Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:Lena jak potwierdze beta to od razu wysylam Ci clo. U mnie to zasluga dong quai i luteiny. Dzwonilam do lab, jutro na krew ide po 7 i wynik przed 11. A ja dzisiaj karton podpasek do pracy wzielam, bo bylam pewna ze @ przyjdzie. Czuje sie ja przed nia w dodatku mokro w gaciach, ale to chyba przez te dwie kreski. Dziekuje, jestescie kochane.
Zapewne to kropek się zadomowił u Ciebie
Wszystko przygarnę co maciesara_nar, Z. lubią tę wiadomość
-
Delia wrote:Monia ladna tempka....
nic sie nie dziw....
sama widzialas moj wykresik i wszystko jest mozliwe...nawet z dziwną tempką
np.Fidelissa wszystkim nam tu znana ... miala niska tempke..i prosze ...piękna ciążai to dość poważny z nasieniem.
A tak wogóle witam wszystkie -
czecs DZiewczęta...
co u Was???
u mnie pogoda marna bardzooo...
wiecie co...??? nie wiem czy dobrze zrobiłam, czy nie wywaliłam 80zł w błoto ale zapisałam sie na szkolenie e-learninogowe dla rejestratorek medycznych, obsługa pacjenta, pomoc dentystyczna!!
Kużwa nie wiadomo co sie kiedy przyda a zawsze to jakis dodatkowy wpis w cv
co o tym myslicie..odbywa ktoraś z was szkolenie learningowe, warto to ??? -
CHCĘ DWIE KRESKI, CHCĘ DWIE KRESKI, CHCĘ DWIE KRESKI...
Może jak to będę powtarzać, to się w końcu stanie
Strasznie mnie kuje lewy jajnik. I w dole brzucha. I spać mi się chce. I do domku, masakrycznie mi się dziś nie chce nic robić. Zwłaszcza pracować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 10:09
Lena87, sara_nar, Bursztynka, Malenq, Anaaa:), Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Rudasku
Złota ja też chcę
Monia, wrzuć troszkę na luz. Przestań myśleć o Waszych problemach ..
O tym ile dni już minęło od leczenia, kiedy kolejne badanie nasienia ..
Sama się katujesz
BursztynkoTwój Ufok niezłe lądowisko sobie zrobił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 10:10
Bursztynka lubi tę wiadomość
-
Alka, sukienka prześliczna w ekstra kolorze. Brzuszek masz już cacy cacy i trzeba się przyzwyczaić że trochę dziwnie się w nim wygląda. Mi też czasami się wydaje że mój wygląda jakbym tydzień żarła fasolkę. Buty bym ci poleciła cieliste. Super wyglądasz!
Anusia, my mamy pierwszą rocznicę we wrześniu. Myślę nad jakimś wspólnym wypadem, nawet tylko na weekend. To będzie nasza pierwsza i ostatnia rocznica we dwoje. Potem już trójkaNo ale ty masz już mało czasu to może kup coś co by sobie sam nie kupił. Jak Ci nic nie kupi, to jemu będzie głupio
i najwyżej powiesz że chcesz masaż w ramach prezentu.
Anaaa, tak wogóle fajnie że wróciłaś. A pokażesz swojego brzucha?
Monia, to teraz parę dni cierpliwości... może wczoraj ta niska to zagnieżdżenie. Wiruski wspomagające
U Złotej na wykresie też niczego sobierównież życzę cierpliwości no i dwóch kreseczek na dzień dziecka.
Sara, bez jakich złudzeń??? Halo! masz wyraźny cień cienia widoczny od razu, bez wpatrywania się pod różnym kątem na lapka!!! Ja miałam duuuuużo mniej wyraźny na początku! Tylko teraz od razu proszę iść do gina i się absolutnie nie przemęczać i stresować. W domu siedzieć i dmuchać na siebie. Pewnie dostaniesz coś na podtrzymanie na wszelki wypadek.
A u mnie dziś mega rzyg po jajecznicy. Wczoraj był rzyg po fasolce po bretońsku. Maluch robi się wybredny. Dałam mu szklankę mleka. Na razie zatrzymałsara_nar, Delia, Anaaa:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ależ mi dobrze w łóżku...
Kompletnie nie chce mi się z niego wychodzić. Poza tym czuję jeszcze taki dziwny ból w podbrzuszu, a że psychika robi swoje, to jak o nim myślę, to wydaje mi się, że boli mnie bardziej.
Czytałam trochę o tych bólach, temperaturach itp... ogólnie wiem tyle co wcześniej - czyli nic. Co wypowiedź, to inne zdanie
Jak to dobrze, że wakacje tuż tużKompletnie nie będę się niczym przejmowała
Lena87, Delia, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Cześć Rudasku
Złota ja też chcę
Monia, wrzuć troszkę na luz. Przestań myśleć o Waszych problemach ..
O tym ile dni już minęło od leczenia, kiedy kolejne badanie nasienia ..
Sama się katujesz
BursztynkoTwój Ufok niezłe lądowisko sobie zrobił
szkoda czasu jak mi to będzie lotto to ciąza sama sie nie zrobi -
nick nieaktualny
-
Złota wrote:Żabciu, czyżbyś była pedagogiem?
Hehehe, tak trochę zgłupiałam jak mnie zapytałaś o to i musiałam przeczytać jeszcze raz swoją ostatnią wypowiedź
No, chociaż troszkę się zgadza, bo faktycznie mam wykształcenie pedagogiczneLena87, sara_nar, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki dziekuje za pamiec ale moze jenak przestane smutac co?? Mam dość tego doła i postanowiłam sie z niego wygrzebac:D Walczymy dalej mimo ze starania odkladamy nie poddam sie!! Ciesze sie tym co mam a reszta przyjdzie z czasem wkurzam sie tylko na siebie bo w ogole konsekwentna nie jestem...nie umiem byc reguralna nie umiem odmowic sobie slodyczy ale koniec z tym moj nowy cel odchudzam sie koniec ze slodyczami chociaz czasmi trudno jak dzieci maja urodzinki i czestuja pysznosciami hehe ale bede silna
SARA ja GRATULUJE glosno tak jak pisza dzieczyny jesli najpierw mialas 1 kreche teraz 2 to napewno ciaza a nie po poronieniu tym bardziej ze badalas ja po poronieniu. GRATULUJE az ciarki mi przeszly:D
Tak w ogole to te 2 kreski twoje kochana nastrajaja mnie bardzo pozytywnie i takiego kopa mi daly do walki
Dziewczyny damy rade normalnie damy rade!!!!!!Little Frog, Złota, sara_nar, Lena87, Delia, Anaaa:), Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Little Frog wrote:Nie nie, mieszkam za granicą i na miesiąc planuję zjechać, a po miesiącu dojedzie mąż i jeszcze poobijamy się razem przez 2 tygodnie
Hehehe, tak trochę zgłupiałam jak mnie zapytałaś o to i musiałam przeczytać jeszcze raz swoją ostatnią wypowiedź
No, chociaż troszkę się zgadza, bo faktycznie mam wykształcenie pedagogiczne
Zapytałam, bo moja mama jest nauczycieli i od tygodnia mówi, ze niedługo wakacje i wreszcie odpocznie, stąd skojarzenie i moje pytanie o Twój zawód:)Little Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:jakby Ci gonka powiedziała, że zacznie Cie stymulować jak wyniki męza sie poprawią też byś odliczała
szkoda czasu jak mi to będzie lotto to ciąza sama sie nie zrobi
Oczywiście że samo się nie zrobi, ale od pisania i myślenia że ma się problemy też nie zajdziesz
Nie chodzi o to że ma być Ci obojętne wszystko, tylko lekko wrzucić na luz ..
Złota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny