Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:Lena od niedzieli. Leci Leon zawodowiec a antena nie działa. M. Z nią właśnie walczy. Zjadlam 3 kanapki i kubeł kakao wypiłam a teraz męczą mnie gazy bojowe. Masakra. M. az uciekl z pokoju
akcesoria w biedro o tak ciężko mi przejść obok obojętnie. Chce kupic sobie te spodnie ciazowe bo cena kuszaca i sukienke co jest. Chociaz powiem wam, ze u mnie tyle tego jest w każdej biedrze nie maja wzięcia ciuszki dla przyszlych mam.
Uwielbiam Leona
Tomcio jak wypije kakao to też z daleka siedzę, jak On to mówi - siarczane idą
Saro co do pierdółek biedronkowych jeśli masz kilka biedronek to poczekaj, za niedługo to przeceniąi odwiedzaj je w niedziele zawsze wyprzedaże mają
Z., Bursztynka, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Złota,
byc moze to co sie dzieje z Tobą to efekt tego leku. Ale spojrz na moj wykres miałam obniżenie tempki 5 i 10 dnia po, a potem nieszczegolnie wysoka i byłam pewna, ze nic z tego....wiec nadzieja jest zawsze. Spróbuj test o czułości 10 jutro rano....
Podczas zażywania clo miałam faktycznie jeden okres bardzo jasno czerwony ze skrzepami.... Takze rożnie bywa...
Laura trzymam kciuki za sikańca.
Delia nie chce Cię denerwować ale zrobiłam szczawiowa hehe:))
Sara paroweczki mniam:)
Misty dwoch dzielnych górali....a ja dalej nie wiem.....
Monia trzymam kciuki za piątek:)
Miłego wieczorku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 22:41
Lena87, Misty87, Delia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sara u mnie naziemna tak szwankuje,ze ani Leona ani nawet znienawidzonego kanalu disco polo nie widze haha
Fidelissa, noo cos dlugo tej plci u Ciebie szuka...moze tak sie maluch odwraca niekorzystnie??
Lena, super te czerwcowki wygladajaoby wysyp trwal do konca mc, ba nawet roku!
Moje smerfy sa wspaniale glowkowo ulozonek oby sie nie zamierzaly juz kopyrtac do rozwiazania
Zmykam sie wtulic w mezusia
Lena87, Anaaa:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Monia ja niestety nie pomogę, bo nie wiem
Misty, ale te Twoje chłopaki już duże!
Lena ja bym też liczyła od niedzieli
Fidelissa może na kolejnej wizycie się uda określić płećnajważniejsze, że z dzidzią wszystko dobrze. Rośnijcie!
A ja wcinam właśnie spaghettiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 22:50
Fidelissa, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczorek.
Melduje sie po wizycie. Gin potwierdził- na 100% Syn
W badaniu wszystko ok, wazy 179g, żadnych nieprawidłowości nie stwierdził.
Następna wizyta dopiero 15 lipca.
Uwielbiam na Niego patrzec, tak cudnie wierzgal nozkami i drapal sie po główce
Lecę spac, bo jestem wykończona.
Dobranoc Staraczki i Mamusie
Lena87, przedszkolanka:), Anaaa:), Fidelissa, Misty87, Macierzanka:), Delia, Little Frog, Bursztynka, martusia1986, Maniuś, sara_nar lubią tę wiadomość
-
dzięki, choć ostatnio nie pamiętam swoich snów. w ogóle mam przerywaną noc. przekładam się z boku na bok. jest mi duszno a raz zimno. szukam chłodnego miejsca na poduszce. zawsze spałam na brzuchu, ale muszę się odzwyczajać...
Dobranoc wszystkim. Do jutra!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 23:23
-
a mnie sie śniło ostatniej nocy II krechy na teście ciążowym, ale to pewnie przez to ze wiedziałam, że dziś testuje. Sen sie nie sprawdził, ale był bardzo wiarygodny , szalałam z radości , wariowałam , miałam tyle energii, aż tu nagle zaczęłam sie wybudzać z tego snu i wiedziałam, że jak sie obudze to to sie skończy i tak chciałam przeciągąć ten sen, ale sie nie udało i jak sie obudziłam to cholernie mi było przykro, że to był tylko sen.
No niccc ... ide ponownie śnić...
Dobranoc , do jutra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 23:42
-
Same ciężarówy
Coraz mniej staraczek. Ale to bardzo dobre wieści
Jutro idę na monit. Nastawiona jestem negatywnie, wręcz pewna jestem, że nic z tego. Jak clo mnie nie lubi to zobaczymy, może polubię się z DongiemMacierzanka:), Misty87, Anaaa:) lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
...masz rację Another, same mięczaki
Misty, Santoocha, Dobrze, że u chłopaków dobrze
Monia, ja biorę bromergon na podwyższoną prolaktynę i odkąd go biorę cykle sie wyregulowały do 28dni. Do tego mam metforminę i ona też pomogła z regulacją. Czasem przy silnych emocjach jak mam jakiś większy stres to się rozregulowauje... ja teraz na przykład.
Lena, @ się liczy od pierwszego dnia krwawienia i ja tak właśnie zawsze liczę i się nawet regularnie zgadza
Złota
A ja nie mogę się przestawić spowrotem na mierzenie tempki, tak mi już bez niej dobrze było
pozdrawiam WasDelia, Misty87, Fidelissa, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
czyli kochane w podsumowaniu...
z zafasolkowanych czy ktoś wogole tu się spodziewa jakiejs dziewczynki?
bo co czytam to chlopak
Fidelissa a moze ta lekarka ma stary ultrasonograf? zeby w drugim trymestrze nie mozna bylo jeszcze zobaczyc? dziwne...nie kusi Cie pojsc prywatnie i podglądnąć?
Santoocha gratulacje synalka;)
Misty toż to duże chłopaki już są
a Ty tylko 2kg utyłas?
Złota jestesmy z Toba!
Another, Macierzanka widzicie no ja nie śpię przeciez
XMonia życze Ci spełnienia Twoich snów...wkrótce...za momencik...zobaczysz...trzeba wierzyc!!!
Melula a może zmień stronę łóżka...czasem pomaga;) o ile mąż się zgodzi
Anaaa zrobiłas mi smaka z tym spagetti...też chyba sobie zrobię
Sara niezły apetyt;) jak u mnie
miłego dnia FOREMKI
Misty87, martusia1986, Anaaa:), sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Taaa mięczaki jak nic!
Delia kochana, od początku 4kg do przodu, w międzyczasie coś zgubiłam z ciała, tylko brzuszek rośnieoby tak do końca!
Otóż póki co jest tu klan chłopaków i jestem ciekawa kiedy pojawi się jakaś księżniczka
Ja standardowo pobudka 5:20 ...
Złociutka nasza, bardzo podoba mi się Twoje podejście do sprawy! :*
Monia sny się spełniają, pamiętaj!
Macierzanko mówisz,że termometr zakurzonyDelia, Złota, Fidelissa, Anaaa:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość