Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobrzy kochane
Jak tam dzien mija
ja mam mega przyplyw energii
tempka w dol wiec moze przed 14 czerwca skonczy sie malpa
i bede mogla spokojnie ciasta piec na urodzinki
chodze jak nasterowaan i co rusz sprawdzam czy cos chlusnelo juz. bo mam takie wrazenie a tu nic.. wiec niech najpozniej jutro przyjdzie bo plaki mi nie wyjda -
martusia1986 wrote:Dzień Dobry dziewczynki
Miłego dnia
Jedziemy dziś popołudniu do gina mojego może w końcu wypatrzymy kropeczkęBuziaki
jak bedziesz miala focie to wstaw
-
Kurde Dziewczynki..wyszedł mi na piersi taki dzyndzelek, taka skórka..nie wiem czy wiecie o co mi chodzi...nie wiem jak to wytłumaczyć, nie jest to pieprzyk tylko taki no...dzyndzelek...i boje sie tego urwać! choć mi to przeszkadza bo mnie stanik użera!
miała ktoraś z Was coś takiego ? -
Rudasek wrote:Kurde Dziewczynki..wyszedł mi na piersi taki dzyndzelek, taka skórka..nie wiem czy wiecie o co mi chodzi...nie wiem jak to wytłumaczyć, nie jest to pieprzyk tylko taki no...dzyndzelek...i boje sie tego urwać! choć mi to przeszkadza bo mnie stanik użera!
miała ktoraś z Was coś takiego ?
To pole mnie zmyliło. Moja kuzynka z Wielkopolski mówi: idę na pole, to znaczy wychodzi z domu na zewnątrz
A dzyndzelka bym nie urywała, skocz lepiej do dermatologa, niech zobaczy co to. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://bi.gazeta.pl/im/02/31/c1/z12660994Q,Wlokniaki-same-nie-znikna--Usuwa-sie-je-przede-wsz.jpg
to coś takiego tylko duzo duzo mniejsze i trzymające sie na takiej niteczce jak włos...nie jest tak przytwierdzone do ciała!!! wkurza mnie to bo uraża
-
nick nieaktualny
-
Rudasek wrote:http://bi.gazeta.pl/im/02/31/c1/z12660994Q,Wlokniaki-same-nie-znikna--Usuwa-sie-je-przede-wsz.jpg
to coś takiego tylko duzo duzo mniejsze i trzymające sie na takiej niteczce jak włos...nie jest tak przytwierdzone do ciała!!! wkurza mnie to bo uraża
Zaklej plasterkiem może, żeby nie urażało i do kosmetyczki skocz? -
nick nieaktualny
-
Rudasku wlasnie takie mam tyle ze na szyi
zaklej plstrem jak uraza
Natka no to w koncu niech juz łajza da ci spokoj i przyjdzie zebysm mogla zrobic badanka -
kurde...pasuje mi to usunąc bo to na cycusiu....i mój R cały czas go wczoraj "zaczepiał" i delikatnie mnie to piekło
nośz cholerstwo jakieś,,najlepsze jest to ze nie wiem skad sie to wzieło..pojawiło sie wczoraj tak o....co za cholerstwo!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Hej wszystkim:)My jutro do Pl:)ale sie ciesze bo az na 10 dni,ale to z drugirj strony oznacza ze nie bedzie mnie tak dlugo z Wami:(
Tak jak pisalam w pt badanie nasienia,w sobote(wesele)plodne...
Pozdrawiam,jak mnie jeszcze ktoras pamieta;)Złota, Delia, Fidelissa, Anaaa:), Lena87, sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość