X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny co tam u was nie nadrabiam bo mam pol godzinki..chlapne piwko i mykam spac jestem padnieta ten dzisiejszy upal dla mi sie we znaki i ciezki dzien w pracy...

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another może nie będzie tak źle, uda się i będziesz musiała alko odstawić :)

Little Frog, Another, Z. lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jednak nadrobilam ale tak pobierznie wybaczcie ale naprawde padnieta jestem nogo do dupki mi wlaza ja juz w sumie chce sierpien bo cgce wakacje...lipiec bedzie ciezki w pracy ale sierpien juz luzy:D jakos dam rade mam nadzieje ze wszytko pojdzie ok i uda nam sie wyskoczyc gdzies na weekend:D

Little Frog, Another, Z. lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo widze ze tu cisza hehe:D

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Another może nie będzie tak źle, uda się i będziesz musiała alko odstawić :)
    Oby, bo nie lubię wina :D
    Jutro o 16 monit, dowiem się czy pęcherzyk zrobił photo.jpg

nick nieaktualny, Z., Little Frog lubią tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another trzymam kciuki bo jak przez to polubisz alko hhe to moze byc ciezko :D

Another lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another buum musi byc :D ciekawa jestem jak upasłaś swoje endo tym winkiem :D

Another lubi tę wiadomość

• Z. Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Z. ja Ci mogę ciężką polecić. Smutną, ale dającą do myślenia. O chłopcu w rosyjskim domu dziecka.

Poproszę ;) a chodzi o to że jest ciężkim językiem napisana czy po prostu porusza ciężkie tematy? Jaki tytuł i autor?

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Another Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po prostu smutna. Język prosty.
    "Porzucony"
    Autor: Alan Philps, John Lahutsky

bpz77ab.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka pewnie w ogóle nie upasłam, bo mi słabo rośnie, ale co wypiłam to moje! :D

Little Frog lubi tę wiadomość

bpz77ab.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was z rana! spodziewam się ciszy, więc życzę wam spokojnego i nie upalnego dnia! ja zmykam na wizytę do ginki. Zobaczymy, co nowego się dowiem :)

Little Frog, Z., Macierzanka:), Delia, nick nieaktualny, Anaaa:) lubią tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :)

Faktycznie wczoraj była cisza, ale wcale się nie dziwię....przy tych upałach to mój mózg się gotował i pomimo, że podglądałam, to nie pojawił mi się żaden pomysł, żeby cokolwiek napisać.

Życzę miłego dzionka ze znośną temperaturą :)

Z., Macierzanka:), sara_nar, nick nieaktualny, Anaaa:) lubią tę wiadomość

• Z. Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;)

Ja też idę właśnie do gina i będę walczyć o skierowanie na badanie hormonów. Mam nadzieję że wygram :D
    Jest wcześnie ale jak wyszłam na balkon to w sumie już jest bardzo ciepło. Ciekawe co to będzie koło południa ;) Ale jestem w pracy i mam klimatyzację więc nawet jak będzie skwar to go nie bede czuła ;)

Życzę milego dnia <3

Little Frog, Macierzanka:), sara_nar, Delia, nick nieaktualny, Anaaa:) lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Wpadłam się przywitać :) i pochwalić, że ja też dziś mykam na wizytę, a nawet dwie :D
    Po obniżeniu dawki bromka, PRL znowu mi skoczyła jak głupia, więc wracam do całej 1xdz.
    Tak się tylko zastnanawiam, czy będę musiała to brać już zawsze w takim układzie?
    Łykam go od dwóch lat prawie, dwa razy lekarz podjął próbę obniżenia dawki w celu sprawdzenia czy organizm sobie z tym sam radzi, no ale sobie nie radzi.
    Wpadnę wieczorkiem zdać Wam relacje.
    Nie mam czasu na nadrobienie tych kilku dni, ale pewnie jest Wam równie ciepło jak i mnie :) więc pozdrawiam upalnie baaardzo słonecznie :)

sara_nar, Z., Little Frog, nick nieaktualny, olka30, Anaaa:), Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)

Więc życzę udanych i pomyślnych wizyt lekarskich:)
    u mnie ciepło, zapowiadają tylko 25C, więc luzik hahaha...ale tam gdzie mają być upały to życzę sprawnej klimatyzacji i zimnej wody:)

Spokojnego dnia:)

sara_nar, Z., nick nieaktualny, Anaaa:) lubią tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Wczoraj w sumie cały dzień zmarowny, bo musiałam odespać nockę. Złożyłam CV do nowo otwartej firmy i mam szansę, więc cieszę się bardzo bo od razu umowa o pracę jest :) dziś też oczywiście siedzę w pracy. Już mam dość. Co prawda nudy, ale to jeszcze grzej, bo się dłuży :/

Z., Little Frog, nick nieaktualny, olka30, Anaaa:) lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara to 3mam kciuki za dostanie się do nowej firmy:)

a jak tam samopoczucie mamusiu??? ;)

sara_nar lubi tę wiadomość

• Delia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Poleccie mi jakąś książkę taką która daje pozytywnego kopa. Zna któraś coś ciekawego? Przeczytałam już to "niebo istnieje naprawdę" w jeden dzień, lekka kksiążeczka ;)

Kochana i także Wy dziewczyny...jezeli macie ochotę poczytać cos co Was rozbawi, natchnie optymistycznym spojrzeniem na życie, doda wigoru i ukaże świat miłym, pogodnym i posiadającym jakieś wartości w życiu - polecam całą kolekcję książek Małgorzaty Musierowicz "Jeżycjada" ...nie wiem czy znacie...ale ja czytalam je w liceum, potem wracalam do nich kilkakrotnie...zaczynasz od pierwszej "Szósta klepka"...a potem poprzez kolejne ksiazki sledzisz losy tych samych ludzi, ktorzy dorastaja a z nimi ich problemy, rozne sytuacje w zyciu , ich losy przeplatają sie z losami nowych bohaterów...... bardzo ciekawie i zabawnie napisane...Polecam!

Pamietam, jak czytalysmy kiedyś te książki z moja siostrą jadąc pociagiem to tak się zasmiewałysmy, że ludzie podchodzili pytając się co my takiego czytamy, ze tak się smiejemy;) serio;)

Również polecam Grocholę i jej ostatnie książki: Trochę większy poniedziałek, Houston - mamy problem, Tupot skrzydel, Zielone drzwi..ect.

życie ma tyle swoich problemów i trosk, że ja wychodzę z zasady, iż czytam ksiażki optymistycznie mnie nastawiające do zycia i niosące ważne wartości .... po co dodatkowo się stresowac, martwić czy bać czegos co jest przez kogos wymyslone?
    czy nie lepiej pozwolić ksiązce natchnąć Cię nadzieją i wypełnić serce czymś pięknym, wartościowym ze swietnym poczuciem humoru? ;)

pozdrawiam Was optymistycznie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 07:53

Little Frog, Z., nick nieaktualny, olka30, Anaaa:), Misty87, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • Delia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara trzymam kciuki za nową pracę!

sara_nar lubi tę wiadomość

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Delia, ja też szukam raczej czegoś lekkiego i zabawnego. Jak czytam książkę, to chcę się rozluźnić :) Ale to wszystko kwestia gustu :) A sporą kolekcję Grocholi udało mi się kupić na allegro za przyzwoitą cenę i pani mi napisała, że trochę szkoda jej sprzedawać te książki, więc jej odpisałam na pocieszenie, że z mojej strony mogę jej obiecać, że będę o nie dbać :) Odpisała mi, że takiej odpowiedzi się nie spodziewała :) Kupiłam jeszcze serię książek Anny Ficner - Ogonowskiej.
    A ostatnio czytałam "Pokolenie ikea" i teraz jestem w trakcie "Pokolenie ikea Kobiety". Te książki jednak nie każdemu przypadną do gustu, bo nie każdy ma tego typu poczucie humoru. I przy tej pierwszej (tę drugą uważam za gorszą) też co chwilę się śmiałam i czytałam mężowi fragmenty :D
    Nie jestem jakąś zagorzałą czytelniczką, ale czasami wieczorkiem lubię sobie usiąść i troszkę poczytać :)

Macierzanko, super Cię widzieć i czekam na relację i oczywiście jak zawsze kibicuję Ci bardzo mocno!! :)

Sara, ja również zaciskam kciuki, żeby się udało z tą pracą. Ta obecna, to szczerz jest bardzo ciężka. Jak pracujesz, to masz cały dzień zmarnowany - albo cały dzień pracujesz, albo odsypiasz po nocce. Mam nadzieję, że wszystko Ci się poukłada i będziesz mogła w spokoju cieszyć się ciążą :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 08:11

Delia, Z., sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

‹‹ 939 940 941 942 943 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ