X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jedyne co mnie pociesza to to że właśnie powiedział że lapsza konsystencja i to że wychodząc weszliśmy do windy.. byliśmy wtedy na 2 piętrze .. mąz naciska parter jedziemy.. nacisnął dobrze , patrzymy a wylądowaliśmy na piętrze 4 i patrzę tytuł ODDZIAŁ POŁOŻNICZO_ GINEKOLOGICZY a nikt nie wsiadał na tym piętrze inie wzywał windy :) a mąż do mnie kochanie a może to dobry znak :) i ponownie musieliśmy naciskac żeby zjechac w dól .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 21:48

Natka098, przedszkolanka:), Anaaa:), Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena chodziło mi że go nie widzę w ogóle :P
    Monia polepszyły się, mówię Ci kup ferimen, jest tam wszystko co trzeba, mój jest dowodem że pomaga na jakość i ilość :)
    a nie łapiecie się bo uda wam się naturalnie :)
    Monia to musi być dobry znak ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 21:50

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia po 3 miesięcznym leczeniu na pewno jest poprawa, stwierdził takie rzeczy patrząc na poprzednie, a tak naprawdę co lekarz to diagnoza. Jutro się okaże co i jak.

XxMoniaXx, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Hej dziewczynki!

Monia trzymam kciuki, nie stresuj się bo to nic dobrego dla organizmu. A Twój mąż nie może się wyrwać z pracy na chwilkę żeby odebrać badania?, bo stres Cię wykończy.

Mnie kijki też śmieszą troszkę :D sama nie używam bo wole rower, lubię robić duże odległości i jeździć w różne miejsca. U mnie niedaleko zrobili siłownie na dworze, wczoraj przejeżdżałam obok i wszystko zajęte, ludzie ćwiczą sobie. I dobrze, że są takie pomysły, chcieliśmy tam z M wieczorkiem pójść ale też wszystko zajęte było. Ja ćwiczeniami odreagowuje wszystkie stresy, zauważyłam że to na mnie najlepiej działa :D
    mnie tez smieszyly i w sumie dalej mi troche glupio ale z drugiej strony odpowiadaja mi...biegac nie lubie bo cycami moglabym sie zabic...po roweze strasznie dupsko boli i zawsze wpada mi mucha do oka nosa i geby...a tak ide slucham muzyki ulubionej mam czas sobie wszytko poukldac...chociaz spinam sie jak mijam ludzi...szczegolnie takich mlodych szczylow albo znajowmych niby sie do mnie usmiechaja ale mi sie wydaje ze sie wlasnie smieja no ale dobrze mi robi taki ruch takie pobycie w samotnosci...normalnie chodze z kolezanka ale jak chodze sama tez jest fajnie:D
    Aniolek87 wrote:
    Dziewczyny, powiedzcie co o tym myslicie bo ja juz sama nie wiem. Otoż mam troszke problemow w swojej rodzinie...w akcie desperacji wyszukalam wrozke ktora sie oglasza jako numerolog , ma tez gdzies salon juz zapomnialam nazwy,w kazdym badz razie ja jestem z okolic Legnicy a ona z Warszawy wiec trudno by bylo sie z nia zobaczyc wiec napisalam maila z kilkoma pytaniami, tego samego dnia przyszla od niej odpowiedz z prosba o podanie imienia daty urodzenia mojej oraz osob o ktore pytam. Napisalam jej wszystko , wierzac ze cos moze z tego byc. A teraz najlepsze...na wstepie napisala mi po krotce charakterystyke osob o ktore pytalam wszystko bylo prawda !!!! A na koncu ze mam się nie zamartwiac bo dziecko powinno doswiadczac radosci a nie smutkow- jestem w ciazy , bardzo wczesnie skad ona mogla to wiedziec ???!!! Dziewczyny co wy o tym myslicie.Czy ja zwariowalam ?

Kochana kazdy wierzy w to co chce i uwaza za sluszne...nie powiem ci ze to zle ani nie pwoiem ze to dobre jesli wierzysz w takie rzeczy to masz do tego prawo:D swoja droga fajnie ze tak zgadla, wiedziala,wywrozyla hehe a nie boisz sie ze powie ci ze cos zlego sie stanie i zaczniesz sie tym przejmowac i w sumie sama to spowodujesz? ja wole jednak nie wiedziec co mnie czeka:D
    sara_nar wrote:
    Właśnie jest nas 4 dziewczyny i jak potrzebujemy wolnego to między sobą musimy się dogadać, a o urlopie czy pójściu na zwolnienie nie ma mowy. Ja bym chętnie teraz tylko w dzień pracowała, żeby tylko nie w nocy, a nie ma takiej możliwości nawet jak zaniosę zaświadczenie, że jestem w ciąży :/
    Sara a nie mozesz zmienc pracy? albo wlasnie bierz zwolnienie lekarskie przeciez teraz mozesz i masz prawo do 100%bo jestes w ciazy nie?
    Melula wrote:
    hej wam, w odpowiedzi na wasze komentarze do mojego wczorajszego wpisu:

Nie zamierzam brać tych ponadprogramowych "leków" i suplementów bez konsultacji z ginką, a wizytę mam we wtorek :)
    jeśli chodzi o leki osłonowe na tarczycę to wiem, ale ona kazała brać akurat te, które napisała na kartce, żadne inne, a to chyba nie tak powinno wyglądać.
    Ale to już mój problem... Właśnie pakuję się i o 16 wyjeżdżamy do rodziców na Mazury :) oby było ładnie, bo planujemy wypad nad morze :)
    ooooooooooooooooooo jak ja bym tez gdzies wyskoczylka chociaz na weekend aahhh jak mi tego trzeba...
    udanego wypadu rzycze :*
    Misty87 wrote:
    Dziewczynki nie denerwujcie sie...swiat juz tak jest skonstruowany, ze sa dobrzy i zli... trzeba umiec jakos to zlo plenic i niszczyc :)

Obiecalam foto...takie z rąsi lub jak teraz ktos woli selfie :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/873debb8101e.png
    noooo pieknie:D

a cos w tym jest ze po slubie zmienia sie fryzurke hehe:D
    Another wrote:
    Powodzenia Kasia i do zobaczenia o 22? B)
    hahah wyrobilam sie na 10 minut przed :D

Little Frog, Z., Another, Misty87 lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Wam. kochane jesteście :)
    mam nadzieję, że sie poprawi :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia spokojnie, jutro będą wyniki i wszystko się okaże. Bądź dobrej myśli i nie trać nadziei. Skoro lekarz na oko stwierdził, że jest poprawa to zapewne tak jest :)
    1,2 mln wg mnie to jest dużo i nie chce mi się wierzyć, że taki wynik nie nadaje się do in vitro. Ostatnio przecież nawet na tlc leciało o parze co mąż w ogóle nie miał plemników i co? Urodził im się zdrowy chłopiec.
    Głowa do góry! Jesteśmy z Tobą <3

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Przedszkolanko to nie jest wykres z czerwca ;)
    Jest to wykres z poprzedniego cyklu ;)
    Lenka oby jej sie udało....

qq87j44jhto0od0f.png

• Magdas Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc
    Mi sie zepsul lapek tzn klawiatura dokladnie i pisac ciezko :(
    Monia trzymam kciuki za wyniki bedzie dobrze

Aaa ja mam jutro monitoring boje sie go :( czy rosnie tam cos czy dalej nic
    I gin przez tel powiedzial,ze ma co do mnie plan o.O ale omowimy go na wizycie jeju az strach isc co on wymyslil.
    Trzymajcie kciuki jutro za moje pecherzyki ;)
    Pozdrawiam :)

Z. lubi tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale świadomość, że te wyniki już są , już wiadomo a my nie wiemy mnie przeraża .
    Boże czekam jakby to był wyrok śmierci ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    no nie wiem czy mogło być gorzej.. jak by tobie ktoś powiedział, że ani do in vitro sie to nie klasyfikuje to cooo skąd mam wytrzaść to nasienie ???
    z nikad kochana chyba ze zmieniz meza...jestem w identycznej sytuacji wiec wiem co czujesz...nie panikuj bedzie trzeba z tym zyc nic nie poradzisz...przyjmij to na chlodno...zacznij sie godzic z tym wszytkim...a moze milo sie zaskoczysz?? wiesz ze ci tego zycze...powiem cos okrutnego ale sama sie zmagam z tym wszytkim-moze czas przyjac ze jednak nie da rady...moze trzeba znalezc inny sen zycia...bo zyc musisz a przeciez kochaz meza...wiem ze to twoje marzenie zostac mama ale jak sie nied ato co zrobisz?? ja swojego meza nie zostawie po prostu zaczniemy sie starac o adopcje i postaramy sie spelnic jako rodzice mimo wszytko...moze powinniscie zaczac byc szczesliwi bo dziecko moze czeka tylko na to zebyscie byli wyuzowani szczesliwi moze samo czeka na wlasciwy moment...

XxMoniaXx, Fidelissa, Little Frog, Z., Another, Misty87, Złota, Delia, dżona lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidellis, gdy robiła test w 11dc to był ( - )

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Dobry Wieczór ;D
    hej kochana

Lena87 lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas trzymamy kciuki! :)

Hej Lena, Przedszkolanka ;*

Fidelissa ja jutro mężusia poproszę żeby mi takie kruche z wiśniami zrobił <3 mmmmm sama sobie smaka robię :D

Monia tylko się nie denerwuj bo będzie Cię żołądek bolał i w ogóle .. spokojnie. Jesteśmy z Tobą. Zobaczysz, będzie dobrze :)

Magdas, Fidelissa, Lena87 lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Czesc
    Mi sie zepsul lapek tzn klawiatura dokladnie i pisac ciezko :(
    Monia trzymam kciuki za wyniki bedzie dobrze

Aaa ja mam jutro monitoring boje sie go :( czy rosnie tam cos czy dalej nic
    I gin przez tel powiedzial,ze ma co do mnie plan o.O ale omowimy go na wizycie jeju az strach isc co on wymyslil.
    Trzymajcie kciuki jutro za moje pecherzyki ;)
    Pozdrawiam :)
    wymysli cos co pomoze wam zajsc w najbizszych kilku cyklach heh moze tak byc?? tak ci wroze hehe

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pije koktajl truskawkowy, potem kisielek truskawkowy, mniam:)
    Nastrój juz lepszy....jestem spokojniejsza. Moj maź jest boski. Stoi za mną murem i jest mega opiekuńczy.
    Cieszę sie z weekendu:)
    W poniedziałek z kuzynka jadę na badania prenatalne jako wsparcie.

Doszłam do wniosku ze potrzebuje wyciszenia i spokoju.....
    Długi weekend nadchodzi dużymi krokami...wybieramy sie w Beskidy.
    Oby była pogoda:)

Malula z tymi lekami to masakra jakaś:))

Anaaa:), Little Frog, Z., Delia lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fideliss tobie tez zycze udanego wypadu obyscie odpoczely nabraly sil badzcie szczesliwe:D

Fidelissa lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anaaa:) wrote:
    Magdas trzymamy kciuki! :)

Hej Lena, Przedszkolanka ;*

Fidelissa ja jutro mężusia poproszę żeby mi takie kruche z wiśniami zrobił <3 mmmmm sama sobie smaka robię :D

Monia tylko się nie denerwuj bo będzie Cię żołądek bolał i w ogóle .. spokojnie. Jesteśmy z Tobą. Zobaczysz, będzie dobrze :)
    A skąd wiśnie?

qq87j44jhto0od0f.png

• Magdas Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia moze byc:) tak radośnie to powiedzial az w ciekawosci zyje od poniedziałku ale boje sie ze moze bedzie chcial mnie wysylac na drożność :/ oby do jutra

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Fidellis, gdy robiła test w 11dc to był ( - )
    Ja robiłam w 13dpo

qq87j44jhto0od0f.png

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Kasia moze byc:) tak radośnie to powiedzial az w ciekawosci zyje od poniedziałku ale boje sie ze moze bedzie chcial mnie wysylac na drożność :/ oby do jutra
    wiesz niech wysyla na wszytko oby tylko pomoglo:D traktuj wszytkie badania i zabiegi jako krok do przodu nie boj sie ich tylko patrz na nie z nadzieja....:D

Fidelissa, Anaaa:), Little Frog, Z. lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
‹‹ 926 927 928 929 930 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ