Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć kochane, Kasia przykro mi , ale wiem co czujesz, ja tez wczoraj sie poplakalam i pwoiedzialam mojemu mezowi, ze ma mnie gdzies, a teraz jak jestem w ciazy to calkiem ani mnie nie przytuli nie da buzi nie mowie o buzi na czesc i do widzenia, ale tak spontanicznie .. a wlasnie tego mi brakuje
-
nick nieaktualnyCześć dzieciaczki
Bo dziś każdy staje się dzieckiem
Dziś z M. mieliśmy jechać na wycieczkę, ale za długo spaliśmy i musimy inne atrakcje wymyślić. On chce na auto moto show, mi jakoś średnio to podchodzi, ale może się zdecyduje, ale rowerem co najwyżej jechać, 20km w jedną stronę, oj nie będzie mu się podobać
-
nick nieaktualny
-
Sara uważaj z myciem kabiny! ani nie powinnaś wdychać środka do mycia, ani podnosić rąk do góry!!! Mąż może ją umyć.
Z. życzę wytrwania bez termometru, oby na koniec była milusia nagroda.
Kaśka, ale wiesz że pogodzenie się bywa namiętne?
Magda, no w końcu !!! fajnie jest się cieszyć z małpy...
Ja dziś zaczynam II trymestr.Lena87, Little Frog, Nati89, Magdas, Z., sara_nar, Anaaa:), Delia, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Lenka
dawaj dawaj
i razem będziemy jechać z tym koksem
teraz będziesz brać clo tak?
Bursztynka dziwnie się cieszyć z @ale w końcu jest i nowe nadzieje razem z nią
Z., Kaśka28, Fidelissa lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyMagdas wrote:Lenka
dawaj dawaj
i razem będziemy jechać z tym koksem
teraz będziesz brać clo tak?
Bursztynka dziwnie się cieszyć z @ale w końcu jest i nowe nadzieje razem z nią
Tak teraz będę brała CLO .. za każdym razem zerka na Mnie i się uśmiecha kiedy otwieram szufladę
Z., sara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Tak teraz będę brała CLO .. za każdym razem zerka na Mnie i się uśmiecha kiedy otwieram szufladę
a od którego dc masz brać?
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Witajcie wszystkie!!!!!!
dzien dziecka zoobowiazuje
a co do mężczyzn i ich zachowań...to dlugi temat Kasiu...
może te wszystkie komedie romantyczne (ktore lubię) nam przewracaja w głowach i pokazują ideał, ktory sam się domysla kiedy ma podejsc pogladzic po policzku i powiedziec "ah, żono jaka Ty jestes dzis piękna w tej sukience"...e.c.t.
mojego troszke zdąrzyłam wytresować, że tak powiem ...juz jest lepiej niz jak sie poznalismy...ale wciaz zostalo kilka poprawek...
np.: mowię mu, ze potrzebuje wiedziec, ze mnie kocha i ze mu sie podobam...
ale odpowiedz zawsze jest ta sama "ale przeciez Ty to wiesz, to po co mam Ci mowic tak czesto?"...w sumie logiczne...ale nie dla nas kobiet;)
ah...no dlugi temat;)
milej niedzielki;)Z., Lena87, Anaaa:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Aaa Dziewczyny chyba @ Mnie dziś znalazła taki prezent Mi na Dzień Dziecka sprawiła
śluz zabarwiony więc do jutra powinna się rozkręcić
czyli jest nas 3 Z. Ty i ja
razem raźniej
Lena87, Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.