Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydziewczyny pomóżcie !!!
widziałam dzisiaj w dzień że miałam na majtach biały sluz
nie było go dużo ale mało też nie
teraz byłam się kąpać patrze w majty a tam tak trochę RÓŻOWEGO
to nie jest plamienie bo pewnie była by to czerwona krew albo bardziej brązowe?
a to było różowiutkie
od spodni mi nie pofarbowało bo miałam ubrane niebieskie dżinsy
od czego takie coś? wcześniej tego nie było -
nick nieaktualny
-
Hej kochane. Wypłakałam się, ochłonęłam i zglądam.
Nie wiem co jest mojemu M. ale jak on dalej taki ma być to przeprowadzam się do siostry na jakiś czas.
Najpierw jak leżałam i powiedziałam, że teraz muszę dużo odpoczywać i nie przemęczać się, to stwierdził, że niby czym ja się przemęczam i że i tak cały czas jak nie jestem w pracy to śpię albo leżę... później jak myłam wc w łazience i zlew, to wyskoczył z tekstem czy chcę piwo, więc pytam jakie, bo wczoraj kupił karmi, ale widziałam pustą butelkę. Więc mówi, że łomżę export i aż mi przykro się zrobiło, bo wie, że jestem w ciąży a piwo mi proponuje. Więc mu teraz powiedziałam, jak ponowił pytanie, że piwa nie chcę, ale chętnie napiję się tej samogony od cioci. No żesz kurdę, ani razu nie spytał mnie jak się czuję, ani nic. ... A mówił, że jak uda nam się i będę w ciąży, to na rękach będzie mnie nosił.... taaaa
Wczoraj też już pawie spałam i do mnie z tekstem, że jak nie dostanę umowy o pracę i już nie będę pracował, to będzie lipa z kasą, bo rachunki kredyt i będzie musieli przeżyć za 600zł miesięcznie. Tzn tyle nam zostanie po opłaceniu rachunków .... poczułam się jakby mnie obwiniał, że zaszłam w ciążę i powiedziałam, że jak on taki mądry to trzeba było się zabezpieczać.
Masakra, ja nie wiem co mu jest. Nie poznaję go !! I mam już dość. Aż brzuch mnie rozbolał z tego wszystkiego. -
Miałam odpisać...
Another, ja Clo brałam trzy cykle i u mnie nie podziałał, a udało się dzięki dongowi. Jak odstawisz Clo to polecam spróbować dwa-trzy cykle z dongiem i nie zżera endo. Mi się udało i innym dziewczynom co brały warto spróbowaćAnother lubi tę wiadomość
-
AnusiaM wrote:w sobote juz nie było pecherzyków
a plamienie implantacyjne pewnie miałoby inny kolor?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Sara moze on tak po prostu odsuwa te mysl od siebie o ciazy dopoki nie bedzie tej magicznej granicy dopoki brzuszka nie bedzie widac...moze boi sie powtorki...i nie umi sobie z tym poradzic...faceci tak maja ze jak sie czegos boja to wyzywaja sie na wsztkich naokolo zeby wyjsc na silnych i na takich co maja na wszytko wyjeb...a w srodku to wrazliwe stworzonka...moze on tez musi dojrzec do tego...dlatego kochana nie denerwuj sie bo wiesz ze to szkodzi...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
alka89 wrote:Hej,a dziekuje dobrze,oczywiscie bakteri w moczu nie wyleczylam ani troche,mimo,ze od pocztku ciazy antybiotyki,ale jakos spokojna jestem,na poczatku czekałam od wizyty do wizyty. Nawet jak co tydzien miałam to była wiecznosc,a teraz az tak nie.Co dwa tyg chodze albo trzy
Ja brałam furaginum i przeszło jak ręką odjął -
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:moze jednak gin nie zauwazyl albo sie schowaly te pecherzyki...moze jednak to ovulacja jednak ni nic chyba trzeba czekac.nie wiem
w piątek wielki pecherzyk ponad 2 cm a w sobote jajnik czysty
pecherzyki nie moga się schować chyba że jeden za drugiego