Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Złota wrote:Alka, cześć
Jak Ty to robisz, że ja Cię zawsze widze podwójnie? Znaczy, Twoje wpisy:)Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Złota wrote:To zarzućmy jakiś temat.
Macie jakieś tajemnice przed mężami/partnerami?
a ty?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 20:38
Lena87, Złota lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ja tajemnic z przeszłości nie mam żadnych, znamy się od dziecka, od 9 lat para, od 4 małżeństwo, ciężko o jakieś tajemnice
Za to nie zawsze informuję o nowych zakupach, żeby zawału nie dostał jak kolejną parę niebieskich butów kupujęPotem i tak nie pamięta, czy nowe czy stare.
I na przykład nie powiedziałam dziś, ze poszłam na betę. Po co go martwić niepotrzebnie. Nie musi nic wiedzieć.Lena87, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:Ja tajemnic z przeszłości nie mam żadnych, znamy się od dziecka, od 9 lat para, od 4 małżeństwo, ciężko o jakieś tajemnice
Za to nie zawsze informuję o nowych zakupach, żeby zawału nie dostał jak kolejną parę niebieskich butów kupujęPotem i tak nie pamięta, czy nowe czy stare.
I na przykład nie powiedziałam dziś, ze poszłam na betę. Po co go martwić niepotrzebnie. Nie musi nic wiedzieć.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:ja niestety mam tak ze on od razu zauwaza jak cos kupie bo ma dostep do mojego konta i zaglada tam wiec wie co ile i kiedy i gdzie wydaje ale tez mu nie mowie wszytkiego ale nie jest mi zle hehe
My mamy wspólne konto, ale mąż nigdy nie pamięta swojego hasła. ja płace wszytkie rachunki i pilnuję wydatków.
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Strasznie mnie ciągnie podbrzusze... i biust mnie boli. Musiałam zdjąć stanik, bo mnie uwiera.
Jeśli to nie ciąża, to czy metformina może wywoływać takie odczucia? Bo tylko ten lek mam nowy.
EDIT: Jestem monotematyczna, sorry, ale dziś mnie tak jakoś nachodzą różne myśli i wątpliwości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 21:56
-
Witam wieczornie
U nas nad kasa sprawuje piecze jagdyby to robil moj maz to w polowie miesiaca na chleb by nie bylo
A przed mezem nie mam tajemnic bo ja to papla jestem i mowie mu wszystko
Natka098 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Natka098 wrote:oj jednak cięzko będzie coś rozbić
W domu trzymam kase ja hehe, czuwam nad nią
Złota ty nie przepraszaj wiadomo czekasz na byc moze najwazniejsza wiadomosc wiec sie wcale tobie nie dziwie:DZłota lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kurcze Zlota nie mam pojecia
ja mam cicha nadzieje ze jednak u ciebie kropek rozrabia i robi sobie przytulny domek
Kaśka28, Złota, Fidelissa lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.