X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    a czemu nie możesz gazowanego jak mogę zapytać ?

Bo mój żołądek nie przyjmuje gazowanego, i zaraz wszystko mi bulgocze

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oki kochane lecę. Do. Meza pomiziac go. Na tyle ile moge jutro. Was nadrobie. Buziaki :-D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Kochana spokojnie skoro powiedział. Ze konsystencji jest lepiej. To moze i jest ich wiecej.
    Co. Do. In vitro nie jarze bo wystarczy jeden zwinny. I robią icsi. Czyli wprowadzają. Jeden plemnik do komorki chyba ze chodzilo mu o bad kliniczne a tam trzeba mieć. Min 3 mln. Plemników. :-D
    nie orientuje sie w tym .. to jakies jest wiecej in vitro ? mi chodziło o to zwykłe in vitro najprostsze , ie wiem jak to nazwać .. to ile plemników potrzeba ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok ja tez ide spać ... Męzus za 4 godziny wróci z pracy. Dobranoc.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro wszystko ci napusze :-D

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Jutro wszystko ci napusze :-D
    ok dzięki będę czekać :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez zmykam spac :) miłej nocy kochane

• Z. Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki tym co idą :)

A mi się nie chce spać. Chyba mam ostatnio jakieś problemy z zasypianiem.

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!! :)

Mój mąż jest tak dobry, że dba o to, żebym miała jak najdłuższy dzień i niezależnie czy jest środek tygodnia, czy weekend, to mnie zawsze budzi o 6. W sumie akurat dziś i tak bym nie pospała, bo przez okno tak grzeje słońce, że ciężko oddychać.

Miłego dnia Wam życzę! :)

Z., Natka098 lubią tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry
    Czy ja nigdy nie przestane sie stresowac wizytami u gina ? Ehh nie spie od 6 a wizyta dopiero o 10.40 najchetniej bylabym juz po ;) na szczescie nie dlugo zaczne sie wybierac powoli bo jakas godzine musze jechac zeby dojechac.

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Z. Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć

Ja też już od jakiegoś czasu nie śpię tylko wyleguje się w łóżku.

Magdas mam nadzieje że wizyta da ci nadzieje :) ty teraz też na Clo jesteś? Dobrze pamiętam?

U mnie mąż chory. W sumie nie pierwszy raz w tym roku. I to przechodzi temperaturowo. Wczoraj jak sobie poczytalam jaki wpływ ma to na plemniki to chyba nie mam co liczyć że się uda w najbliższym czasie 3 miesięcy... lajf is brutal.

Chyba muszę podnieść zadek bo mam sprzątania a sprzatania dziś.

Również życzę Wam udanego dnia! <3

Ps. Ale najpierw kawka z bitą śmietaną ;) mniam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 08:26

Little Frog, Natka098, Anaaa:) lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Dzień dobry!! :)

Mój mąż jest tak dobry, że dba o to, żebym miała jak najdłuższy dzień i niezależnie czy jest środek tygodnia, czy weekend, to mnie zawsze budzi o 6. W sumie akurat dziś i tak bym nie pospała, bo przez okno tak grzeje słońce, że ciężko oddychać.

Miłego dnia Wam życzę! :)
    u mnie tez u mnie tez ale to akurat zajebiscie:D
    Magdas wrote:
    Dzien dobry
    Czy ja nigdy nie przestane sie stresowac wizytami u gina ? Ehh nie spie od 6 a wizyta dopiero o 10.40 najchetniej bylabym juz po ;) na szczescie nie dlugo zaczne sie wybierac powoli bo jakas godzine musze jechac zeby dojechac.
    kochana trzymam kciuki zeby bylo dobrze!!!

Z to ze ma goraczke oczywiscie wplywa na plemniory ale dajmy sie zwariowac popatrz co wplywa na plemniory kawa alkohol stres zle odzywianie a teraz popatrz ile mezczyzn ktorzy tak zyja ma dzieci...jesli niema sie problemow z iloscia mysle ze moze to ciut obnizyc ilosc albo wplywa jakos na lepkosc czy cus ale spokojnie Z i ty za niedlugo bedziesz mamusia:D

Little Frog, Z. lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Nie mnie na szczęście plamienie przeszło, duphaston pomógł. Mam się oszczędzać, dużo leżeć i się nie denerwować. Beta pięknie przyrasta więc nie ma się czym martwić. Silny ten mój groszek. ;)
    Miłego dnia.

Little Frog, Z., przedszkolanka:), Natka098, Anaaa:), sara_nar, Another, Misty87, santoocha, Delia, dżona, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala mi to sie bardzo ciesze ze wszytko ok dbaj o siebie i o to male szczescie ktore nosisz w sobie:D ah
    sloneczko swieci dobre wiadomosci z rana az chce sie zyc:D

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj wszystko posprzątałam, więc teraz mogę sobie poleniuchować :)
    Chociaż jak mogę bez wyrzutów sumienia się obijać, to oczywiście mi się nie chce.
    Miałam nie pisać, ale nie mogę się powstrzymać. Mój mąż w dniu swoich 30 urodzin dojrzał! :D Oficjalnie rozpoczynamy starania :D Wcześniej było kilka takich miesięcy, że się zabezpieczaliśmy i kilka takich, gdzie mogło się udać (min ten, na co szczerze mówiąc bardzo liczę :D ).
    Wczoraj jak mój brat dzwonił do niego z życzeniami, to dał nam do telefonu naszą chrześnicę, która już jakieś słówka zaczyna mówić, potem pokazałam mu kilka zdjęć które podesłała mi kumpela ze swojego nowego mieszkanko, a na jednym z nich było łóżeczko (na 1 lipca ma termin) no i mój mąż chyba doszedł do wniosku, że nie ma sensu dalej odwlekać :)

Z, co to był za czasy jak się nie miało internetu i częściowo żyło się w nieświadomości, a przynajmniej nie czytało się najróżniejszych opinii i żyło się spokojniej...

Magdas, trzymam kciuki :)

Kasiu, co tam u Ciebie? Jakie plany na dziś? :)

Mała Mi, super wieści! :)

Z., Kaśka28, Natka098, Anaaa:), sara_nar, Lena87, Another, santoocha, Delia, Bursztynka, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabko nawet nie wisz jak sie ciesze:D i oczywiscie zycze aby to juz byl ten:d a jakie plany na dzisiaj? sprzatanie mieszknaia lacznie z oknami i praniem dywanow,pastowaniem podlog poznije jade pomoc mamie w sprzataniu bo zostala sama na calym domu bo siostra w warszawie a ciocia trafila do szpitala...i wlasnie tez pojedziemy do niej w odwiedziny a potem gril:D trzeba korzystac z pogody

Little Frog lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko jakbym mogła to bym Twojego posta polubiła 10 razy ;) Super! Owocnych starań życzę! Albo nie, gdzie tam starań, życzę abyście nie musieli się starać i aby wypaliło już teraz! :) <3

A co do czytania głupot w necie to prawda! W ogóle chyba wolałabym się urodzić w poprzedniej epoce :D

Kasiu u mnie też wielkie sprzątanie. Całe szczęście nie mam dywanów! Ale jak uda mi się zahaczyć o okna to będzie chyba cud bo tyle tego jest ;) A wieczorem wypad ze znajomymi, o ile mój mąż poczuje się lepiej...

PS. Żaba wcale nie mierze temp! Próbowałam się "uśmiechnąć" na wykresie :D Ale słabo wyszło :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 08:58

Little Frog, Kaśka28, Fidelissa lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję, jesteście kochane!! :)

Coś się zapowiadają pustki na forum :) JA też na wieczór mam w planach wychodne i PIERWSZEGO grilla w tym roku! :)
    Kasiu, ja jakbym sobie tyle zaplanowała na jeden dzień, to bym chyba do nocy nie skończyła. Także życzę dużo sił.

Z, mój mąż to czasami mi mówi, że by chciał na jakimś odludziu mieszkać, albo żyć i mieć gospodarkę, tak żeby mógł z tego przeżyć. Ja w tych chwilach cała drętwieję :D A co do nadmiaru informacji, to faktycznie - co zdanie to inne, a trudno nie przeczytać jak to wszystko jest dosłownie na wyciągnięcie ręki

Ahhhh i na chwilę obecną mogę stwierdzić, że warto było poczekać kilka miesięcy, żeby usłyszeć, że to jest również jego decyzja, a nie robi tego "dla mnie". Nie mówię, że nie wierciłam mu dziury w brzuchu z tego powodu, ale przez ten czas poruszałam różne tematy ("gdybałam") i może dzięki temu też miał okazję przemyśleć kilka spraw i jakoś psychicznie się do tego przygotować :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 09:06

Z., Lena87, Misty87, Delia, Anaaa:), Fidelissa lubią tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. Tak biore clo drugi dzien i kazal mi wpasc na podglad w trakcie bo byc moze endo trzeba tez wzmocnic bo clo mi je nadjadl :/
    No ale to pewnie bedzie zalezalo czy cos rosnie.
    Dzieki dziewczyny za kciuki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 09:03

Z., Natka098 lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok ja mykam skoro musze tyle rzeczy zrobic hehe

Little Frog, Z. lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
‹‹ 929 930 931 932 933 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ