Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
jedyne co mnie pociesza to to że właśnie powiedział że lapsza konsystencja i to że wychodząc weszliśmy do windy.. byliśmy wtedy na 2 piętrze .. mąz naciska parter jedziemy.. nacisnął dobrze , patrzymy a wylądowaliśmy na piętrze 4 i patrzę tytuł ODDZIAŁ POŁOŻNICZO_ GINEKOLOGICZY a nikt nie wsiadał na tym piętrze inie wzywał windy
a mąż do mnie kochanie a może to dobry znak
i ponownie musieliśmy naciskac żeby zjechac w dól .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 21:48
Natka098, przedszkolanka:), Anaaa:), Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość
-
Lena chodziło mi że go nie widzę w ogóle
Monia polepszyły się, mówię Ci kup ferimen, jest tam wszystko co trzeba, mój jest dowodem że pomaga na jakość i ilość
a nie łapiecie się bo uda wam się naturalnie
Monia to musi być dobry znakWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 21:50
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Hej dziewczynki!
Monia trzymam kciuki, nie stresuj się bo to nic dobrego dla organizmu. A Twój mąż nie może się wyrwać z pracy na chwilkę żeby odebrać badania?, bo stres Cię wykończy.
Mnie kijki też śmieszą troszkęsama nie używam bo wole rower, lubię robić duże odległości i jeździć w różne miejsca. U mnie niedaleko zrobili siłownie na dworze, wczoraj przejeżdżałam obok i wszystko zajęte, ludzie ćwiczą sobie. I dobrze, że są takie pomysły, chcieliśmy tam z M wieczorkiem pójść ale też wszystko zajęte było. Ja ćwiczeniami odreagowuje wszystkie stresy, zauważyłam że to na mnie najlepiej działa
Aniolek87 wrote:Dziewczyny, powiedzcie co o tym myslicie bo ja juz sama nie wiem. Otoż mam troszke problemow w swojej rodzinie...w akcie desperacji wyszukalam wrozke ktora sie oglasza jako numerolog , ma tez gdzies salon juz zapomnialam nazwy,w kazdym badz razie ja jestem z okolic Legnicy a ona z Warszawy wiec trudno by bylo sie z nia zobaczyc wiec napisalam maila z kilkoma pytaniami, tego samego dnia przyszla od niej odpowiedz z prosba o podanie imienia daty urodzenia mojej oraz osob o ktore pytam. Napisalam jej wszystko , wierzac ze cos moze z tego byc. A teraz najlepsze...na wstepie napisala mi po krotce charakterystyke osob o ktore pytalam wszystko bylo prawda !!!! A na koncu ze mam się nie zamartwiac bo dziecko powinno doswiadczac radosci a nie smutkow- jestem w ciazy , bardzo wczesnie skad ona mogla to wiedziec ???!!! Dziewczyny co wy o tym myslicie.Czy ja zwariowalam ?
Kochana kazdy wierzy w to co chce i uwaza za sluszne...nie powiem ci ze to zle ani nie pwoiem ze to dobre jesli wierzysz w takie rzeczy to masz do tego prawo:D swoja droga fajnie ze tak zgadla, wiedziala,wywrozyla hehe a nie boisz sie ze powie ci ze cos zlego sie stanie i zaczniesz sie tym przejmowac i w sumie sama to spowodujesz? ja wole jednak nie wiedziec co mnie czeka:Dsara_nar wrote:Właśnie jest nas 4 dziewczyny i jak potrzebujemy wolnego to między sobą musimy się dogadać, a o urlopie czy pójściu na zwolnienie nie ma mowy. Ja bym chętnie teraz tylko w dzień pracowała, żeby tylko nie w nocy, a nie ma takiej możliwości nawet jak zaniosę zaświadczenie, że jestem w ciążyMelula wrote:hej wam, w odpowiedzi na wasze komentarze do mojego wczorajszego wpisu:
Nie zamierzam brać tych ponadprogramowych "leków" i suplementów bez konsultacji z ginką, a wizytę mam we wtorek
jeśli chodzi o leki osłonowe na tarczycę to wiem, ale ona kazała brać akurat te, które napisała na kartce, żadne inne, a to chyba nie tak powinno wyglądać.
Ale to już mój problem... Właśnie pakuję się i o 16 wyjeżdżamy do rodziców na Mazuryoby było ładnie, bo planujemy wypad nad morze
udanego wypadu rzycze :*Misty87 wrote:Dziewczynki nie denerwujcie sie...swiat juz tak jest skonstruowany, ze sa dobrzy i zli... trzeba umiec jakos to zlo plenic i niszczyc
Obiecalam foto...takie z rąsi lub jak teraz ktos woli selfie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/873debb8101e.png
a cos w tym jest ze po slubie zmienia sie fryzurke hehe:DAnother wrote:Powodzenia Kasia i do zobaczenia o 22?Little Frog, Z., Another, Misty87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Monia spokojnie, jutro będą wyniki i wszystko się okaże. Bądź dobrej myśli i nie trać nadziei. Skoro lekarz na oko stwierdził, że jest poprawa to zapewne tak jest
1,2 mln wg mnie to jest dużo i nie chce mi się wierzyć, że taki wynik nie nadaje się do in vitro. Ostatnio przecież nawet na tlc leciało o parze co mąż w ogóle nie miał plemników i co? Urodził im się zdrowy chłopiec.
Głowa do góry! Jesteśmy z Tobą -
Czesc
Mi sie zepsul lapek tzn klawiatura dokladnie i pisac ciezko
Monia trzymam kciuki za wyniki bedzie dobrze
Aaa ja mam jutro monitoring boje sie goczy rosnie tam cos czy dalej nic
I gin przez tel powiedzial,ze ma co do mnie planale omowimy go na wizycie jeju az strach isc co on wymyslil.
Trzymajcie kciuki jutro za moje pecherzyki
PozdrawiamZ. lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
XxMoniaXx wrote:no nie wiem czy mogło być gorzej.. jak by tobie ktoś powiedział, że ani do in vitro sie to nie klasyfikuje to cooo skąd mam wytrzaść to nasienie ???
XxMoniaXx, Fidelissa, Little Frog, Z., Another, Misty87, Złota, Delia, dżona lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Magdas trzymamy kciuki!
Hej Lena, Przedszkolanka ;*
Fidelissa ja jutro mężusia poproszę żeby mi takie kruche z wiśniami zrobiłmmmmm sama sobie smaka robię
Monia tylko się nie denerwuj bo będzie Cię żołądek bolał i w ogóle .. spokojnie. Jesteśmy z Tobą. Zobaczysz, będzie dobrzeMagdas, Fidelissa, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Magdas wrote:Czesc
Mi sie zepsul lapek tzn klawiatura dokladnie i pisac ciezko
Monia trzymam kciuki za wyniki bedzie dobrze
Aaa ja mam jutro monitoring boje sie goczy rosnie tam cos czy dalej nic
I gin przez tel powiedzial,ze ma co do mnie planale omowimy go na wizycie jeju az strach isc co on wymyslil.
Trzymajcie kciuki jutro za moje pecherzyki
PozdrawiamDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Pije koktajl truskawkowy, potem kisielek truskawkowy, mniam:)
Nastrój juz lepszy....jestem spokojniejsza. Moj maź jest boski. Stoi za mną murem i jest mega opiekuńczy.
Cieszę sie z weekendu:)
W poniedziałek z kuzynka jadę na badania prenatalne jako wsparcie.
Doszłam do wniosku ze potrzebuje wyciszenia i spokoju.....
Długi weekend nadchodzi dużymi krokami...wybieramy sie w Beskidy.
Oby była pogoda:)
Malula z tymi lekami to masakra jakaś)
Anaaa:), Little Frog, Z., Delia lubią tę wiadomość
-
Anaaa:) wrote:Magdas trzymamy kciuki!
Hej Lena, Przedszkolanka ;*
Fidelissa ja jutro mężusia poproszę żeby mi takie kruche z wiśniami zrobiłmmmmm sama sobie smaka robię
Monia tylko się nie denerwuj bo będzie Cię żołądek bolał i w ogóle .. spokojnie. Jesteśmy z Tobą. Zobaczysz, będzie dobrze -
Magdas wrote:Kasia moze byc:) tak radośnie to powiedzial az w ciekawosci zyje od poniedziałku ale boje sie ze moze bedzie chcial mnie wysylac na drożność
oby do jutra
Fidelissa, Anaaa:), Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️