X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anaaa:) wrote:

Ania, ja mam 1kg nutelli w domu :D

ja miałam 1kg Notelli ale została tylko resztka na dnie słoika :P

Anaaa:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Another Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnusiaM wrote:
    Kochana może nie wszystko stracone? w piątek się okaże że pęcherzyk urósł i będzie dobrze :*
    Dziękuję za ciepłe słowa :) A nuż coś :)

Ania_84 nie próbowałam, jak w 3 cyklu z clo nic się nie pojawi to mam zamiar spróbować z Dongiem.

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Anaaa ja wlasnie musze kupic taki kg nutelli do kremu do toru :D

bedzie trot orzechwy bez maki z kremem z nutelii ( z maslem) :D

wyślesz kawałek? :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnusiaM następny już monitorowany, już na 30tego się zapisuję i mam ją gdzieś!

Anaa u mnie chyba bezowulacyjny (przy clo) chociaż wydaje mi się że w dzień w porównaniu do ostatnich dni (ok.36.5) urosło mi dzisiaj (ok.36,8-36.9) więc mam nadzieję że jutro skoczy,ale i tak dupka jutro zaczynam, trudno... już chcę @ i nowy cykl :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wiecie co Wam powiem, w poprzednim cyklu na monitoringu w 13 dc pęcherzyk miał 10 mm, a w tym cyklu 11 dc i 12 mm. Czyli może jest jednak jakaś szansa, że to clo mnie ruszy, tylko po prostu moje jajca pracują trochę później?

Ania_84 lubi tę wiadomość

bpz77ab.png
  • Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnusiaM wrote:
    wyślesz kawałek? :)
    pewnie :D

Another bedzie dobrze nie raz lekarze mowia ze nic nie ma a tu pozniej okazuje sie ze ciaza z tego nic wychodzi :D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Dziękuję za ciepłe słowa :) A nuż coś :)

Ania_84 nie próbowałam, jak w 3 cyklu z clo nic się nie pojawi to mam zamiar spróbować z Dongiem.

mój gin odsyła mnie do Poznania po 1 cyklu z CLO w dużo Was tu pisze że miało ich więcej

jak mam czekać na wizyte u tamtego 3 miesiące to niech do tego czasu mnie pasie CLO :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    AnusiaM następny już monitorowany, już na 30tego się zapisuję i mam ją gdzieś!

Anaa u mnie chyba bezowulacyjny (przy clo) chociaż wydaje mi się że w dzień w porównaniu do ostatnich dni (ok.36.5) urosło mi dzisiaj (ok.36,8-36.9) więc mam nadzieję że jutro skoczy,ale i tak dupka jutro zaczynam, trudno... już chcę @ i nowy cykl :)

no i przez gin w dupe ten cykl. bo jak CLO nie działa to nastepny cykl powinnaś może zwiekszyc clo do 2 tabl a tak to nie wiesz nic ;/ czy clo działa, czy pecherzyk był? rósł? bez sensu takie przepisywanie leku bez monitoringu ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another może coś na endometrium powinnaś brać, tzn np pic winko czerwone, orzechy, rybka, żeby trochę podrosło?

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• Another Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orzechy jem tonami, wina nie piję bo nie mogę, ryby też pożeram na kilogramy. Mam strasznie niski estradiol i pewnie to on ma wpływ na to endo. Także pewnie musiałabym dostać jakiś estrofem albo coś.

bpz77ab.png

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Ale wiecie co Wam powiem, w poprzednim cyklu na monitoringu w 13 dc pęcherzyk miał 10 mm, a w tym cyklu 11 dc i 12 mm. Czyli może jest jednak jakaś szansa, że to clo mnie ruszy, tylko po prostu moje jajca pracują trochę później?

Another, może tak jest, moje też możliwe, od tych długich cykli kto wie :O musi być dobrze,spokojnie na piątek czekaj :*

Anusia nie wiem jak mogłam nie zapytać o monitoring... byłam tak zadowolona że leki dała że z tego wszystkiego widzisz, cykl do niczego... ale w następnym się nie dam!

Another Natka dobrze mówi, działaj domowo nad endo :)
    a jaki masz estradiol?Bo ja też miałam niski a przy clo w 11dc 336,30 było..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 20:04

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to moze soja albo dong zawierają fitoestrogeny

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Another, może tak jest, moje też możliwe, od tych długich cykli kto wie :O musi być dobrze,spokojnie na piątek czekaj :*

Anusia nie wiem jak mogłam nie zapytać o monitoring... byłam tak zadowolona że leki dała że z tego wszystkiego widzisz, cykl do niczego... ale w następnym się nie dam!

Another Natka dobrze mówi, działaj domowo nad endo :)
    a jaki masz estradiol?Bo ja też miałam niski a przy clo w 11dc 336,30 było..

ona sama powinna powiedzieć że to trzeba monitorować a nie tak wszytsko na ola pip! skąd pacjentka ma wszytsko wiedzieć? a jakby wyrosło i zapłodniło się 5 pecherzyków kto by za to wziął odpowiedzialność albo jakby zrobiła się tobiel z 3cm? co za nieodpowiedzialne babsko !!
    Another wrote:
    Orzechy jem tonami, wina nie piję bo nie mogę, ryby też pożeram na kilogramy. Mam strasznie niski estradiol i pewnie to on ma wpływ na to endo. Także pewnie musiałabym dostać jakiś estrofem albo coś.

zapytaj o ten lek Femoston co ja brałam 14 dni estradiol a nastepne 14 estradiol z progesteronem

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusia no i widzisz..podobno najlepsza w mieście..

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na jutro sprowadzą mi ten lek .. masakra 2 tyg 40 zł koszt .. trudno ..
    Maniuś mąż w pt też ma badanie nasienia , musieliśmy zmienić godzine a 15,30.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko dobrze by było żebyś miała monitoring.

Another każdy organizm reaguje inaczej. Zobaczymy co Ci w piątek gin powie.

Dziewczyny mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki ;*

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnusiaM wrote:
    mój gin odsyła mnie do Poznania po 1 cyklu z CLO w dużo Was tu pisze że miało ich więcej

jak mam czekać na wizyte u tamtego 3 miesiące to niech do tego czasu mnie pasie CLO :P
    Dziwnie, że tylko jedna próba. Często pierwsza jest spalona bo clo u niektórych potrzebuje czasu.

W ogóle najlepsze jest to, że w piątek ma pełno gin i nie wiadomo czy w ogóle mnie przyjmie... Jutro mi pigułeczka da znać i jak nic się nie da zrobić to będę szukać monitu gdzieś na szybko... Masakra.

bpz77ab.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ten Twój lek to chyba jakiś zamiennik costagnusa

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak Przedszkolanko cieszę sie, bo czytałam , że ten lek reguluje cykle, obniża prolaktynę i takie tam podobne.
    Tylko żeby coś u mężnego ruszyło i będzie dobrze..
    boje sie tylko jeszcze bo juyto będą do odbioru wyiki męza tsh i testosteronu a miał przepisany od urologa testosteron i boje sie czy znów za dużo go nie będzie miał.
    Musi w końcu u mnie zaświecić słońce kiedyś bo tych chmur stanowczo za dużo :)

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Monia ten Twój lek to chyba jakiś zamiennik costagnusa
    no chyba tak bo to też w składzie niepokalanek jest.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 908 909 910 911 912 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ