Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka098 wrote:przeczytałam opis smaku :W aromacie, migdały, skórka pomarańczy w smaku zdecydowana słodycz podkreślona owocami granatu, malin i winogron. nigdy nie czuje takich smaków aromatów, czy ze mną jest coś nie tak?
dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Natka098 wrote:przeczytałam opis smaku :W aromacie, migdały, skórka pomarańczy w smaku zdecydowana słodycz podkreślona owocami granatu, malin i winogron. nigdy nie czuje takich smaków aromatów, czy ze mną jest coś nie tak?
Wszystko z Tobą w porządku zapewne, tylko to winko wyjątkowo zalatuje takimi smakami i aromatamima wyrazisty i przyjemny smak
Jestem pewna ze każde Ci posmakujeMusisz spróbować sama posmakować każdego po prostu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 23:07
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Misty87 wrote:Zapomnialam, ze mialam odpisac na wczorajsze posty odnosnie urlopowania u nas w Tatrach. Ja zapraszam do naszego domku
mamy kilka pokoi do wynajecia. Jesli ktos lubi zaciszne miejsce z dala od gwaru i miejskiego huku to wbijac
Jesli wolicie cos w Zakopcu to mam namiar do kolezanki
Misty, to ja chętnie poproszę namiary na priv do Zakopanego
Marzy mi sie od dawna taki wyjazd100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Dzona prosze bardzo
Ul. Stefana Żeromskiego 29, Zakopane
723 055 105
Maria Żeglin
Dziękuję bardzo
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
Witam wieczornie
Dotarłam a tu wszystkie już spać poleciały.
Leżę sobie w łóżeczku, mąż w drugim pokoju mecz ogląda.
Jutro nareszcie mój piąteczek i weekend!
Za Waszym poleceniem ściągnełam sobie serię książek Musierowicz. Mam nadzieje że nastroją mnie pozytywnie i dadzą powód do uśmiechu
Żaba padłam przy historii z samolotem!ja mam zawsze pietra przy starcie i lądowaniu. Kiedyś wyczytalam że właśnie wtedy statystycznie jest najwięcej katastrof, zapadlo mi to w pamięć więc zawsze łapię wtedy męża za rękę i się modlę haha
Anusia, dziewczyny mają rację. Postaraj się cieszyć urlopem. W końcu nie codzień można polezakowac wśród palm
Laura ja też się cieszę że wróciłaśbrakowało Cię!
Misty super, że z mężem sie ułożyło. Któraś tu napisała że jak facet zasypia to już nie ma co gadaćz moim tak właśnie jest. 3 minuty i chrapie
no ale najważniejsze ze jest teraz okej wszystko
Więcej nie pamiętam ale też o każdej z Was zawsze myślę i z ciekawością śledzę co u Was
Życzę dobrej nocki!
I powiem Wam na koniec że SEN JEST DLA MIĘCZAKÒW!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 00:00
Natka098, Little Frog, Laura, Misty87, Anaaa:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
A ja chyba nie zasnę. Jestem pewna, że te skurczybyki nie pękły i zastanawiam się co ten lekarz zaleci... Do ósmej niecałe osiem godzin, a ja już bym chętnie pojechała i miała z głowy
Ciekawe ile cykli przepadnie zanim się wchłoną...
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
Another wrote:A ja chyba nie zasnę. Jestem pewna, że te skurczybyki nie pękły i zastanawiam się co ten lekarz zaleci... Do ósmej niecałe osiem godzin, a ja już bym chętnie pojechała i miała z głowy
Ciekawe ile cykli przepadnie zanim się wchłoną...
A ja mam nadzieję że pękły
Jak właśnie ciężko do czegoś mi doczekać to idę spać żeby już szybciej byłospróbuj może? Jutro już będzie po wszystkim, nie ma co się stresować i myśleć za dużo bo to nie pomaga. Wiem po sobie
trzymam kciuki za wizytę i rano będę czekać na dobre wieści tu od Ciebie
Another lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
NIe wiem co zrobić, żadna z dziewczyn co ma wolne nie chce przyjść
chyba zadzwonie do szefa powiem, że od wczoraj źle się czuję a nie ma komu za mnie przyjść, powiem, że jestem w ciąży i zdrowie dla mnie ważniejsze niż praca.
Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość