Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam biale spodnie z c@a trafilam na promocje i za 80zł z panelem z 100% bawelny akurat na lato i 3 pary z h@m: jeansy ktore mam dzisiaj bo jest chlodno i beda na jesien, cieniutkie denimki i bezowe bawelniane- woda w piwnicy.
jestem bardzo zadowolona. kazde kupilam w dobrej cenie. poza tym polecam sklep waikiki super koszulki maja i spodnie tez:)))
w getrach nie chodze, tylko do wysokich botkow. na mnie nie ma tak dlugich koszulek czy tunik, ledwo pupe zakrywaja bo jestem wysoka:)))
za to ma problem z kupieniem spodnicy i sukienki wszystko za krotkie albo nie mieszcze sie w biuscie.... -
nick nieaktualnyDziewczynki, jadąc rano do sklepu widziałam pięknego boćka
No i nie mówiłam nic, ale kilka dni temu, po raz kolejny śniło mi się że byłam w ciąży, piękny sensantoocha, Delia, Fidelissa, Anaaa:), Little Frog, sara_nar, Z., Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Złota wrote:Zagnieżdżenie jest odczuwalne?
Edit1: No Mamuśki Foremkowe, odczuwalne? Bo nie wiem, a w necie jest tyle opinii co internautów.
EDIT2: Czy którąś z Was bolały kiedyś piersi tak bardzo, że uwierała Was bluzka, o staniku nie wspomnę?
a piersi do tej pory czuje:)
nawet w zwyklej bawelnianej bluzce boli. mam specjalny miekki stanik...i tak boliWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 18:06
-
Fidelissa wrote:Zlota niemozliwe.....................przykro mi
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny. Mam takie pytanie.. dwa tygodnie temu zrobilam test ciazowy, wynik byl negatywny, ale wczoraj jak chcialam go wyrzucic, to zauwazylam druga kreske, ale bardzo bardzo blada, wlasnie przed chwila zrobilam test i wyszla jedna kreska ale strasznie blada. Czy orientujecie sie moze, co moze to oznaczac? z gory dziekuje za odpowiedz...NataLin 23
-
nick nieaktualnyNataLin23 wrote:Witam dziewczyny. Mam takie pytanie.. dwa tygodnie temu zrobilam test ciazowy, wynik byl negatywny, ale wczoraj jak chcialam go wyrzucic, to zauwazylam druga kreske, ale bardzo bardzo blada, wlasnie przed chwila zrobilam test i wyszla jedna kreska ale strasznie blada. Czy orientujecie sie moze, co moze to oznaczac? z gory dziekuje za odpowiedz...
Wyszła Ci dzisiaj jedna kreska blada ? Czy jedna Ciemna a druga jaśniejsza ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Hej Wam
Brrr ale zimno!
My wczoraj bylismy u ...tesciowej na obiedzie,potem do nas zawitala rodzinka moja i byl bardzo mily dzien,grill,lody,slodkosci
Kasiu, mezczyzni tak juz maja,moze nie wszyscy, ale wiekszosc. Moj pod tym wzgl wcale nie odstaje od reszty. Jak chodzil do pracy to zawsze rano byl buziak i Kocham cie, ale zeby tak sam od siebie gdzies cos...rzadko bardzo.
Nasza Delia tajemniczanie chce sie przyznac,gdzie mieszka
Swoja droga ciesze sie,ze dobre wiesci przynosisz. Co do tej mnogiej ciazy to ja chyba tak mialam,pewnie jednojajowe, ze dopiero na kolejnym USG, w 8tyg wyszlo szydlo z wora,ze mam dwa serducha w brzuszku
Hehe a tak bardzo chcialam, parke dwujajowa
Zlota, kosmos ile beta u Ciebie kosztuje...ja nie robilam nigdy,ale wiem, ze duzo tansza tu u nas. Zdzierstwo na kazdym kroku!
Fidelissko,co tam ten Twoj tato wyrabia?
Buziaki dla wszystkich :*
Manius i reszta, ktora rzadko zaglada! Wracac tu
Misty,
jest czlowiekiem, ktory w swoich wypowiedziach z nikim sie nie liczy. Uwaza, że jest nieomylny, a najgorsze,że uważa, że ma prawo do głośnej krytyki nawet jak nie ma ona nic wspolnego z prawda. Żartuje kosztem bliskich i ich uczuć. niestety moja Mama nie zwaraca mu uwagi. na placu boju zostaje ja i moja siostra. Im starszy tym gorzej.
także kontakty ograniczam.
denerwuje mnie bardzo. chce nas kontrolowac. Kiedy co robimy. Kiedy przyjeżdżamy. Dlaczego czegoś jeszcze nie zaplanowaliśmy..... to takie wkurzające....
najbardziej żal mi Mamy. Która twierdzi ,ze w tym wieku już sie nic nie poradzi. Czyli rezygnuje na starcie...
a ja już nie mam siły...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 18:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melula wrote:jem mało, ale częste posiłki. Wcześniej pomagały mi banany i bułeczka z masłem, ale do czasu. Dziś nie pomaga nic. Wodę piję. Tyle, ile dam radę. Poza tym herbata miętowa. Ale dziś to mega przegięcie. Takich mdłości to ja nigdy nie miałam i ten kwaśny posmak w ustach. Masakra jakaś. A muszę iść na pocztę...
polecam herbate z imbirem swieżym lub wąchaj świezy koperek.
poza tym chalka z maslem lub grzanka i woda lub gorzka herbata.
Nie pij mięty podobno w ciązy nie wolno. -
tyle, ze ja od miesiaca biore luteine na wyregulowanie okresu i podwyzszenie progesteronu. Wlasnie zaczelam ja brac 16 dnia cyklu, czyli 28.05. i musze ja brac przez 10 dni, czyli do 6.06., okres powinnam dostac 8.06... nie wytrzymam tyle w niepewnosci.....NataLin 23