Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq super postawa, ja też bym tak zrobiła. Z resztą teściowa straszna pleciuga więc im później się dowie tym lepiej. Tacie mojemu też powiem jak już 3msc będzie i będzie wszystko ok. Btaru mogę powidzieć zaraz, bo on nam kibicuje i nikomu nie powie, nawet mojej siostrze.
Lena87, Malenq, Z. lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Z racji wyjasnienia tego i owego co mi lezy na sercu to poczułam sie po niektorych komentarzach jak osoba psychicznie chora bo .... CHCE DZIECKA, chce , jesteśmy gotowi, robimy wszystko, mam instynkt jak cholera i takie tam ..
Poprostu mamy problemy i to nie tylko u meza , u mnie tez czuje, ze nie wszystko ok i mnostwo problemow rodzinnych, poważnych - mało ? moge się zamienic . Wiem kazdy ma problemy.
Wiem, że każda z nas ma swoje przejścia, wiele przykrych doświadczeń za sobą i niesamowitą ilość rozczarowań.
Ale to ze mam 23 lata nie oznacza ze mam czas, ja tak nie uwazam . Nie zamierzam miec dzieci ok 30 bo jestem gotowa juz teraz.
Postanowiłam odpocząc od tego wszystkiego.. troche mnie to niszczy..
Owu musze zacząc traktować bardziej jako "program do prowadzenia" wykresu.
Może wroce , może nie.. życie pokaże.
Wszystkim życzę pieknych II kreseczek
Kochana, chodziło tylko o to, że nie ma sensu się tak nakręcać, bo jesteś młoda i masz czas. I że szkoda Twoich nerwów. N ikt Ci nie zabiera prawa do chęci posiadania dziecka. Szkoda nam tylko, jak się tak zadręczasz czymś, na co i tak nie masz wpływu. -
sara_nar wrote:Kupiłam sobie ostatnio nowy stanik rozm. 65G... ale super dopasowany i na plecach zero fałdek. I tak dzisiaj jeszcze myślałam, przyjdzie @ cycki spadną, a tu wychodzi na to, że teraz to one będą, ale rosły
Ja od braffiterki wyszłam ze stanikiem 70E i byłam w głębokim szoku.Lena87, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena tez sie uspokoiłąm
ale widzialm ze lakerz odrazu zareagowal i dobrzeciesze sie ze do niego trafilam.. bo to juz drugi raz jak daje mi fizjoterapie..i to neurolog..
dopytywal sie jak nam ida starania opowiedzilam mu o wszytskim powiedzial mi ze jak cos zebym z mezem przyszla to jemsu tez da dla odprezenia zabiegi
ten lekarz to naprawde loty czlowiekodrauz powiedzial ze jak bedziemy mieli jakies pytania zeby doradzil nam jakich lekarzy wybrac to zeby walic smialo bo on czesto jezdzi na sympozja wlasnie o oddzailywaniu lekow na plodnos
Lena87, Little Frog, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniu miło czytać o takich lekarzach, bo naprawdę mało ich jest.
Ja też u brafitterki byłam i powiem wam, że dużo staników polskich marek ma, doradziła, jestem zadowolona i cena 110zł myślę, że nie jest wcale wysoka. Były i takie po 75 i po 175, ja wybrałam ten za 175 ale to nowa kolekcja była i taki czarny w panterkę. Ale mam zamiar wrócić po taki jasny łososiowy właśnie za 110 zł.
Zjadłam zimnego ogórka na kanapce i ząb rozbolał i światełko .... muszę iść do dentysty. Koniecznie.Lena87 lubi tę wiadomość
-
Nadrabiam... Was......a czlowiek tylko na chwilke wyszedl z domu
Sara super piekny tescik. Czekam na wiesci jak po labo!!
MoniaX trzymam kciuki za dobre wyniki w przyszlym tyg.
Mala Mi trzymaj sie dzielnie!!! skoro w szpitalu to powinni dobrze sie tam Toba zając!! jestesmy z Toba!
Witaj Kasiu po powrocie! i super, ze taki optymistyczny klimat wnioslas na bloga!!
sara_nar, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ja wyluzowałam po 1 miesiącu skrzętnego mierzenia temp, zapisywania śluzu, szukania szyjki...
Dzisiaj 2 dzień clo, a jajniki mam wrażenie, że zaraz ze mnie wylecą... Boję się, że te 2 tabl to przegięcie i będzie problem.sara_nar, Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
Halooo gdzie jesteście ? Co u Misty ?
Czekamy na zdjęcia brzucholi, fidelissa , fidelissa !! (okrzyk jak na meczu)
Jeszcze 5 h i do domku. Padnięta jestem. Spaaaać.
Lenka filmiku nie oglądałam, chyba nie na moją psychikę.
Another właśnie kiedy monitoring?? spokojnie. Jak rozumiem stymulacja po 1 tabl nie przyniosła skutków w postaci ovu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 13:59
Lena87, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySaro, bardzo ciekawe to było aż coś niemożliwego że z tak małej kruszynki takie dziecię później rośnie .. ale jeśli chodzi o pokazanie w jaki sposób tego dokonują to nic miłego dla oka.
Jestem ciekawa czy ludzie którzy takiego wyboru dokonują czyli matki i Ci którzy to wykonują czyli lekarze, pielęgniarki..
Czy nie mają wyrzutów sumienia, po takim zabiegu -
nick nieaktualnyAnother wrote:Ja wyluzowałam po 1 miesiącu skrzętnego mierzenia temp, zapisywania śluzu, szukania szyjki...
Dzisiaj 2 dzień clo, a jajniki mam wrażenie, że zaraz ze mnie wylecą... Boję się, że te 2 tabl to przegięcie i będzie problem.
Mam nadzieję, że te jajniki produkują same dobre pęcherzyki które później pęknąAnother lubi tę wiadomość
-
Another a te dwie tabletki to lekarz Ci zapisal? nie za duzo aby?
pisz jak z monitoringiem...
Lenka dzieki za filmik ale chyba nie na moja psychike...ja czasami na bajkach Disneya placze ...wiec sama rozumiesz
Fidelissa ostatnio ma problemy z netem wiec dlatego tak malo jej ostatnio...
Ja wlasnie po kanapeczce swieżego chleba z szyneczka i chrzanikiem....super!!!sara_nar, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Jak myślicie jutro przy okazji bety zrobić i progesteron od razu ?
Lena na biust nie narzekam, mółby być ciut mniejszy, ale mąż zachwycony, nawet brafitterka zachwycała się moimi piersiami, że nie jedna kobieta takie chciałaby mieć, co pierwszy raz mi się zdarzyło, bo mężczyźni rzecz jsna, że się zachwycali. Nie wszyscy, ale było amatorów
Koleżanka przyjdzie za mnie na 2h, napisałam, że nie najlepiej się czuję. Mój stan psychiczny jest nie najlepszy, ale to ze szczęścia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 15:01
Lena87, Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość