Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
W poniedziałek wypiłam piwo siostra z chłopakiem była na rocznicowym grillu i wczoraj M. chciał też na pól piwko wypić, ale nie chciałam, więc M. wypił sam. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Tak myślę, kiedy ewentualnie teściom powiemy, bo ja to chcę jak najpóźniej.
A i prezent od M. na gwiazdkę się przyda. Książka "W oczekiwaniu na dziecko"Magdas, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mała Mi86 wrote:U mnie beta była robiona po 15h a nie po 48h wiec tym się nie sugeruję. Torbieli brak,bo miałam usg i nic nie wykazało. Jutro kolejna beta i to dopiero będzie odniesienie do bety z wczoraj.
A, to co innego. A powiedz, co lekarze na ból brzucha? Od czego to? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sara_nar wrote:Ja też tak często mam, że jak w pracy jestem to tęsknie niesamowicie, a jak jesteśmy razem, to bym udusiła za byle co. Jak płachta na byka wtedy na mnie działa.
sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Z racji wyjasnienia tego i owego co mi lezy na sercu to poczułam sie po niektorych komentarzach jak osoba psychicznie chora bo .... CHCE DZIECKA, chce , jesteśmy gotowi, robimy wszystko, mam instynkt jak cholera i takie tam ..
Poprostu mamy problemy i to nie tylko u meza , u mnie tez czuje, ze nie wszystko ok i mnostwo problemow rodzinnych, poważnych - mało ? moge się zamienic . Wiem kazdy ma problemy.
Wiem, że każda z nas ma swoje przejścia, wiele przykrych doświadczeń za sobą i niesamowitą ilość rozczarowań.
Ale to ze mam 23 lata nie oznacza ze mam czas, ja tak nie uwazam . Nie zamierzam miec dzieci ok 30 bo jestem gotowa juz teraz.
Postanowiłam odpocząc od tego wszystkiego.. troche mnie to niszczy..
Owu musze zacząc traktować bardziej jako "program do prowadzenia" wykresu.
Może wroce , może nie.. życie pokaże.
Wszystkim życzę pieknych II kreseczek
Ania_84, Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
hej kochane
Ja po wizycie u neurologa dostalam skierowani na ciczenia, masaze, lasery i krioterapie ...dodatow powiedzialm lekarzowi o tych stanach lekwoych okazjuje sie ze to dosc czesty skutek uoczny moich lekow dal mi lekkie leki na stany lekowe
moj maz osttanio ma nadwyraz duz poped.. ja nie wiem jakby mi go podmienili
MOnia kochana nie wazne ile sie ma latwazne ze jest sie gotowym..i nik nie ma prawa mowic ze jescze masz czas.. skoro jestescie gotowi to wlasnie teraz jest najlepszy moment
i zycze ci zebys wkrotce ujrzala II
XxMoniaXx, sara_nar, Lena87, Z., Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Kupiłam sobie ostatnio nowy stanik rozm. 65G... ale super dopasowany i na plecach zero fałdek. I tak dzisiaj jeszcze myślałam, przyjdzie @ cycki spadną, a tu wychodzi na to, że teraz to one będą, ale rosły
ochłonęłam i tak ... cieszę się, ale i mam dziwne poczucie, że może za szybko, bo remont trzeba zrobić, a tak nie będziemy mieli nawet pokoiku dla dzidzi, że z kasą różnie ... aj. Plus ten, że teraz dla M. kolegi z pracy chłopiec ma się urodzić, więc zawsze to jakieś ciuszki w spadku dostaniemy.Lena87, Ania_84, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Kupiłam sobie ostatnio nowy stanik rozm. 65G... ale super dopasowany i na plecach zero fałdek. I tak dzisiaj jeszcze myślałam, przyjdzie @ cycki spadną, a tu wychodzi na to, że teraz to one będą, ale rosły
ochłonęłam i tak ... cieszę się, ale i mam dziwne poczucie, że może za szybko, bo remont trzeba zrobić, a tak nie będziemy mieli nawet pokoiku dla dzidzi, że z kasą różnie ... aj. Plus ten, że teraz dla M. kolegi z pracy chłopiec ma się urodzić, więc zawsze to jakieś ciuszki w spadku dostaniemy.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lena87, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki, wracam do was po laparoskopii..
Jest dobrze, usunęli co mieli usunąć i pomału wracam do zdrowia.
Będę teraz siedzieć w domu więc pewnie będę zaglądać troszkę mniej regularnie, ale będę.
Sara gratulacje.
Monia ja też miałam moment, że musiałam odpocząć i dobrze mi to zrobiło.Little Frog, Lena87, sara_nar, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Postanowiłam odpocząc od tego wszystkiego.. troche mnie to niszczy..
Owu musze zacząc traktować bardziej jako "program do prowadzenia" wykresu.
Zgadzam się z tym w 100 %,
Nikt tu Ci nie życzy źle wręcz przeciwnie, ale mam wrażenie że troszkę zapędziłaś się sama w kozi róg
Ania_84 wrote:hej kochane
Ja po wizycie u neurologa dostalam skierowani na ciczenia, masaze, lasery i krioterapie ...dodatow powiedzialm lekarzowi o tych stanach lekwoych okazjuje sie ze to dosc czesty skutek uoczny moich lekow dal mi lekkie leki na stany lekowe
moj maz osttanio ma nadwyraz duz poped.. ja nie wiem jakby mi go podmienili
Świetnie, przynajmniej przestaniesz Nam tu fiksować i nakręcać się Kochana że coś się złego dzieje z Tobą
Ciesz się, że ma taką chcicemusisz być obrotna dziołszka
olka30 wrote:Hej dziewczynki, wracam do was po laparoskopii..
Jest dobrze, usunęli co mieli usunąć i pomału wracam do zdrowia.
Będę teraz siedzieć w domu więc pewnie będę zaglądać troszkę mniej regularnie, ale będę.
Sara gratulacje.
Monia ja też miałam moment, że musiałam odpocząć i dobrze mi to zrobiło.
Życzę Szybkiego powrotu do Zdrówka
a później owocnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 12:43
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZłota: "a czemu nie powiesz im przez telefon?"
Złota bo nie są życzliwi, bo mówili, że NIE warto tych badań, tej kasy, stymulacji, nerwów, że PO CO???
więc uważam, że nie zasługują aby wiedzieć (mój mąż mnie w tym popiera), oraz chcę mieć spokojną ciążę....Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 12:43
Lena87, sara_nar, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Złota: "a czemu nie powiesz im przez telefon?"
Złota bo nie są życzliwi, bo mówili, że NIE warto tych badań, tej kasy, stymulacji, nerwów, że PO CO???
więc uważam, że nie zasługują aby wiedzieć (mój mąż mnie w tym popiera), oraz chcę mieć spokojną ciążę....
A spoko, rozumiem, myślałam, że tylko odległość jest problemem, a chcesz oznajmiać osobiście. Opacznie zrozumiałam Twój wpis.
Skoro jest tak, jak mówisz, to nie mów im nic, a co! Dowiedzą się jak będziesz chciała:)Malenq, Lena87 lubią tę wiadomość