Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AnusiaM wrote:Kochana może nie wszystko stracone? w piątek się okaże że pęcherzyk urósł i będzie dobrze :*
A nuż coś
Ania_84 nie próbowałam, jak w 3 cyklu z clo nic się nie pojawi to mam zamiar spróbować z Dongiem."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
AnusiaM następny już monitorowany, już na 30tego się zapisuję i mam ją gdzieś!
Anaa u mnie chyba bezowulacyjny (przy clo) chociaż wydaje mi się że w dzień w porównaniu do ostatnich dni (ok.36.5) urosło mi dzisiaj (ok.36,8-36.9) więc mam nadzieję że jutro skoczy,ale i tak dupka jutro zaczynam, trudno... już chcę @ i nowy cykl -
Ale wiecie co Wam powiem, w poprzednim cyklu na monitoringu w 13 dc pęcherzyk miał 10 mm, a w tym cyklu 11 dc i 12 mm. Czyli może jest jednak jakaś szansa, że to clo mnie ruszy, tylko po prostu moje jajca pracują trochę później?
Ania_84 lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
AnusiaM wrote:wyślesz kawałek?
Another bedzie dobrze nie raz lekarze mowia ze nic nie ma a tu pozniej okazuje sie ze ciaza z tego nic wychodzi -
nick nieaktualnyAnother wrote:Dziękuję za ciepłe słowa
A nuż coś
Ania_84 nie próbowałam, jak w 3 cyklu z clo nic się nie pojawi to mam zamiar spróbować z Dongiem.
mój gin odsyła mnie do Poznania po 1 cyklu z CLO w dużo Was tu pisze że miało ich więcej
jak mam czekać na wizyte u tamtego 3 miesiące to niech do tego czasu mnie pasie CLO -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:AnusiaM następny już monitorowany, już na 30tego się zapisuję i mam ją gdzieś!
Anaa u mnie chyba bezowulacyjny (przy clo) chociaż wydaje mi się że w dzień w porównaniu do ostatnich dni (ok.36.5) urosło mi dzisiaj (ok.36,8-36.9) więc mam nadzieję że jutro skoczy,ale i tak dupka jutro zaczynam, trudno... już chcę @ i nowy cykl
no i przez gin w dupe ten cykl. bo jak CLO nie działa to nastepny cykl powinnaś może zwiekszyc clo do 2 tabl a tak to nie wiesz nic ;/ czy clo działa, czy pecherzyk był? rósł? bez sensu takie przepisywanie leku bez monitoringu ;/ -
nick nieaktualny
-
Orzechy jem tonami, wina nie piję bo nie mogę, ryby też pożeram na kilogramy. Mam strasznie niski estradiol i pewnie to on ma wpływ na to endo. Także pewnie musiałabym dostać jakiś estrofem albo coś."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Ale wiecie co Wam powiem, w poprzednim cyklu na monitoringu w 13 dc pęcherzyk miał 10 mm, a w tym cyklu 11 dc i 12 mm. Czyli może jest jednak jakaś szansa, że to clo mnie ruszy, tylko po prostu moje jajca pracują trochę później?
Another, może tak jest, moje też możliwe, od tych długich cykli kto wiemusi być dobrze,spokojnie na piątek czekaj :*
Anusia nie wiem jak mogłam nie zapytać o monitoring... byłam tak zadowolona że leki dała że z tego wszystkiego widzisz, cykl do niczego... ale w następnym się nie dam!
Another Natka dobrze mówi, działaj domowo nad endo
a jaki masz estradiol?Bo ja też miałam niski a przy clo w 11dc 336,30 było..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 20:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Another, może tak jest, moje też możliwe, od tych długich cykli kto wie
musi być dobrze,spokojnie na piątek czekaj :*
Anusia nie wiem jak mogłam nie zapytać o monitoring... byłam tak zadowolona że leki dała że z tego wszystkiego widzisz, cykl do niczego... ale w następnym się nie dam!
Another Natka dobrze mówi, działaj domowo nad endo
a jaki masz estradiol?Bo ja też miałam niski a przy clo w 11dc 336,30 było..
ona sama powinna powiedzieć że to trzeba monitorować a nie tak wszytsko na ola pip! skąd pacjentka ma wszytsko wiedzieć? a jakby wyrosło i zapłodniło się 5 pecherzyków kto by za to wziął odpowiedzialność albo jakby zrobiła się tobiel z 3cm? co za nieodpowiedzialne babsko !!
Another wrote:Orzechy jem tonami, wina nie piję bo nie mogę, ryby też pożeram na kilogramy. Mam strasznie niski estradiol i pewnie to on ma wpływ na to endo. Także pewnie musiałabym dostać jakiś estrofem albo coś.
zapytaj o ten lek Femoston co ja brałam 14 dni estradiol a nastepne 14 estradiol z progesteronem -
AnusiaM wrote:mój gin odsyła mnie do Poznania po 1 cyklu z CLO w dużo Was tu pisze że miało ich więcej
jak mam czekać na wizyte u tamtego 3 miesiące to niech do tego czasu mnie pasie CLO
W ogóle najlepsze jest to, że w piątek ma pełno gin i nie wiadomo czy w ogóle mnie przyjmie... Jutro mi pigułeczka da znać i jak nic się nie da zrobić to będę szukać monitu gdzieś na szybko... Masakra."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
tak Przedszkolanko cieszę sie, bo czytałam , że ten lek reguluje cykle, obniża prolaktynę i takie tam podobne.
Tylko żeby coś u mężnego ruszyło i będzie dobrze..
boje sie tylko jeszcze bo juyto będą do odbioru wyiki męza tsh i testosteronu a miał przepisany od urologa testosteron i boje sie czy znów za dużo go nie będzie miał.
Musi w końcu u mnie zaświecić słońce kiedyś bo tych chmur stanowczo za dużoprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość