Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:ZLota biedaku !! Mnie zawsze ibuprom pomagal, ale jesli u Ciebie niewiadomo czy ciaza, to lepiej nie.
Tule mocno :*
Dzieki Misty! No własnie dlatego, ze nie wiadomo, nie biore nic mocnejszego od apapu. Ale on nie pomaga.
Az mi słabo jest. -
A czemu miałoby w czymś przeszkadzać? I tak usg masz dopochwowe, i tak leje żel, więc w czym problem? Nie odmawiajcie sobie
Mój jakoś ma ostatnio na mnie ochotę, napalił się że hej!
Dziś wieczorem mamy wizytę u gina, ale powiedział że nie chce być przy usg, bo potem ma obawy i nie tknie mnie przez kolejne 2 miesiące
Jakoś nie mogę zabrać się za zrobienie zdjęcia brzuszka, zapominam zabrać aparat z pracy.
Ciekawe czy potwierdzi się, że czekamy na Synka, mam nadzieję że tak, bo inaczej córka będzie musiała używać kocyka w traktorki i samoloty
Ja czekam z utęsknieniem na ruchy, czasem mi się wydaje że coś tam delikatnie puknie, ale pewności nie mam że to to.
Za to dziś rano poczułam bardzo mocny i bolesny skurcz całej macicy. Trwał może z 30 sek i minął jak zmieniłam pozycję. Podejrzewam, że to skurcz Braxtona-Hicksa.
O Boże, jak ja nie lubię czekać na wizytę, a to dopiero o 20:30...
Miłego dnia kochane!Anaaa:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
hej...
widziałam , że Delia o mnie pamiętała więc krótko melduję co u mie .. czekamy na piątek na ponowne wyniki badania nasienia. Okresu brak dziś mam termin ale oczywiście musi być inaczej i na złośc los robi, ale to norma juz sie przyzwyczaiłam.. miałam zrobić powtórne badania na prolaktyne bo ostatio była strasznie niska ze nawet na normy nie zaliczała sie i ginka kazała powtórzyc i dzwoniłam do labo o wynik i jest dosyć podwyższona.. normalne, kolejny kop..
poprostu szkoda nerwów.., jutro odbiore to sie dokładnie dowiem jaki wynik , na andostendion musze czekać jeszcze ok 2 tyg.. mąz zrobił badanie dziś na testosteron i Tsh.. jutro wyniki..
Mnie już nic nie zdziwi.
Pozdrawiam Was wszystkie.Ania_84, Delia, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Moniatrzymam kcui zeby u meza sie poprawilo..a prl sie nie przejmuj jakos sie wynormuje lekami
bedzie dobrze
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:no tylko teraz to juz nie ma problemu u męza tylko u obojga
Ileż mogę Boga prosić ?????
szkoda smętów.
Monia, nie smutaj. Mi gin mówił, ze czasem wystarczy jeden czynnik, żeby wyniki wyszły źle. Wystarczy przeziębienie, przepracowanie, albo niewyspanie. Dzień cyklu też ma według niego znaczenie. Człowiek nie maszyna, poziom hormonów waha się w nim. Skoro najpierw było za nisko, teraz za wysoko, to znaczy, ze sa wahnięcia. Wystarczy bromek na uregulowanie i będzie grałoTo nie jest wielki problem, serio
My też mamy problem u obojga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 13:18
Delia lubi tę wiadomość
-
Monia pamietaj ze u nas Kobiet latwiej jest doprowadzic hormony do normy
wiec spokojnie.. Anutka tez tu mowila ze nie zajdzie bo wyszla jej PRL za wysoka i ciekawe ile bedzie musiala czekac i co
tak wiec lepiej miec wsio zdiagnozowane i najwyzej podleczyc
wszytsko bedzie dobrzezobaczysz
-
Kaśka, no nieźle z tymi oponami. Szok!
My natomiast cały czas mamy gruntowny remont naszego mieszkanka. Wczoraj przywieźli nam drzwi wejściowe z Porty. Miesiąc czekaliśmy na wyprodukowanie i przyjazd z fabryki. I co? Tata jak zobaczył jak wnoszą wczoraj drzwi do montażu to mówi do nich że to nie te drzwi. A oni jak nie te jak te. Tata dzwoni do właściciela firmy i pyta czyje to drzwi przynieśli. Facet mu tłumaczy że to nasze. Model agat, wzór 4 i wszystko się zgadza. No to tata mu tłumaczy czy pan pamięta że miały być frezowane z trzema prostokątami a nie jakieś fale i owale mi tu przywozicie. To nie ten wzór!!! I już nerwy...
W końcu tata pojechał do niego z katalogiem, z którego wybieraliśmy drzwi i się okazało że były dwa modele 4!!! Drzwi Agat frezowane 4 i Drzwi Agat frezowane office 4. Facet źle wpisał do formularza, bo zapomniał słówka office, ale ja to podpisałam, tylko to nie ja mam się znać na nazwach, ja mu tylko pokazałam w katalogu obrazek które chce drzwi.
Facet zostawił te drzwi u nas i powiedział że nie ma co z tymi drzwiami teraz zrobić bo wyprodukowane pod zamówienie. No fak ale to nie moje zamówienie. Powiedziałam tacie że nie zapłacę za te drzwi. Mam nadzieję że zabiorą je sobie i zamówimy gdzie indziej.
Jak któraś chce to niech zerknie na link i zobaczy jaka różnica ogromna we wzorze! Dostałam Frezowane 4, a zamawiałam Frezowane Office 4
http://www.porta.com.pl/agat_opal,p1,m17,s1.html
Zna się ktoś, czy da radę to odwołać? Powinnam podpisując zlecenie-umowę zerknąć dokładnie co on tam wypisał?sara_nar lubi tę wiadomość
-
Złota wrote:Monia, nie smutaj. Mi gin mówił, ze czasem wystarczy jeden czynnik, żeby wyniki wyszły źle. Wystarczy przeziębienie, przepracowanie, albo niewyspanie. Dzień cyklu też ma według niego znaczenie. Człowiek nie maszyna, poziom hormonów waha się w nim. Skoro najpierw było za nisko, teraz za wysoko, to znaczy, ze sa wahnięcia. Wystarczy bromek na uregulowanie i będzie grało
To nie jest wielki problem, serio
My też mamy problem u obojga. -
mam pytanie.. czy jak w pt o 17 mamy badanie nasienia a wczoraj tj poiedziałek ok 22 sie kochaliśmy to wystarczy dla w miare dobrych wyników czy jeszcze dziś
?, profesor jak sie umawialiśmy powiedział 3 dni ale nie wiem czy to sie liczy 3 pełne dni i na 4- ty dzie badanie czy jak ??