Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Co jest mięczaki?
My niedawno wróciliśmy do domu. Przemarzłam jak nigdy, ale było super. Myślałam, że jest może ok 23, a była 1:11 jak popatrzyliśmy na zegarek. Tak szybko czas mija w miłej atmosferze.
Jestem z siebie dumna, bo bez problemu dogadywałam się ze znajomą po angielskuOczywiście nie było poprawnie gramatycznie, ale co tam! Najważniejsze, że się dogadywałyśmy
Już nas zaprosili na następny tydzień, ale myślę, że nie wypada tak nadużywać gościnnościsantoocha, Z., Delia, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Zabko to super oj jak ja bym pojechala do angli i posluchala tego pieknego jezyka...bylam tam na robotach 2razy przez wakacje normalnie tak sie dowartosciowalam ze ich rozumiem ze szok odwazylam sie gadac ale juz spowrotem nabieram bariery...ale bym tam poleciala kurcze to byl czas kiedy o iec sie nie martwilam...kasa byla (oczywiscie zbieralam na wesee)ale i na zycie fajne rozrywki w angli bylo:D ajjjjj jakbym odpoczela psychicznie od tych wszytkich problemow i klopotow...niby nie jest zle ale tesknie za czasami studenckimi...wtedy sie dzialo...czulo ze zylo a teraz same klopoty...
No ale myslimy pozytywnie!!!! mamy jakies male cele ktore osiagniemy krok po kroku i mam nadzieje ze bedzie sie ukladac nie nie mam nadzieji ja to wiem!!!Ania_84, Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dzien dobry dziewczynki
ja ide po kawke ( oczywiscie inke ) a pozniej robie swoja robotemam nadzieje ze do 13-14 sie wyrobie
i bede maial pol dnia wolnego
Żabko fajnei jest miec z kim pogadac po angielsku i pocwiczyc sobei
Kasiu na pewno sie uda -
Natka098 wrote:Martusia byłam widziała, piękna kropeczka
Ania musi być dobrze, czy dziecko będzie od dawcy, czy od Was, to najważniejsze że będzie, ale oczywiście wierzę w to że znajdzie się piękny plemniczek, nawet jak jest 0%, to przecież tyle jest w próbce a nie w ogóle, a 0% nie oznacza, że ich nie ma, może być 0,49% a w zaokrągleniu jest to zero. Także nigdy w naturze nie ma całkowitego zera.
wiem kochanadlatego wiem ze bedzie dobrze ..a to o cyzm mowilam to takie moje marzenie ..bo naprawde chcialabym zeby maz dostal taki prezent za to wszytsko co przechodzi .i czemu bedzie musial sie poddac
-
Ania_84 wrote:wiem kochana
dlatego wiem ze bedzie dobrze ..a to o cyzm mowilam to takie moje marzenie ..bo naprawde chcialabym zeby maz dostal taki prezent za to wszytsko co przechodzi .i czemu bedzie musial sie poddac
Ania_84, Little Frog, Delia, Fidelissa lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dlatego Kaisu wlaczymy co nie
Zarówno dla siebie jak i dla nich
Kaśka28, Little Frog, Delia, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
oj tak Aniu:D oj tak i wiesz co wygramy !!!! bo nie ci sa wygrani co wygrywaja ale ci co walcza:D
Ania_84, Little Frog, Z., Delia lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:oj tak Aniu:D oj tak i wiesz co wygramy !!!! bo nie ci sa wygrani co wygrywaja ale ci co walcza:D
-
kurcze od wczoraj boli mnie reka ..a raczej jak ruszam malym palcem u reki o tak jakby sciegno.. tylkocolera co ja robilam
-
Ania_84 wrote:kurcze od wczoraj boli mnie reka ..a raczej jak ruszam malym palcem u reki o tak jakby sciegno.. tylkocolera co ja robilam
Ania_84 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:moze sobie go wyielas w nocy albo cos kurcze nie wiem...hmmm ale to chyba nie objaw ciazy co?
raczej objaw cesni nadgarstka..czyli za duzo pracy przy kompie
-
w 4 dc hmm..
to by byla sensacja
chyba ze maly mi daje znac mamuska owulka bedzie z lewego jajniorawiec dzialaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 08:57
-
Czyzby wszytkie dziwczyny spaly? albo korzystaja z pieknej pogody...to jest chyba jeden z nielicznych pieknych weekedow ehhe tak to zwsze zimno...
Ania_84 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny