Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 20:12
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
Hej Robaczki ^^
U mnie deszczowo dzisiaj. Kolejna noc nie przespana. Wstałam o 5! .. i poszłam zjeść śniadanie, bo czułam jak mi się żołądek przykleja do kręgosłupa, po czym dalej poszłam spać. Wstałam o 8 i znowu poszłam jeść. Mężuś zrobił śniadanko
Jak tak dalej pójdzie to przytyję drugie tyle
Strasznie mnie boli podbrzusze jak na @, już drugi dzień. Rozciąga się wszystko .. nie wspomnę o pojawiających się chwilowych bólach krzyża ..
Ogólnie dzisiaj cały dzień bym spała. Nawet kawa nie pomaga, ale jest ok
Dzidzia się wierci wyjątkowo.
Żabka, Delia, ale smaka mi narobiłyście na ciacho!
Monia życzę pozytywnych wieści!
Misty świetna fryzurka! Odpoczną Ci włosy
Ciekawa jestem jakie to uczucie jak dzidzia ma czkawkęmoże też się z czasem przekonam
Co do ciuszków to super interes zrobiłaś!
Maniuś miłego wypoczynku
Złota miałaś dużo szczęścia .. idiotów nie brakuje
Melula strasznie dużo tych leków Ci przepisali ..
Wypoczywajcieniech pogoda dopisuje!
Kasiu życzę wytrwałości w odchudzaniu
Z. chłopy jednak potrafią zaskoczyć
Cześć Lena, Rudasek, Malenq, Ania, Santoocha, Wioleta, Natka, Anusia
Aniołek, ja bym nie wierzyła w takie "wróżby"
Sara, babka ma tupet, nie ma co. Tak się nie robi
Another, jednak kciuki troszkę pomogły
Świetne wieści! Oby tak dalej!
Ktoś wie co u Laury, Malinowej, Anutki?Natka098, Another, Misty87, Lena87, Little Frog lubią tę wiadomość
-
cześć każdej z osobna:)
Laura ma zakończony wykres, właśnie patrzyłam...
Malinowa zaginęła
A jak Monia?? Jak wyniki? Daj znać!
Another to super wiadomość, ja kolejny też monitoruje jak nic!
Misty super wyglądasz
Natka098, Another, Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny zaczynam nadrabiac mam nadzieje ze nie tak jak wczoraj hehe:D buziaczki:D
Another, Natka098, Anaaa:), Fidelissa, Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
jestem wkurwiona... przepraszam za tekst...
wyników nie mam, bo na e-maila nie może wysłać rzekomo...
a mąż nie chce żebym je odebrała bo jak będą złe to on wie, że mam słabą psychikę i sie o mnie boi.
No więc na badanie mogłam wejść z męzem..
poszło szybko. Profesor zobaczył wyniki z marca i powiedział , że z takimi wynikami to sie na inseminacje nie nadadą, a na in vitro to też cięzko by było. Szanse nikłe, że sie uda ... bo to są pojedyncze plemniki... Nosz kurwa 1,2 mln w ml to pojedycze ?? (przepraszam )
powiedział jak zobaczył, pojemniczek ze spermą i potrząsnął nim, że teraz to wygląda dużo lepiej niż pierwszy raz bo to juz widzi po kolorze, ale to jeszcze sie wszystko okaże pod mikroskopem.
Jak wyniki sie nie poprawią to powiedział, że do endokrynologa, znanego w naszym województwie , zachwalanego przez wszystkich sie połozyc a oddział, o dziwo jest on w tym szpitalu gdzie robiliśmy badanie ordynatorem i maza połozy na 3, 4 dni zrobic wszystkie hormony i rezonans i tomograf, bo to może te wyniki są też złe jak są guzy przysadki mózgowej !!!!!! coooo ????
jakie wyniki dowiem sie jutro ale to ze te pierwsze wyniki sie nawet na in vitro nie nadają ?? a ginka mi powiedziała, że inseminacje można zrobic . I coo ? komu wierzyć ? jestem załamana, łez już nie mam. Boje sie jutra ... -
nick nieaktualny
-
Monia niestety nam tez facet powiedzial ze inseminacja odpada ale my mamy jeszcze gorsze wyniki i martwe i powiedzial ze ewentualnie in vitro takze sie nie przejmuj bedzie dobrze zobaczysz no i macie szanse dziewczyny z gorszymi wynikami zaszly wciaze takze monia spokojnie bedzie dobrze...a nam przeslali wyniki na maila...bo mielismy daleko ale to zaznaczylismy przy oddawaniu materialu..ze chcemy na maila wynikiDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Bo najgorzej jest jak zdołuje Cie lekarz...
z rozmowy to konkretny człowiek, ale wolę wiedzieć najgorzą prawdę niż zwodzenie ale aż taką prawdę ????
Dlaczego los sie tak na nas uwziął.. Żylaków nie ma mąż urolog powiedział.. Ciekawe co jutrzejsze wyniki .. nigdy sie tak nie bałambrzuch mnie od rana tak rwie z nerwów, że masakra.. ale nie da się nie myśleć ...
A najbardziej mnie wkurzył tekst jesteście jeszcze młodzi.. no ale co mi ztego, jak ponoć ani insemka ani in vitro z takimi wynikami sie nie udają i szkoda naszej kasy ... to co jak będe miała 30, 40, 50 lat to coś upływ czasu zmieni ??? bo wydaje mi sie ze nie a wraz z wiekiem o ciążę będzie ciężej.... -
Kaśka28 wrote:Monia niestety nam tez facet powiedzial ze inseminacja odpada ale my mamy jeszcze gorsze wyniki i martwe i powiedzial ze ewentualnie in vitro takze sie nie przejmuj bedzie dobrze zobaczysz no i macie szanse dziewczyny z gorszymi wynikami zaszly wciaze takze monia spokojnie bedzie dobrze...a nam przeslali wyniki na maila...bo mielismy daleko ale to zaznaczylismy przy oddawaniu materialu..ze chcemy na maila wyniki
-
Monia szkoda,że nie odebrałaś a poprostu z mężem nie odczytałaś, no ale dowiecie się jutro
pozytywne jest to że lekarz już gołym okiem zauważył,że jest lepszato napewno się poprawiły:) a z tym szpitalem itp. to on tylko stwierdził że są takie przypadki,ale fajnie bo zrobią mu wszystkie badania i będziecie wiedzieli w jakim kierunku iść dalej
Monia to nie są tragiczne wiadomości, uwierz że mogło byś znacznie gorzej
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:cześć każdej z osobna:)
Laura ma zakończony wykres, właśnie patrzyłam...
Malinowa zaginęła
A jak Monia?? Jak wyniki? Daj znać!
Another to super wiadomość, ja kolejny też monitoruje jak nic!
Misty super wyglądasz
Przedszkolanko to nie jest wykres z czerwca
Jest to wykres z poprzedniego cykluFidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny