X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Lena jak potwierdze beta to od razu wysylam Ci clo. U mnie to zasluga dong quai i luteiny. Dzwonilam do lab, jutro na krew ide po 7 i wynik przed 11. A ja dzisiaj karton podpasek do pracy wzielam, bo bylam pewna ze @ przyjdzie. Czuje sie ja przed nia w dodatku mokro w gaciach, ale to chyba przez te dwie kreski. Dziekuje, jestescie kochane. :)

Zapewne to kropek się zadomowił u Ciebie :D
    Wszystko przygarnę co macie :D

sara_nar, Z. lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Delia wrote:
    Monia ladna tempka....
    nic sie nie dziw....
    sama widzialas moj wykresik i wszystko jest mozliwe...nawet z dziwną tempką;)
    np.Fidelissa wszystkim nam tu znana ... miala niska tempke..i prosze ...piękna ciąża ;)
    kochana ja wszystko rozumiem i dziękuje za pocieszenie ale u nas jest jeszcze męski problem :( i to dość poważny z nasieniem.

A tak wogóle witam wszystkie :D

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czecs DZiewczęta...
    co u Was???
    u mnie pogoda marna bardzooo...
    wiecie co...??? nie wiem czy dobrze zrobiłam, czy nie wywaliłam 80zł w błoto ale zapisałam sie na szkolenie e-learninogowe dla rejestratorek medycznych, obsługa pacjenta, pomoc dentystyczna!!
    Kużwa nie wiadomo co sie kiedy przyda a zawsze to jakis dodatkowy wpis w cv :):)
    co o tym myslicie..odbywa ktoraś z was szkolenie learningowe, warto to ???

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam na e-lerningowym kursie angielskiego i nie byłam zadowolona, ale to zależy, czego się uczysz i jaki jest prowadzący.

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i klamka zapadła.. dzwoniłam do laboratorium... badanie nasienia odbędzie sie za tydzień w piątek g. 17.
    Boże daj nam dobre wyniki.

Little Frog, sara_nar, santoocha, przedszkolanka:), Anaaa:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Złota Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CHCĘ DWIE KRESKI, CHCĘ DWIE KRESKI, CHCĘ DWIE KRESKI... :D

Może jak to będę powtarzać, to się w końcu stanie :)

Strasznie mnie kuje lewy jajnik. I w dole brzucha. I spać mi się chce. I do domku, masakrycznie mi się dziś nie chce nic robić. Zwłaszcza pracować.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 10:09

Lena87, sara_nar, Bursztynka, Malenq, Anaaa:), Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Rudasku ;)

Złota ja też chcę ;D

Monia, wrzuć troszkę na luz. Przestań myśleć o Waszych problemach ..
    O tym ile dni już minęło od leczenia, kiedy kolejne badanie nasienia ..
    Sama się katujesz o.O

Bursztynko <3 Twój Ufok niezłe lądowisko sobie zrobił :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 10:10

Bursztynka lubi tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alka, sukienka prześliczna w ekstra kolorze. Brzuszek masz już cacy cacy i trzeba się przyzwyczaić że trochę dziwnie się w nim wygląda. Mi też czasami się wydaje że mój wygląda jakbym tydzień żarła fasolkę. Buty bym ci poleciła cieliste. Super wyglądasz!

Anusia, my mamy pierwszą rocznicę we wrześniu. Myślę nad jakimś wspólnym wypadem, nawet tylko na weekend. To będzie nasza pierwsza i ostatnia rocznica we dwoje. Potem już trójka :D No ale ty masz już mało czasu to może kup coś co by sobie sam nie kupił. Jak Ci nic nie kupi, to jemu będzie głupio ;) i najwyżej powiesz że chcesz masaż w ramach prezentu.

Anaaa, tak wogóle fajnie że wróciłaś. A pokażesz swojego brzucha? :D

Monia, to teraz parę dni cierpliwości... może wczoraj ta niska to zagnieżdżenie. Wiruski wspomagające <3 <3 <3

U Złotej na wykresie też niczego sobie :) również życzę cierpliwości no i dwóch kreseczek na dzień dziecka.

Sara, bez jakich złudzeń??? Halo! masz wyraźny cień cienia widoczny od razu, bez wpatrywania się pod różnym kątem na lapka :) !!! Ja miałam duuuuużo mniej wyraźny na początku! Tylko teraz od razu proszę iść do gina i się absolutnie nie przemęczać i stresować. W domu siedzieć i dmuchać na siebie. Pewnie dostaniesz coś na podtrzymanie na wszelki wypadek.

A u mnie dziś mega rzyg po jajecznicy. Wczoraj był rzyg po fasolce po bretońsku. Maluch robi się wybredny. Dałam mu szklankę mleka. Na razie zatrzymał :)

sara_nar, Delia, Anaaa:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha, lena, faktycznie to lądowisko jest. Już trochę ciężko mi się wstaje zwłaszcza jak leżę. Tak jakby mi ktoś mięśnie brzucha zabierał. A co będzie potem????

Lena87 lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ mi dobrze w łóżku... :):)
    Kompletnie nie chce mi się z niego wychodzić. Poza tym czuję jeszcze taki dziwny ból w podbrzuszu, a że psychika robi swoje, to jak o nim myślę, to wydaje mi się, że boli mnie bardziej.
    Czytałam trochę o tych bólach, temperaturach itp... ogólnie wiem tyle co wcześniej - czyli nic. Co wypowiedź, to inne zdanie :|
    Jak to dobrze, że wakacje tuż tuż :) Kompletnie nie będę się niczym przejmowała :)

Lena87, Delia, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym brakiem zludzen to wczoraj pisalam ze sie nie ludze a dzisaj nie mam zludzen co do tych dwoch kresek.
    Bursztynko wiem, ze musze odpoczywac, jutro nocka w pracy, nie wiem czy sie nie zamienic. Ale po nocce zaczynam tydzien wolnego.

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabciu, czyżbyś była pedagogiem?

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Cześć Rudasku ;)

Złota ja też chcę ;D

Monia, wrzuć troszkę na luz. Przestań myśleć o Waszych problemach ..
    O tym ile dni już minęło od leczenia, kiedy kolejne badanie nasienia ..
    Sama się katujesz o.O

Bursztynko <3 Twój Ufok niezłe lądowisko sobie zrobił :D
    jakby Ci gonka powiedziała, że zacznie Cie stymulować jak wyniki męza sie poprawią też byś odliczała :P
    szkoda czasu jak mi to będzie lotto to ciąza sama sie nie zrobi :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Moja beta z dziś to 3,7.Czyli powolutku rośnie. Od wczoraj jestem w szpitalu z powodu bólu brzucha. Ciekawe co mi powie lekarz?????

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Żabciu, czyżbyś była pedagogiem?
    Nie nie, mieszkam za granicą i na miesiąc planuję zjechać, a po miesiącu dojedzie mąż i jeszcze poobijamy się razem przez 2 tygodnie :)
    Hehehe, tak trochę zgłupiałam jak mnie zapytałaś o to i musiałam przeczytać jeszcze raz swoją ostatnią wypowiedź :D
    No, chociaż troszkę się zgadza, bo faktycznie mam wykształcenie pedagogiczne :D

Lena87, sara_nar, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki dziekuje za pamiec ale moze jenak przestane smutac co?? Mam dość tego doła i postanowiłam sie z niego wygrzebac:D Walczymy dalej mimo ze starania odkladamy nie poddam sie!! Ciesze sie tym co mam a reszta przyjdzie z czasem wkurzam sie tylko na siebie bo w ogole konsekwentna nie jestem...nie umiem byc reguralna nie umiem odmowic sobie slodyczy ale koniec z tym moj nowy cel odchudzam sie koniec ze slodyczami chociaz czasmi trudno jak dzieci maja urodzinki i czestuja pysznosciami hehe ale bede silna

SARA ja GRATULUJE glosno tak jak pisza dzieczyny jesli najpierw mialas 1 kreche teraz 2 to napewno ciaza a nie po poronieniu tym bardziej ze badalas ja po poronieniu. GRATULUJE az ciarki mi przeszly:D

Tak w ogole to te 2 kreski twoje kochana nastrajaja mnie bardzo pozytywnie i takiego kopa mi daly do walki

Dziewczyny damy rade normalnie damy rade!!!!!!

Little Frog, Złota, sara_nar, Lena87, Delia, Anaaa:), Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Nie nie, mieszkam za granicą i na miesiąc planuję zjechać, a po miesiącu dojedzie mąż i jeszcze poobijamy się razem przez 2 tygodnie :)
    Hehehe, tak trochę zgłupiałam jak mnie zapytałaś o to i musiałam przeczytać jeszcze raz swoją ostatnią wypowiedź :D
    No, chociaż troszkę się zgadza, bo faktycznie mam wykształcenie pedagogiczne :D

Zapytałam, bo moja mama jest nauczycieli i od tygodnia mówi, ze niedługo wakacje i wreszcie odpocznie, stąd skojarzenie i moje pytanie o Twój zawód:)

Little Frog lubi tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka witam, kopę lat :D

Sara, bardzo dobrze że wolne. Będę CI przypominać o chuchaniu na siebie :)

Kaśka28, sara_nar lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    jakby Ci gonka powiedziała, że zacznie Cie stymulować jak wyniki męza sie poprawią też byś odliczała :P
    szkoda czasu jak mi to będzie lotto to ciąza sama sie nie zrobi :)

Oczywiście że samo się nie zrobi, ale od pisania i myślenia że ma się problemy też nie zajdziesz ;)
    Nie chodzi o to że ma być Ci obojętne wszystko, tylko lekko wrzucić na luz ..

Złota lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka oczywiście że damy ;) kolejka przed Nami jest długa ale kiedyś dopchamy się i My :D

Kaśka28 lubi tę wiadomość

‹‹ 868 869 870 871 872 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ