Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdas wrote:Kasia moze byc:) tak radośnie to powiedzial az w ciekawosci zyje od poniedziałku ale boje sie ze moze bedzie chcial mnie wysylac na drożność
oby do jutra
-
nick nieaktualny
-
No jak bedzie uwazal to badanie za koniecznosc to oczywiscie pojde choc mam mala nadzieje, ze najpierw sorawdzi jak mi idzie z owu a dopiero potem jak np z owu nic nie bedzie to wysle na droznosc :)no ale zobacze co tam wydumal. Ja zrobie wszystko aby tylko sie udalo
Z. lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
XxMoniaXx wrote:uspokoiłam sie.
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Magdas bedzie dobrze z reszta predzej czy pozniej kazda zostanie mama albo sposobem naturalnym albo przez inseminacje albo in vitro albo adopce zobaczycie wszytkie spelnimy sie jako mamy i bedziemy najlepsze
A teraz zdrówko za to:DWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 22:21
Delia lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
No pewnie,ze wszystkie bedziemy mamami
Wczoraj sie wyplakalam mezowi zebja chcialabym byc w ciazy nie wazne jak czy przez inseminacje,in vitro czy jak kolwiek inaczej tylko po poprostu chcialabym tego wszystkiego doswiadczyc. Tylko kurde ja chce a moje pecherzyki nieeh moze wkoncu sie namysla i dadza nam szanse
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Dobry wieczór
Oczywiście nie pamiętam zbyt wiele z tego co chciałam napisać...
Misty, super masz t włoski. W sumie ładnemu we wszystkim ładnie!A co do ciuszków, to zrobiłaś niezły interes
Widać, babka bardzo w porządku
Another, to ja trzymam kciuki za to, żebyś szybko wymyślała imię
Z, no to mam nadzieję, że będziesz miała wy.... i w końcu się uda!
Kasiu, oni patrzą i zazdroszczą, a ewentualne głupie drwiny to przykrywka dla ich lenistwa
Monia i oczywiście trzymam kciuki za wyniki męża
Więcej nie pamiętam
Ja posiedziałam znów z mężem, wcześniej mieliśmy gości i ogólnie bardzo miły dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 22:37
Z., Another, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Dobry wieczór
Oczywiście nie pamiętam zbyt wiele z tego co chciałam napisać...
Misty, super masz t włoski. W sumie ładnemu we wszystkim ładnie!A co do ciuszków, to zrobiłaś niezły interes
Widać, babka bardzo w porządku
Another, to ja trzymam kciuki za to, żebyś szybko wymyślała imię
Z, no to mam nadzieję, że będziesz miała wy.... i w końcu się uda!
Kasiu, oni patrzą i zazdroszczą, a ewentualne głupie drwiny to przykrywka dla ich lenistwa
Więcej nie pamiętam
Ja posiedziałam znów z mężem, wcześniej mieliśmy gości i ogólnie bardzo miły dzień
Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyja mam ochotę na jakiś alko dziś, ale mąż kupił sobie piwko, wypił i śpi już, a ja nie pije gazowanego
mam w domu wódkę, jakiś koniak, ale nie mam soku żeby wymieszać
ehh a nie piłam już dłuugo nic, ale herbatką zdrówko
wioleta4444 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny