X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny co tam u was nie nadrabiam bo mam pol godzinki..chlapne piwko i mykam spac jestem padnieta ten dzisiejszy upal dla mi sie we znaki i ciezki dzien w pracy...

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another może nie będzie tak źle, uda się i będziesz musiała alko odstawić :)

Little Frog, Another, Z. lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jednak nadrobilam ale tak pobierznie wybaczcie ale naprawde padnieta jestem nogo do dupki mi wlaza ja juz w sumie chce sierpien bo cgce wakacje...lipiec bedzie ciezki w pracy ale sierpien juz luzy:D jakos dam rade mam nadzieje ze wszytko pojdzie ok i uda nam sie wyskoczyc gdzies na weekend:D

Little Frog, Another, Z. lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo widze ze tu cisza hehe:D

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Another może nie będzie tak źle, uda się i będziesz musiała alko odstawić :)
    Oby, bo nie lubię wina :D
    Jutro o 16 monit, dowiem się czy pęcherzyk zrobił photo.jpg

Natka098, Z., Little Frog lubią tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another trzymam kciuki bo jak przez to polubisz alko hhe to moze byc ciezko :D

Another lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another buum musi byc :D ciekawa jestem jak upasłaś swoje endo tym winkiem :D

Another lubi tę wiadomość

• Z. Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Z. ja Ci mogę ciężką polecić. Smutną, ale dającą do myślenia. O chłopcu w rosyjskim domu dziecka.

Poproszę ;) a chodzi o to że jest ciężkim językiem napisana czy po prostu porusza ciężkie tematy? Jaki tytuł i autor?

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Another Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po prostu smutna. Język prosty.
    "Porzucony"
    Autor: Alan Philps, John Lahutsky

bpz77ab.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka pewnie w ogóle nie upasłam, bo mi słabo rośnie, ale co wypiłam to moje! :D

Little Frog lubi tę wiadomość

bpz77ab.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was z rana! spodziewam się ciszy, więc życzę wam spokojnego i nie upalnego dnia! ja zmykam na wizytę do ginki. Zobaczymy, co nowego się dowiem :)

Little Frog, Z., Macierzanka:), Delia, Natka098, Anaaa:) lubią tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :)

Faktycznie wczoraj była cisza, ale wcale się nie dziwię....przy tych upałach to mój mózg się gotował i pomimo, że podglądałam, to nie pojawił mi się żaden pomysł, żeby cokolwiek napisać.

Życzę miłego dzionka ze znośną temperaturą :)

Z., Macierzanka:), sara_nar, Natka098, Anaaa:) lubią tę wiadomość

• Z. Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;)

Ja też idę właśnie do gina i będę walczyć o skierowanie na badanie hormonów. Mam nadzieję że wygram :D
    Jest wcześnie ale jak wyszłam na balkon to w sumie już jest bardzo ciepło. Ciekawe co to będzie koło południa ;) Ale jestem w pracy i mam klimatyzację więc nawet jak będzie skwar to go nie bede czuła ;)

Życzę milego dnia <3

Little Frog, Macierzanka:), sara_nar, Delia, Natka098, Anaaa:) lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Wpadłam się przywitać :) i pochwalić, że ja też dziś mykam na wizytę, a nawet dwie :D
    Po obniżeniu dawki bromka, PRL znowu mi skoczyła jak głupia, więc wracam do całej 1xdz.
    Tak się tylko zastnanawiam, czy będę musiała to brać już zawsze w takim układzie?
    Łykam go od dwóch lat prawie, dwa razy lekarz podjął próbę obniżenia dawki w celu sprawdzenia czy organizm sobie z tym sam radzi, no ale sobie nie radzi.
    Wpadnę wieczorkiem zdać Wam relacje.
    Nie mam czasu na nadrobienie tych kilku dni, ale pewnie jest Wam równie ciepło jak i mnie :) więc pozdrawiam upalnie baaardzo słonecznie :)

sara_nar, Z., Little Frog, Natka098, olka30, Anaaa:), Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)

Więc życzę udanych i pomyślnych wizyt lekarskich:)
    u mnie ciepło, zapowiadają tylko 25C, więc luzik hahaha...ale tam gdzie mają być upały to życzę sprawnej klimatyzacji i zimnej wody:)

Spokojnego dnia:)

sara_nar, Z., Natka098, Anaaa:) lubią tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Wczoraj w sumie cały dzień zmarowny, bo musiałam odespać nockę. Złożyłam CV do nowo otwartej firmy i mam szansę, więc cieszę się bardzo bo od razu umowa o pracę jest :) dziś też oczywiście siedzę w pracy. Już mam dość. Co prawda nudy, ale to jeszcze grzej, bo się dłuży :/

Z., Little Frog, Natka098, olka30, Anaaa:) lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara to 3mam kciuki za dostanie się do nowej firmy:)

a jak tam samopoczucie mamusiu??? ;)

sara_nar lubi tę wiadomość

• Delia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Poleccie mi jakąś książkę taką która daje pozytywnego kopa. Zna któraś coś ciekawego? Przeczytałam już to "niebo istnieje naprawdę" w jeden dzień, lekka kksiążeczka ;)

Kochana i także Wy dziewczyny...jezeli macie ochotę poczytać cos co Was rozbawi, natchnie optymistycznym spojrzeniem na życie, doda wigoru i ukaże świat miłym, pogodnym i posiadającym jakieś wartości w życiu - polecam całą kolekcję książek Małgorzaty Musierowicz "Jeżycjada" ...nie wiem czy znacie...ale ja czytalam je w liceum, potem wracalam do nich kilkakrotnie...zaczynasz od pierwszej "Szósta klepka"...a potem poprzez kolejne ksiazki sledzisz losy tych samych ludzi, ktorzy dorastaja a z nimi ich problemy, rozne sytuacje w zyciu , ich losy przeplatają sie z losami nowych bohaterów...... bardzo ciekawie i zabawnie napisane...Polecam!

Pamietam, jak czytalysmy kiedyś te książki z moja siostrą jadąc pociagiem to tak się zasmiewałysmy, że ludzie podchodzili pytając się co my takiego czytamy, ze tak się smiejemy;) serio;)

Również polecam Grocholę i jej ostatnie książki: Trochę większy poniedziałek, Houston - mamy problem, Tupot skrzydel, Zielone drzwi..ect.

życie ma tyle swoich problemów i trosk, że ja wychodzę z zasady, iż czytam ksiażki optymistycznie mnie nastawiające do zycia i niosące ważne wartości .... po co dodatkowo się stresowac, martwić czy bać czegos co jest przez kogos wymyslone?
    czy nie lepiej pozwolić ksiązce natchnąć Cię nadzieją i wypełnić serce czymś pięknym, wartościowym ze swietnym poczuciem humoru? ;)

pozdrawiam Was optymistycznie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 07:53

Little Frog, Z., Natka098, olka30, Anaaa:), Misty87, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • Delia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara trzymam kciuki za nową pracę!

sara_nar lubi tę wiadomość

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Delia, ja też szukam raczej czegoś lekkiego i zabawnego. Jak czytam książkę, to chcę się rozluźnić :) Ale to wszystko kwestia gustu :) A sporą kolekcję Grocholi udało mi się kupić na allegro za przyzwoitą cenę i pani mi napisała, że trochę szkoda jej sprzedawać te książki, więc jej odpisałam na pocieszenie, że z mojej strony mogę jej obiecać, że będę o nie dbać :) Odpisała mi, że takiej odpowiedzi się nie spodziewała :) Kupiłam jeszcze serię książek Anny Ficner - Ogonowskiej.
    A ostatnio czytałam "Pokolenie ikea" i teraz jestem w trakcie "Pokolenie ikea Kobiety". Te książki jednak nie każdemu przypadną do gustu, bo nie każdy ma tego typu poczucie humoru. I przy tej pierwszej (tę drugą uważam za gorszą) też co chwilę się śmiałam i czytałam mężowi fragmenty :D
    Nie jestem jakąś zagorzałą czytelniczką, ale czasami wieczorkiem lubię sobie usiąść i troszkę poczytać :)

Macierzanko, super Cię widzieć i czekam na relację i oczywiście jak zawsze kibicuję Ci bardzo mocno!! :)

Sara, ja również zaciskam kciuki, żeby się udało z tą pracą. Ta obecna, to szczerz jest bardzo ciężka. Jak pracujesz, to masz cały dzień zmarnowany - albo cały dzień pracujesz, albo odsypiasz po nocce. Mam nadzieję, że wszystko Ci się poukłada i będziesz mogła w spokoju cieszyć się ciążą :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 08:11

Delia, Z., sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

‹‹ 939 940 941 942 943 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ