Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
i ja sie witam ale zaraz spadam bo musze pojechac do moich ulubionych mechanikow...boooooooo zauwazylam ze jak zmieniali mi opony na letnie zapomnieli o jednej!!!!!! 3 mam letnie jedna zimowa!!!! kuzwa jak mozna tak zrobic??!! czy tylko ja trafiam na takie sierity?? albo chamow?
Delia, Natka098, Malenq, Fidelissa, Misty87, Macierzanka:), Bursztynka, Anaaa:), sara_nar lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnySię witam
Tak tak
dziś 900 będzie rozbite, pewnie jak mnie nie będzie bo zaraz jadę, prędko nie wrócę raczej, ale chociaż trochę wyrwę się z domu
Edit: Ja chyba jestem uzależniona od Was, bo pierwsze co wstaje przychodzę zobaczyć co nowego słychać hehWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 08:22
Malenq, Little Frog, Macierzanka:), Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziendobry sisters.
Leżę jeszcze w łóżeczku. Czas śniadania nadchodzi. Za oknem 10 stopni. Dzisiaj usg serca oraz wizyta u ginka. Mam nadzieje, ze poznam płeć
Robiłam testy na prawko na laptopie tzw. Egzamin i 3 razy złe. Masakra chyba trzeba zacząć sie uczyć....
Sara jak długo sie uczyłas?
Miłego dnia Wam życzę.
Z., Macierzanka:), Anaaa:), Little Frog, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Z. wrote:Moj mąż za to ma więcej par butów niż ja i zdecydowanie bardziej lubi się "stroic" hihi
ja nawet jie lubie "buszowac" po sklepach
P.S. Brakuje mi optymizmu i nadziei. Przestalam juz "liczyć" na kolejny cykl bo brakuje mi wiary że sie uda. No bo niby dlaczego mało by skoro do tej pory nie wyszło. Czy to jest właśnie ten słynny "luz"?
Z. Każda z nas przechodziła przez ten okres.
Czasami jest tak, ze właśnie wtedy jak przestajesz o tym myślec codziennie.....udaje sie:)
Załóż sobie, ze pewnie nie.....i moze czeka cię niespodzianka:)Z. lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewcznkimy dzis z mezem wdomkku
choc i tak musze popracowac
wczoraj dostalam fajna propozycje wspolpracy
Wyslalam zapytanie do firmy zajmujacej sie oprogramowaniem medycznym czy nie maja wolnego miejsca pracy , ewentualnie na zasadzie partnerstwa/wspolpracy
o dziw facet zadwonil
bardzo spodobal mu sie moj maila.. i powiedzial ze w Kielcach coprawda nie maja oddzialu a otwierac im sie nie opalca ( bo oni sa z Gdanska )
ale jesli bym chciala to moglabym przyjechac na dzien do Gdanska oni by mnie przeskolili z tego programu, poswiecili by mi caly dzien i moj firma by ich reprezentowala .. dostawalabym od nich program , prowizje od sprzedazy programu ..a ja bym miala klentow bo obslugiwalabym ten program w kielcach .. na czym bym zarabiala
ogolnie facet bardzo byl zadowolony ze chce sie w tym kierunku rozwijac i ze jestem pierwsza osoba ktora wyszla z takim pomyslem
mielismy sie umowic nawet w nastepnym tyg ..ale doszlismy do wniosk ze lpeiej bedzie na poczatku lipca..Michal wezmie kilka dni wolnego pojedziemy i troche odpocznimyrzy okazji
Lena87, Fidelissa, Delia, Macierzanka:), Anaaa:), Little Frog, Nati89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Złota moze jutro odbije tempka. Mi wyszlo w 13dp.
Serio? Nie widziałam nigdy Twojego wykresu, więc nie mam jak sobie porównać.
Może jednak nie będę o tym myśleć.
Poza tym zaczyna mnie bolec brzuch. tak malpowo. Ale za to nie moge zbiegac po schodach, bo jak mi piersi podskakują, to tak bola, ze aż łzy w oczach.
Nienawidzę swojego organizmu. Siebie lubię, ale organizm mnie wkurzaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 09:47
-
Ania bardzo fajan okazja sama mylalam o tym zeby pojechac do trojmiasta albo gdziekolwiek z moim odpoczc ale niemamy jak narazie moze po tym calym zamieszaniu
oj widze ze niekoniecznie rozbijemy dzisiaj te 900:D nie no zartuje oby sie wam udalo ja zmykam do pracy:DWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 10:10
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Haaajj wszystkim
Ja mam ciezkie noce, obudzilam sie po 4, bola mnie miesnie plecow i nie moge spac na bokach juzdo 6 czytalam ksiazke...
Dzis nie pada przynajmniej, 11st. Ide zaraz mezowi pomoc przy nowym domku dla krolisia. Pozniej wkleje fote, piekna goralska chalupe bedzie mial
Zaba niezly ubaw z tego Twojego mezamoj tez nie raz sie tyle przeglada w lustrze,ze dramat! Ale wole takiego niz niechluja
Kasia chyba sobie zartujesz z tymi kolami??? Co to za 'fachowcy'! Oj ja bym im zrobila scene!
Aniu,super ze dostalas taka propozycje!
Fidelissko ja tez mam dzis USG, o 20, juz sie doczekac nie moge czy wszystko ok!
Zlota ja caly czas trzymam kciuki!
Lena, co tam slychac? Spinaj poslady, bo wartoAnaaa:) lubi tę wiadomość
-
Wpadłam życzyć Wam Misiaczki miłego dnia
U mnie piękne słońce więc przesyłam jego gorące promyczki.
Zaraz zabieram się za nadrabianie.
-> łapać i zarażać się!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 11:36
Lena87, Delia, Z., Little Frog, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
noo wrocilam..bylismy u wet
KOcica zaszczepiona pazurki oczywiscie przyokazji tez.. no nie szczyt wszytskiego ja niemam kasy zeby zrobic sobei paznokietki a ta moja dama tylko u wet chce miec obcinane
Złota jesli ma sie rozkrecic to niech szybko znika .i bedziecie mogli sobie znowu dzialacchoc wolalabym zeby jednak nieprzyszla i by to byla fasolcia..
Misty to wypoczywaj ile mozesz dzis zeby nadrobic nocke
Propozcja ciekaw.. i mam nadziejeze cos sie ruszy bo jestesm spragniona nowej wiedzya przy okazji wypadzik z mezem
zachod slonc na plazy
Misty87, Little Frog, Lena87 lubią tę wiadomość
-
My z mężem razem zarządzamy budżetem. Wydatki mamy zaplanowane. Rachunkami i opłatami zajmuję się ja
Wszelkie zakupy robimy wspólnieprzyjemności sobie odmawiamy ze względu na spore wydatki przed narodzinami dziecka.
Jeżeli chodzi o mierzenie ciuchów, mój też tego nie lubiale i tak jest lepiej niż kiedyś.
Złota, dobre nastawienieco ma być to będzie! W końcu każdej z Was się uda!
ta nieustanna walka, czekanie, nadzieje, rozczarowania itd
zostaną wynagrodzone
Z. to jeszcze nie ten "luz" ale życzę Ci tego całkowitego wyluzowaniajesteś na dobrej drodze. Odpocznij, zbieraj siły
i tak jak mówią dziewczyny: spinaj pośladybędzie dobrze!
Macierzanko miło Cię widzieć ;*
A do zakopania doła to ja też się przyłączam
Żabko uśmiałam się jak sobie to wyobraziłam xD
Kasiu no to ładną lipę Ci zrobili z tymi kołami .. mi też się zdarzyło na takie pożal się boże sieroty trafić ..
Natka tutaj każda jest uzależniona
Hej Melulaja się podzielę słoneczkiem
Fidelissa z tego co pamiętam mówiłaś, że chłopak?
Trzymam kciuki za wizytę ;*
Ania fajna propozycja pracypowodzenia!
Hej Lena, Delia ;*
Misty tulęja też sobie w nocy miejsca nie mogę znaleźć. Budzę się co chwilę .. i jeszcze ten częstomocz
Aaaaaa muszę się Wam pochwalićwczoraj jak leżeliśmy z mężem i rozmawialiśmy jak zwykle przed spaniem, to dostałam małego kopniaka od Synusia
niesamowite uczucie! Wiecie jak się wystraszyłam w pewnym momencie? To było takie niespodziewane i byłam w szoku, że aż tak to odczułam
przez kolejne 15 minut razem trzymaliśmy ręce na brzuszku i czekaliśmy aż się powtórzy. Kopnął jeszcze tylko raz i się uspokoił. Pewnie się przekręcał
Życzę każdej z Was tego samego Kochane!Delia, Misty87, Z., Little Frog, Lena87, Bursztynka, przedszkolanka:), sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość