Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry artykuł, polecam przeczytać: http://www.newsweek.pl/polskie-matki-idealne-i-wsciekle-newsweek-pl,artykuly,286738,1.html
Z. lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
cześć Wszystkim!!!!
DZiewczeta prosze nie narzekać..zimno źle i upła źle....jest lato i ma być gorąco!
Dla tych które sa w temacie, u mnie termin @ był w czawrtek, do dziś ani widu ani słychu!
test zakupiony, bedzie rano robiony!Natka098, Anaaa:), Misty87, Z., Little Frog, Another, santoocha, Lena87, Bursztynka, Macierzanka:), asiaP, Aprilka, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oglądałam Opole w tym roku. Beznadziejne. Wykonawcy też słabi. Według mnie najniższy poziom od kilku ładnych lat.
Rudasek czekamy na dobre wiadomości!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 12:32
Z. lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Fidelissa, chętnie dałabym mu pożyć, ale na chwilę obecną musi się ode mnie wyprowadzić na jakieś 3 tygodnie, a później możemy znów nawiązać współpracę
Ja na szczęście mam dziś taki lekki chłodek, bo mi jak najbardziej odpowiada. Przed 5 mnie słońce obudziło, a później było już tylko gorzej...chyba będę spać w łazience, tam jest najchłodniej
Rudasku, to z niecierpliwością czekam na jutro!Chyba, że jeszcze dziś chcesz zrobić test?
Z. lubi tę wiadomość
-
dziewczyny co myslicie o takiej pamiatce na chrzest dla siostrzenca
http://wytwornia-mamuty.blogspot.com/2010/03/album-z-okazji-chrztu-sw.htmlNatka098, asiaP lubią tę wiadomość
-
Rudasku trzymamy kciuki, masz rano wpaść i się pochwalić!
A ja nawet odpoczęłam w ten weekend, mimo mocno pracującej soboty.
Za to dzisiejszą noc miałam ciężką, śniły mi się ciężkie tematy, najpierw miałam wypadek pociągiem (!) a potem rodziłam ale jakoś teraz, nie miałam jeszcze dużego brzucha, lekarz mówił że będzie bolało, a mnie nic nie bolało.
Ale jakoś nieprzyjemnie było. Brrr!
Właśnie dokonałam kolejnych zakupów na allegro- pieluszki, prześcieradła do łóżeczka, wanienka. Przyjemne to są zakupy, ale gdyby tylko człowiek miał więcej kasy to można oszaleć, tyle jest pięknych i fajnych rzeczy dla dzieci!
Miłego dnia foremki!Anaaa:), Little Frog lubią tę wiadomość
-
Rudasku dokładnie! Nie trzymaj nas tyle w niepewności! Jesteś kilka dni po terminie więc test na 100% będzie wiarygodny
trzymamy kciuki
Ania bardzo fajna i praktyczna pamiątka
Santoocha znam to uczucie. Tyle pięknych rzeczy jest teraz dla dzieci, ale w większości wszystko drogie. Tak jak mówisz, jakby człowiek miał kasę to by szalał ile wleziesantoocha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:dziewczyny co myslicie o takiej pamiatce na chrzest dla siostrzenca
http://wytwornia-mamuty.blogspot.com/2010/03/album-z-okazji-chrztu-sw.html
ładna pamiątka, mi się bardzo podobało co dostała siostrzenica mojego M. na chrzest, srebrny obrazek, coś co nie będzie schowane tylko powieszone i będzie cały czas przypominać, taki prezent od chrzestnych,
http://www.wszystkonachrzest.pl/obrazki-srebrne-ramce-c-1_54.html -
santoocha wrote:Melula, a co to za praca? Bo ja jestem nadal na etapie, że poszukujesz, a tu widzę coś się znalazło!
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Alez tu dzisiaj ciszaaaaa.
U mnie dzisiaj piekna słoneczna pogoda. Letni miły wiaterek. Zmierzam sobie na zakupy co by uzupełnić lodówkę. Chyba kupie jakieś ciachooo bo za mna chodzi od wczoraj.
A co u Was?
Poleccie mi jakąś książkę taką która daje pozytywnego kopa. Zna któraś coś ciekawego? Przeczytałam już to "niebo istnieje naprawdę" w jeden dzień, lekka kksiążeczka
PozdrawiamLittle Frog lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Cześć Kochane,
Melula gratulacje! Miłek pracy
Rudasku, dawaj znać, bo umieram z niecierpliwości.
Podczytywałam Was trochę, ale mam bardzo intensywny czas pracuję od rana do wieczora i jestem zbyt zmęczona, żeby cośkolwiek napisać.
Zrobiłam dziś test owulacyjny, wyszły mi dwie kreski, obie blade, ale równo zabarwione. Zaznaczyłam sobie plusik na wykresie, dobrze? -
jej ale dopiescilam mojego siostrzenca
8,5 kg
zanosil sie smiechem jak sie z nim bawilam i tak pieknie gaworzyl ze mna..mmruumm mruumm a on do mnie brrumm brumm
no i ten zapach bobaskawyclowalam mu sltopki, raczki buziakczka ;d chyba za wsze czasy
trzymalam go na rekach i wachalam
nienormalna jestem
Little Frog, Natka098, Anaaa:), sara_nar, Delia lubią tę wiadomość