Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
no jestem z siebie dumna.
wszystko nadrobilam.
Ciesze się Kasiu, że Wam, się poukladało:))
jestes bardzo dzielna. i tak samo ważna i wymagająca troski.
I to wyraźnie akcentuj.
Tobie tez się nalezy czulośc, słuchanie, pomoc...
ale tego trzeba wymagac,nauczyc...
wiekszosc Panow nie dostrzega tych potrzeb...ale nauczyc ich sie da:))
Sara, współczuje Ci Kochana.
Twoje rozwiązanie jest dobre:))
nie denerwuj sie
Złota trzymam kciuki.
Lenka a może jednak:))???
Misty tez miałam ta piżamke kupic ale jakoś nie dotrałam do Biedronki na czas:))
Macierzanka dbaj o siebie:)
Aniu dobrze,że u Was wszystko gra:))
Bursztynka fajny brzuchol. Czas bym i ja zrobila fotke:))
Wlaśnie kończe prace i uciekam do domku:)
wszystkie ściskam i wysyłam wiruski
Natka098, sara_nar, Little Frog, Kaśka28, Macierzanka:), Misty87, Delia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNataLin23 wrote:tyle, ze ja od miesiaca biore luteine na wyregulowanie okresu i podwyzszenie progesteronu. Wlasnie zaczelam ja brac 16 dnia cyklu, czyli 28.05. i musze ja brac przez 10 dni, czyli do 6.06., okres powinnam dostac 8.06... nie wytrzymam tyle w niepewnosci.....
To masz tylko kilka dnitak więc skoro tyle czekałaś to już więcej Cie nie zbawi
-
Bursztynko, aleee brzuchol. Heh a u mnie nadal brak apetytu .... maskra. Pociesza mnie fakt że ostatnio przytyłam 2kg więc w razie czego zapas jest. Ugotowałam zupę kalafiorową, tak się chciało, może trochę zjem.
Wynik bety równo 625
Ale piersi mnie bolą, aż w nocy się obudziłam bo spałam na brzuchu. Byłam po wynik i przede mną kobieta z mężem też betę odbierała i pyta co oznacza wynika: a babka, że nie jest pani w ciąży. A mnie już znała i od razu dała wynik bez pytania o nazwisko, więc patrzę i mówi :" a pani napewno zadowolona" . I to jak
Nie wiem cy dobrze zrobiłam, ale wychodząc za tym małżeństwem, powiedziałam, że nie trzeba tracić nadzieii, bo my z mężem 1,5 roku się staraliśmy. Ale widziałam jak od razu fajka zaczęła palić ta kobieta, więc widać też staraczka. Aż mi smutno się zrobiło.Little Frog, Lena87, Anaaa:), Fidelissa, Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas dziś pękły bańki nadziei, miałam cień cienia w sobotę i poszłam dziś rano na bete, ale niziutka, poniżej 1:(
No chyba, ze się dopiero zagnieżdża i jest jeszcze szansa, ale to raczej sobotni sikaniec był felerny
Więc czekamy do lipca na powtórzenie badania nasienia i od sierpnia zaczynamy od nowa starania z CLO. No chyba, że się mężowi nie poprawi, to wtedy odpuszczamy CLO i leczymy go dalej.
-
Złota wrote:U nas dziś pękły bańki nadziei, miałam cień cienia w sobotę i poszłam dziś rano na bete, ale niziutka, poniżej 1:(
No chyba, ze się dopiero zagnieżdża i jest jeszcze szansa, ale to raczej sobotni sikaniec był felerny
Więc czekamy do lipca na powtórzenie badania nasienia i od sierpnia zaczynamy od nowa starania z CLO. No chyba, że się mężowi nie poprawi, to wtedy odpuszczamy CLO i leczymy go dalej.Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Złota wrote:Cześć Kochane, dziś u mnie deszcz! i 11 stopni jak na razie, więc masakra!
Test zrobiłam, cień cienia pojawił się po godzinie i teraz zniknał
Poszłam na betę, wszystko będzie jasne. Ale obstawiam, ze dzidzi nie ma.
Wyniki maja być dopiero jutro. Beta w Warszawie - 56,60zł. Masakra! Jakie te wszystkie przedciążowe/ciążowe rzeczy drogie.Złota wrote:No dobra, koniec niepewności. Nie jestem w ciąży. Beta poniżej 1. Testy płatały mi figle.
Poczekam sobie spokojnie na @.Lena87 wrote:Dziewczynki, jadąc rano do sklepu widziałam pięknego boćka
No i nie mówiłam nic, ale kilka dni temu, po raz kolejny śniło mi się że byłam w ciąży, piękny senManiuś wrote:Ciekawe ile jeszcze przed nami:( my w pt robimy badania nasienia...boje sie...Złota, Maniuś lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
i wiecie co??? zmienily mi sie smaki...zasmakowalo mi whiski z cola!!! szok...nigdy tego przelknac nie moglam hehe a jak czulam zapah to od razu nieodbrez a teraz sacze sobie powolutku zeby delektowac sie smakiem:D
Macierzanka:), sara_nar lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Złota wrote:Kaśka, spinamy poślady, spinamy. Już mam siniaki od tego spinania
aha i jszcze 9 stron do 900:D rozbijamy dzisiaj?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 20:06
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️