Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aa bo zrozumialam ze chcieliscie dzis
spokojnie w takim razie luzik
i dobrzetermometr na bok
i relaxujcie sie
-
A i pamiętacie mojego ufoka?
Ale miałam wczoraj ubaw jak mąż przyniósł z pracy mały prezencik od kolegi. A tylko wy tu wiedziałyście tu o ufokuwięc na prawdę nieźle trafił z tym alienem
przedszkolanka:), Ania_84, Anaaa:), Delia, Malenq, Lena87, Natka098, Maniuś, sara_nar, Kaśka28, Misty87, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Aa bo zrozumialam ze chcieliscie dzis
spokojnie w takim razie luzik
i dobrzetermometr na bok
i relaxujcie sie
wogóle to jakoś oziębienie mam i brak ochoty, bo mogłabym miesiąc niei by mi tego nie brakowało.. może dlatego, że mąz często w ciągu dnia mówi o
i mi przechodzi.
-
Monia - nie zawsze sie ma ochote.. my wakurat w tm miesiacu o dziwo.. caly czas maz za mna chodzil..az sie zdziwilam..bo przez ten obnizony test mialm maly poped.. a tu bach.. i tak mam cicha nadziejeze cos moze sie u neigo ruszylo z tymi hormonami
Bursztynka sliczne spiszki -
Złota wrote:Strasznie mnie brzuch bol. Az się zwolniłam u prezesa, wcześniej dziś wyjdę z pracy, o 15:00, bo nie wytrzymam. Wzięłam no-spę i apap i nic nie pomaga:(
Anaaa a co to za stronka ktora polecasz? Twoja?
Santoocha mi mówili w pierwszej ciąży, że skórcze Braxtona-Hicksa są na końcówce ciąży, kiedy macica się przygotowuje do porodu...co prawda nigdy ich nie mialam...ale nie wydaje mi sie ze by tak wczesnie u Ciebie...może po prostu macica Ci się rozszerza i robi miejsce dla bobaska;)
XMoniaX kochana dobrze, ze wreszcie napisalas...3mam kciuki za wyniki badan! na pewno będzie dobrze!!! daj znac okey?
Melula wrote:objadłam się
pierna ta zupka, ale pyszna. chętne zapraszam
Bursztynka - super trafna koszulka
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Bursztynko, obawiam się, ze skoro podpisałaś zamówienie, to przepadło. Powinnaś sprawdzić, czy dobry model wpisali. My sprawdzaliśmy przed podpisaniem i dobrze, ze sprawdziliśmy, bo by nam nie ten odcień przysłali. Babka się machnęła w numeracji.
Delo, trochę mi przeszło, ale za to mam zawroty głowy i mnie mdli, dobrze, ze już zaraz idę do domu. Połże się do łóżka. Myślałam tylko, że mnie zaleje morze czerwone, bo taki ból, ale ani śladu na podpasce. Dziwne. -
Bursztynka wrote:Złota, no to mnie pocieszyłaś z tymi drzwiami
PS. przy ciąży też są mocne bóle małpowe...
Ale próbuj reklamować, pismo zawsze warto napisać.
Zobaczymy, jak się @ nie rozkręci do jutra, to znów zrobię test.
Lece do domu.
Miłego popołudnia!
Bursztynka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
No proszę Was co za głupoty, przecież beta wychodzi już w w 6 a 8 dniu od zapłodnienia...podczytuje was i co widzę?? ciążowe nakręcają nie potrzebnie te dziewczyny które tak bardzo czekają.....
Nawet najczulszy test już wyjdzie w 12dpo.....
A poza tym mogły byście zauważyć że u Złotej tempka poszła mocno w dół....
Pozdrawiam.Ania_84, Malenq, Lena87, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Złota i jak tam? Odpoczywaj Kochana i oby te bóle jak najszybciej przeszły. Tulę mocno
Monia dobrze, że się odezwałaś. Trzymam kciuki za badania!
Tak jak pisała Ania - leki unormują prl. Głowa do góry Kochana!
Delia, nie to nie moja. Znalazłam w necie
Bursztynka o ufoku to wszyscy pamiętają
Genialne bodyBursztynka lubi tę wiadomość