X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynko, zazdroszczę brzuszka!! :D
    Ja mam może ciutkę mniejszy i bez ciąży :D

Sara, mam nadzieję, że Twojego tatę postawi ta wiadomość na nogi. To jest choroba i wg mnie trzeba iść na leczenie. Chociaż mój taki dalszy wujek był 3 razy i nie pomogło. Ale on był samotny, także może dlatego się poddał, a Twój tata ma dla kogo się zmienić :) Trzymam mocno kciuki i mam nadzieję, że uda się Wam z nim dogadać i ustalić jakiś plan działania :)

A u mnie kolejny słoneczny dzień. Dziś rano było kompletnie zachmurzone i w głowie już sobie postanowiłam w co się ubrać, ale się rozchmurzyło i musiałam zmienić koncepcję.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 13:15

Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog, ja też przed ciążą miałam takie brzuchy po przejedzeniu się. Różnica polega na tym że przejedzony brzuch da się wciągnąć i jest taki ciapowaty. Ciążowego brzuszka nie wciągniesz za nic w świecie i jest twardy :D

Little Frog, Fidelissa, Misty87, sara_nar lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Delia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynko...piekny brzucholek!
    a co do mdlosci...ah....nie wiem co Ci doradzic Melula...
    Złota a...to może własnie przez te leki..;)

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Ja po zakupach bylam w rossmanie, zakupilam oliwke baby dream dla kobiet w ciazy, mam nadzieje ze cos pomoze na moja okropnie sucha skore na brzuchu peirsiach i boczkach, po prostu mam wrazenie, ze jeszcze troche i mi popęka... pozatym ogladalam ubrania ciązowe, w hm nistety nie bylo działu ciązowego, w c&a ogladalam spodnie, ale kurde nie wiemc zy jeszcze nie za wczas, w sumie moje strae spodnie uciskaja mnie w brzuch w sensie guzik jak siedze, ale jak kupie teraz spodnie to za dwa trzy miechy i beda za male i nie wiem jak to rozegrac .. Ja na razie zaywam femibion natal 1 i tez mam maly problem bo zostalo mi jeszcze 4 tabletki, a za dwa tygodnie koncze peirwszy trymestr no i bez sensu kupowac znowu 30 tabletek za 38 zl i tak mysle, ze pozniej chyba bede brac znowu kwas foliowy do konca peirwszego trymestru i kupie juz natal 2

Bursztynka cudny brzucholek :)
    Co do mdlosci u mnie pojawiaja sie sporadycznie teraz najczesciej wieczorem
    a zazwyczaj pojawialy sie jak czego nie zdjalam, musialam jest co 2 godz max bo inaczej mdlosci, teraz juz jest troche inaczej, czasami nie jem kolacji bo jem pozny obiad i nei odczuwam glodu to tak ok 20 mnie czasami mdli

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 13:22

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć :)

Bursztynko biękny brzucho <3
    Sara ja mam polecone Ladeevit, ma wszystko w sobie więc i ja polecam :)

Mamusie ale fajnie macie, ale te dolegliwości rzeczywiście uciążliwe mogą być...i tak wam zazdrościmy! :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, koniec niepewności. Nie jestem w ciąży. Beta poniżej 1. Testy płatały mi figle.

Poczekam sobie spokojnie na @.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 13:30

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga, zjadłam resztki czipsów. Jak mają mi zaszkodzić trudno, przynajmniej będzie na co zwalić i czym wymiotować...

Delia, Anaaa:) lubią tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, przeczytałam, że jeśli dopiero dziś na przykład doszło do zagnieżdżenia, to się beta nie zdążyła rozkręcić i dlatego taka mała. Ech, sama nie wiem, czy dać się ponieść rozczarowaniu czy nadziei...

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati, ja chciałam kupić dżinsy ciążowe w hm ale szkoda mi było kasy bo 129 albo 149zl i odłożyłam do namyślenia z kolejną wypłatą. I tydzień temu na ciuchu znalazałam takie szare dżinsy rurki właśnie hm mama na ciuchu za 16zł i mój rozmiar. Chodzi się super wygodnie o niebo lepiej niż w zwykłych dżinsach i nic nie uciskasz. A jak szkoda ci kasy bo brzuch urośnie to kup leginsy ciążowe w hm za 39zł są extra. No tylko musisz poszukać hm z działem mama. U mnie też w jednym takiego działu nie ma. W drugim aż musiałam zapytać czy jest i się okazało że schowany na samym końcu za ciuszkami dziecięcymi.

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Delia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota....ah...cóż powiedziec!!! ;(

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm to czemu testy pozytywne, przeciez musiało byc jakies stezenie hcg zeby wyszły, z mniej niz 1 by nie wyszły nawet blade kreski

• Melula Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota, dziwne te twoje przeboje z testami. Nie chcę cię załamywać, ale skoro sikańce wychodziły to beta powinna być wyższa na bank. Nie wiem, co o tym myśleć... Ale trzymam kciuki!

• Delia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie!!!
    moze za kilka dni powtorz bete!

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota, poczekaj na rozwój sytuacji. Jak Ci się @ będzie spóźniać to powtórz betę pod koniec tygodnia. Nie szukaj już nic po necie.

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota, relaks. Co ma być to będzie :)

Czipsy i paluszki juniorki na razie zahamowały złą passę :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 13:50

Delia lubi tę wiadomość

• Złota Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz to już głupiałam. Możliwy jest błąd w laboratorium? napisali mi, ze na wszelki wypadek próbkę poddano badaniu dwa razy (pierwszy raz taki tekst, a zawsze w tym samym laboratorium robię badania). Pomylili próbki? Ech, dobrze, ze jestem w pracy, nie mam czasu na załamki. Poczekam, głową muru nie przebiję. Zobaczymy co będzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym zrobiła sikańca za 2 dni jak wyjdzie 2 kreska to zrobiła jeszcze raz bete

Złota lubi tę wiadomość

• Melula Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota, a kiedy spodziewasz się @?

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka, no dokładnie w c&a spodnie po 140, 170 szkoda kasy mi bylo na nie jakby udalos ie cos kupic tak za 50 zl na razie to bylabym szczesliwa, zobaczymy przejde sie do jakiego ciucha, chociaz ja nie umiem szukac perełek hehe, jakby co to jeszcze przejde sie na gielde, u nas jest akurat kilka stoisk z ubraniami ciazowymi

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za 2 dni. Albo jutro. U mnie to tak różnie z tym. Równie dobrze może być w piątek.

‹‹ 885 886 887 888 889 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ