Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Taka mam przychodnie koło pracy. Wszędzie indziej musiałabym się zwalniać z pracy, żeby oddać krew do badania, bo wszystkie okoliczne laboratoria pracują od 8;00 do 11:30.
jedno pobiera krew i po południu, ale tam muszę jechać specjalnie w inną stronę niż do domu. Urok dużych miast:/
Cześć Magdas, mam nadzieję, ze się wyciszy Twoja @ trochę i da Ci odzipnąć
Lenko, a może Ty masz lokatora, a nie @? Takie objawy jak opisujesz mogą towarzyszyć zagnieżdżaniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 08:43
-
Little Frog wrote:Delia, ja też chcę przeżyć to co Ty!
Niesamowite
Jeszcze raz życzę zarówno mamusi jak i maleństwu dużo dużo zdrówka
Zlota wiadomo,ze w Wwce zawsze wszystko najdroższe...jeszcze pamietam jak kilka lat temu mieszkajac w W-ce placilam za zwykle badanie krwi i moczu o wiele wiecej niz w innym wojewodzctwie.
Lena u mnie 6h do przodu dlatego mam juz popoludnie a u Was dopiero ranek;)
Nie szlabym do lekarza na usg w nocy;)
milego dnia kochane;)
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Delia wrote:Kochana Zabko na pewno będziesz miała taka chwilę w swoim życiu...jestem o tym przekonana! dziekuje, za życzenia!
Zlota wiadomo,ze w Wwce zawsze wszystko najdroższe...jeszcze pamietam jak kilka lat temu mieszkajac w W-ce placilam za zwykle badanie krwi i moczu o wiele wiecej niz w innym wojewodzctwie.
Lena u mnie 6h do przodu dlatego mam juz popoludnie a u Was dopiero ranek;)
Nie szlabym do lekarza na usg w nocy;)
milego dnia kochane;)
Azja?
Lena87, Delia, Fidelissa lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Hej Wam
Brrr ale zimno!
My wczoraj bylismy u ...tesciowej na obiedzie,potem do nas zawitala rodzinka moja i byl bardzo mily dzien,grill,lody,slodkosci
Kasiu, mezczyzni tak juz maja,moze nie wszyscy, ale wiekszosc. Moj pod tym wzgl wcale nie odstaje od reszty. Jak chodzil do pracy to zawsze rano byl buziak i Kocham cie, ale zeby tak sam od siebie gdzies cos...rzadko bardzo.
Nasza Delia tajemniczanie chce sie przyznac,gdzie mieszka
Swoja droga ciesze sie,ze dobre wiesci przynosisz. Co do tej mnogiej ciazy to ja chyba tak mialam,pewnie jednojajowe, ze dopiero na kolejnym USG, w 8tyg wyszlo szydlo z wora,ze mam dwa serducha w brzuszku
Hehe a tak bardzo chcialam, parke dwujajowa
Zlota, kosmos ile beta u Ciebie kosztuje...ja nie robilam nigdy,ale wiem, ze duzo tansza tu u nas. Zdzierstwo na kazdym kroku!
Fidelissko,co tam ten Twoj tato wyrabia?
Buziaki dla wszystkich :*
Manius i reszta, ktora rzadko zaglada! Wracac tuLena87, Delia, Maniuś, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
NataLin23 ja przeczuć jako takich nie miałam, ale byłam bardzo spokojna. Podbrzusze miałam twarde w dniu spodziewanej @, bolało przez cały tydzień.
Fidelissa ja też mam zamiar się wybrać do zoo, ale takiego otwartego, że się zwiedza samochodem
A Ty Kochana się nie denerwuj, bo to bardzo wpływa na maluszka ;* tulę mocno
Delia cudowne chwile prawda?
Cieszę się, że dzidzia zdrowo rośnie i wszystko jest w porządku. Zobaczysz jak Ci teraz czas będzie szybko leciał
Kasiu czyli dzień dziecka jak najbardziej udany
No i mąż "odkupił winy"
Złota to ten test jakiś do d.py.. Beta wszystko wyjaśniczekamy cierpliwie ;*
Dużo zapłaciłaś .. ja w DE miałam za free, a w PL płaciłam coś w granicach 24-30 zł
Lena, a może coś jest na rzeczy?
Magdas mam nadzieję, że @ szybko minie.
Misty zazdroszczę tych lodówjak się w ogóle czujesz Kochana?
Buziaki dla Wszystkich!Misty87, Delia, Fidelissa, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry....
Złota to duuużo zapłaciłaś....ja za bete u siebie zapłaciłam 30zł i nie w szpitalu tylko w prywatnym lab.....i 3mam kciuki:)
Miłego dzionka
Misty WOW już połówka:) ale fajnie...boszeeee jaki to odległy czas dla mnie heheMisty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Melula!
test robią mnie w jajo, tempka też. Poszłam na betę, czekam do jutra na wyniki, może będą wieczorek=m jeszcze dziś, zobaczymy.
Bolą mnie dziąsła, a dentystka w środę, jakoś dotrzymam może
Poza tym zimno i pada. Spać się chce.
popadamy w tym roku ze skrajności w skrajność; albo 10 stopni i ulewy, albo 31 stopni i full słońce. Chcę normalną pogodę: 22-23 stopnie i słońce. taką lubię
Dzięki Bursztynko, na razie jakoś dzień leciWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 11:11