X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Delia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie...pogoda mocno wpływa na człowieka....

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I na poziom konwersacji :P :)

No co za czerwiec, żeby było 14 stopni!

Magdas lubi tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe każde wytłumaczenie dobre ;) ja to jakiś odwrotowiec jestem :D jak tak ponuro to mi się nie chce spać a jak gorąco to bym drzemała :P

Delia lubi tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Delia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie goraco z emocji...
    mysle tylko o tym pierwszym usg jutro....film ogladalam aby odwrocic mysli na inny tor i...i nic:)

no ide spac...

tak rano przyjdzie szybciej :) calusy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 17:04

Złota, sara_nar, Anaaa:), Fidelissa lubią tę wiadomość

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    hehe każde wytłumaczenie dobre ;) ja to jakiś odwrotowiec jestem :D jak tak ponuro to mi się nie chce spać a jak gorąco to bym drzemała :P

Hehehe, jak jest gorąco, to najchętniej zamknęłabym się w miejscu, gdzie są lody, książki i klimatyzacja. na cały dzień :)

sara_nar, Little Frog, Natka098 lubią tę wiadomość

• alka89 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry,wpadam tylko sie przywitac,nie zadrabiam bo jestem zmeczona,wczoraj bylismy na weselu u przyjaciela,a dzis mojego chrzesniaczka miala przyjecie
    Wiruski****************

Natka098 lubi tę wiadomość

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki ja lapie wiruski ja a co zachomikuje obie je:D

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • NataLin23 Debiutantka

Wysłany: 1 czerwca 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was kobietki. Mam takie pytanie czy jak bylyscie w ciazy to mialyscie jakies przeczucia, ze to juz wlasnie to? Ja od wczoraj mam twardsze podbrzusze, i jak chce "wciagnac" brzuch to boli... Troche jestem zmieszana?

NataLin 23
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Delia wrote:
    a u mnie goraco z emocji...
    mysle tylko o tym pierwszym usg jutro....film ogladalam aby odwrocic mysli na inny tor i...i nic:)

no ide spac...

tak rano przyjdzie szybciej :) calusy
    Trzymam kciuki za bliźniaki:())

Delia, sara_nar lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Cześć Kochane, muli mnie strasznie cały dzień. Spałam do 9:30 i potem od 11;00 do 12:30 i teraz znów chce mi się spac. Ciśnienie mnie dobija.

A co do facetów-temat rzeka...

Miłego Dnia Dziecka!
    Kobieto zielono u Ciebie widzę:))))

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Dzidziol był wczoraj w zoo, dzisiaj pod Wawelem, wiec dzien dziecka zaliczam do udanych:))

Na imieninach obżarstwo. Ojciec mnie wkurzał wyglaszaniem niepochlebnych uwag i opinii nie licząc sie z nikim..,,

Stwierdziłam, ze to był ostatni wyjazd z Rodzicami do Krakowa. Ja tej nerwowosci i wytrącania sie nerwowo nie wytrzymuje......

Z., Anaaa:), sara_nar lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Delia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Hehehe, jak jest gorąco, to najchętniej zamknęłabym się w miejscu, gdzie są lody, książki i klimatyzacja. na cały dzień :)

wierz mi Złota wcale nie bylo by Ci tam tak fajnie...
    ja wlasnie przez klimę tak teraz choruje od ponad połtora tygodnia..;(

Fidelissa wrote:
    Mój Dzidziol był wczoraj w zoo, dzisiaj pod Wawelem, wiec dzien dziecka zaliczam do udanych:))

Na imieninach obżarstwo. Ojciec mnie wkurzał wyglaszaniem niepochlebnych uwag i opinii nie licząc sie z nikim..,,

Stwierdziłam, ze to był ostatni wyjazd z Rodzicami do Krakowa. Ja tej nerwowosci i wytrącania sie nerwowo nie wytrzymuje......

Fidelissa widze, że dzieko ma zajęcia od poczęcia ;) tak mi sie zrymowało ;)
    Serio z Twoim Ojcem było aż tak źle?

A jak pogoda?
    czerwcowa? czy raczej deszczowa?

Fidelissa lubi tę wiadomość

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • Delia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 05:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uprzejmie donoszę, że juz po naszym pierwszym USG ;)oboje z małżem usmiechalismy sie do siebie widząc jak pięknie bije serduszko w takiej małej fasolce;) łza w oku;)

wszystko dobrze, malenstwo na razie pokazało się jedno...co nie wyklucza, ze jak podrosnie okaze się w podwójnej liczbie...dr powiedzial, ze na tym początkowym etapie, zdarza sie doktorowi przeoczyc liczbę, jezeli są jednojajowe ;)

nastepne USG 23 czerwca;) wtedy wyznaczą mi dokladną date porodu i będą wszystkie inne badania...

dzieki Bogu wszystko dobrze!

MILEGO DNIA Kobietki !!!!!!!!

Little Frog, Z., Lena87, przedszkolanka:), Anaaa:), Misty87, Natka098, Bursztynka, santoocha, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataLin23 wrote:
    Witam Was kobietki. Mam takie pytanie czy jak bylyscie w ciazy to mialyscie jakies przeczucia, ze to juz wlasnie to? Ja od wczoraj mam twardsze podbrzusze, i jak chce "wciagnac" brzuch to boli... Troche jestem zmieszana?
    kochana ja nie bylam w ciazy takze nie pomoge ale napewno ktoras mamuska nasz ci zaniedlugo odpisze:D

hej dziewczynki witam sie z kawusia z rana przed praca...ja tylko na chwilke bo zaraz musze jechac ale jade do moich kochanych dzieciaczkow wiec chetnie ide dziiaj do pracy i na przekor chyba wszytkim lbie poniedzialki chociaz przydalby sie dzien pomiedzy niedziela a sobota:D

Dzień dziecka takze zaliczam do udanych zabralismy z mezem dzieci mojego brata i pojechalismy najpierw do sali zabaw gdzie sa rozne labirynty trampoliny pilki zjezdzalnie itp malowanie buziek - o dziwo wczoraj wszytko za darmo!!! dzieciaki sie wyszalaly bylo super pozniej mc donald dzieci zadowolone i szczesliwe i o dziwo bratowa podziekowala ze je gdzies zabralam bo u niech z kasa krucho a przeciez to cale psotnikowo-czyli najwiesza atrakcja byla za darmo hehe udalo sie nam:D a dzieci mialy frajde jakich malo:D i moj zachowywal sie super:D wiec zreflektowal sie za wszytko hehe jak wsiadalismy do auta powiedzial no to pobawimy sie w rodziców z takim usmiechem ze az sie cieplo zrobilo:D

No i bardzo dziekuje pewnej osobce ktora przeknywla mnie 10min do spelnienia prosby :*

Little Frog, Lena87, Natka098, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Ja już powoli muszę wyskoczyć z łóżka, bo trzeba śniadanko zjeść i znów wlewać wiedzę do głowy (bleeee) :D

Delia, ja też chcę przeżyć to co Ty! :) Niesamowite :) Jeszcze raz życzę zarówno mamusi jak i maleństwu dużo dużo zdrówka :)
    Kasiu, to dzień mega udany - szczęśliwe dzieci, zadowolona bratowa i przede wszystkim mąż, który chyba odkupił swoje winy ;] No i domyślam się, że Ty również :):)

Miłego dnia dziewczynki!

Lena87, Delia, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Złota Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane, dziś u mnie deszcz! i 11 stopni jak na razie, więc masakra!

Test zrobiłam, cień cienia pojawił się po godzinie i teraz zniknał:/

Poszłam na betę, wszystko będzie jasne. Ale obstawiam, ze dzidzi nie ma.

Wyniki maja być dopiero jutro. Beta w Warszawie - 56,60zł. Masakra! Jakie te wszystkie przedciążowe/ciążowe rzeczy drogie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry w ten ponury początek dnia.

Kasiu, jesteś Najlepszą Ciocią pod Słońcem :D

Delia, gdzie TY mieszkasz że tak wcześnie USG robiłaś ;) ( wiem, że za granicą ;) ) Świetnie, że serducho biło ..

A moja @ leci sobie w kulki ze mną, wczoraj lekkie plamienia, dziś tylko śluz zabarwiony, coś się rozkręcić nie może o.O

Kaśka28 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:

Wyniki maja być dopiero jutro. Beta w Warszawie - 56,60zł. Masakra! Jakie te wszystkie przedciążowe/ciążowe rzeczy drogie.

Cześć, ten ostatni test to jakiś felerny masz :(

56,60 Beta, Szok :O

• Magdas Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:

hej trzymam kciuki za betę ale jaka cena o.O ja płaciłam 24 i wynik tego samego dnia

Lena87 lubi tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas jak @, daje popalić ?

‹‹ 882 883 884 885 886 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ