Cię rozumiem.

• Złota Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi86 wrote:
    Zobaczymy co powie lekarz.Tym będę się sugerować. Tylko ta beta to mi rośnie, tylko powolutku a jakby spadała to by oznaczało @.Tak mi tu pielęgniarka powiedziała. Póki co czekam. Dam wam znać.

No pewnie, daj koniecznie, trzymamy kciuki :) mam nadzieje że ze po prosu ovulkę miałaś później i jest to młodsza ciąża i młodsze badanie bety niż wynika z wykresu :)

Lena87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Mnie ostry ból podbrzusza męczył kilka dni przed poronieniem :( Myślałam że to jajnik Mnie rwie od częstego używania tamponów bo akurat byłam na wczasach i jakieś zapalenie się wdało. Po powrocie z wczasów miałam świetną nowinę a zarazem zimny prysznic .
    Ja nie mam ostrego bólu. Takie lekkie klucza na wysokości macicy.Wczorajsze usg nic niepokojącego nie pokazało.

Lena87 lubi tę wiadomość

• Złota Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    lece, odpocząc , pa .

No bo masz. Są takie dziewczyny, którym czas się kończy, a mniej się stresują i przeżywają od Cebie. Szkoda nerwów po prostu. Twoich nerwów.

• Złota Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi86 wrote:
    Ja nie mam ostrego bólu. Takie lekkie klucza na wysokości macicy.Wczorajsze usg nic niepokojącego nie pokazało.

Zatem trzymamy kciuki! O której lekarz będzie u Ciebie?

Lena87 lubi tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi86 wrote:
    Hej. Moja beta z dziś to 3,7.Czyli powolutku rośnie. Od wczoraj jestem w szpitalu z powodu bólu brzucha. Ciekawe co mi powie lekarz?????
    Mała mi trzymam kciuki zeby wszytko bylo dobrze. Trzymaj sie tam.

Monia spokojnie mysle ze wszytkie chemy dla ciebie jak najlepiej dobrze o tym wiesz a kazdej czasami trzeba takiego kopa na opamietanie tobie chyba tez hehe takze spokojnie glowa muru nie przebijesz nie zmienisz wynikow badan chociaz ja mysle ze sie poprawia i bedzie dobrze zobaczysz trezba myslec pozytywnie buziaki.
    Bursztynka wrote:
    Kaśka witam, kopę lat :D

Sara, bardzo dobrze że wolne. Będę CI przypominać o chuchaniu na siebie :)
    No hej kochana no ostatnio nie udzielalam sie na forum ale podczytywalam was:D a z drugiej strony to nie pislam chyba tylko kilka dni takze nie tak duzo...musialam sobie wszytko w tej glowie poukladac i chyba mi sie to udalo...musialam przetrawic ze konczymy starania przynajmniej na kilka miesiecy ale planuje do konca roku zajsc w ciaze a jak nie to do konca przyszlego roku hehe bedzie dobrze A i Twój brzusio piekny no i czekam az oddasz mi twoj zapasik barkowy ehhe tobie sie nie przyda..no ewentualnie zostaw sobie flaszke na pepkowe reszte zabieram:D
    Lena87 wrote:
    Kaśka oczywiście że damy ;) kolejka przed Nami jest długa ale kiedyś dopchamy się i My :D
    No ja mysle bede sie rozpychac lokciami hehe a ze zawsze bylam w tym dobra to bedzie dobrze:D

Mała mi wiesz ze zyczymy ci tu wszytkie fasoli ale a beta za malutka chyba ze faktycznie byla pozna owulacja i to zagniezdzanie takze tzrymam kciuki!!!

Little Frog, Lena87 lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara, ja też polecam wyluzowanie. Organizm kobiety to czuje. Ja myślę że między innymi dlatego mi się udało. Mierzyłam tylko rano tempkę i na cały dzień koniec myślenia o staraniach. Nawet opuściłam wtedy na trochę forum, bo niestety też trochę nakręca. Nie patrzyłam kiedy powinniśmy się serduszkować. Jak była ochota to ok, jak nie to nie. Olałam obserwowanie siebie i nastawiłam się na kolejny cykl z CLO.

Lena87 lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    lece, odpocząc , pa .

pozwolę sie włączyć do tematu...
    Wszystkie tutaj chcemy mieć Dzidzi i kazda z nas na swój sposób przeżywa i TY pewnie tez, kazda z nas CIe rozumie ale tak jak Ktoś tu zauwazył jestes młodziutka, wiec nie stresuj sie dodatkowo...pracujcie nad dzidziusiem, jesli trzeba to róbcie badania ale nie nakrecaj sie negatywnie! wkońcu sie uda..wszystkie Ci tego zyczymy, ale sama popadasz w czarne mysli! :)

Złota, Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam cykora przed beta jutro i jak na zlosc mierze cukier a tu 203 .
    M do pn ma wolne. Hehe a wczoraj ogladalam piersi i patrze eeee zero zylek, sutki normalne. Kochalismy sie z M i podczas orgazmu skurcz dosc silny podbrzusza mnie zlapal, ale myslalam, ze to przed @.

Lena87 lubi tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj juz wstalam rano bylam z psiunka na dworze zawsiozlam babcie na zabiegi zrobilam szybkie zakupy i pozbieralam truskawki i wszytko w deszczu teraz maz je oszypulkowal i je zajadam ale lece sprzatac bo o 12 do pracy wyjezdzam a jeszcze lepetynke musze umyc:D
    a i ja w poniedzialek tez mam rocznice słubu druga juz a w niedziele strezli nam 9 lat razem...jak to zlecialo masakra:D i my nie robimy sobie prezentow ami dla siebie bedziemy prezentem hehe jakas kolacje przygotuje i bedzie git winko swiece i mysle ze wystarczy:D

Little Frog, sara_nar, Lena87 lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka, no jak dla mnie kopa lat, bo mnie tu dawno nie było :) Muszę Cię zmartwić, bo mój zapas barkowy skutecznie uszczupla mąż pijąc z kolegami za zdrowego syna. Powiedział że jak mu się nie uda tego syna wypić to z dziewczynką tez będzie piłkę kopał :)

Little Frog, sara_nar, Kaśka28, Lena87 lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Ale mam cykora przed beta jutro i jak na zlosc mierze cukier a tu 203 .
    M do pn ma wolne. Hehe a wczoraj ogladalam piersi i patrze eeee zero zylek, sutki normalne. Kochalismy sie z M i podczas orgazmu skurcz dosc silny podbrzusza mnie zlapal, ale myslalam, ze to przed @.

heh, ja tż tak miałam, skurcze podczas serduszkowań. Zaczynam sobie robić nadzieję :)

Lena87 lubi tę wiadomość

‹‹ 869 870 871 872 873 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ