Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Zmykam moje drogie Panie
Mąż zakupił mi paróweczki z szynki bo naszła mnie ochota więc lecę szamać z sosem czosnkowym do tego kakao. Spokojnej nocy.
Wczoraj nie mogąc zasnąć wymyśliłam, że będzie mały StefanekAnaaa:), Lena87, Z., Macierzanka:), Delia lubią tę wiadomość
-
Ja to dziś spałam jak małe dziecko, a nawet lepiej! Zasnęłam ok 17 i obudził mnie telefon od mojej mamy jakieś pół godziny temu
Co ja będę w nocy robić?
A teraz jestem znowu głodna (standard w drugiej fazie cyklu), ale mąż nieugięty - nie chce mu się przygotować kolacji.sara_nar, Z. lubią tę wiadomość
-
Żabko nie przejmuj się
ja też ostatnio całe dnie przesypiam i w nocy też śpię normalnie
Wszyscy mówicie o jedzeniu, aż się głodna zrobiłam. Jak nie ogórkowa to pomidorowa to jeszcze coś .. to są tortury normalnieIdę zaraz sobie spaghetti zrobić a co!
Little Frog, martusia1986, Fidelissa, Delia lubią tę wiadomość
-
Ja mam fazę "widzę - zjem"
Ogórkową miałam ostatnio i dziś pomidorowa, a na drugie danko kotlety sojowe z mizerią i ziemniaczkami
A rano śniadanka nie mogłam dojeść. Kupiłam sobie mussli i chyba będzie mnie czekał los kopciuszka i przebieranie tych ziarenek, bo coś mi kompletnie nie podeszło. Oczywiście na przygotowanie czegoś innego już nie miałam czasu
No i widzę, że nie załapałam się na 900 stronę, ale myślę, że uda mi się gdzieś koło 1000 zakręcićAnaaa:), Natka098, Macierzanka:), Delia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melduję, że moje szkraby rosną zdrowo!! Wszystko jest ok, nadal dwa siurki
Jeden ma 334g, a braciszek 294gidą nadal łeb w łeb.
Mierzą 16,5cm i 16,8cm
2 kg do przodu u mamusi
Zaraz nadrabiamprzedszkolanka:), martusia1986, Little Frog, Fidelissa, Anaaa:), santoocha, Macierzanka:), Delia, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:No ciekawe co mi przepisze na tą prolaktynę.. może i jakoś uda sie ten cykl skrócić cooooo ?? leki na prolaktynę skracają cykl ?
bo przed tabl miałam ok 30 dniowe cykle, czasem maks 33 ...
kochane ponawiam pytanie czy leki na za wysoko prolaktyne skracaja cykle ?
dodam, że teraz mam 36 dniowe a nawet ostatnio 40 diowe cykle co mi średnio odpowiadaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 22:02
-
nick nieaktualny
-
Hej:)
Wróciłam od kardiologa. Moje serce ok. Podobno działa idealnie.
Potem bylismy u ginki. Dzidziol zdrowy, płci nie było widać. Chyba sprzęt ma kiepskawy. Za miesiąc mam prenatalne to mi powiedzą na 100%. Szkoda bo liczyłem na to, ze sie dowiem.......
Nadrabiam:)Little Frog, Misty87, sara_nar, Anaaa:), santoocha, Z., Macierzanka:), Delia lubią tę wiadomość
-
W Biedronce widziałam akcesoria do dzieci ale tylko okiem przemknęłam bo wolę się nie wpatrywać bo w niedziele w kościele na mszy chrzcielnej jak jedno małe płakało to ja sie też rozryczałam jak bóbr i wyłam do połowy mszy .. masakra...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Dobry Wieczór
a ja siedzę i się zastanawiam od kiedy mam cykl liczyć, od niedzieli kiedy śluz był już zabarwiony i wiedziałam, że @ przyszła czy od poniedziałku, Jak myślicie ?
-
Lena od niedzieli. Leci Leon zawodowiec a antena nie działa. M. Z nią właśnie walczy. Zjadlam 3 kanapki i kubeł kakao wypiłam a teraz męczą mnie gazy bojowe. Masakra. M. az uciekl z pokoju
akcesoria w biedro o tak ciężko mi przejść obok obojętnie. Chce kupic sobie te spodnie ciazowe bo cena kuszaca i sukienke co jest. Chociaz powiem wam, ze u mnie tyle tego jest w każdej biedrze nie maja wzięcia ciuszki dla przyszlych mam.
-
nick nieaktualny