Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Sara spkojnie u mnei zawsze w morfologi wygocdzily albo eozynofilie albo te drugie tak na przemian
lekarka mi mowila ze to nic zlego
sara_nar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziś chyba zasnę na siedzący, wypiłam 2 kawy i nic, wstałam myślę sobie może się przejdę na rower to mi przejdzie otwieram drzwi, pogoda ok, wracam założyć buty wychodzę i zaczyna padać ......... i już sobie pojeździłam, boli mnie chyba każda część ciała, jakaś taka drętwa jestem
-
Dziwne to wszystko... zaznaczyłam nowy cykl bo rano miałam śluz zabarwiony krwią, teraz ic nie ma ... zawsze do godziny była @ .. a czekam na nią żeby iśc do gina zrobić coś z prolaktyna.. tylko nie iwem czy sie rejsetrować do endo z powodu tej tarczycy bo przecież urosła dosyc od stycznia
syczeń 2,29 a teraz czerwiec 2,68 chyba .. słyszałam ,ze to juz trzeba zbijać tabletkami .. kurde nie wiem co robić .. -
nick nieaktualny
-
Sara, ja mam z kolei zawsze podwyższone monocyty.
Nie przejmuj się na zapas.
Rudasku, współczuję. Ludzie są podli, ale trzeba jakoś z nimi żyć...
Pamiętacie moją sytuację ze stłuczką? Jak później teściowa obawiała się za każdym razem jak jechałam sama do pracy i dawała mi do zrozumienia że nie potrafię jeździć?
Godzinę temu mieliśmy wezwanie przez straż pożarną do kota na drzewie (jakbym nie miała co robić). No i mój kochany mąż prowadził, wjechał nie tam gdzie trzeba, chciał wycofać i przywalił w babkę jadącą poprawnie. I zonk
Tym razem skorzystaliśmy z OC i AC, po coś w końcu płaci się tyle kasy.
Ale mam teraz asa w rękawie, nikt mi więcej nie wypomni jak jeżdżę.Ania_84, Delia, Lena87, Fidelissa, Anaaa:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Santocha no to fatycznie nie fart a zarazem faktycznie wydzie ze nie tylko ty masz nie farta
ja sie bawie nowy fonikiem
Monia- czyli nie bylo krwawienia tlyko takie plamienie /? to wg mnie jeszcze nie jest @ dopoki nie ma krwawienia..
ja czekam.. jutro najpozniej powinna przyjs.. chodze i sprawdzam czy juz tu dupa ;/ mokro mi non stop a francy nie idac ;/ -
Natka098 wrote:Monia często gin tez może tarczyce ogarnąć, dać leki, to może jego zapytaj jak będziesz?
edit: Monia a tempka Ci nie spadła?
?
moj gin jest gin- położnik, niestety nie jest ginem-endo -
Monia a nie bralas pod uwage ze moze sie zagniezdzac ??
bo troche to ziwne .. ile dni po owu dostalas tego czegos zwanego @ -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Monia a nie bralas pod uwage ze moze sie zagniezdzac ??
bo troche to ziwne .. ile dni po owu dostalas tego czegos zwanego @ -
jak dlamnie owulke moglas miec pozniej 2 dni po tym ak ci wzynaczylo ...
poczekaj jak nic sie nie wyklruje w ciagu 2-3 dni to powtorz test na wszelki wypadek -
nick nieaktualnysara_nar wrote:Hej dziewczyny.
Odebrałam wyniki. Wszystko ok. tylko Eozynofile wyszły 0,07 tys/ul a norma jest od 0,1. Ale mam nadzieję, że to nic złego. Mocz też ok. ani cukru, ani białek, leukocytów i azotynów też brak, więc jestem spokojniejsza.
/QUOTE]
Sara spokojnie u mnie to też wyszło niskie, ale gin mi powiedział, że na ich wynik wpływa stres, niedospanie itp. i uspokoił, że lepiej jak niskie, bo za wysokie to zaraz badania na białaczkę itp.... -
dzwoniłam do gin i powiedziałam te wyniki i wszystko... tarczyce mam na razie sobie darować , jest w miare ok , jak będzie wzrastac to będziemy sie martwić.
Prolaktyne o raz tyle za dużo mam. Mam zakupic lek CYKLODYNON. Brać 2xdziennie po 1 tabl.
i przyjśc na monitoring 14 dc.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Delia jak bylo widac po moich fotach z wesela nie naleze do chudzielcow, wiec tez nie chce i nie powinnam przybierac duzo
generalnie jem wszystko, zwlaszcza slodycze, owoce,warzywa, od miesa mnie odrzucilo,zjem sporadycznie. Wczoraj np same ziemniaczki z surowka z bialej kapuchy
Santoocha piekny brzusio nooo i ta figurka
Rudasek wspolczuje uzerania sie z tak szuja...ale musisz ja dorwac i zrobic porzadek.
Dziewczyny a propo tych dzyndzelkow odstajacych, ja mam to samo od jakiegos roku! Na szyi,pod pacha, glownie na zgieciach... na szyi to jakas masakra ile tego mam,chyba z 15...dobrze,ze malutkie ale jaa urosna?? Syszalam,ze to sie usuwa chirurgicznie,ale az tyle...Delia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty no zakurzył się termometr powiem Ci
leży w sypialni na szafeczce i tylko go przesuwam jak ścieram kurze z półki haha
Misty, ja też nie należę do chudzielców. A co do Shakiry, jest taka reklama z nią nowa i odrazu mi się właśnie z Tobą skojarzyła
Żabko, czemu przy 'dzień dobry' smutna buźka?
Kasiu, no zostaw psiakowi TVNiech chłopak będzie na bieżąco ze światem
Nati, budujący post! I dzięki za wiruski.
Mi właśnie przebiega 27 cykl... no i w sumie nie płaczę, no bo od tego w ciążę nie zajdę...
wiadomo, myślę o tym, ale czy mówienie, że mi 'nie wychodzi' i pytanie 'czemu tak?' pomoże? No raczej nie. Moje cykle starań przebiegają tak jak dorastanie, mają etapy, które przychodzą i odchodzą i chyba każda, której wiele miesięcy nie wychodzi przeszła juz przez różne fazy, mniej lub bardziej depresyjne. W każdym razie niedługo moja dojrzałość sięgnie zenitu
Złota, racja! Nie ma co płakać... Ja przez jakis czas ze łzami wylewałam libido, tak więc płacz jest ryzykowny
Bursztynko, mówisz że będzie książę? A niech będzie!
Zawsze było więcej dziewczyn, ja tak nawet ze szkoły pamiętam, czy studiów. Trzeba wyrównać
Fidelissa, witam Cię w Twoim juz 18 tc! Kawał czasu minęło!
A co do testów, ja sobie powiedziałam, że nie stać mnie na oblewanie i ruszyły wszystkie moje szare komórki i sie udało
Z. ja też nie wiem za co ja płacę te składki... bo ze względu na błędy systemu... wszystko do tej pory robiłam prywatnie, żeby nie czekać dwa lata na skierowanie
Rudasku, jak to do świata żywych? Bo ja chyba nie w temacie?
A co do ludzi, ja już nikomu (prawie) nie ufam, bo ludzie są podli niestety...
Ania, a ja poproszę o odrobinę Twojej energii, bo jakoś mi wszystko opadło, chyba zrobię sobie kawę, ale Ciebie kusić nie będę
Maniuś, ja pamiętam, zawszeDaj znać jak będziesz mieć wyniki!
Zawsze jak tu zaglądam, to pomyślę sobie co u każdej, ale sama zaglądam ostatnio sporadycznie. Udanego pobytu w PL.
Santoocha, ale z Ciebie laska! WOW! A ja brzuszek widzę, śliczny!
Monia, a Ty pewnie coś na PRL musisz dostać, bo ona powoduje zaburzenia owulacji, a raczej jej nadmiar wpływa negatywnie na hormony za nią odpowiedzialne. A do endo, to już zalezy kto Cię prowadzi, ale ja bym poszła! Mój mi ostatnio powiedział, że młoda kobieta, a zwłaszcza starająca się powinna utrzymywać TSH poniżej 2.0. (Wiem, że niektóre z wyższym zaszły w ciążę, ale w przypadku problemów złożonych lepiej eliminować co się da, poza tym podwyższone TSH nie jest wskazane, gdy już się zafasolkuje)
Anaaa, a Ty juz masz wybrane imię dla swojego małego królewicza?
Sara, ja też dziś od południa nos w szafie
Cieszę się, że masz dobre wyniki!
Hej Alka!
Delia, a ja to mam zapłon. Dopiero zauważyłam, że Ty masz juz dwuletnie dzieciątkoAle fajnie!
Miłego popołudnia!Ania_84, Fidelissa, Maniuś, Anaaa:), Bursztynka, Misty87, Z., Delia lubią tę wiadomość
-
Macierznko
specjal for you
Zastrzyki energii
Malenq, Macierzanka:), Lena87, Fidelissa, Little Frog, Another, przedszkolanka:), AnusiaM, Anaaa:), Natka098, Kaśka28, Misty87, Z., Delia, Nati89 lubią tę wiadomość