X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santoocha sliczny brzuszek,ale Szymus ma fajne mieszkanko:)
    Jejku jak ten czas leci,za chwile po kolei nasze mamusie beda rodzic:)

santoocha, Delia, Anaaa:) lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny odebralam wynik tsh 1,9 gdzie norma 0,2 do 4,2 i anty tpo 18 gdzie norma od 0 cos do 33 chba jest ok?

Lena87 lubi tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati jest ok.

Coś tam z mięsa zjem, tylko do wędlin mam wstręt taki, że nie tknę. Kotleta raz w tygodniu wszamam.

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez od miesa i wedlina odrzuca, mieso tez spoadycznie zjem, bardziej jem ryby, a wedlina to raz na dwa tygodnie i to u mojej mamy jak jestem po badaniach na czczo to u niej mi jakos smakuje .. no i slodkie mi odeszlo z czego jestem bardzo zadowolona

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 14:42

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale jestem wkurzona.....zeby nie napisać wkurwiona!!!
    Jacy ludzie potrafią być fałszywi i jak potrafia oszukiwać!
    co za świat!!!!!

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Delia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc i czołem ;))

Anaaa Ty zawsze o wszystkich pamietasz. Kochana jestes ;)

Mała Mi bedzie widac na pewno! 3maj sie i cierpliwosci!!! pisz jak bylo..

Santoocha brzusio piękny!! i widac go to na pewno...Zresztą jeszcze nim się nacieszysz ;) no i gratulacje wagi i zdrowego apetytu ;)

Nati dobrze masz z tym miesem i słodkosciami...ja moglabym mieso jesc non stop ;)...

Ucalowania dla calej slodkiej reszty foremek ;)

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • Delia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co się stało Rudasek, że jestes tak wzburzona?

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej. odebrałam moje wyniki co robić ??
    andostendion 2,60 norma 0,75-3,89 czyli ok
    prolaktyna 736 , norma 102-496
    tsh w styczniu 2.29, a teraz skoczyło do 2,64
    iśc do emdokrynologa już ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co mieszkałam na poczatku na innym mieszkaniu. Wlascicielka chciala abym liczniki przepisała na siebie, wiec tak zrobiłam. znależlismy nowe mieszkanie a na stare tez byla dziewczyna ktora nalegała zebysmy sie wyprowadzili jak najszybciej itd, bardzo jej sie spieszyło itd ! wiec zawinelismy sie w tydzien. i nie przepisywałam tych liczników od razu na tą nową panne tylko mialysmy sie umowic na spokojnie po przeprowadzkach. no i jest czerwiec a liczniki od lutego sa nie przepisane, po lasce slad zaginal, zmienila nr telefonu itd..dzwoni dzis do taurona i do gazowni a tam nic nie jest od lutego płacone!i dług rosnie i mnie szukaja, wysyłaja ponaglenia ale wszystko przychodzi do tamtej skrzynki wiec ja nic nie dostaje, bo nie mam do niej dostępu! bylam dzis tam z kolgą z pracy, Ona zczaila nas przez okno i nam nie otworzyla! Dobijaliśmy sie z 10 min i nic...
    popatrzcie jacy sa ludzie, wlasnie siedze i pisze rozwiazania umowy zeby odcieli te liczniki w kurwe no ale bede stratna jakies 500zl o ile jej nie namierze! to są właśnie ludzie...badź dobrym i dostajesz po dupie!!!

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ja będac w ciazy poszlam do eno z wynikiem 3,2 z tsh powiedzial ze norma jest do 4, ale dla spokoju mam zrobic anty tpo bo to podobno jest wazne i wtedy sie okaze co i jak. jedynie co widze to ta prolaktyna u Ciebie za wysoka a tak to wedlug mnie wszystko ok

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudsek co za szmata, ze tak bbrzydko powiem no nie ja bym jej chyba drzwi wywaliła ... ehh co za ludzie szkoda gadac

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide po 17 znów...dobrze ze mam tam kolezanke to da mi cynka wieczorem jak swiatło sie zapali ale co mi z tego jak nie otworzy! dzwonie do włascicielki a Ona mi mówi ze nie ma dodatkowych kluczy!
    Myśle jak by to ugryżć pod kontem windykacji...!

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Delia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek!
    pojedz do wlascicielki i powiedz co sie stalo...ona wie kiedy sie wyprowadzalas i jest swiadkiem calego zamieszania!
    przeciez nie bedziesz placic za czyjes rachunki!!!

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w stałym kontakcie z właścicielką ale powiem Ci szczerze ze tez mnie rozczarowała...bo ogólnie ok babka, ja jej mówie o całym zdarzeniu a ta ani słowa o tej kasie, tylko mówi mi ze "no to lipa, bo rachunki sa na CIebie" i bardziej sie martwi tym ze jak odetne dostawę gazu i pradu to bedzie musiała znów podłączyć i zapłacic za to...
    mówię CI...dramat!!!!
    coraz mniej uczciwych ludzi na tym swiecie!

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Delia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale to ona powinna zadzwonic do tej nowej lokatorki i nalegac na zaplate za jej miesiące!!!
    no masakra!!!

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku współczuję Ci .. człowiek chce być dobry a co ma w zamian?
    Masakra :/ .. zaje**łabym tą szm**tę :/

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Delia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może nie czekaj az kolezanka z budynku Ci da cynk kiedy zapalają się swiatla tylko czatuj na nią pod budynkiem i stań z nią oko w oko...nie daj się spławic...i nie idz sama...lepiej z kims trzecim zaufanym...wtedy masz swiadka no i jakby się szamotała to mogła by Ci ta osoba pomoc...

dawaj czadu Rudasku!!!

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • Delia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzeba tą laskę skonfrontowac! nie można żyć na czyjś koszt tak chamsko i bez konsekwencji!!!

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co nie mam jak stac tam cały dzien bo nie wezmę wolnego..to po pierwsze, po drugie byłam juz tam, widziała mnie i nie otworzyła!
    ide tam tak czy tak po 17 z moim R ale mysle ze nie otworzy bo sie kapnie ze to ja :D a nie mam jak stac i czatować tam na nia! fuck...a jak ja złapie to oddaje mi cała kase na raz do reki i nie obchodzi mnie to, mam wypowiedzenie najmu i jakby co właścicielke ktora wszusyko potwierdzi. Wiec w razie w wzywam gliny i już...nie bede sie ze szmata użerać!
    tylko złapać ja to bedzie wyczyn,,,a wydaje mi sie ze to przebiegła suka, zeby sie nie okazało ze zwinie manele i jutro juz jej tam nie bedzie!!!

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Oj Rudasku nie ciekawie. Ale takie życie. Ja już jestem nauczona, że nawet najbliższym nie zawsze można ufać, a co dopiero obcym.
    Odebrałam wyniki. Wszystko ok. tylko Eozynofile wyszły 0,07 tys/ul a norma jest od 0,1. Ale mam nadzieję, że to nic złego. Mocz też ok. ani cukru, ani białek, leukocytów i azotynów też brak, więc jestem spokojniejsza.
    Rano wstałam z cukrem 212 masara i nie chciał mi spaść mimo podania insuliny. Ale teraz na szczęście wszystko ok. Właśnie gotuję schabik do tego sos pieczarkowy i kasza gryczana.
    Zabrałam się za przegląd ubrań w szafie, ale po odkurzeniu i umyciu podłogi mam dość, póki co.

Ania_84, Natka098, Macierzanka:), Fidelissa, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
‹‹ 905 906 907 908 909 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ