Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:hej a mnei dzis boli miesien jakby brzucha po lewej stronie tak na wysokosci biodra ;/ tyle ze nie pryzpominam sobie ze cos dzwigala ;/
nie wiem czy wiecie czy no spa moze pomoc ??
Ania_84, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:Może cię od jajnika ciągnie i stąd to uczucie.. W obrębie brzucha to raczej nie są mięśnie szkieletowe..
-
To są wszystkie mm.szkieletowe.
M. gładkie są w narządach wewnętrznych, ścianach naczyń itp.
Jeśli boli Cię tam, gdzie zaznaczyłaś, to raczej masz coś naciągnięte, nie musisz pamiętać kiedy, może nawet źle się ułożyłaś we śnie i wystarczy.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:To są wszystkie mm.szkieletowe.
M. gładkie są w narządach wewnętrznych, ścianach naczyń itp.
Jeśli boli Cię tam, gdzie zaznaczyłaś, to raczej masz coś naciągnięte, nie musisz pamiętać kiedy, może nawet źle się ułożyłaś we śnie i wystarczy.calkiem mozliwe
bojak wstalam to mnie tez kark bolal
noo dobrze miec jakiegos lekarzahehe w koncu my tez ssaki
Lena87, santoocha, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySara dajesz mi wiare, zakupiłam donga, podobnież szybko owulacje stymuluje i potem wreszcie przyjdzie @, ja to chyba jestem nienormalna że tyle czekam na @, ale nauczona, że hormony to zło dla mnie czekam spokojnie juz 3 tygodnie na diecie, a od paru dni całkowicie gluten odrzuciłam i od dziś tylko wiejski nabiał.
sara_nar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySara Gratulacje
fajnie że tak szybko Ci się udało
byłam o 10 rano u gina
robił usgna lewym jajniku jak zwykle nic się nie dzieje ;/
a na prawym zauważył pęcherzyk 23,6mm, pooglądał lewy, wrócił do prawego gmyra gmyra a a tam za tym dużym bardzo bardzo blisko drugi 18,2 mm
szaleństwa po CLO u mnie nie ma... ale mówił że lepiej że są 2 a nie 10 bo tak też się zdarza ;/
endometrium cienkie bo 7mm ale pytałam gina czy nie za cienkie? to mówił że nie widzi problemu...
jutro na 19 sprawdzić czy pękł
bardzo lubie mojego gina a on powiedział że jak się nie uda to po tym cyklu albo po następnym odsyła mnie do Profesora do PoznaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 18:13
sara_nar, Lena87, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Drugi test czulosc 10 i dwie kreski fot później. Czekam na M. Az przyjdzie z podwórka zeby pokazac mu. Kupilam body z napisem daddy i smoczek. W centrum handlowym nie bylo gdzie zaparkowac a w tesco nic ciekawego nie było.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 18:11
AnusiaM, santoocha, Lena87, Little Frog, Z., Kaśka28, Bursztynka, Misty87, Macierzanka:), Delia, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka098 wrote:Sara dajesz mi wiare, zakupiłam donga, podobnież szybko owulacje stymuluje i potem wreszcie przyjdzie @, ja to chyba jestem nienormalna że tyle czekam na @, ale nauczona, że hormony to zło dla mnie czekam spokojnie juz 3 tygodnie na diecie, a od paru dni całkowicie gluten odrzuciłam i od dziś tylko wiejski nabiał.
Natka ja przed staraniami nigdy u gina nie byłam !! przez 23 lata! żadnych tabletek anty ani nic! i co?a moje koleżanki, kuzynki co anty brały po odstawieniu odrazu ciąża
już sama nie wiem czy hormony są złe czy dobre
nie obraź się ale moim zdaniem za długo czekasz na @
mogłaś zacząć już nowy cykl
nowy cykl nowe nadzieje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnusiaM wiem że za długo czekam, ale wiem że hormony nie są dla mnie, bo je brałam, i wtedy wszystko się pierdzieliło, czekam, bo wiele razy miałam tak, że po diecie trwającej około 1 miesiąc wszystko mi się regulowało i wtedy można działać już nawet z lekarzem jak samemu sie nie da, a tak to nie ma z czym działać, bo cóż z tego jak dostałam luteinę i wziełam od 16dc jak nie podziałała tak jak powinna i @ się nie pojawiło.
-
Ania 84 ja mialam taki bol 2,3 dni przed spodziewana @, ale mnie tak bolalo, ze kulalam na prawa noge, ale u mnie to bylo raczej zagniezdzenie, ja myslalam ze jakas torbiel mi urosla i cos moze peka, ale dwa dni pozniej zrobilam test i dwie kreski, wiec tak mysle ze to moglo byc zagniezdenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 18:57
-
Zagnieżdżenie jest odczuwalne?
Edit1: No Mamuśki Foremkowe, odczuwalne? Bo nie wiem, a w necie jest tyle opinii co internautów.
EDIT2: Czy którąś z Was bolały kiedyś piersi tak bardzo, że uwierała Was bluzka, o staniku nie wspomnę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 19:25
-
No ja właśnie myślałam, ze nie, ale u mnie tak to jakoś zgrało się z czasem, 3 dni przed @ i przypuszzam, ze u mnie mogło być to zagnieżdzenie. Bo ten bol trwał dni wiec, myślę, ze coś tam się działo związanego z fasolka
Co do piersi to miałam taki ból, ze myślalam, ze się popłącze i myslalam, ze moze to przez luteine i w sumie nie wiem, czy sie skumulowalo ze cos sie dzialo plus luteina czy sama luteina. Ale bylo to po ovu i przed @ jakos ustalo i oczywiscie pomyslalam, ze znowu klapa, a jednak nieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 19:28
-
nick nieaktualny
-
hmm na poczatku mialam większy niż teraz, aleprzedtem byłam opuchnieta, teraz taki lekki stozek na dole jest, zrobie fote jutro to wrzuce
W sumie wczesniej tez miałam brzuszek, ale teraz to inaczej wygladaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 19:37
Lena87, sara_nar, Z., martusia1986 lubią tę wiadomość