Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Sara gratulacje!
Dbaj teraz o siebie i bierz lutkę. I śmigaj na betę!
Mała Mi, czyli lekarze podejrzewają ciążę? Bo z tego co wiem, wynik poniżej 5 oznacza jej brak. Nie chcę Ci odbierać nadziei, ale beta ciążowa rośnie dużo szybciej...
Daj znać jak czegoś się dowiesz.
Ja w pracy, póki co spokój, miła odmiana po wczorajszym zapieprzu. Jeszcze mnie facet w nocy telefonami budził, bo nie wiedział czy porod jego suczki przebiega prawidłowo. Nie wyspałam się i nic z tego nie mamLena87 lubi tę wiadomość
-
Drogie panie, jeszcze taka mala refleksja. Melula rozbila stronke udalo sie. Ja tez zalapalam sie do trzech pierwszych i tez zaskoczylo. Wiec wiecie to forum jest magiczne.
pierwsza ciaza do 25 lat najlepiej wiec luz w sierpniu stuknie 25. Zalapalam sie. Monia badz dobrej mysli. Tym bardziej, ze potrzebny wam tylko jeden zdrowy zolnierz, bardziej chodzi o to zeby to u Ciebie jajeczko juz czekalo.
Little Frog, Lena87, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Co do torbieli to nie wiem. Zlota wiadomo ze podczas orgazmu ten skurcz jest, ale wczoraj naprawde sprawilo mi to bol. Musze pogadac z szefem czy zatrudnilby mnie na um. o prace nawet zeby mi z wyplaty na skladki potracil. Heh.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 10:59
-
sara_nar wrote:Co do torbieli to nie wiem. Zlota wiadomo ze podczas orgazmu ten skurcz jest, ale wczoraj naprawde sprawilo mi to bol. Musze pogadac z szefem czy zatrudnilby mnie na um. o prace nawet zeby mi z wyplaty na skladki potracil. Heh.
Wiem ze jest, ale nigdy nie sprawiał m bólu. Chociaż u mnie to może być spowodowane lekami. Biorę tyle różnych, że nie może to pozostawać bez echa dla organizmu. I orgazmu
Pogadaj z szefem, zawsze to potem świadczenia. Urlopy itd. -
Dokładnie, mam koleżankę jak coś na zastępstwo.A wiadomo kasa się przyda. Teraz to myślę, że M. nad propozycją pracy nie będzie się zastanawiał.
Ufff M. przyniósł mi ładowarkę do klawiatury i mogę normalnie pisać
Kupię M. mautkę buciki z napisem tata. I wrzucę test i czekoladę i mu dam na dzień dzieckaalbo jutro jak beta potwierdzi.
Lena87, Z., Bursztynka lubią tę wiadomość
-
dziewczyny czuję się jak wariatka
marze o @
od rana mam wrażenie,że jest już już bo mam mokro w gaciach
już nawet polazłam do sklepu po podpaski bo nie miałam . @ marze o tobie hop hop:P
Lena87, Fidelissa, sara_nar, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Sara gratulacje:)))))))))))))))
ja po "wycieczce" od endokrynologa do kardiologa.
siedze w pracy. potem prawo jazdy potem praca.
odpoczywam wieczorem.
3,5 godz. czekalam u kardiologa masakara. ziewala, wzdychala i straszna laske mi robila.... dobrze ze dostalam jakies skierowania na badania bo moja wizyta w przeciwnym razie stracilaby sens. nie dostalam żadnych infiormacji........... -
powiem wam co mój maz wymyślił
wraca z nocki i mówi do mnie: o masz okres? ja mówie nie dlaczego tak myślisz?a on : a bo taka rozczochrana jestes to myślałemm..
hmm heh rozczochrane włosy oznaczaja @?Kaśka28, Z., Bursztynka lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:dziewczyny czuję się jak wariatka
marze o @
już nawet polazłam do sklepu po podpaski bo nie miałam . @ marze o tobie hop hop:P
Magdas lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:dziewczyny czuję się jak wariatka
marze o @
To jesteśmy we dwiea raczej nie zapowiada się aby szybko przylazła
Monia nie denerwuj się, tylko to co piszemy jest po to aby Ci troszkę pomóc.
To prawda, że jesteś młoda i masz czas. Gdy wyniki męża się poprawią to będzie problem z Tobą ..
Mała Mi, życzę Ci aby to była fasolka
Santocha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 11:29
Magdas lubi tę wiadomość
-
Cześć Fidelisso!
A co za badania Ci zlecił kardiolog? Cos się dzieje złego?
Magdas, dobre to z tym rozczochraniem-muszę sprzedać mężowi.
Któregoś dnia, jak był strasznie upierdliwy zapytałam,co on tki wkurzony, mąż na to: okres mam, nie wolno? Zrobiłam oczy jak sowa,a on w śmiech i mówi, że ja tak zawsze mówię, przed okresem, w trakcie i trochę po
Usmiałm się. Teraz staram się kontrolować napady złego humoru. Co on biedny winien, że jak mam okres, to mnie wkurza kolor jego koszulki niepasujący do spodni?Magdas, Lena87, Malenq, Anaaa:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
he he a ja WAm powiem, że jestem w 18dc wiec do @ jeszcze chwilke i juz jestem zła...wczoraj to w ogóle byłam zła ze R cos do mnie mówi
hahahha
Złota, Magdas, Lena87, sara_nar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Saro, świetny prezencik masz dla męża daj znać koniecznie jaka reakcja była
Fidelissie, Ann i reszta ciężarówek ja też jestem za i chcę wasze brzuszki pooglądać
lece do pracki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 11:40
Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
ja wczoraj nie mogłam się doczekać aż wstanie a później jak on mnie mógł denerwować
poszliśmy do sklepu i co chwila się mnie pyta bierzemy to a tamto
matko mówie bierz jak chcesz a nie się mnie pytasz za każdym razem. gadał o ogórkach a ze ja powiedziałam jak chcesz to weź to ich nie wziął a przy kolacji mi gada oj zjadłoby się ogórka wrrr
albo patrzy na mnie i patrzy i mówi żona ale Cie wysypało :p albo siedział na łóżku i patrzy na mnie i śpiewa sobie chodź kochanie na bzykanie
dzisiaj mi się śmiać chce ale wczoraj to się wkurzałam
sara_nar, Lena87, Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.