Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztynko, zazdroszczę brzuszka!!
Ja mam może ciutkę mniejszy i bez ciąży
Sara, mam nadzieję, że Twojego tatę postawi ta wiadomość na nogi. To jest choroba i wg mnie trzeba iść na leczenie. Chociaż mój taki dalszy wujek był 3 razy i nie pomogło. Ale on był samotny, także może dlatego się poddał, a Twój tata ma dla kogo się zmienićTrzymam mocno kciuki i mam nadzieję, że uda się Wam z nim dogadać i ustalić jakiś plan działania
A u mnie kolejny słoneczny dzień. Dziś rano było kompletnie zachmurzone i w głowie już sobie postanowiłam w co się ubrać, ale się rozchmurzyło i musiałam zmienić koncepcję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 13:15
Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Little Frog, ja też przed ciążą miałam takie brzuchy po przejedzeniu się. Różnica polega na tym że przejedzony brzuch da się wciągnąć i jest taki ciapowaty. Ciążowego brzuszka nie wciągniesz za nic w świecie i jest twardy
Little Frog, Fidelissa, Misty87, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ja po zakupach bylam w rossmanie, zakupilam oliwke baby dream dla kobiet w ciazy, mam nadzieje ze cos pomoze na moja okropnie sucha skore na brzuchu peirsiach i boczkach, po prostu mam wrazenie, ze jeszcze troche i mi popęka... pozatym ogladalam ubrania ciązowe, w hm nistety nie bylo działu ciązowego, w c&a ogladalam spodnie, ale kurde nie wiemc zy jeszcze nie za wczas, w sumie moje strae spodnie uciskaja mnie w brzuch w sensie guzik jak siedze, ale jak kupie teraz spodnie to za dwa trzy miechy i beda za male i nie wiem jak to rozegrac .. Ja na razie zaywam femibion natal 1 i tez mam maly problem bo zostalo mi jeszcze 4 tabletki, a za dwa tygodnie koncze peirwszy trymestr no i bez sensu kupowac znowu 30 tabletek za 38 zl i tak mysle, ze pozniej chyba bede brac znowu kwas foliowy do konca peirwszego trymestru i kupie juz natal 2
Bursztynka cudny brzucholek
Co do mdlosci u mnie pojawiaja sie sporadycznie teraz najczesciej wieczorem
a zazwyczaj pojawialy sie jak czego nie zdjalam, musialam jest co 2 godz max bo inaczej mdlosci, teraz juz jest troche inaczej, czasami nie jem kolacji bo jem pozny obiad i nei odczuwam glodu to tak ok 20 mnie czasami mdliWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 13:22
-
Nati, ja chciałam kupić dżinsy ciążowe w hm ale szkoda mi było kasy bo 129 albo 149zl i odłożyłam do namyślenia z kolejną wypłatą. I tydzień temu na ciuchu znalazałam takie szare dżinsy rurki właśnie hm mama na ciuchu za 16zł i mój rozmiar. Chodzi się super wygodnie o niebo lepiej niż w zwykłych dżinsach i nic nie uciskasz. A jak szkoda ci kasy bo brzuch urośnie to kup leginsy ciążowe w hm za 39zł są extra. No tylko musisz poszukać hm z działem mama. U mnie też w jednym takiego działu nie ma. W drugim aż musiałam zapytać czy jest i się okazało że schowany na samym końcu za ciuszkami dziecięcymi.
-
nick nieaktualny
-
Teraz to już głupiałam. Możliwy jest błąd w laboratorium? napisali mi, ze na wszelki wypadek próbkę poddano badaniu dwa razy (pierwszy raz taki tekst, a zawsze w tym samym laboratorium robię badania). Pomylili próbki? Ech, dobrze, ze jestem w pracy, nie mam czasu na załamki. Poczekam, głową muru nie przebiję. Zobaczymy co będzie.
-
nick nieaktualny
-
Bursztynka, no dokładnie w c&a spodnie po 140, 170 szkoda kasy mi bylo na nie jakby udalos ie cos kupic tak za 50 zl na razie to bylabym szczesliwa, zobaczymy przejde sie do jakiego ciucha, chociaz ja nie umiem szukac perełek hehe, jakby co to jeszcze przejde sie na gielde, u nas jest akurat kilka stoisk z ubraniami ciazowymi