X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja sie witam ale zaraz spadam bo musze pojechac do moich ulubionych mechanikow...boooooooo zauwazylam ze jak zmieniali mi opony na letnie zapomnieli o jednej!!!!!! 3 mam letnie jedna zimowa!!!! kuzwa jak mozna tak zrobic??!! czy tylko ja trafiam na takie sierity?? albo chamow?

Delia, Natka098, Malenq, Fidelissa, Misty87, Macierzanka:), Bursztynka, Anaaa:), sara_nar lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Się witam :D Tak tak :D dziś 900 będzie rozbite, pewnie jak mnie nie będzie bo zaraz jadę, prędko nie wrócę raczej, ale chociaż trochę wyrwę się z domu :)

Edit: Ja chyba jestem uzależniona od Was, bo pierwsze co wstaje przychodzę zobaczyć co nowego słychać heh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 08:22

Malenq, Little Frog, Macierzanka:), Anaaa:) lubią tę wiadomość

• Złota Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To bardzo dobre uzależnienie :)

Malenq, Natka098, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie że dobre, widzisz miałam jechać a jednak jestem, okazało się, że przechwycili mi auto, i teraz czekam.

• Melula Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Foremki! Co tam u was?
    Sara - gratulacje..., bo chyba nie miałam okazji :)
    Pogoda u nas pod psem - szaro, buro, ponuro, a mi nic się nie chce, to chyba przez ten wczorajszy felerny dzień...

sara_nar lubi tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziendobry sisters.

Leżę jeszcze w łóżeczku. Czas śniadania nadchodzi. Za oknem 10 stopni. Dzisiaj usg serca oraz wizyta u ginka. Mam nadzieje, ze poznam płeć:)

Robiłam testy na prawko na laptopie tzw. Egzamin i 3 razy złe. Masakra chyba trzeba zacząć sie uczyć....

Sara jak długo sie uczyłas?
    Miłego dnia Wam życzę.

Z., Macierzanka:), Anaaa:), Little Frog, sara_nar lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Moj mąż za to ma więcej par butów niż ja i zdecydowanie bardziej lubi się "stroic" hihi ;) ja nawet jie lubie "buszowac" po sklepach ;)

P.S. Brakuje mi optymizmu i nadziei. Przestalam juz "liczyć" na kolejny cykl bo brakuje mi wiary że sie uda. No bo niby dlaczego mało by skoro do tej pory nie wyszło. Czy to jest właśnie ten słynny "luz"?

Z. Każda z nas przechodziła przez ten okres.
    Czasami jest tak, ze właśnie wtedy jak przestajesz o tym myślec codziennie.....udaje sie:)
    Załóż sobie, ze pewnie nie.....i moze czeka cię niespodzianka:)

Z. lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewcznkimy dzis z mezem wdomkku :) choc i tak musze popracowac :)

wczoraj dostalam fajna propozycje wspolpracy :)
    Wyslalam zapytanie do firmy zajmujacej sie oprogramowaniem medycznym czy nie maja wolnego miejsca pracy , ewentualnie na zasadzie partnerstwa/wspolpracy :)
    o dziw facet zadwonil :)

bardzo spodobal mu sie moj maila.. i powiedzial ze w Kielcach coprawda nie maja oddzialu a otwierac im sie nie opalca ( bo oni sa z Gdanska )
    ale jesli bym chciala to moglabym przyjechac na dzien do Gdanska oni by mnie przeskolili z tego programu, poswiecili by mi caly dzien i moj firma by ich reprezentowala .. dostawalabym od nich program , prowizje od sprzedazy programu ..a ja bym miala klentow bo obslugiwalabym ten program w kielcach .. na czym bym zarabiala :)
    ogolnie facet bardzo byl zadowolony ze chce sie w tym kierunku rozwijac i ze jestem pierwsza osoba ktora wyszla z takim pomyslem ;)
    mielismy sie umowic nawet w nastepnym tyg ..ale doszlismy do wniosk ze lpeiej bedzie na poczatku lipca..Michal wezmie kilka dni wolnego pojedziemy i troche odpocznimy :) rzy okazji :)

Lena87, Fidelissa, Delia, Macierzanka:), Anaaa:), Little Frog, Nati89 lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Złota Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, wygląda to na fajny pomysł :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny w ten ponury dzień ,

Nie możemy się poddawać dziewczyny, spinamy poślady i do boju ;)

Aniu, myślę że warto spróbować :D

Z. lubi tę wiadomość

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Ania, wygląda to na fajny pomysł :)
    Złota moze jutro odbije tempka. Mi wyszlo w 13dp.

qq87j44jhto0od0f.png

• Złota Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    Złota moze jutro odbije tempka. Mi wyszlo w 13dp.

Serio? Nie widziałam nigdy Twojego wykresu, więc nie mam jak sobie porównać.

Może jednak nie będę o tym myśleć.

Poza tym zaczyna mnie bolec brzuch. tak malpowo. Ale za to nie moge zbiegac po schodach, bo jak mi piersi podskakują, to tak bola, ze aż łzy w oczach.

Nienawidzę swojego organizmu. Siebie lubię, ale organizm mnie wkurza :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 09:47

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania bardzo fajan okazja sama mylalam o tym zeby pojechac do trojmiasta albo gdziekolwiek z moim odpoczc ale niemamy jak narazie moze po tym calym zamieszaniu

oj widze ze niekoniecznie rozbijemy dzisiaj te 900:D nie no zartuje oby sie wam udalo ja zmykam do pracy:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 10:10

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Delia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zlota mi wyszla beta 14dpo.
    Ania propozycja pracy ciekawa. Warto sprawdzic:)

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba będzie się @ rozkręcać. Teraz miałam taki śluz rozciągliwy, lekko zabarwiony krwią. pewnie do jutro będzie @ jak ta lala.

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haaajj wszystkim :)
    Ja mam ciezkie noce, obudzilam sie po 4, bola mnie miesnie plecow i nie moge spac na bokach juz :( do 6 czytalam ksiazke...

Dzis nie pada przynajmniej, 11st. Ide zaraz mezowi pomoc przy nowym domku dla krolisia. Pozniej wkleje fote, piekna goralska chalupe bedzie mial :D

Zaba niezly ubaw z tego Twojego meza :D moj tez nie raz sie tyle przeglada w lustrze,ze dramat! Ale wole takiego niz niechluja :)

Kasia chyba sobie zartujesz z tymi kolami??? Co to za 'fachowcy'! Oj ja bym im zrobila scene! :D

Aniu,super ze dostalas taka propozycje!

Fidelissko ja tez mam dzis USG, o 20, juz sie doczekac nie moge czy wszystko ok!

Zlota ja caly czas trzymam kciuki!

Lena, co tam slychac? Spinaj poslady, bo warto :D

Anaaa:) lubi tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadłam życzyć Wam Misiaczki miłego dnia :)
    U mnie piękne słońce więc przesyłam jego gorące promyczki.
    Zaraz zabieram się za nadrabianie.

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 -> łapać i zarażać się! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 11:36

Lena87, Delia, Z., Little Frog, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo wrocilam..bylismy u wet :)
    KOcica zaszczepiona pazurki oczywiscie przyokazji tez.. no nie szczyt wszytskiego ja niemam kasy zeby zrobic sobei paznokietki a ta moja dama tylko u wet chce miec obcinane :D

Złota jesli ma sie rozkrecic to niech szybko znika .i bedziecie mogli sobie znowu dzialac :) choc wolalabym zeby jednak nieprzyszla i by to byla fasolcia..

Misty to wypoczywaj ile mozesz dzis zeby nadrobic nocke ;)

Propozcja ciekaw.. i mam nadziejeze cos sie ruszy bo jestesm spragniona nowej wiedzy :D a przy okazji wypadzik z mezem :D zachod slonc na plazy :D

Misty87, Little Frog, Lena87 lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Melula Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie kończę swój obiadek :) ogórkową zupkę z kluseczkami... miód malina - taką chętkę miałam, ech!

Ania_84, Malenq, Anaaa:), Delia, sara_nar lubią tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z mężem razem zarządzamy budżetem. Wydatki mamy zaplanowane. Rachunkami i opłatami zajmuję się ja :)
    Wszelkie zakupy robimy wspólnie :) przyjemności sobie odmawiamy ze względu na spore wydatki przed narodzinami dziecka.
    Jeżeli chodzi o mierzenie ciuchów, mój też tego nie lubi :D ale i tak jest lepiej niż kiedyś.

Złota, dobre nastawienie :) co ma być to będzie! W końcu każdej z Was się uda! <3 ta nieustanna walka, czekanie, nadzieje, rozczarowania itd
    zostaną wynagrodzone <3

Z. to jeszcze nie ten "luz" ale życzę Ci tego całkowitego wyluzowania :) jesteś na dobrej drodze. Odpocznij, zbieraj siły
    i tak jak mówią dziewczyny: spinaj poślady ;) będzie dobrze!

Macierzanko miło Cię widzieć ;*
    A do zakopania doła to ja też się przyłączam :)

Żabko uśmiałam się jak sobie to wyobraziłam xD

Kasiu no to ładną lipę Ci zrobili z tymi kołami .. mi też się zdarzyło na takie pożal się boże sieroty trafić ..

Natka tutaj każda jest uzależniona :D

Hej Melula :) ja się podzielę słoneczkiem

Fidelissa z tego co pamiętam mówiłaś, że chłopak?
    Trzymam kciuki za wizytę ;*

Ania fajna propozycja pracy :) powodzenia!

Hej Lena, Delia ;*

Misty tulę <3 ja też sobie w nocy miejsca nie mogę znaleźć. Budzę się co chwilę .. i jeszcze ten częstomocz :D

Aaaaaa muszę się Wam pochwalić :D wczoraj jak leżeliśmy z mężem i rozmawialiśmy jak zwykle przed spaniem, to dostałam małego kopniaka od Synusia :D niesamowite uczucie! Wiecie jak się wystraszyłam w pewnym momencie? To było takie niespodziewane i byłam w szoku, że aż tak to odczułam :D przez kolejne 15 minut razem trzymaliśmy ręce na brzuszku i czekaliśmy aż się powtórzy. Kopnął jeszcze tylko raz i się uspokoił. Pewnie się przekręcał :)
    Życzę każdej z Was tego samego Kochane! <3

Delia, Misty87, Z., Little Frog, Lena87, Bursztynka, przedszkolanka:), sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
‹‹ 892 893 894 895 896 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ