Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysara sama nic nie odstawiaj, tak mi gin mówił przed - dopiero przy pierwszej wizycie zweryfikował co mam brać...ewentualnie zadzwoń jak masz możliwość i się zapytaj...
ja też tego trochę brałam...a zostawił mi tylko witaminy i kwas foliowy...
no i duphaston do 12tyg mam brać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 15:43
sara_nar, Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyproszę...ja też chciałam wszystko odstawić, a mój A. na to: "może lepiej lekarza zapytaj" hehe...to jak masz prywatnie, to możesz zadzwonić i się poradzić co masz do tej pory robić..jeżeli oczywiście masz swojego lekarza.....
Lena87 lubi tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Another właśnie kiedy monitoring?? spokojnie. Jak rozumiem stymulacja po 1 tabl nie przyniosła skutków w postaci ovu ?"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyhehehe mnie się zamarzył Tymuś
spróbuj zadzwonić w poniedziałek....nic nie stracisz....
Another słońce masz możliwość podjechać sobie prywatnie wcześniej na monit???
bo widzisz: ja przy pierwszym clo(1x1) nic mi nie urosło....przy drugiej stymulacji (której się bałam) 2x1 w 3dniu brania clo miałam monit i miałam już torbiel - hiperstymulację miałam....NIE CHCĘ Cię straszyć słońce...tylko to moja historia, każdy organizm jest inny...mnie gin wtedy powiedział, że przedobrzyliśmy z clo....sara_nar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:hehehe mnie się zamarzył Tymuś
spróbuj zadzwonić w poniedziałek....nic nie stracisz....
Another słońce masz możliwość podjechać sobie prywatnie wcześniej na monit???
bo widzisz: ja przy pierwszym clo(1x1) nic mi nie urosło....przy drugiej stymulacji (której się bałam) 2x1 w 3dniu brania clo miałam monit i miałam już torbiel - hiperstymulację miałam....NIE CHCĘ Cię straszyć słońce...tylko to moja historia, każdy organizm jest inny...mnie gin wtedy powiedział, że przedobrzyliśmy z clo....To jest prywatnie i powiedział mi, że 11 dc to najwcześniej jeśli chodzi o mnie ( bo jeśli już się coś u mnie dzieje to zazwyczaj po 15 dc). Póki co ból mi przeszedł, ale jak wróci to pójdę do innego gina na monit.
A teraz pojadę kupić sobie pralkę, oLena87, Z. lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Dokładnie, najgorzej przy Clo, że można przedobrzyć i w rezultacie zaszkodzić. Dlatego tak ważny jest monitoring.
Kończe o 17 i lecę kupić skarpeteczki dla M. i test. Wiecie bym zaczekała, ale M. będzie zły, bo stwierdzi, że skoro nie powiedziałam od rzu to mu nieufam czy coś .. on ma czasem takie głupie myślenie, że szok. -
Another wrote:Nie przyniosła, dlatego zwiększył dawkę na 2 tabl. Ja wolałabym wziąć po 1 jeszcze raz. Nie wszyscy reagują za pierwszym razem na clo. Czasem organizm potrzebuje czasu.
Dokładnie, ja na pierwszym cyklu z clo nie zareagowała wcale na leki, a na drugim, miałam taką samą dawkę - 1 tabletka, wyhodowałam dwa piękne pęcherzyki.
EDIT: jak mnie piersi bolą, no masakra....Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 17:06
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dżona miłego weekendu
Bursztynko mój maluch też wybredny
Sara ja tam widzę drugą krechę! Beta to już formalnośćGratulacje!
Monia zaciskam kciuki za pozytywne wyniki badań!
Kasiu witaj ;* cieszę się, że zebrałaś w sobie nowe siły
Mała Mi, ja też uważam tak samo jak Lena i Dżona. Moja beta w 15dpo wynosiła już ponad 70. Chyba, że owulację miałaś dużo później i to jest bardzo wczesna ciąża?
Daj koniecznie znać jak sytuacja się wyjaśni
Olka dużo zdrówka życzę, wypoczywaj
Malenq też bym nie powiedziała
W ogóle to witam Was wszystkie i przesyłam ciepłe promyczki słońcaLena87, olka30, Z., Kaśka28, Bursztynka, dżona, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
hej a mnei dzis boli miesien jakby brzucha po lewej stronie tak na wysokosci biodra ;/ tyle ze nie pryzpominam sobie ze cos dzwigala ;/
nie wiem czy wiecie czy no spa moze pomoc ??