Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka098 wrote:Kasia może kontynuujcie kurację i zróbcie badania za jakiś czas, bo bez sensu się teraz denerwować jeśli brał takie leki, a na pewno po dalszej kuracji będą jeszcze lepszeDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Witam i o zdrowie pytam
Z. wrote:Żaba, odludzie to jest to! Ja pracuje z ludźmi 40 godzin w tygodniu i jak nie muszę to omijam miejsca gdzie jest ich dużo. Marzy mi się wiocha, hamak, trawka, słoneczko, cisza, spokój, jakiś las, może jezioro
Jakbym czytala opis mojego miejsca na ziemi
Nie mam tylko jeziorka kolo domuale za to moge zaproponowac widok na Tatry
Aaaa i piekny wielki ogrod mojej mamy, z niesamowita iloscia kwiatow,krzewow,drzewdorzuce w pakiecie trampolinke,jakby ktos chcial sie poczuc jak dziecko
Zabko dobrego masz tego mezawiesz, faceci pozno (lub wcale nie) dojrzewaja
wiec i tak nie jest zle
Monia super wiesci!
Mnie sie wcale nie chce sprzatac, mam lenia
Ide zaraz sianko przewrocic,bo mezulek skosil taki maly kawalek,zeby dla naszych kroliczkow byloon pojechal do lasu po drzewo.
KOCHAM TA MOJA WIESXxMoniaXx, Little Frog, Z., Delia, Anaaa:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:no wlasnie zdecydowalismy sie odlozyc i zostawic te leki na pozniej w sensie te czesc lekow co zostaly...a po operacji i zakonczeniu leczenia pooperacyjnego pojde jeszcze raz do lekarza i powiem jaka sytuacja...i jeszze raz zaczniemy walke o plemniory no dluga droga przed nami ale mam nadzieje damy rade...bo te leki od endo-gina byly drogie kolo 200zl kosztowaly dla samego meza...dlatego zdecydowalismy sie odlozyc leki i zostawic je sobie na pozniej...ale badania zrobimy choc wiem ze moga byc jeszcze gorsze przez antybiotyk no nic zobaczymy
-
Natka098 wrote:A może by zakupić coś tańszego bez recepty, jakieś suplementy, zawsze to kuracja będzie trwała, i później może dać lepsze wyniki? Ja bym się zastanowiła właśnie nad taki rozwiązaniem.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XxMoniaXx wrote:Kasiu ja słyszałam gdzieś ze po antybiotykach i silnych lekach trzeba 4 tyg chyba czekać .. a to musi cały czas brać te leki?
u Was też sie poprawi !!! jutro polecę też i Was w modlitwie .Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:kochana mial kuracje antybiotykowa bral przez 10 dni ale to wsytarczy zeby zabic pleminki i trzeba czekac 3 msc zeby wrocily do"normy" a za miesiac maz maoperacje wiec pewnie dalej silne antybiotyki bedzie bral wiec dajemy sobie czas i tak wyjscia nie mamy...
Dość już wspinania się pod tę górkę
-
eeee dzisiaj jestem pelna wiary i nadziei wiem ze bedzie dobrze a jak nie to podleczymy meza spkacimy pozyczke i adoptujemy!!! bede mama i juz to juz postanowione:D
Little Frog, Natka098, Misty87, Z., Delia, Anaaa:), Fidelissa lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKasia i Monia, coś ciekawego znalazłam, http://natural-fertility-info.com/mens-fertility w tym artykułe pisze np. że mężczyźni nie powinni: jeść soi (kotelty sojowe, wypełniacze parówek, mięs mielonych gotowych itp. trzeba czytać etykiety) bo są pełne estrogenów, które obniżają testosteron. Nabiał jeść tylko ekologiczny, bo ten ogólnodostępny jest pełny estrogenów, jeść dużo warzyw krzyżowych typu fasolka, brokułu ponieważ regulują oczyszczanie z estrogenów.
Suplementacja: Cynk, Koenzym Q10, Witamina E, Kwas foliowy, B12, Witamina C, L-karnityna, Antyoksydanty, nie trzeba przyjmować tabletek, wystarczy w pożywieniu wyszukiwać takie produkty które są bogate w te składniki.
Uwaga głównym produktem pełnym w te składniki to : wątróbka -
Natka dziekuje kochana ale to juz wiem i mowie zmienilismy jedzonko wlasnie na to zeby byly pelnowartosciowe i zawieraly jak najwiecej tych wityamin dodatkowo may mace w proszku wiesz zrobimy tak czy siak badania zobaczymy co wyszlo ale nie bedziemy sie nimi bardzo sugerowac tylko tak dla naszej wiadomosci chcemy wiedziec jak podzialalo i czy w ogole albo odlozymy badanka na po hmmm no zobaczymy w kazdym badz razie bedzie dobrze przedzej czy pozniej bede mama
Natka098 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKasia trzymam kciuki za Was, najgorsze jest to żeby zobaczyć poprawę to potrzeba aż 3 miesięcy
Ale super że masz podejście jak nie tak to inaczej, to jest najważniejsze!, znam parę która nie mogła mieć dzieci, długo się leczyli, aż w końcu zaadoptowali dziecko i nie minęło pół roku a ona w ciąży
więc najważniejsze to się nie spinać, tylko spokojnie do tego podejść.
-
wiem tez znam takich ludzi i wiez ze sie udaje ale no nic nam nie zostaje oprocz walki nie poddamy sie ale napewno nie bedziemy sie dolowac oczywiscie sa gorsze dni ale damy rade i wiem ze Wszystkie dadza tylko trezba pozytywnie myslec
Natka098, Z. lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Natka098 wrote:Kasia i Monia, coś ciekawego znalazłam, http://natural-fertility-info.com/mens-fertility w tym artykułe pisze np. że mężczyźni nie powinni: jeść soi (kotelty sojowe, wypełniacze parówek, mięs mielonych gotowych itp. trzeba czytać etykiety) bo są pełne estrogenów, które obniżają testosteron. Nabiał jeść tylko ekologiczny, bo ten ogólnodostępny jest pełny estrogenów, jeść dużo warzyw krzyżowych typu fasolka, brokułu ponieważ regulują oczyszczanie z estrogenów.
Suplementacja: Cynk, Koenzym Q10, Witamina E, Kwas foliowy, B12, Witamina C, L-karnityna, Antyoksydanty, nie trzeba przyjmować tabletek, wystarczy w pożywieniu wyszukiwać takie produkty które są bogate w te składniki.
Uwaga głównym produktem pełnym w te składniki to : wątróbkaJem wszystko z tej magicznej listy i mogę powiedzieć, że na mnie to nie działa. Także na wielu mężczyzn też pewnie nie
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another nie zgodze sie z toba bo te same witaminy sa w skaldzie lekow i tych wszytkich produktow sekret tkwi w odpowiednich proporcjach niestety nie jestesmy w stanie dopilnowac idealnej dawki i tak dlaej dlatego latwiej jest wspomagac sie tabletkami...jesli by to nie pomagalo to napewno nie byloby roznych popraw wynikow spojrz na Monie
ok dziewczynki ja lece trzeba ruszyc dupke:D taka piekna pogoda do zobaczenia wieczorem albo jutro milego dnia wszytkim:DWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 12:04
Another lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Jestem i zdaje relacje
Wiec tak:
Mam odstawic juz clo bo w 7dc mam pecherzyk 18mm i zeby sie nie przystumulowac mam juz nie brac endo mam 9mmmam brac meza w obroty kazal na wszelki wypadek przez tydzien bo mam drugi pecherzyk 14mm wiec mowi,ze jego zdaniem ktorys na bank zrobi owulacje. Od nastepnej niedzieli brac mam dupka i przed skonczeniem robic test i do niego jechac
uff
Mam szansekuzwa mam w koncu jakas szanse
oczywiscie mam nie myslec o tym ze sie uda bo moze sie nie udax ale szansa jest
Monia widzialamnze wyniki ppprawione superoby tak dalej . Napewno odetchnelas z ulga
santoocha, Little Frog, Natka098, Z., sara_nar, XxMoniaXx, przedszkolanka:), Another, Delia, Kaśka28, dżona, Anaaa:), Fidelissa lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Monia super, że wyniki lepsze
Magdas o kurdę w 7dc taki pęcherzyk. Wow. To do roboty
Dziewczyny strzelcie mi w ten durny łeb .... tak się martwię czy wszystko będzie ok. Nie wiem jak wytrzymam tych 9 dni do wizyty u gina. Umrę ze strachu i nie wiem czy iść z M. czy nie. Bo jak coś będzie nie tak.... Nie umiem o nicym innym myśleć, w dodatku te nocki w pracy jutro czeka mnie pierwsza, nie wiem czy nie zaszkodzą i w ogóle. Najchętniej do końca czerwca póki nie będę pewna, że jest ok. Wzięłabym wolne.XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Sara, przyzwyczajaj się, po tej wizycie będziesz się martwiła aż do następnej, a potem do usg, a potem do badań prenatalnych, potem do połówkowych, potem jak przez dłuższy czas nie dostaniesz kopniaków od dziecka, potem czy przy porodzie ok itd... i tak już zawsze.
Malenq, Another, Anaaa:), Bursztynka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Oj wiem, zawsze coś. No nic dam radę, chociaż powiem wam, że ja opanowana i raczej nie zamartwiająca się, teraz jestem kłębkiem nerwów. Ale z drugiej strony, co ja mogę, będzie co ma być. Więc nie ma co się martwić na zapas. Chociaż taaaa łatwo mówić. Zaraz M. wraca z pracy, to może gdzieś wyskoczymy, co by czas zająć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 13:40
Fidelissa lubi tę wiadomość