Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatka098 wrote:tak mi się teraz przypomniało, dziś stoję na balkonie i nagle taki huk, dźwięk a mi nad głową ogromny ptak leci, teraz tylko pytanie czy to był bocian czy łabędź, nie wiem bo widziałam tylko jego tyłek
a szybko leciał
ale był ogromny i głośny
Natka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja specjalnie zassdzilam kapuche
heheh
uff cesze sie z jednej stony ze te dni bede miala tak zawalone .. bo do 24 wlacznie bede zabiegana.. a 27 oze bed a juz wynikiZ., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zajme sie i przy okazji za 3 dni egzaminow wpadnie mi 1000 zl wiec odlozymy je juz na biopsje
dolozymy poznie 200-500 zl
-
nick nieaktualny
-
No mam nadzieje i mam nadzieje ze lipiec zacznie sie tylko od pozytywnych wiadomosci
Little Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiecie jakos taka jestem spokona.. moze dlatgeo ze wiem ze z kazdego wyniku i tak znajdziemy wyjscie
wiem ze mam kochanego meza, ze razem damy rade , bo chyba dlateo sie spotkalismy .. moze ktos tam na gorze wiedzial ze jestesmy sobie potrzebniKaśka28, Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa pewno, on bardzo dba o Ciebie, jest romantyczny i Cię kocha, a Ty mimo problemów jesteś i będziesz z nim bo się kochacie. Gdyby nie było takiej więzi między Wami, to możliwe żeby się z nerwów wszystko rozpadło, a tak to ja widzę z tego co piszesz, że uczucie Wasze jeszcze mocniejsze się staje, więc nic tylko się cieszyć.
-
Wiem..i wlasnie dlatego tak bardzo bym chciala zeby moj maz mogl patrzac na brzdaca widziec czesc siebei ...tak bardzo bym chcial zeby chodzi l dumny jak paw ze ktos mu powie ze jego synek/corka jest podobna do niego ..moze czesc z Was powie ze najwazneijsze jest zdrowe dziecko.. ale ja widze jaki on szczesliwy chodzi jak ktos m mwoi ze jego bratanek jest kropka w kropke jak on.. a pozniej siedzi i mysli.. wiem ze wtedy mysli czy jak sie uda / czy jak skorzystamy ja cos z dawcy nasienia....ajk bedziemy mieli dziecko to czy ktos keidy powie.. ze jest do nigo podobne.. niby takie malenkie drobnostki ..ale wiem jak barzo by go to podbudowalo psychicznie..
ze jednak udalo sie przekazac jego czesc dalej.. -
nick nieaktualny
-
martusia1986 wrote:Witajcie kochane
Jesteśmy już w końcu w domciu
Teraz muszę Was powoli nadrobić
Na wątku ivf wrzuciłam kropunie
Miłego wieczorkubuziaki
Juz widzialam slicznosciniech teraz grzecznie sie rozwija i nie straszy mamusi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 20:19
martusia1986, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Kochana mi też tak kazała
no i tak bedziemy brały do 12 tyg
http://www.youtube.com/watch?v=aXtO_7I6tLo
oglądała któraś?
nasz film na dzisiejszy wieczór
mąż dzisiaj zaczął urlopWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 21:51
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartusia byłam widziała, piękna kropeczka
Ania musi być dobrze, czy dziecko będzie od dawcy, czy od Was, to najważniejsze że będzie, ale oczywiście wierzę w to że znajdzie się piękny plemniczek, nawet jak jest 0%, to przecież tyle jest w próbce a nie w ogóle, a 0% nie oznacza, że ich nie ma, może być 0,49% a w zaokrągleniu jest to zero. Także nigdy w naturze nie ma całkowitego zera.Ania_84 lubi tę wiadomość