Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdas wrote:Z. Tak biore clo drugi dzien i kazal mi wpasc na podglad w trakcie bo byc moze endo trzeba tez wzmocnic bo clo mi je nadjadl
To ja trzymam mocno kciuki żeby było i ładne endo i duże pęcherzyki!
Żaba, odludzie to jest to! Ja pracuje z ludźmi 40 godzin w tygodniu i jak nie muszę to omijam miejsca gdzie jest ich dużo. Marzy mi się wiocha, hamak, trawka, słoneczko, cisza, spokój, jakiś las, może jezioroA jakbym zatęskniła za ludźmi to zawsze można odwiedzić
Ale póki co już nawet znajomi dopytują czy w ciąży nie jestem (do tej pory głównie rodzina to robiła) więc taka samotnia w stylu Shreka by mi się przydała
Kawusia się powoli kończy wskazując mi, że łazienka do sprzątania czekaLittle Frog, Magdas, sara_nar, Misty87, Fidelissa lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Magda, czekamy na relację dziewczyny będą sprzątać z zaciśniętymi kciukami
Kasiu, Z szybkiego uporania się z obowiązkami
Z, oczywiście rozumiem, ale mój mąż to właśnie o jakimś takim buszu mówiłGdzieś, gdzie nawet cywilizacji nie ma
Teraz już jesteśmy trochę jak takie odludki ;] Bez rodziny, 3 znajomych na krzyż.
U mnie też coraz częściej się dopytują ;] Strasznie monotematyczni sąPóki co podchodzę do tego z dużą rezerwą, ale jak będą tak mocniej naciskać, to zacznę się irytować ;]
Ja też idę sobie poszukać jakiegoś zajęcia
Jeszcze raz miłego dnia!Z., Magdas, Anaaa:), Natka098 lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane, próbuje zwlec się z łózka, ale mi ciężko idzie. Wczoraj byliśmy na Balu Doktoranta i późno poszłam spać. Dziś mnóstwo zadań, więc pewnie zajrzę wieczorem albo jutro.
Miłego, ciepłego, słonecznego dnia!Natka098, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki,
Zabko to super że dorósł do tego! Mój jest starszy kończyć będzie 34, niby już dawno chce dziecka, to ja odwlekałam ślub bo uważałam że za młoda jestem, bo jestem młodsza o 8 lat. Ale nie to chciałam napisać, on gotowy ale nieodpowiedzialny, siedzieliśmy z jego siostrzenicą wtedy 10miesięcy, a on po prostu chciał jej dać jakieś mięso i nie wiedział w tym nic złego tłumaczę mu że nie wolno a on swoje, jak będziemy mieć dziecko to chyba osiwieje
Magdas trzymam kciuki za pięknę endo i piękne pęcherzyki
Z. widziałam Twój uśmiech na wykresie, mało nie padłamto się nazywa pomysłowość!
Też mam sporo sprzątania, ale mi się totalnie nie chce, na razie pranie włączyłam, i przyszłam się z Wami przywitać.Z., Magdas lubią tę wiadomość
-
Natka a dlaczego dzieci nie moga miesa?? pierwsze slysze? 10 miesieczne dziecko juz moze powoli poznawac nowe smaki oczywiscie trzeba dac malenki kawaleczek i najlepiej rozciapracy ale moze jesc uz miesko
Natka098 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Jesteśmy po odbiorze wyników, jeszcze nie jest za dobrze, ale awet nie liczyłam na taką poprawę. Jestem przeszczęśliwa, mam ochotę na .. życie.
I wiem, że nam sie uda
oto wyniki z kiedyś tzn 12.03.2014 a wyniki z wczoraj i normy:
liczba dni od ostatniej ejakulacji 4
upłynnienie : natychmiast po wytrysku / teraz : po 5 minutach
obj: 7ml/ teraz 6 ml
pH; 8,8/ teraz 8,5
barwa : szarobiała
lepkość: prawidłowa
aglutynacja plemników: brak/brak
ilośc w ml: 1,2mln / teraz : 8,50 mln( >15 mln/ml)
całkowita liczba plemn. w ejakulacie : 8,40 mln / teraz 51,0 mln(>39 mln)
ruch postępowy: 10 % / teraz 23 % (>32%)
ruch całkowity : 32% / teraz 35 % (>40 %)
brak ruchu: 68 % / teraz 65% (<60 %)
żywotość : 26 % / teraz 28 % (>58%)
plemniki o prawidłowej budowie : 8 % / teraz 12 %(> 4%)
koncentracja komórek okrągłych : 1,5 mln / ml / teraz : 1,0 mln/ml (<5mln/ml)
koncentracja leukocytów : 1-3 w.p.w / teraz : 2-4 w.p.w (0-5 w.p.w)
Uwagi : erytrocyty 4-6 w.p.w / teraz : poj. w.p.w.
pójdziemy w przyszłym tyg do urologa bo kończy się męzowi testosteron w kaps. będzie dalej brać leki i zobaczymy.. Uda sie !!! będziemy sie starać naturalnie do końca roku.Little Frog, Lena87, Natka098, sara_nar, Misty87, santoocha, Z., przedszkolanka:), Delia, dżona, Macierzanka:), Anaaa:), Bursztynka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
No widzisz Monia. Teraz każda z nas powinna Ci skopać tyłek za tę panikę!
Albo nie - powinnaś nam postawić pyszne ciacho!
Najważniejsze, że się poprawiło!
W tym przypadku chyba też dobrze, że nie odbierałaś ich sama, bo pewnie pędziłabyś z taką ekscytacją, nie myśląc o Bożym świecie ;]
Nati, spokojnie, mąż wszystkiego się nauczy. Ja kiedyś taka jakaś zaćmiona po ok 10 letniej przerwie w zakładaniu pampersów założyłam swojej bratanicy tyłem na przód! Normalnie na drugi dzień się zorientowałam i mówię bratowej, że nie wiem jak mogłam tak zrobić, ale to chyba dlatego, że byłam tym wszystkim taka zestresowanaAle teraz mam już na to teorię - kiedyś pampersy które zakładałam miały tylko obrazki z przodu, a ten miał wokół i dziwiły mnie te rzepy z przodu, bo to strasznie nie praktyczne
Ale nie wpadłam na to, żeby go odwrócić
Taka ze mnie blondyna ;]
Another, korzystaj i łap opaleniznęJa łapię tylko witaminkę, bo cały rok jestem blada jak ściana
A nawet jak mi się wydaje, że jestem opalona, to wystarczy, że stanie obok mnie faktycznie ktoś opalony i sprowadza mnie na ziemię
Lenka, tajniaku co tam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 11:06
Kaśka28, Another, XxMoniaXx, Z. lubią tę wiadomość
-
No widzisz Monia mowilysmy ci ze da sie poprawic wyniki
bedziecie rodzicami zobaczycie a jak sie poprawiaja wyniki i to w takim stopniu to wymus na lekarzu stymulowanie ciebie:D bedzie dobrze zobaczysz!!!
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Natka a dlaczego dzieci nie moga miesa?? pierwsze slysze? 10 miesieczne dziecko juz moze powoli poznawac nowe smaki oczywiscie trzeba dac malenki kawaleczek i najlepiej rozciapracy ale moze jesc uz miesko
Jasne że możeAle nie całego schabowego i niech sobie pogryzie
Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
-
Dzieeewczyny, a wiecie, że dzisiaj jest światowy dzień pocałunku, a jutro światowy dzień... seksu? Coś czuję, że kilka maluszków się wykluje po jutrzejszym dniu/nocy
Little Frog, XxMoniaXx, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:nie no wiadomo to chyba tez rozumial nie?? czy nie??
Jak mu wytłumaczyłam to zrozumiał, ale to takie bezmyślne było, nie zdawał sobie sprawy że może krzywdę zrobić dziecku, zresztą jak ja mam do czynienia z czyimś dzieckiem to bardzo się stresuje i nie pozwoliłabym żeby dostało coś czego rodzice nie kazali dawaćOgólnie mój M jest dość zazdrosny o dzieci czyjeś
bo ja bardzo lubię dzieciaki, mam siostrzenicę i uwielbiam spędzać z nią czas, już jest duża 8lat ma ale nadal jestem jej ulubioną ciocią
i na weekendy przyjeżdża, dzwoni ciągle. Zabraliśmy ją ostatnio na basen, i tu królem był mój M. dla niej bo mogli się ścigać wygłupiać, był taki dumny i szczęśliwy
Little Frog, Kaśka28, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Nie wiem jak dziękowac Bogu, jakich słów użyć... cały dzień płaczę ... ale z radości .... jutro to będzie dla mnie szczególna msza... aprawdę nie wiem jak dziękować bo dla mnie to już cud sie spełnił...
Dziękuje Wam za wsparcie i wysłuchiwanie tych moich smętów
a mężuś jak to zobaczył to mu chyba testosteron skoczył o 200 %Natka098, Kaśka28, Little Frog, Z., przedszkolanka:), Delia, Anaaa:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze ile ja bym dala zeby nasze wyniki wyly lepsze ale nawet nie wiem czy podchodzic do badan bo maz bral bardzo silny antybiotyk domiesniowo...i pewnie za tydzien albo dwa znowu dostanie a wlasnie wtedy mielismy konczyc kuracje od lekarza i powtarzac wyniki....pffffDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny