Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
a u mnie goraco z emocji...
mysle tylko o tym pierwszym usg jutro....film ogladalam aby odwrocic mysli na inny tor i...i nic:)
no ide spac...
tak rano przyjdzie szybciejcalusy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 17:04
Złota, sara_nar, Anaaa:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Magdas wrote:hehe każde wytłumaczenie dobre
ja to jakiś odwrotowiec jestem
jak tak ponuro to mi się nie chce spać a jak gorąco to bym drzemała
Hehehe, jak jest gorąco, to najchętniej zamknęłabym się w miejscu, gdzie są lody, książki i klimatyzacja. na cały dzieńsara_nar, Little Frog, Natka098 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry,wpadam tylko sie przywitac,nie zadrabiam bo jestem zmeczona,wczoraj bylismy na weselu u przyjaciela,a dzis mojego chrzesniaczka miala przyjecie
Wiruski****************Natka098 lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Delia wrote:a u mnie goraco z emocji...
mysle tylko o tym pierwszym usg jutro....film ogladalam aby odwrocic mysli na inny tor i...i nic:)
no ide spac...
tak rano przyjdzie szybciejcalusy
Delia, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Mój Dzidziol był wczoraj w zoo, dzisiaj pod Wawelem, wiec dzien dziecka zaliczam do udanych:))
Na imieninach obżarstwo. Ojciec mnie wkurzał wyglaszaniem niepochlebnych uwag i opinii nie licząc sie z nikim..,,
Stwierdziłam, ze to był ostatni wyjazd z Rodzicami do Krakowa. Ja tej nerwowosci i wytrącania sie nerwowo nie wytrzymuje......Z., Anaaa:), sara_nar lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:Hehehe, jak jest gorąco, to najchętniej zamknęłabym się w miejscu, gdzie są lody, książki i klimatyzacja. na cały dzień
wierz mi Złota wcale nie bylo by Ci tam tak fajnie...
ja wlasnie przez klimę tak teraz choruje od ponad połtora tygodnia..;(
Fidelissa wrote:Mój Dzidziol był wczoraj w zoo, dzisiaj pod Wawelem, wiec dzien dziecka zaliczam do udanych:))
Na imieninach obżarstwo. Ojciec mnie wkurzał wyglaszaniem niepochlebnych uwag i opinii nie licząc sie z nikim..,,
Stwierdziłam, ze to był ostatni wyjazd z Rodzicami do Krakowa. Ja tej nerwowosci i wytrącania sie nerwowo nie wytrzymuje......
Fidelissa widze, że dzieko ma zajęcia od poczęciatak mi sie zrymowało
Serio z Twoim Ojcem było aż tak źle?
A jak pogoda?
czerwcowa? czy raczej deszczowa?
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
ja uprzejmie donoszę, że juz po naszym pierwszym USG ;)oboje z małżem usmiechalismy sie do siebie widząc jak pięknie bije serduszko w takiej małej fasolce;) łza w oku;)
wszystko dobrze, malenstwo na razie pokazało się jedno...co nie wyklucza, ze jak podrosnie okaze się w podwójnej liczbie...dr powiedzial, ze na tym początkowym etapie, zdarza sie doktorowi przeoczyc liczbę, jezeli są jednojajowe
nastepne USG 23 czerwca;) wtedy wyznaczą mi dokladną date porodu i będą wszystkie inne badania...
dzieki Bogu wszystko dobrze!
MILEGO DNIA Kobietki !!!!!!!!
Little Frog, Z., Lena87, przedszkolanka:), Anaaa:), Misty87, Natka098, Bursztynka, santoocha, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
NataLin23 wrote:Witam Was kobietki. Mam takie pytanie czy jak bylyscie w ciazy to mialyscie jakies przeczucia, ze to juz wlasnie to? Ja od wczoraj mam twardsze podbrzusze, i jak chce "wciagnac" brzuch to boli... Troche jestem zmieszana?
hej dziewczynki witam sie z kawusia z rana przed praca...ja tylko na chwilke bo zaraz musze jechac ale jade do moich kochanych dzieciaczkow wiec chetnie ide dziiaj do pracy i na przekor chyba wszytkim lbie poniedzialki chociaz przydalby sie dzien pomiedzy niedziela a sobota:D
Dzień dziecka takze zaliczam do udanych zabralismy z mezem dzieci mojego brata i pojechalismy najpierw do sali zabaw gdzie sa rozne labirynty trampoliny pilki zjezdzalnie itp malowanie buziek - o dziwo wczoraj wszytko za darmo!!! dzieciaki sie wyszalaly bylo super pozniej mc donald dzieci zadowolone i szczesliwe i o dziwo bratowa podziekowala ze je gdzies zabralam bo u niech z kasa krucho a przeciez to cale psotnikowo-czyli najwiesza atrakcja byla za darmo hehe udalo sie nam:D a dzieci mialy frajde jakich malo:D i moj zachowywal sie super:D wiec zreflektowal sie za wszytko hehe jak wsiadalismy do auta powiedzial no to pobawimy sie w rodziców z takim usmiechem ze az sie cieplo zrobilo:D
No i bardzo dziekuje pewnej osobce ktora przeknywla mnie 10min do spelnienia prosby :*Little Frog, Lena87, Natka098, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dzień dobry
Ja już powoli muszę wyskoczyć z łóżka, bo trzeba śniadanko zjeść i znów wlewać wiedzę do głowy (bleeee)
Delia, ja też chcę przeżyć to co Ty!Niesamowite
Jeszcze raz życzę zarówno mamusi jak i maleństwu dużo dużo zdrówka
Kasiu, to dzień mega udany - szczęśliwe dzieci, zadowolona bratowa i przede wszystkim mąż, który chyba odkupił swoje winy ;] No i domyślam się, że Ty również
Miłego dnia dziewczynki!Lena87, Delia, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane, dziś u mnie deszcz! i 11 stopni jak na razie, więc masakra!
Test zrobiłam, cień cienia pojawił się po godzinie i teraz zniknał
Poszłam na betę, wszystko będzie jasne. Ale obstawiam, ze dzidzi nie ma.
Wyniki maja być dopiero jutro. Beta w Warszawie - 56,60zł. Masakra! Jakie te wszystkie przedciążowe/ciążowe rzeczy drogie. -
nick nieaktualnyDzień Dobry w ten ponury początek dnia.
Kasiu, jesteś Najlepszą Ciocią pod Słońcem
Delia, gdzie TY mieszkasz że tak wcześnie USG robiłaś( wiem, że za granicą
) Świetnie, że serducho biło ..
A moja @ leci sobie w kulki ze mną, wczoraj lekkie plamienia, dziś tylko śluz zabarwiony, coś się rozkręcić nie możeKaśka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZłota wrote:Cześć Kochane, dziś u mnie deszcz! i 11 stopni jak na razie, więc masakra!
Wyniki maja być dopiero jutro. Beta w Warszawie - 56,60zł. Masakra! Jakie te wszystkie przedciążowe/ciążowe rzeczy drogie.
Cześć, ten ostatni test to jakiś felerny masz
56,60 Beta, Szok -
Złota wrote:Cześć Kochane, dziś u mnie deszcz! i 11 stopni jak na razie, więc masakra!
Wyniki maja być dopiero jutro. Beta w Warszawie - 56,60zł. Masakra! Jakie te wszystkie przedciążowe/ciążowe rzeczy drogie.ja płaciłam 24 i wynik tego samego dnia
Lena87 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny