Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć kochane
ja tak szybciutko tylko zajrzałam i co widzę ?? Najlepsze wiadomości jakie mogły być
Monia!!!!!!!!kochana aż się pobeczałam durna jak zobaczyłam! Co Ty ze mną robisz? Nie wolno tak
super, za kolejne 72 dni to Wy już będziecie mieć takie wyniki że Ty z brzuchem będziesz biegać
) ale się cieszę
mówiłam że napewno działają wszystkie te specyfiki co macie
Magdas no to męża w obroty i hoppięknie, pięknie
oby się teraz posypały serducha
resztę pozdrawiam i nadal kibicuję
uciekam, bo dzisiaj świętujemy też z rodzinką pierwszą roczniće ślubutak się troszkę pochwalę
Buuuuzi :* więcej takich wiadomości !Z., XxMoniaXx, Magdas, Delia, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:cześć kochane
ja tak szybciutko tylko zajrzałam i co widzę ?? Najlepsze wiadomości jakie mogły być
Monia!!!!!!!!kochana aż się pobeczałam durna jak zobaczyłam! Co Ty ze mną robisz? Nie wolno tak
super, za kolejne 72 dni to Wy już będziecie mieć takie wyniki że Ty z brzuchem będziesz biegać
) ale się cieszę
mówiłam że napewno działają wszystkie te specyfiki co macie
Magdas no to męża w obroty i hoppięknie, pięknie
oby się teraz posypały serducha
resztę pozdrawiam i nadal kibicuję
uciekam, bo dzisiaj świętujemy też z rodzinką pierwszą roczniće ślubutak się troszkę pochwalę
Buuuuzi :* więcej takich wiadomości !musi być dobrze
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wreszcie Was nadrobilam...
myslalam sobie,ze nikogo tu nie bedzie przez weekend ale w piatek tyle naprodukowalyscie stron, ze ho ho ...
MoniaX i Magdas gratulacje swietnych wynikow!!!
Kasiu a ja wierzę, że i u Was wszystko się poprawi. Spokojnie po operacji męża, jak już będzie w pełni sił sprobujecie i na pewno sie uda!! Bo jak powiedzials : mamą to na pewno będziesz! to juz postanowione;)
Calej reszcie zyczę udanego weekendowania
calusy dla każdej z osobna
Z., Kaśka28, Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
hej kochane
ja nestety przez najblizesz dni bede nie za czesto was odwiedzala a raczej sie udziela a.. awal pracy ;/
dzis od 9-17 w szkole uzupelnialismy dziennki , arkusze, przygotowania do egzaminow itp itd .. jestem padnieta .. jutro musze nadrobic moja robote. czwartek, sobota szkola dodatwkowo, poniedzialek egzamin od 13-18 minimum.. pozniej znowu szkola sroda p pietek sobotta i niedziela.. a 23, 24 egzmainy od 7-20 i musze na nich siedziec bo mnie wwalli naprzedowniczaego ;/
wiec dup urodzin nie robimy bo ja bede w rpacy od 9-17 ..moz sami z mezem cos sobie zorbimy ale nie bedzie mi sie chcialo nic organizowac pozniej sprzatac.. trudno nadrobimy najwyzej na imieninachhehe
Monia GRATULACJE pieknie sie poprawilo
ehh musz esie szybkow wziasc za nadrabianie -
nick nieaktualnydziewczyny pomożecie?
może te co brały dupka albo CLo beda wiedziały że to są objawy od tego?
wczoraj kilka razy zakuło mnie w pochwie, piersi od kilku dni mnie bardzo bardzo bolą nawet jak chodze czuje ból a dzisiaj jak mierzyłam strój w przymierzalni patrze w lustro a na lewej piersi na brodawce mam aż wypukłą zieloną żyłkę... czy to mogą być skutki tych leków?? -
Anusia moga .. ja mialam istna pajeczyne na piersiach przy dupku
na lutce tez a teraz w sumei non sop juz mam po owulceAnusiaM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anusia choc i przy ciazy tez dziewczyny obserwuja.. kwetsia progesteronu
kiedy wzrasta
moja przyjaciilka po tym sie skapnelabo poszla na asen a mowi ze nagle patrzy a tam siatke z zylek na piersiach
wiec zycze zeby to nie byl egfeket lekow a pieknego lekarstwa na wasze staraniaw postaci II
ii fasoleczki
AnusiaM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:Anusia ja tez po dupku mialam klucia i piersi bolaly az spac sie nie dalo. Szczegolnie mnie bolalo po odstawieniu dupka
a ja mam brać dupka aż krwawić zacznę
i pytam gina na wizycie jak długo mam brać? a on że do krwawienia bo obstawiamy że Pani zajdzie i nie przerwie -
nick nieaktualnytak mi się teraz przypomniało, dziś stoję na balkonie i nagle taki huk, dźwięk a mi nad głową ogromny ptak leci, teraz tylko pytanie czy to był bocian czy łabędź, nie wiem bo widziałam tylko jego tyłek
a szybko leciał
ale był ogromny i głośny
Ania_84, Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Natka to na 100% byl bociek:D daje znac ze juz wie gdze ma doleciec
Natka098, Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny