X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Delia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziendoberek ;)

Misty tylko 4kg? wspaniale! jak Ty to robisz?
    co przekąszasz jak jestes glodna?

tak, tak...czekamy tu na dziewczynke!!!
    kto teraz w czasie sprawdzania płci z zafasolkowanych foremek?

Złota..jak sie @ rozkreca to ok...wiadomo, juz co jest grane...
    czyli niech kolejny cykluś będzie owocny i ostatni ;))

CALUSY

Misty87 lubi tę wiadomość

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki wpadlam sie przywitac i zaraz zmykam...ciezo mi zostawic mojego psiunie samego...bo moj do lekarza pojechal...a piesek tak strasznie piszczy ze go slysze jak jestem kolo auta a my na drugim pietrze mieszkamy..tak mi go szkoda...zostawie mu dzieiaj wlaczony tv:D

ok mykam

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :) co słychać? U mnei dzisiaj słonko wychodzi w końcu:)
    Lena mój gin mówił żeby cykl liczyć od dnia normalnego krwawienia czyli bez sluzu.
    Dziewczyny nie poddawajcie się ja w sumie tak bardzo długo się nie starałam bo w 7 cyklu się udało, a też szalałam, płakałam, nie chciałam oglądać innych dzieci, to był dla mnie koszmar jak sobie wspomnę, teraz w sumie jest nie lepiej bo jestem straszną panikarą i boje sie czy wszystko bedzie ok, czy bedzie zdrowe, prenatalne mam 17 czerwca i juz jestem cała chora co to będzie, z męzem nie pogadam o moich obawach bo zaraz zjebke dostaje, ze jak tak moge myslec, wszystkie dzieci w rodzinie zdrowe, my jestesmy zdrowi, czemu nei mozesz myslec pozytywnie i takie tam, czasami jest mi strasznie ciężko z tym wszystkim, z mama nie chce gadac bo ona jest jeszcze gorsza ode mnie w sensie panikowania i takk borykam sie z tym sama .. oczywiscie jestem przeszczesliwa z ciazy i zmojego szkrabka, ale strach jest dla mnie kosmiczny..
    Co do owulacji, u mnie gin tez stwierdzil ze owu nie ma, ale moze sporadycznie wystepowac, od nastepnego cyklu mialam brac clo, ale co zauwazylam, podczas <3 bodajże w 17 dc maz u siebie zauwazyl troszke krwi i pewnie była to krew okoloowulacyjna, ktorej nigdy nie zaobserwowalam ani na bieliźnie, ani u męża po <3, dlatego to mi dało coś do myślenia, ale później wyluzowałam bo byłam przekonana, że nic z tego bo za mało serduszkowalismy, a jednak się udało, Takze kochane trzymam mocno za was kciuki :* Przesyłam milion wirusków <3

Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało się anulować drzwi. Tata nakrzyczal na faceta że pokazałam palcem które drzwi i on potwierdził że te a potem źle sobie zapisał i to jego wina. Uff.

Ja 26 czerwca mam wizytę to może już zerkniemy co między nóżkami ma maleństwo. Ale mam przeczucie na księcia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 08:11

Delia, Fidelissa, Anaaa:), santoocha, sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Delio, no może potopu nie ma, ale zdecydowanie nie mogę tego nazwać plamieniem już.

Nowy cykl, nowe nadzieje, chociaż ja się nastawiam na sierpień. Wcześniej bez CLO pewnie się nie uda, bo nie będzie owulacji.

Ale co tam, ważne, że mam kogoś, dla kogo warto się starać:)

Fidelissa, Anaaa:), Delia, sara_nar, Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Miłego dnia.

Złota witaj w klubie..
    dostałam okres..
    ale pierwszy raz obyło sie bez łez , bo przecież to norma.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry dziewczynki :) Miłego dnia :)
    Jedziemy dziś popołudniu do gina mojego może w końcu wypatrzymy kropeczkę :) Buziaki

Ania_84, Anaaa:), Lena87, santoocha, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Złota Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Hej. Miłego dnia.

Złota witaj w klubie..
    dostałam okres..
    ale pierwszy raz obyło się bez łez, bo przecież to norma.

Ja nie płacze, ja się cieszę, że organizm "działa", okres przychodzi. Skoro działa, to znaczy, że ciąża też kiedyś będzie :D

Nie smutaj Monia! Pierś do przodu i uśmiech na twarz. Musi być dobrze :D

Z., Fidelissa, Anaaa:), Delia, sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie nie do końca fajnie bo przed tabl miałam 30 rzadko 33 dniowe, a po tabsach 36 ostatni nawet 40 dniowy i nie podoba mi sie to...
    moze cos na to poradzą te leki a podwyższoną prolaktyne które zapewne mi lekarz przepisze ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Z. Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Ja nie płacze, ja się cieszę, że organizm "działa", okres przychodzi. Skoro działa, to znaczy, że ciąża też kiedyś będzie :D

Nie smutaj Monia! Pierś do przodu i uśmiech na twarz. Musi być dobrze :D

Złota masz bardzo bardzo silną psychikę, charakter. Podziwiam cię. Mam nadzieję że mi też uda się niedługo tak reagować.

Dzień dobry wszystkim ;)

Złota, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Złota Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Złota masz bardzo bardzo silną psychikę, charakter. Podziwiam cię. Mam nadzieję że mi też uda się niedługo tak reagować.

Dzień dobry wszystkim ;)

Z. po 15 miesiącach zaczynasz traktować to wszystko trochę z góry :) Zaczynasz rozumieć, że głową muru nie przebijesz, a comiesięczna rozpacz i załamka w niczym nie pomaga, a wręcz przeszkadza w cieszeniu się życiem. Przeciez nie tylko po to jestesmy na świecie, zeby byc rodzicami. mamy też inne misje do spełnienia.

Jak się to zrozumie, to łatwiej przychodzi znieść kolejną @. Nie rozpatruje tego jak porażki, raczej jako szansę, że uda się wtedy, jak organizm będzie gotów, zdrów i na tle mocny, żeby utrzymać ciąże.

Mi to pomaga, życzę, żeby i Tobie pomogło.

Z., Delia, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry i miłego dnia:)

sara_nar lubi tę wiadomość

• Z. Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Z. po 15 miesiącach zaczynasz traktować to wszystko trochę z góry :) Zaczynasz rozumieć, że głową muru nie przebijesz, a comiesięczna rozpacz i załamka w niczym nie pomaga, a wręcz przeszkadza w cieszeniu się życiem. Przeciez nie tylko po to jestesmy na świecie, zeby byc rodzicami. mamy też inne misje do spełnienia.

Jak się to zrozumie, to łatwiej przychodzi znieść kolejną @. Nie rozpatruje tego jak porażki, raczej jako szansę, że uda się wtedy, jak organizm będzie gotów, zdrów i na tle mocny, żeby utrzymać ciąże.

Mi to pomaga, życzę, żeby i Tobie pomogło.

Tak sobie to właśnie tłumaczę i idzie mi coraz lepiej ;)
    Nie nastawiam się już na dziecko. Znaczy nie zaczynam się zabezpieczac i bede teraz rrobić po prostu gdzieś tam obok badania. Ale kończę z liczeniem dni spinaniem się. Chcę zacząć żyć jak wcześniej.

Mam do Was pytanie czy na badanie nasienia dostaje sie skierowanie? Mozna od zwykłego na nfz?

Fidelissa lubi tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Złota Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Mąż robił prywatnie, skierowanie nie było potrzebne.

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam w 18 tygodniu ciąży:))
    ja nadal nic nie czuje...w sensie ruchów
    i wkurzona jestem,ze nie znam płci.... no trudno mięsiac poczekam do połówkowych mam je 7 lipca...

w poniedziałek ide z kuzynka na badania pernatalne jako wsparcie.

robie testy na prawo jazdy i sie mecze mam tez lekcje chcialabym do konca czerwca podejsc do egzaminu moze sie uda....
    wole jezdzic niz odpowiadac na te durne pytania...

dzisiaj troche cieplej moze wieczorkiem wybiore sie na spacer.

dzis w menu: szczawiowa z jajkiem, pstrag lososiowy z folii, mlode ziemniaczki i salata ze smietana a do tego kompot z ramarbaru..........mniam

pytalam ginki czy w 2 trymestrze zmieniac witaminy?
    i czy to prawda,ze po nich dzieci sa wieksze.
    powiedzila,ze to mit.
    jak dziecko ma duzych rodzicow to i tak bedzie duze. a witaminay pregnal plus mam zazywac do konca.

milego dnia

Z., Delia, Anaaa:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    złota i monia tulam:))

Złota lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Z. Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Mój Mąż robił prywatnie, skierowanie nie było potrzebne.

Prywatnie to wiem ;) ale na coś te składki miesiąc w miesiąc płacę więc nadszedł czas żeby wreszcie z tego skorzystać ;)

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Złota Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Prywatnie to wiem ;) ale na coś te składki miesiąc w miesiąc płacę więc nadszedł czas żeby wreszcie z tego skorzystać ;)

Ja nawet nie wiem, gdzie jest moja przychodnia. Będę miała urlop, to się tam muszę przerejestrować.

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczęta..co u Was??
    u mnie toche lepiej,,,pomału wracam do zywych :D
    no i coraz cieplej na polu...aż sie inaczej wstaje :D

u mnie jutro lub w piatek ma być @..objawy są wiec pewnie nawiedzi mnie i utrudni zycie przez 4-5 dni :(:(

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku, jesteś z Wielkopolski?

cześć:) U mnie małpowato.

‹‹ 902 903 904 905 906 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ