Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Maz zrobil mi niespodzianke siedzę na gorze. A on do mniej zono. Zejdz na dol no to schodze a tam kolacja wino. I moj kochany maz
Natka098, Anaaa:), XxMoniaXx, Little Frog, Z., Another, Kaśka28, Lena87, Misty87, sara_nar, Delia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No nie powiem zadkoczyl mnie zaprosił. Mnie do salonu. A tam wszystko przygotowane. Wzniósł. Kieliszki i powiedział. Za nas nasza miłość. I nasze wspolne szczescie.
Little Frog, XxMoniaXx, Delia lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Z, no to mam nadzieję, że będziesz miała wy.... i w końcu się uda!
W myśl zasady - miej wy..ne a będzie ci dane!
Moniu ściskam Cię mocno. Ty taka wrażliwa osóbka jesteś. Ja wierzę że będzie lepiej z tym wynikamiLittle Frog, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Ania_84 wrote:No nie powiem zadkoczyl mnie zaprosił. Mnie do salonu. A tam wszystko przygotowane. Wzniósł. Kieliszki i powiedział. Za nas nasza miłość. I nasze wspolne szczescie.
Natka, ten Twój wpis o martini to prawe jak wyznania alkoholiczkiHehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 22:56
Natka098 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Moniw jak z wynikami. Bo pisze z koma. I nie jestem w stanie cofac sie do poprzednich str
Aniu ie bede pisac na nowo skopiuje to co wcześniej napisałam chyba mnie dziewczyny nie zlinczują ze sie powtarzam
jestem wkurwiona... przepraszam za tekst...
wyników nie mam, bo na e-maila nie może wysłać rzekomo...
a mąż nie chce żebym je odebrała bo jak będą złe to on wie, że mam słabą psychikę i sie o mnie boi.
No więc na badanie mogłam wejść z męzem..
poszło szybko. Profesor zobaczył wyniki z marca i powiedział , że z takimi wynikami to sie na inseminacje nie nadadą, a na in vitro to też cięzko by było. Szanse nikłe, że sie uda ... bo to są pojedyncze plemniki... Nosz kurwa 1,2 mln w ml to pojedycze ?? (przepraszam )
powiedział jak zobaczył, pojemniczek ze spermą i potrząsnął nim, że teraz to wygląda dużo lepiej niż pierwszy raz bo to juz widzi po kolorze, ale to jeszcze sie wszystko okaże pod mikroskopem.
Jak wyniki sie nie poprawią to powiedział, że do endokrynologa, znanego w naszym województwie , zachwalanego przez wszystkich sie połozyc a oddział, o dziwo jest on w tym szpitalu gdzie robiliśmy badanie ordynatorem i maza połozy na 3, 4 dni zrobic wszystkie hormony i rezonans i tomograf, bo to może te wyniki są też złe jak są guzy przysadki mózgowej !!!!!! coooo ????
jakie wyniki dowiem sie jutro ale to ze te pierwsze wyniki sie nawet na in vitro nie nadają ?? a ginka mi powiedziała, że inseminacje można zrobic . I coo ? komu wierzyć ? jestem załamana, łez już nie mam. Boje sie jutra ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochana spokojnie skoro powiedział. Ze konsystencji jest lepiej. To moze i jest ich wiecej.
Co. Do. In vitro nie jarze bo wystarczy jeden zwinny. I robią icsi. Czyli wprowadzają. Jeden plemnik do komorki chyba ze chodzilo mu o bad kliniczne a tam trzeba mieć. Min 3 mln. Plemników. -
Dziewczynki. Wysylajcie mezow. Do mojego ale nie odp za kobsekwencje. Bo mój ma swoje za uszami.
Little Frog, Delia lubią tę wiadomość