Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Macierzanko kochana:*Wszystkim nam sie uda,wierze w to!!!
Dam oczywiscie znac jak tam zolnierzyki mojego meza,trzymajcie kciuki zeby nie bylo bardzo zle...Ania_84, Macierzanka:), Misty87, Nati89 lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Macierzanko kochana:*Wszystkim nam sie uda,wierze w to!!!
Dam oczywiscie znac jak tam zolnierzyki mojego meza,trzymajcie kciuki zeby nie bylo bardzo zle...Macierzanka:), Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:wszytsko bedzie dobrze
Kazda z nas ma swoja historie,kazda w zyciu sporo przeszla...kiedys zostanie nam to wynagrodzone!!!A jakie wtedy bedzie nasze zadowolenie:)
Ja moge jeszcze poczekac jesli istnieje taka potrzeba,bo tak jak mowicie glowa muru nie przebije:)!!! A nikt w sumie nie mowil ze zycie bedzie proste...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Wazne to miec nadzieje i dozyc do celu
i najwazniejsze byc w tym wszytskim razem
noo i znalesc cos oprocz staranbo nie raz sie przydaje jako odskocznia
-
Macierzanko, nie wiem dlaczego się ta buźka przyplątała. Chyba owu wiedziało, że będę miała kiepski humor.
Santoocha, figurka godna podziwu!
Ja to chyba przy Was całkiem w kompleksy popadnę!
A Misty Ty już nie wymyślaj!super wyglądasz z. Twoimi mężczyznami
Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny
Santoocha śliczny Twój brzuszek
cieszę się mamusie że wszystko jest wporządku z dzidziusiami
Monia, widzisz, są postępy! Mówiłam że taki wykres skaczący przez prolaktynę a teraz masz lek i monitoring!! Prolaktynę się szybko zbija a na monitoringu wyjdzie co i jak więc teraz to już z górki, nawet nie wiesz jak się cieszę i mam nadzieję że Ty też) ?
Fidelissa kiedy ten czas tak zleciał??
Ania świetna ta nutella
Mała Mi trzymam kciuki za wizytę i kropka
Anaa pozdrawiam
Another boję się że u mnie też tak jest ... co lekarz na to powiedział?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 19:32
-
nick nieaktualnyAnother wrote:Uhh. Ja po monitoringu. Clo kompletnie na mnie nie działa... Nie wiem co dalej
na mnie chyba też niepecherzuk jakis dwukomorowy i nikt nie wie co to znaczy ;/ lewy jajnik i tak sie nie ruszył na a na prawym tylko ten jeden dominujący...
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Another tak jak powiedział, nie spinać się a w piątek co ma być to będzie :* widzisz ja niemonitorowana, owu jak nie było tak nie ma a dupek czeka i taka do dupy robota..
szkoda że Ci nie zrobiła monitoringuwiedziałabyś wtedy na 100% jak ten lek na Ciebie działa
-
Tak to właśnie z nami jest. Całe życie się na coś czeka. Jakby mi ktoś kilka lat temu powiedział, że będę się przejmować co miesiąc wielkością jakiegoś pęcherzyka to bym się śmiała w niebo głosy... Masakra.
Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
AnusiaM wrote:na mnie chyba też nie
pecherzuk jakis dwukomorowy i nikt nie wie co to znaczy ;/ lewy jajnik i tak sie nie ruszył na a na prawym tylko ten jeden dominujący...
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyAnother wrote:Kazał przyjść w piątek, ale mam się nie spinać, bo raczej nic z tego nie będzie. Powiedział, że pęcherzyk wygląda ładnie ale jest za mały
Plus endo 4.5 mm. Masakra...
Another lubi tę wiadomość
-
Misty popieram! Nie czepiaj się, bo świetnie wyglądasz!
Macierzanko tęskniłam za Twoimi długimi postami
Tulę mocno i wysyłam wiruski na kolejny cykli ostatnie promyczki słońca z pozytywną energią ;*
Co do imienia to jak się potwierdzi w 100%, że chłopak to będzie Hubert
Another przytulam Kochanaskoro clo nie działa to co dalej? Mam nadzieję, że jak pójdziesz na wizytę to Twój gin coś na to poradzi ..
Przedszkolanka a u Ciebie jak?
Ania, ja mam 1kg nutelli w domu
Ania_84, Another, Misty87, Lena87, Delia, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnother wrote:U mnie najpierw powiedział, że prawy pusty, zajrzał do lewego. Kilka większych, ale żaden dominujący. Większość 8-9 mm. Wrócił jeszcze raz do prawego, a tam nagle taki piękny okrągły, jak kuleczka dosłownie. Powiedział, że się schował i że jeśli cokolwiek będzie to właśnie z niego, bo wygląda bardzo dobrze, tylko jest za mały. No i endo powiedzial, że masakra. Ciągle mam niskie endo i nic mi na to nie dają. Wkur** na maksa.
u każdej z nas jest "coś" meza wyniki dobre, ja mam co miesiąc owu, jestem drozna, pecherzyk peka a ciaży brakmój gin chce mnie odesłać do specjalisty do Poznania
ja ogólnie nie lubie poznania ;/ jestem na niego uczulona - każdy wyjazd do ból głowy a wizyta u tego gina 300zł ;( i kolejka chyba 3 miesiące
-
Anaaa ja wlasnie musze kupic taki kg nutelli do kremu do toru
bedzie trot orzechwy bez maki z kremem z nutelii ( z maslem)Anaaa:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość