X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Delia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie...pogoda mocno wpływa na człowieka....

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I na poziom konwersacji :P :)

No co za czerwiec, żeby było 14 stopni!

Magdas lubi tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe każde wytłumaczenie dobre ;) ja to jakiś odwrotowiec jestem :D jak tak ponuro to mi się nie chce spać a jak gorąco to bym drzemała :P

Delia lubi tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Delia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie goraco z emocji...
    mysle tylko o tym pierwszym usg jutro....film ogladalam aby odwrocic mysli na inny tor i...i nic:)

no ide spac...

tak rano przyjdzie szybciej :) calusy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 17:04

Złota, sara_nar, Anaaa:), Fidelissa lubią tę wiadomość

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    hehe każde wytłumaczenie dobre ;) ja to jakiś odwrotowiec jestem :D jak tak ponuro to mi się nie chce spać a jak gorąco to bym drzemała :P

Hehehe, jak jest gorąco, to najchętniej zamknęłabym się w miejscu, gdzie są lody, książki i klimatyzacja. na cały dzień :)

sara_nar, Little Frog, Natka098 lubią tę wiadomość

• alka89 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry,wpadam tylko sie przywitac,nie zadrabiam bo jestem zmeczona,wczoraj bylismy na weselu u przyjaciela,a dzis mojego chrzesniaczka miala przyjecie
    Wiruski****************

Natka098 lubi tę wiadomość

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki ja lapie wiruski ja a co zachomikuje obie je:D

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • NataLin23 Debiutantka

Wysłany: 1 czerwca 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was kobietki. Mam takie pytanie czy jak bylyscie w ciazy to mialyscie jakies przeczucia, ze to juz wlasnie to? Ja od wczoraj mam twardsze podbrzusze, i jak chce "wciagnac" brzuch to boli... Troche jestem zmieszana?

NataLin 23
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Delia wrote:
    a u mnie goraco z emocji...
    mysle tylko o tym pierwszym usg jutro....film ogladalam aby odwrocic mysli na inny tor i...i nic:)

no ide spac...

tak rano przyjdzie szybciej :) calusy
    Trzymam kciuki za bliźniaki:())

Delia, sara_nar lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Cześć Kochane, muli mnie strasznie cały dzień. Spałam do 9:30 i potem od 11;00 do 12:30 i teraz znów chce mi się spac. Ciśnienie mnie dobija.

A co do facetów-temat rzeka...

Miłego Dnia Dziecka!
    Kobieto zielono u Ciebie widzę:))))

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Dzidziol był wczoraj w zoo, dzisiaj pod Wawelem, wiec dzien dziecka zaliczam do udanych:))

Na imieninach obżarstwo. Ojciec mnie wkurzał wyglaszaniem niepochlebnych uwag i opinii nie licząc sie z nikim..,,

Stwierdziłam, ze to był ostatni wyjazd z Rodzicami do Krakowa. Ja tej nerwowosci i wytrącania sie nerwowo nie wytrzymuje......

Z., Anaaa:), sara_nar lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Delia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Hehehe, jak jest gorąco, to najchętniej zamknęłabym się w miejscu, gdzie są lody, książki i klimatyzacja. na cały dzień :)

wierz mi Złota wcale nie bylo by Ci tam tak fajnie...
    ja wlasnie przez klimę tak teraz choruje od ponad połtora tygodnia..;(

Fidelissa wrote:
    Mój Dzidziol był wczoraj w zoo, dzisiaj pod Wawelem, wiec dzien dziecka zaliczam do udanych:))

Na imieninach obżarstwo. Ojciec mnie wkurzał wyglaszaniem niepochlebnych uwag i opinii nie licząc sie z nikim..,,

Stwierdziłam, ze to był ostatni wyjazd z Rodzicami do Krakowa. Ja tej nerwowosci i wytrącania sie nerwowo nie wytrzymuje......

Fidelissa widze, że dzieko ma zajęcia od poczęcia ;) tak mi sie zrymowało ;)
    Serio z Twoim Ojcem było aż tak źle?

A jak pogoda?
    czerwcowa? czy raczej deszczowa?

Fidelissa lubi tę wiadomość

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • Delia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 05:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uprzejmie donoszę, że juz po naszym pierwszym USG ;)oboje z małżem usmiechalismy sie do siebie widząc jak pięknie bije serduszko w takiej małej fasolce;) łza w oku;)

wszystko dobrze, malenstwo na razie pokazało się jedno...co nie wyklucza, ze jak podrosnie okaze się w podwójnej liczbie...dr powiedzial, ze na tym początkowym etapie, zdarza sie doktorowi przeoczyc liczbę, jezeli są jednojajowe ;)

nastepne USG 23 czerwca;) wtedy wyznaczą mi dokladną date porodu i będą wszystkie inne badania...

dzieki Bogu wszystko dobrze!

MILEGO DNIA Kobietki !!!!!!!!

Little Frog, Z., Lena87, przedszkolanka:), Anaaa:), Misty87, Natka098, Bursztynka, santoocha, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataLin23 wrote:
    Witam Was kobietki. Mam takie pytanie czy jak bylyscie w ciazy to mialyscie jakies przeczucia, ze to juz wlasnie to? Ja od wczoraj mam twardsze podbrzusze, i jak chce "wciagnac" brzuch to boli... Troche jestem zmieszana?
    kochana ja nie bylam w ciazy takze nie pomoge ale napewno ktoras mamuska nasz ci zaniedlugo odpisze:D

hej dziewczynki witam sie z kawusia z rana przed praca...ja tylko na chwilke bo zaraz musze jechac ale jade do moich kochanych dzieciaczkow wiec chetnie ide dziiaj do pracy i na przekor chyba wszytkim lbie poniedzialki chociaz przydalby sie dzien pomiedzy niedziela a sobota:D

Dzień dziecka takze zaliczam do udanych zabralismy z mezem dzieci mojego brata i pojechalismy najpierw do sali zabaw gdzie sa rozne labirynty trampoliny pilki zjezdzalnie itp malowanie buziek - o dziwo wczoraj wszytko za darmo!!! dzieciaki sie wyszalaly bylo super pozniej mc donald dzieci zadowolone i szczesliwe i o dziwo bratowa podziekowala ze je gdzies zabralam bo u niech z kasa krucho a przeciez to cale psotnikowo-czyli najwiesza atrakcja byla za darmo hehe udalo sie nam:D a dzieci mialy frajde jakich malo:D i moj zachowywal sie super:D wiec zreflektowal sie za wszytko hehe jak wsiadalismy do auta powiedzial no to pobawimy sie w rodziców z takim usmiechem ze az sie cieplo zrobilo:D

No i bardzo dziekuje pewnej osobce ktora przeknywla mnie 10min do spelnienia prosby :*

Little Frog, Lena87, Natka098, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Ja już powoli muszę wyskoczyć z łóżka, bo trzeba śniadanko zjeść i znów wlewać wiedzę do głowy (bleeee) :D

Delia, ja też chcę przeżyć to co Ty! :) Niesamowite :) Jeszcze raz życzę zarówno mamusi jak i maleństwu dużo dużo zdrówka :)
    Kasiu, to dzień mega udany - szczęśliwe dzieci, zadowolona bratowa i przede wszystkim mąż, który chyba odkupił swoje winy ;] No i domyślam się, że Ty również :):)

Miłego dnia dziewczynki!

Lena87, Delia, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Złota Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane, dziś u mnie deszcz! i 11 stopni jak na razie, więc masakra!

Test zrobiłam, cień cienia pojawił się po godzinie i teraz zniknał:/

Poszłam na betę, wszystko będzie jasne. Ale obstawiam, ze dzidzi nie ma.

Wyniki maja być dopiero jutro. Beta w Warszawie - 56,60zł. Masakra! Jakie te wszystkie przedciążowe/ciążowe rzeczy drogie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry w ten ponury początek dnia.

Kasiu, jesteś Najlepszą Ciocią pod Słońcem :D

Delia, gdzie TY mieszkasz że tak wcześnie USG robiłaś ;) ( wiem, że za granicą ;) ) Świetnie, że serducho biło ..

A moja @ leci sobie w kulki ze mną, wczoraj lekkie plamienia, dziś tylko śluz zabarwiony, coś się rozkręcić nie może o.O

Kaśka28 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:

Wyniki maja być dopiero jutro. Beta w Warszawie - 56,60zł. Masakra! Jakie te wszystkie przedciążowe/ciążowe rzeczy drogie.

Cześć, ten ostatni test to jakiś felerny masz :(

56,60 Beta, Szok :O

• Magdas Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:

hej trzymam kciuki za betę ale jaka cena o.O ja płaciłam 24 i wynik tego samego dnia

Lena87 lubi tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas jak @, daje popalić ?

‹‹ 882 883 884 885 886 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ