Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Złota wrote:Zaraz tam dziwnie, normalnie, ogórki po to są, żeby je jeść
smiac mi sie chcialo ale te ogoreczki byly takie pysznemmm
A do tego tort czekoladowo orzechowy
bez maki
Same orzechy laskowe i wloskie z jajkiem - jako ciasto a krem nutella z maslemprosty ale zarabisty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 18:08
-
Melula wrote:każda na stronie 900 zostanie obdarzona - możemy się tak umówić??? oczywiście pomijając nas
-
Ania_84 wrote:tak tylko oczywiscie wszytcy krzywo na mnie parzyli.. i padalo wymowne Ty pijesz wino ???
smiac mi sie chcialo ale te ogoreczki byly takie pysznemmm
No tak, ogórki, nie wiedzieć czemu, uznawane są za typowo ciążowe.
Melula, no pewnie, to dobry pomysł.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko - z tego co widze to mozliwe ze mialas w ten dzien w ktorym I test owulacyjny .. pamietaj ze tempka nei musi odrazu skoczy moze nawet po 3 dniach po owulce
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
ogórki mówicie? ja dziś miałam chęć na ogórkową - oczywiście wszamałam końcówki, które zostały po starciu...
Przedszkolanko, tempka może skoczyć tuż po owulacji, ale nie musi. Może kilka dni później, nawet do 3Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 18:13
Malenq lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Aj bo mam pierwszy cykl z Clo i zrobiłam w 11dc estradiol i miałam 336,30 , dzisiaj jest 17 dc wszystko n owu wskazuje tylko tempka nie, zresztą mam dziwny wykres i nie wiem co myśleć, czy już po, przed, czy w ogóle nie będzie...
A nie masz monitoringu? ClO się powinno monitorować, żeby wiedzieć, czy wszystko porządku i nie hiperstymulacji.
Ja przy pierwszysm cyklu z CLO miałam podobnie jak Ty i nie było owulki. Dopiero za drugim cyklem owulacja się pojawiła i wtedy było widoczne wszytsko na wykresie też.
U Ciebie faktycznie jest dziwnie. Poczekaj jeszcze do 22 dc, może dopiero się rozkręca Twój cykl. -
Przedszkolank pzy CLO powinno sie miec monit tak jak mowi Złota - bo np ja mialam tak ze mialam dwa piekne pecherzyki i pekl jeden w 16 dc a drugi 17/18dc okolo 24jh po ..i dopeiro wtedy skoczyla mi tempka
-
ja też w pierwszym cyklu z Clo nie miałam owulacji, ale każda z nas jest inna.
Powinno się monitorować, ale wszystko zależy od lekarza. Można przestymulować, tak jak pisała Złota. Ale co lekarz to inne decyzje,
Tak, jak Ania pisze. Dziewczyna na monitoringu miała dwa pęcherzyki. Jeden pękł w 13dc a drugi dopiero w 22, także różnie to jest i powinno się obserwować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 18:17
-
Matko jakie moje kocie po szczepionce jest milusie i spokojne
Jaby nie to ze wet mi powiedzialze moze byc taka przez dwa dni to bym zaczela sie martiwc ze cos jej jestZłota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny