X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam biale spodnie z c@a trafilam na promocje i za 80zł z panelem z 100% bawelny akurat na lato i 3 pary z h@m: jeansy ktore mam dzisiaj bo jest chlodno i beda na jesien, cieniutkie denimki i bezowe bawelniane- woda w piwnicy.
    jestem bardzo zadowolona. kazde kupilam w dobrej cenie. poza tym polecam sklep waikiki super koszulki maja i spodnie tez:)))

w getrach nie chodze, tylko do wysokich botkow. na mnie nie ma tak dlugich koszulek czy tunik, ledwo pupe zakrywaja bo jestem wysoka:)))

za to ma problem z kupieniem spodnicy i sukienki wszystko za krotkie albo nie mieszcze sie w biuscie....

qq87j44jhto0od0f.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, jadąc rano do sklepu widziałam pięknego boćka :D

No i nie mówiłam nic, ale kilka dni temu, po raz kolejny śniło mi się że byłam w ciąży, piękny sen :D

santoocha, Delia, Fidelissa, Anaaa:), Little Frog, sara_nar, Z., Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santocha jak się czujesz ? <3

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena no to czekamy na zielona kropke:))
    ja tez mialam takie sny:))

Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    Lena no to czekamy na zielona kropke:))
    ja tez mialam takie sny:))

Kiedyś zapewne się doczekamy :D

Fidelissa lubi tę wiadomość

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Zagnieżdżenie jest odczuwalne?

Edit1: No Mamuśki Foremkowe, odczuwalne? Bo nie wiem, a w necie jest tyle opinii co internautów.

EDIT2: Czy którąś z Was bolały kiedyś piersi tak bardzo, że uwierała Was bluzka, o staniku nie wspomnę?
    Zlota zagniezdzenia nie czulam.
    a piersi do tej pory czuje:)
    nawet w zwyklej bawelnianej bluzce boli. mam specjalny miekki stanik...i tak boli

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 18:06

qq87j44jhto0od0f.png

• Złota Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    Zlota niemozliwe.....................przykro mi
    Fidelissko, wciaz mam nadzieje. Czytalam historie kobietki ktora w 27 dc miala bete ponizej 1 a w 35dc juz byla wysoka. Mam nieregularne cykle, wszystko jest mozliwe :)

Fidelissa lubi tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • NataLin23 Debiutantka

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny. Mam takie pytanie.. dwa tygodnie temu zrobilam test ciazowy, wynik byl negatywny, ale wczoraj jak chcialam go wyrzucic, to zauwazylam druga kreske, ale bardzo bardzo blada, wlasnie przed chwila zrobilam test i wyszla jedna kreska ale strasznie blada. Czy orientujecie sie moze, co moze to oznaczac? z gory dziekuje za odpowiedz...

NataLin 23
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Fidelissko, wciaz mam nadzieje. Czytalam historie kobietki ktora w 27 dc miala bete ponizej 1 a w 35dc juz byla wysoka. Mam nieregularne cykle, wszystko jest mozliwe :)

trzymam kciuki:)) informuj na bieżąco

qq87j44jhto0od0f.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataLin23 wrote:
    Witam dziewczyny. Mam takie pytanie.. dwa tygodnie temu zrobilam test ciazowy, wynik byl negatywny, ale wczoraj jak chcialam go wyrzucic, to zauwazylam druga kreske, ale bardzo bardzo blada, wlasnie przed chwila zrobilam test i wyszla jedna kreska ale strasznie blada. Czy orientujecie sie moze, co moze to oznaczac? z gory dziekuje za odpowiedz...

Wyszła Ci dzisiaj jedna kreska blada ? Czy jedna Ciemna a druga jaśniejsza ?

• NataLin23 Debiutantka

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyszla jedna blada... co to moze oznaczac?

NataLin 23
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataLin23 wrote:
    wyszla jedna blada... co to moze oznaczac?

Gdyby wyszły dwie kreseczki jedna ciemniejsza druga jaśniejsza, tak jak jest pokazane zapewne na opakowaniu to byś była w ciąży ;)

a jedna kreska oznacza, że nie jesteś :)

• NataLin23 Debiutantka

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe, dlaczego na poprzednim tescie wyszla jedna ciemniejsza a druga blada kreska... jestem w 21 dniu cyklu czy moge zrobic juz beta hcg?

NataLin 23
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile twoje cykle trwają ?

Możesz udostępnić wykres ? będzie Mi/Nam troszeczkę łatwiej odpowiadać ;)

• NataLin23 Debiutantka

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cykle mam co 27 dni. a jak ten wykres mozna udostepnic?

NataLin 23
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Hej Wam :)

Brrr ale zimno!

My wczoraj bylismy u ...tesciowej na obiedzie,potem do nas zawitala rodzinka moja i byl bardzo mily dzien,grill,lody,slodkosci :)

Kasiu, mezczyzni tak juz maja,moze nie wszyscy, ale wiekszosc. Moj pod tym wzgl wcale nie odstaje od reszty. Jak chodzil do pracy to zawsze rano byl buziak i Kocham cie, ale zeby tak sam od siebie gdzies cos...rzadko bardzo.

Nasza Delia tajemnicza :D nie chce sie przyznac,gdzie mieszka :P
    Swoja droga ciesze sie,ze dobre wiesci przynosisz. Co do tej mnogiej ciazy to ja chyba tak mialam,pewnie jednojajowe, ze dopiero na kolejnym USG, w 8tyg wyszlo szydlo z wora,ze mam dwa serducha w brzuszku :)
    Hehe a tak bardzo chcialam, parke dwujajowa :D

Zlota, kosmos ile beta u Ciebie kosztuje...ja nie robilam nigdy,ale wiem, ze duzo tansza tu u nas. Zdzierstwo na kazdym kroku!

Fidelissko,co tam ten Twoj tato wyrabia?

Buziaki dla wszystkich :*

Manius i reszta, ktora rzadko zaglada! Wracac tu :D

Misty,
    jest czlowiekiem, ktory w swoich wypowiedziach z nikim sie nie liczy. Uwaza, że jest nieomylny, a najgorsze,że uważa, że ma prawo do głośnej krytyki nawet jak nie ma ona nic wspolnego z prawda. Żartuje kosztem bliskich i ich uczuć. niestety moja Mama nie zwaraca mu uwagi. na placu boju zostaje ja i moja siostra. Im starszy tym gorzej.

także kontakty ograniczam.

denerwuje mnie bardzo. chce nas kontrolowac. Kiedy co robimy. Kiedy przyjeżdżamy. Dlaczego czegoś jeszcze nie zaplanowaliśmy..... to takie wkurzające....
    najbardziej żal mi Mamy. Która twierdzi ,ze w tym wieku już sie nic nie poradzi. Czyli rezygnuje na starcie...

a ja już nie mam siły...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 18:08

qq87j44jhto0od0f.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wchodzisz na swój wykres i na dole pod Nim masz opcje -> Udostępnij wykres dla Wszystkich ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataLin23 wrote:
    cykle mam co 27 dni. a jak ten wykres mozna udostepnic?

Za szybko zrobiłaś test ;) poczekaj na termin @.
    Jeśli się nie pojawi, to wtedy idź na betę :)

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    jem mało, ale częste posiłki. Wcześniej pomagały mi banany i bułeczka z masłem, ale do czasu. Dziś nie pomaga nic. Wodę piję. Tyle, ile dam radę. Poza tym herbata miętowa. Ale dziś to mega przegięcie. Takich mdłości to ja nigdy nie miałam i ten kwaśny posmak w ustach. Masakra jakaś. A muszę iść na pocztę...
    Melula

polecam herbate z imbirem swieżym lub wąchaj świezy koperek.

poza tym chalka z maslem lub grzanka i woda lub gorzka herbata.
    Nie pij mięty podobno w ciązy nie wolno.

qq87j44jhto0od0f.png

• NataLin23 Debiutantka

Wysłany: 2 czerwca 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tyle, ze ja od miesiaca biore luteine na wyregulowanie okresu i podwyzszenie progesteronu. Wlasnie zaczelam ja brac 16 dnia cyklu, czyli 28.05. i musze ja brac przez 10 dni, czyli do 6.06., okres powinnam dostac 8.06... nie wytrzymam tyle w niepewnosci..... :(

NataLin 23
‹‹ 887 888 889 890 891 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ