Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziendoberek
Misty tylko 4kg? wspaniale! jak Ty to robisz?
co przekąszasz jak jestes glodna?
tak, tak...czekamy tu na dziewczynke!!!
kto teraz w czasie sprawdzania płci z zafasolkowanych foremek?
Złota..jak sie @ rozkreca to ok...wiadomo, juz co jest grane...
czyli niech kolejny cykluś będzie owocny i ostatni)
CALUSYMisty87 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki wpadlam sie przywitac i zaraz zmykam...ciezo mi zostawic mojego psiunie samego...bo moj do lekarza pojechal...a piesek tak strasznie piszczy ze go slysze jak jestem kolo auta a my na drugim pietrze mieszkamy..tak mi go szkoda...zostawie mu dzieiaj wlaczony tv:D
ok mykamDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej kochane
co słychać? U mnei dzisiaj słonko wychodzi w końcu:)
Lena mój gin mówił żeby cykl liczyć od dnia normalnego krwawienia czyli bez sluzu.
Dziewczyny nie poddawajcie się ja w sumie tak bardzo długo się nie starałam bo w 7 cyklu się udało, a też szalałam, płakałam, nie chciałam oglądać innych dzieci, to był dla mnie koszmar jak sobie wspomnę, teraz w sumie jest nie lepiej bo jestem straszną panikarą i boje sie czy wszystko bedzie ok, czy bedzie zdrowe, prenatalne mam 17 czerwca i juz jestem cała chora co to będzie, z męzem nie pogadam o moich obawach bo zaraz zjebke dostaje, ze jak tak moge myslec, wszystkie dzieci w rodzinie zdrowe, my jestesmy zdrowi, czemu nei mozesz myslec pozytywnie i takie tam, czasami jest mi strasznie ciężko z tym wszystkim, z mama nie chce gadac bo ona jest jeszcze gorsza ode mnie w sensie panikowania i takk borykam sie z tym sama .. oczywiscie jestem przeszczesliwa z ciazy i zmojego szkrabka, ale strach jest dla mnie kosmiczny..
Co do owulacji, u mnie gin tez stwierdzil ze owu nie ma, ale moze sporadycznie wystepowac, od nastepnego cyklu mialam brac clo, ale co zauwazylam, podczasbodajże w 17 dc maz u siebie zauwazyl troszke krwi i pewnie była to krew okoloowulacyjna, ktorej nigdy nie zaobserwowalam ani na bieliźnie, ani u męża po
, dlatego to mi dało coś do myślenia, ale później wyluzowałam bo byłam przekonana, że nic z tego bo za mało serduszkowalismy, a jednak się udało, Takze kochane trzymam mocno za was kciuki :* Przesyłam milion wirusków
Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Udało się anulować drzwi. Tata nakrzyczal na faceta że pokazałam palcem które drzwi i on potwierdził że te a potem źle sobie zapisał i to jego wina. Uff.
Ja 26 czerwca mam wizytę to może już zerkniemy co między nóżkami ma maleństwo. Ale mam przeczucie na księcia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 08:11
Delia, Fidelissa, Anaaa:), santoocha, sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Delio, no może potopu nie ma, ale zdecydowanie nie mogę tego nazwać plamieniem już.
Nowy cykl, nowe nadzieje, chociaż ja się nastawiam na sierpień. Wcześniej bez CLO pewnie się nie uda, bo nie będzie owulacji.
Ale co tam, ważne, że mam kogoś, dla kogo warto się staraćFidelissa, Anaaa:), Delia, sara_nar, Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Hej. Miłego dnia.
Złota witaj w klubie..
dostałam okres..
ale pierwszy raz obyło się bez łez, bo przecież to norma.
Ja nie płacze, ja się cieszę, że organizm "działa", okres przychodzi. Skoro działa, to znaczy, że ciąża też kiedyś będzie
Nie smutaj Monia! Pierś do przodu i uśmiech na twarz. Musi być dobrzeZ., Fidelissa, Anaaa:), Delia, sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:Ja nie płacze, ja się cieszę, że organizm "działa", okres przychodzi. Skoro działa, to znaczy, że ciąża też kiedyś będzie
Nie smutaj Monia! Pierś do przodu i uśmiech na twarz. Musi być dobrze
Złota masz bardzo bardzo silną psychikę, charakter. Podziwiam cię. Mam nadzieję że mi też uda się niedługo tak reagować.
Dzień dobry wszystkimZłota, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Złota masz bardzo bardzo silną psychikę, charakter. Podziwiam cię. Mam nadzieję że mi też uda się niedługo tak reagować.
Dzień dobry wszystkim
Z. po 15 miesiącach zaczynasz traktować to wszystko trochę z góryZaczynasz rozumieć, że głową muru nie przebijesz, a comiesięczna rozpacz i załamka w niczym nie pomaga, a wręcz przeszkadza w cieszeniu się życiem. Przeciez nie tylko po to jestesmy na świecie, zeby byc rodzicami. mamy też inne misje do spełnienia.
Jak się to zrozumie, to łatwiej przychodzi znieść kolejną @. Nie rozpatruje tego jak porażki, raczej jako szansę, że uda się wtedy, jak organizm będzie gotów, zdrów i na tle mocny, żeby utrzymać ciąże.
Mi to pomaga, życzę, żeby i Tobie pomogło.
Z., Delia, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Złota wrote:Z. po 15 miesiącach zaczynasz traktować to wszystko trochę z góry
Zaczynasz rozumieć, że głową muru nie przebijesz, a comiesięczna rozpacz i załamka w niczym nie pomaga, a wręcz przeszkadza w cieszeniu się życiem. Przeciez nie tylko po to jestesmy na świecie, zeby byc rodzicami. mamy też inne misje do spełnienia.
Jak się to zrozumie, to łatwiej przychodzi znieść kolejną @. Nie rozpatruje tego jak porażki, raczej jako szansę, że uda się wtedy, jak organizm będzie gotów, zdrów i na tle mocny, żeby utrzymać ciąże.
Mi to pomaga, życzę, żeby i Tobie pomogło.
Tak sobie to właśnie tłumaczę i idzie mi coraz lepiej
Nie nastawiam się już na dziecko. Znaczy nie zaczynam się zabezpieczac i bede teraz rrobić po prostu gdzieś tam obok badania. Ale kończę z liczeniem dni spinaniem się. Chcę zacząć żyć jak wcześniej.
Mam do Was pytanie czy na badanie nasienia dostaje sie skierowanie? Mozna od zwykłego na nfz?
Fidelissa lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
witam w 18 tygodniu ciąży:))
ja nadal nic nie czuje...w sensie ruchów
i wkurzona jestem,ze nie znam płci.... no trudno mięsiac poczekam do połówkowych mam je 7 lipca...
w poniedziałek ide z kuzynka na badania pernatalne jako wsparcie.
robie testy na prawo jazdy i sie mecze mam tez lekcje chcialabym do konca czerwca podejsc do egzaminu moze sie uda....
wole jezdzic niz odpowiadac na te durne pytania...
dzisiaj troche cieplej moze wieczorkiem wybiore sie na spacer.
dzis w menu: szczawiowa z jajkiem, pstrag lososiowy z folii, mlode ziemniaczki i salata ze smietana a do tego kompot z ramarbaru..........mniam
pytalam ginki czy w 2 trymestrze zmieniac witaminy?
i czy to prawda,ze po nich dzieci sa wieksze.
powiedzila,ze to mit.
jak dziecko ma duzych rodzicow to i tak bedzie duze. a witaminay pregnal plus mam zazywac do konca.
milego dniaZ., Delia, Anaaa:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczęta..co u Was??
u mnie toche lepiej,,,pomału wracam do zywych
no i coraz cieplej na polu...aż sie inaczej wstaje
u mnie jutro lub w piatek ma być @..objawy są wiec pewnie nawiedzi mnie i utrudni zycie przez 4-5 dni