X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara gratulacje! :) Dbaj teraz o siebie i bierz lutkę. I śmigaj na betę!

Mała Mi, czyli lekarze podejrzewają ciążę? Bo z tego co wiem, wynik poniżej 5 oznacza jej brak. Nie chcę Ci odbierać nadziei, ale beta ciążowa rośnie dużo szybciej...
    Daj znać jak czegoś się dowiesz.

Ja w pracy, póki co spokój, miła odmiana po wczorajszym zapieprzu. Jeszcze mnie facet w nocy telefonami budził, bo nie wiedział czy porod jego suczki przebiega prawidłowo. Nie wyspałam się i nic z tego nie mam :(

Lena87 lubi tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie panie, jeszcze taka mala refleksja. Melula rozbila stronke udalo sie. Ja tez zalapalam sie do trzech pierwszych i tez zaskoczylo. Wiec wiecie to forum jest magiczne. :) pierwsza ciaza do 25 lat najlepiej wiec luz w sierpniu stuknie 25. Zalapalam sie. Monia badz dobrej mysli. Tym bardziej, ze potrzebny wam tylko jeden zdrowy zolnierz, bardziej chodzi o to zeby to u Ciebie jajeczko juz czekalo.

Little Frog, Lena87, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy podwyższona beta, ale poniżej 5 nie świadczy o torbieli, czy czymś takim? Gdzieś mi się obiło o uszy.

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do torbieli to nie wiem. Zlota wiadomo ze podczas orgazmu ten skurcz jest, ale wczoraj naprawde sprawilo mi to bol. Musze pogadac z szefem czy zatrudnilby mnie na um. o prace nawet zeby mi z wyplaty na skladki potracil. Heh.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 10:59

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Co do torbieli to nie wiem. Zlota wiadomo ze podczas orgazmu ten skurcz jest, ale wczoraj naprawde sprawilo mi to bol. Musze pogadac z szefem czy zatrudnilby mnie na um. o prace nawet zeby mi z wyplaty na skladki potracil. Heh.

Wiem ze jest, ale nigdy nie sprawiał m bólu. Chociaż u mnie to może być spowodowane lekami. Biorę tyle różnych, że nie może to pozostawać bez echa dla organizmu. I orgazmu :P

Pogadaj z szefem, zawsze to potem świadczenia. Urlopy itd.

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, mam koleżankę jak coś na zastępstwo.A wiadomo kasa się przyda. Teraz to myślę, że M. nad propozycją pracy nie będzie się zastanawiał.
    Ufff M. przyniósł mi ładowarkę do klawiatury i mogę normalnie pisać :)
    Kupię M. mautkę buciki z napisem tata. I wrzucę test i czekoladę i mu dam na dzień dziecka :) albo jutro jak beta potwierdzi.

Lena87, Z., Bursztynka lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czuję się jak wariatka :P marze o @ :D od rana mam wrażenie,że jest już już bo mam mokro w gaciach :P już nawet polazłam do sklepu po podpaski bo nie miałam . @ marze o tobie hop hop:P

Lena87, Fidelissa, sara_nar, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Złota Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małpo Magdy, gdzie jesteś?! :D

Lena87 lubi tę wiadomość

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara gratulacje:)))))))))))))))

ja po "wycieczce" od endokrynologa do kardiologa.

siedze w pracy. potem prawo jazdy potem praca.
    odpoczywam wieczorem.
    3,5 godz. czekalam u kardiologa masakara. ziewala, wzdychala i straszna laske mi robila.... dobrze ze dostalam jakies skierowania na badania bo moja wizyta w przeciwnym razie stracilaby sens. nie dostalam żadnych infiormacji...........

qq87j44jhto0od0f.png

• Magdas Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Małpo Magdy, gdzie jesteś?! :D
    gdzieś jest lecz nie wiadomo gdzie :D

Z. lubi tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem wam co mój maz wymyślił
    wraca z nocki i mówi do mnie: o masz okres? ja mówie nie dlaczego tak myślisz?a on : a bo taka rozczochrana jestes to myślałemm..
    hmm heh rozczochrane włosy oznaczaja @?

Kaśka28, Z., Bursztynka lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    dziewczyny czuję się jak wariatka :P marze o @ :D od rana mam wrażenie,że jest już już bo mam mokro w gaciach :P już nawet polazłam do sklepu po podpaski bo nie miałam . @ marze o tobie hop hop:P
    oj magdas....zycze ci zeby sie w koncu wyklarowalo wspolczuje ci a myslalam ze ten moj tasiemiec jest nie do wytrzymania normalnie masakra...

Magdas lubi tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:

To jesteśmy we dwie ;) a raczej nie zapowiada się aby szybko przylazła ;)

Monia nie denerwuj się, tylko to co piszemy jest po to aby Ci troszkę pomóc.
    To prawda, że jesteś młoda i masz czas. Gdy wyniki męża się poprawią to będzie problem z Tobą ..

Mała Mi, życzę Ci aby to była fasolka :D

Santocha <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 11:29

Magdas lubi tę wiadomość

• Złota Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Fidelisso!

A co za badania Ci zlecił kardiolog? Cos się dzieje złego?

Magdas, dobre to z tym rozczochraniem-muszę sprzedać mężowi.

Któregoś dnia, jak był strasznie upierdliwy zapytałam,co on tki wkurzony, mąż na to: okres mam, nie wolno? Zrobiłam oczy jak sowa,a on w śmiech i mówi, że ja tak zawsze mówię, przed okresem, w trakcie i trochę po :D

Usmiałm się. Teraz staram się kontrolować napady złego humoru. Co on biedny winien, że jak mam okres, to mnie wkurza kolor jego koszulki niepasujący do spodni?:D

Magdas, Lena87, Malenq, Anaaa:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa pokaż brzuch wow 16 tydzień. Magdas odczucia mam identyczne, mokro i mam wrażenie, że @przylazła.
    Fidellisa widzę Ty kobieta pracująca i to pełną parą jesteś ;)

Lena87, Magdas lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he a ja WAm powiem, że jestem w 18dc wiec do @ jeszcze chwilke i juz jestem zła...wczoraj to w ogóle byłam zła ze R cos do mnie mówi :D hahahha

Złota, Magdas, Lena87, sara_nar lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saro, świetny prezencik masz dla męża daj znać koniecznie jaka reakcja była ;)

Fidelissie, Ann i reszta ciężarówek ja też jestem za i chcę wasze brzuszki pooglądać :D

sara_nar lubi tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Saro, świetny prezencik masz dla męża daj znać koniecznie jaka reakcja była ;)

Fidelissie, Ann i reszta ciężarówek ja też jestem za i chcę wasze brzuszki pooglądać :D
    ja tez ja tez:D

lece do pracki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 11:40

Lena87 lubi tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja też!

Lena87 lubi tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wczoraj nie mogłam się doczekać aż wstanie a później jak on mnie mógł denerwować o.O poszliśmy do sklepu i co chwila się mnie pyta bierzemy to a tamto :/ matko mówie bierz jak chcesz a nie się mnie pytasz za każdym razem. gadał o ogórkach a ze ja powiedziałam jak chcesz to weź to ich nie wziął a przy kolacji mi gada oj zjadłoby się ogórka wrrr :P albo patrzy na mnie i patrzy i mówi żona ale Cie wysypało :p albo siedział na łóżku i patrzy na mnie i śpiewa sobie chodź kochanie na bzykanie ;) dzisiaj mi się śmiać chce ale wczoraj to się wkurzałam :P

sara_nar, Lena87, Z. lubią tę wiadomość

‹‹ 870 871 872 873 874 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ