Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej no Was też miło widzieć, te i tamte, mniej lub bardziej znajome twarze
Another miło, że masz monit! Trzymam kciuki za Ciebie.
Ja miałam USG, dwa większe pęcherzyki w lewym jajochu, ale kto mi da gwarancję, że pękną?
Z.
Rudasek, ale beta !!!
Żabko, dokładnie tak! Podjęliśmy decyzję, że skoro mamy blisko na codzień w góry to pojedziemy nad morze
Anusia, no co Ty to?ja nikogo nie nielubię
na przykład
wariatki!hormonki buzują
Olka dokładnie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 21:16
Laura, Little Frog, Z., Another lubią tę wiadomość
-
Lena mam nadzieję, że w kolejnym cyklu clo zadziała
Trzymamy tu wszystkie za Ciebie kciuki ;*
Macierzanko współczuję. Znaleźć dobrego lekarza graniczy z cudem. Tyle składek idzie, a żadnego pożytku
Masakra normalnie. Kasę biorą a nic nie robiąi o wszystko trzeba się prosić..
Tulę mocno
Rudasek, a nie mówiłam, że piękne wyniki będą?
AnusiaM zgadzam się z Żabką.
I nie uciekaj od nas!Little Frog, Macierzanka:), Laura, Z. lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:ja też tak mówiłam Kochana...i w koncu sie udało ! ile sie staracie Kasieńko ???
trzeba wierzyć, mi tez bylo ciezko sie optymistycznie do tego nastawic skoro od grudnia nic...no ale w koncu sie udałoLittle Frog wrote:Macierzanko, myślę że wakacje to najlepszy okres, żeby zapomnieć o całym świecie i choć na chwilę stać się egoistką i pomyśleć tylko i wyłącznie o własnym tyłku!
Mam nadzieję, że uda Ci się wygospodarować czas dla siebie i odpocząć psychicznie.
A co do służby zdrowia, to podobnie jak z polityką, teściowymi i innymi - temat rzeka. Ja jak czasami słucham lub czytam różne historie, to mnie szlag jasny trafia!
Rudasku, dobre wieści!
Kasiu, mam nadzieję, że szybko się te mądrale zamkną
Zabko<3AnusiaM wrote:Rudasku ogromne gratulacje
Laura fajnie że wróciłas
ja chyba uciekam z of bo i tak mnie tu nikt nie lubi ; (
egipski test negatywny ale nie wiem jakiej czułości bo informacji jakiejś brak ;/ jakbym wiedziala ze nie jestem na 100% to bym przestala brac dupka az @ dostane i zdążymy postarac sie jeszcze jeden cykl z clo zanim mąż wyjedzie 30 czerwca na 6 tyg
paLaura wrote:AnusiaM wrote:jak nie myslec jak wszyscy w koło sie pytaja a ja udaje głupka ze nie chcemy jeszcze
Zniklam ale wybaczycie mi bo bylam na kijach:D codziennie robie wiecej km:D dzisiaj 10 km peklo:DLaura, Little Frog, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dzięki Kasia
No i nie będziemy fochać już!
Taaak, a cel mamy wszystkie ten sam
Głowy do góry, kiedyś nam się uda i basta
Nie ma innej opcji!!!
Ja sobie daje do 40 czas i wiem że będę mamą
Ja już teraz zupełnie na luziku, oczywiście wracam do tempki a co mi tam
ale bez żadnych wspomagaczy
dżona, przedszkolanka:), Macierzanka:), Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
Olka, a Ty jak się czujesz? Napisz kilka słówek co tam u Ciebie
Macierzanko, świetny plan!
Laura, na długo się wybierasz do PL?Odpocznij i najedz się pysznego jedzonka!
ja jeszcze niecałe 3 tygodnie i też lecę. Oby nie było wiatrów, bo ostatnio jak leciałam, to połowę lotu się modliłam, żeby przeżyć. A przy lądowaniu, to się tak zaparłam rękami i nogami i myślałam, że na zawał umrę! A jak się już ustabilizował, to jakby 5 kg ze mnie zeszło i aż się wzruszyłam!
Kasiu, gratuluję, gratuluję i jeszcze raz gratuluję! Bo jest czego!
Kaśka28, Laura, dżona, Macierzanka:), Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Dżona, miłego wolnego! Co u Ciebie? Tez tu chyba tylko sporadycznie wpadasz ostatnio
A wiecie, że ja już widziałam trzy rodzaje mogena
Macierzanko, wpadam tak od czasu do czasu na forum, teraz to już nie da się żyć bez tego rytuału, zostaje w krwi
Wam też tak czas zapierdziela na wolnym? Byłam u rodziców, mam wrażenie, że tyle co pojechałam, a już jestem z powrotem i jutro z rana do pracy...
Co do lekarz to nie będe marudzić i zapeszać, ale ostatnio mam całkiem zadowalające relacje z moją gin, wszystko na NFZ, nie płace ani grosz, prócz niedalekiego dojazdu oczywiście i nawet w trzech miejscach mnie przyjmujeCiekawe jak długo ta passa będzie trwać?
A od dziś zaczęłam CLO
Była mowa o Mogenie
Wreszcie sprobowałam tego cuda, miałyście racje, jest prze pyyyszny
Co co najlepsze w sobote znalazłam w zapasie weselnym dwuletniego prawie Mogena właśnie, myslałam, że tam już nie ma nic konkretnego i godnego uwagi, a tu taka niespodzianka
Jak na pierwszy raz, razem z truskaweczkami komponował się wyśmienicie
We wtorek kupiłam drugi rodzajZa niedługo będzie trzeci na oku
Dobry wieczór wieczorową porąBuziaki dla każdej bez wyjątku
:* :*
Little Frog, Laura, Macierzanka:), Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Kaśka28 wrote:Laura a czemu zdecydowaliscie ze jednak nie sprobujecie in vitro?
Kiedyś się udaZ. lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Olka, a Ty jak się czujesz? Napisz kilka słówek co tam u Ciebie
Macierzanko, świetny plan!
Laura, na długo się wybierasz do PL?Odpocznij i najedz się pysznego jedzonka!
ja jeszcze niecałe 3 tygodnie i też lecę. Oby nie było wiatrów, bo ostatnio jak leciałam, to połowę lotu się modliłam, żeby przeżyć. A przy lądowaniu, to się tak zaparłam rękami i nogami i myślałam, że na zawał umrę! A jak się już ustabilizował, to jakby 5 kg ze mnie zeszło i aż się wzruszyłam!
Kasiu, gratuluję, gratuluję i jeszcze raz gratuluję! Bo jest czego!
Szczęśliwa jestem że do domku wracamLittle Frog, dżona, Anaaa:), Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
U mnie też czas tak leci, że nie wiadomo kiedy pól roku minęło!! Ogólnie powinien mi się dłużyć, bo nie mam zbyt wielu obowiązków, ale jak sobie pomyślę, że już pół roku minęło odkąd byłam ostatni raz w Polsce, to m się wierzyć nie chce.
To oby ta dobra passa trwała i żeby CLO przyniosło oczekiwane efekty!
A i ja na Mogena zapoluję jak tylko zjadę. Tu obczaiłam monopolowy i niestety nie było...Laura wrote:Na zawsze Żabko, już na zawsze
Szczęśliwa jestem że do domku wracamI mam nadzieję, że w tych warunkach się odprężycie i maleństwo się pojawi
Może taki jest plan...?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 22:16
dżona, Laura, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnusiaM natychmiast zaprzestań używanie internetu na wakacjach, masz odpoczywać od wszystkiego i zająć się sobą, zwiedzaniem, wypoczywaniem, zabawą, zero myślenia o ciąży, tylko odpoczynek i zabawa!
A jak tylko wrócisz to wtedy nam tu relacje zdaj z super urlopu. Wszystkie Cię tu lubimy tak bardzo, że nie chcemy żebyś traciła te parę dni wakacji na przesiadywanie na forum choćby minutki dziennie, na to będziesz miała czas w domu
Miłego urlopowania!
Little Frog, dżona, Laura lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:No witam Dzona i w tak dobrym humorze:D
Hej Kasiu
Jakoś tak się ostatnio poskładało ładnie, że humorek mi nawet dopisuje, z czego się bardzo cieszęMoge się nawet podzielić
PS. udanego kijkowego wieczoruWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 22:22
Laura, Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Natka098 wrote:AnusiaM natychmiast zaprzestań używanie internetu na wakacjach, masz odpoczywać od wszystkiego i zająć się sobą, zwiedzaniem, wypoczywaniem, zabawą, zero myślenia o ciąży, tylko odpoczynek i zabawa!
A jak tylko wrócisz to wtedy nam tu relacje zdaj z super urlopu. Wszystkie Cię tu lubimy tak bardzo, że nie chcemy żebyś traciła te parę dni wakacji na przesiadywanie na forum choćby minutki dziennie, na to będziesz miała czas w domu
Miłego urlopowania!
Swięta racja Natka
AnusiaM to jest polecenie służbow-foremkoweLittle Frog, Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
Laura wrote:Mogena powiadasz Dżona??
Hm już za chwilkę będę miała zaszczyt spróbować owego Mogena
Spróbuj, zakochasz się od pierwszego łyku, ja Ci to mówię
Co Ciebie tak zmapetowało??Trudno poznać, że Ty to Ty
Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
Little Frog wrote:U mnie też czas tak leci, że nie wiadomo kiedy pól roku minęło!! Ogólnie powinien mi się dłużyć, bo nie mam zbyt wielu obowiązków, ale jak sobie pomyślę, że już pół roku minęło odkąd byłam ostatni raz w Polsce, to m się wierzyć nie chce.
To oby ta dobra passa trwała i żeby CLO przyniosło oczekiwane efekty!
A i ja na Mogena zapoluję jak tylko zjadę. Tu obczaiłam monopolowy i niestety nie było...
Ooooooo, to super! To życzę Ci, żeby się wszystko ułożyło po Twojej myśli!I mam nadzieję, że w tych warunkach się odprężycie i maleństwo się pojawi
Może taki jest plan...?
dżona, Little Frog, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
dżona wrote:Spróbuj, zakochasz się od pierwszego łyku, ja Ci to mówię
Co Ciebie tak zmapetowało??Trudno poznać, że Ty to Ty
Już sama nie wiem co za mapet we mnie wstąpił hehehehe
ale to chyba dobrze??
Czas na zmiany nadszedł, luziiiiikkkkkkkkkkdżona, Little Frog, Z. lubią tę wiadomość