X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Magdas jak @, daje popalić ?
    oj daje daje :/ wstawałam w nocy bo wydawało mi się,że tonę :p mam nadzieję,że dziś poszaleje i trochę odpuści ;)

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Złota Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Cześć, ten ostatni test to jakiś felerny masz :(

56,60 Beta, Szok :O

Może i felerny :/ Te 56.60 zł to i tak po 15% zniżce. Normalnie 68 zł czy coś koło tego.

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Może i felerny :/ Te 56.60 zł to i tak po 15% zniżce. Normalnie 68 zł czy coś koło tego.

Strasznie dużo biorą, a do tego jeszcze trzeba czekać do jutra :/

• Złota Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka mam przychodnie koło pracy. Wszędzie indziej musiałabym się zwalniać z pracy, żeby oddać krew do badania, bo wszystkie okoliczne laboratoria pracują od 8;00 do 11:30. :/
    jedno pobiera krew i po południu, ale tam muszę jechać specjalnie w inną stronę niż do domu. Urok dużych miast:/

Cześć Magdas, mam nadzieję, ze się wyciszy Twoja @ trochę i da Ci odzipnąć :)

Lenko, a może Ty masz lokatora, a nie @? Takie objawy jak opisujesz mogą towarzyszyć zagnieżdżaniu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 08:43

• Delia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Delia, ja też chcę przeżyć to co Ty! :) Niesamowite :) Jeszcze raz życzę zarówno mamusi jak i maleństwu dużo dużo zdrówka :)
    Kochana Zabko na pewno będziesz miała taka chwilę w swoim życiu...jestem o tym przekonana! dziekuje, za życzenia!

Zlota wiadomo,ze w Wwce zawsze wszystko najdroższe...jeszcze pamietam jak kilka lat temu mieszkajac w W-ce placilam za zwykle badanie krwi i moczu o wiele wiecej niz w innym wojewodzctwie.

Lena u mnie 6h do przodu dlatego mam juz popoludnie a u Was dopiero ranek;)
    Nie szlabym do lekarza na usg w nocy;)

milego dnia kochane;)

Lena87 lubi tę wiadomość

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Delia wrote:
    Kochana Zabko na pewno będziesz miała taka chwilę w swoim życiu...jestem o tym przekonana! dziekuje, za życzenia!

Zlota wiadomo,ze w Wwce zawsze wszystko najdroższe...jeszcze pamietam jak kilka lat temu mieszkajac w W-ce placilam za zwykle badanie krwi i moczu o wiele wiecej niz w innym wojewodzctwie.

Lena u mnie 6h do przodu dlatego mam juz popoludnie a u Was dopiero ranek;)
    Nie szlabym do lekarza na usg w nocy;)

milego dnia kochane;)

Azja? :D

Lena87, Delia, Fidelissa lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota ja się tak cieszę,że mam już @,że przetrzymam i jej wybryki :D ważne,że jest :D chociaż troszkę upierdliwe

Złota lubi tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam :)

Brrr ale zimno!

My wczoraj bylismy u ...tesciowej na obiedzie,potem do nas zawitala rodzinka moja i byl bardzo mily dzien,grill,lody,slodkosci :)

Kasiu, mezczyzni tak juz maja,moze nie wszyscy, ale wiekszosc. Moj pod tym wzgl wcale nie odstaje od reszty. Jak chodzil do pracy to zawsze rano byl buziak i Kocham cie, ale zeby tak sam od siebie gdzies cos...rzadko bardzo.

Nasza Delia tajemnicza :D nie chce sie przyznac,gdzie mieszka :P
    Swoja droga ciesze sie,ze dobre wiesci przynosisz. Co do tej mnogiej ciazy to ja chyba tak mialam,pewnie jednojajowe, ze dopiero na kolejnym USG, w 8tyg wyszlo szydlo z wora,ze mam dwa serducha w brzuszku :)
    Hehe a tak bardzo chcialam, parke dwujajowa :D

Zlota, kosmos ile beta u Ciebie kosztuje...ja nie robilam nigdy,ale wiem, ze duzo tansza tu u nas. Zdzierstwo na kazdym kroku!

Fidelissko,co tam ten Twoj tato wyrabia?

Buziaki dla wszystkich :*

Manius i reszta, ktora rzadko zaglada! Wracac tu :D

Lena87, Delia, Maniuś, Fidelissa lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haaaaa połóweczka ciąży ! Miód malina :D

Złota, Anaaa:), przedszkolanka:), sara_nar, Delia, Little Frog, Maniuś, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:

Lenko, a może Ty masz lokatora, a nie @? Takie objawy jak opisujesz mogą towarzyszyć zagnieżdżaniu.

Złota, nie sądzę ;) skąd miała bym wziąć owulkę i śluz ? ;)

• Złota Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Złota, nie sądzę ;) skąd miała bym wziąć owulkę i śluz ? ;)

Kochana, cuda się zdarzają. Jeśli u mnie wyjdzie dobra beta, będę tego najlepszym przykładem. Ale nie wyjdzie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 09:01

• Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataLin23 ja przeczuć jako takich nie miałam, ale byłam bardzo spokojna. Podbrzusze miałam twarde w dniu spodziewanej @, bolało przez cały tydzień.

Fidelissa ja też mam zamiar się wybrać do zoo, ale takiego otwartego, że się zwiedza samochodem :D
    A Ty Kochana się nie denerwuj, bo to bardzo wpływa na maluszka ;* tulę mocno <3

Delia cudowne chwile prawda?
    Cieszę się, że dzidzia zdrowo rośnie i wszystko jest w porządku. Zobaczysz jak Ci teraz czas będzie szybko leciał ;) <3

Kasiu czyli dzień dziecka jak najbardziej udany :)
    No i mąż "odkupił winy" :D

Złota to ten test jakiś do d.py.. Beta wszystko wyjaśni :) czekamy cierpliwie ;*
    Dużo zapłaciłaś .. ja w DE miałam za free, a w PL płaciłam coś w granicach 24-30 zł

Lena, a może coś jest na rzeczy?

Magdas mam nadzieję, że @ szybko minie.

Misty zazdroszczę tych lodów :D jak się w ogóle czujesz Kochana?

Buziaki dla Wszystkich!

Misty87, Delia, Fidelissa, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak bym miała skierowanie, to bym zapłaciła mniej. Ale nie uśmiechało mi się stanie w klejcie po skierowanie i tracenie dnia. Już wolałam zapłacić i mieć to załatwione w 5 minut.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry....

Złota to duuużo zapłaciłaś....ja za bete u siebie zapłaciłam 30zł i nie w szpitalu tylko w prywatnym lab.....i 3mam kciuki:)

Miłego dzionka

Misty WOW już połówka:) ale fajnie...boszeeee jaki to odległy czas dla mnie hehe

Misty87 lubi tę wiadomość

• Złota Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To czekanie na wynik jest stresujące.

• Melula Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej wam!
    ja za betę w wawie płaciłam prywatnie 28 zł... także nie wszystko jest takie droższe, bo na Mazurach 30 zł było. Beta HCG chyba nie jest refundowana i nie dają skierowania, ale mogę się mylić...
    A tak poza tym co u was?

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota, to nas potrzymasz w niepewności do jutra :) życzę Ci aby dzień szybko minął.

Misty, ty już połówka a ja II trymestr :)

Misty87, Delia, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, u mnie dziś paskudna pogoda mży, zimno, pochmurnie. Wczoraj też męczyła mnie pogoda strasznie, głowa bolała jak nigdy, zmęczona i śpiąca, dziś też nie jestem w dobrej formie ;/ Ja chcę słońce!

• Złota Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Melula!

test robią mnie w jajo, tempka też. Poszłam na betę, czekam do jutra na wyniki, może będą wieczorek=m jeszcze dziś, zobaczymy.

Bolą mnie dziąsła, a dentystka w środę, jakoś dotrzymam może :)
    Poza tym zimno i pada. Spać się chce.

popadamy w tym roku ze skrajności w skrajność; albo 10 stopni i ulewy, albo 31 stopni i full słońce. Chcę normalną pogodę: 22-23 stopnie i słońce. taką lubię :)

Dzięki Bursztynko, na razie jakoś dzień leci :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 11:11

• Melula Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam ruszyć na zakupy i do apteki, na pocztę - a tu mdłości, jak na złość :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 11:19

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
‹‹ 883 884 885 886 887 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ