Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
3,5h dzieli mnie od weekendu. A ja się tak kiepsko czuję, że ciężko mi będzie przetrwać 1h...
@ już gdzieś tam błądzi i idzie w kierunku wyjścia, a ja dziś od rana słaba, boli mnie brzuch, jestem wzdęta, mdli mnie i ogólnie nie nadaję się do życia, a już na bank nie nadaję się do jakiegokolwiek myślenia...jak wrócę do domu to chyba się położę spać.
Tak troszeczkę sobie ponarzekałam z rana w piątek...
Miłego dnia Wam życzę!Z., Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Sara, współczuję biegunki i mdłości, to upierdliwe, a już zwłaszcza w ciąży.
Ruda! Ale beta! Może to trojaczki?
Macierznko, ja też biorę glucophage, ale 1500 - duża dawka i chociaż z każdym dniem jest lepiej, to są momenty, kiedy po prostu mnie dopadnie i zdycham.
Anusia! Wszyscy Cię lubią, ale jak będziesz stękać, że nikt Cię nie lubi, to się tak stanie. Słowa mają moc sprawcząTak więc przestań pierdzielić i wracaj na forum
Witam wszystkie razem i każą z osobna!
Piątek! Nareszcie!
Misty, a gdzie dokładnie macie te kilka pokoików do wynajęcia?
EDIT:U mnie ten cykl chyba będzie bezowulacyjny. Testy wciąż równe i blade, ale tempka pełga, więc nici z tego będą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 08:34
Z. lubi tę wiadomość
-
sara_nar wrote:NIe wiem co zrobić, żadna z dziewczyn co ma wolne nie chce przyjść
chyba zadzwonie do szefa powiem, że od wczoraj źle się czuję a nie ma komu za mnie przyjść, powiem, że jestem w ciąży i zdrowie dla mnie ważniejsze niż praca.
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Bry
Sara ale z tych Twoich koleżanek to świnie szczerze. Piszesz często że zostajesz dłużej albo się zmieniasz idziesz im na rękę a one nie potrafią sie odwdzięczyćZrobiłabym tak jak mówisz. Twoje i maluszka zdrowie teraz najważniejsze. A wiadomo też że w takim stanie to też żadna praca. Trzymaj sie tam!
Żabko dasz radę. Kilka godzin i będziesz mogła odpocząć położyć sie i będzie good! Nowy cykl nowa nadzieja. Na pewno się uda szybko. W końcu to będzie taki pierwszy prawdziwy cykl starań nie? Więc starajcie się radośnie. I życzę żeby przyjazd małpy szybki krótki i bezbolesny
Poza tym witam wszystkie z rana
U mnie skończył się wczoraj paradoks starań moich. Im dłużej się staram tym zimniej w sypialni się zrobiło. Jak juz tu któraś kiedyś napisała ze łzami wyplakuje się libido. Więc trzymajcie się bo to niebezpieczne!U mnie tak to właśnie podziałało bo mieliśmy 23 dni bez
co prawda część dni to malpiszon był a część choroba męża ale mam nadzieje że jestem na dobrej drodze by znow mieć z tego radość
Życzę Wam pięknego dnia i cudownego weekendu!Macierzanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Hej kochane
U mnei juz lepiej, mama po operacji wszystko ok, wczoraj po nia bylam w szpitalu, kamien z serca, drugi stres to badania prenatalne, mam nadzieje, ze wyjda ok.
Za niedlugo jedziem do znajomych w gory, tego mi potrzebaOd rana mam posprzatane mieszkanie na blysk i pranie zrobione teraz kapiel i bedziemy jechac
Co do in vitro i inseminacji to na watku grudniowek jest dziewczyna, ktora miala cztery inseminacje i cztery in vitro za czwartym in vitro sie udalo .. Trojaczkinosi pod serduchem trzy kropki
Kochane zycze wam milego weekendu, a co do mojej wagi to poki co nie spada juz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 09:16
Misty87, Z., Anaaa:), Little Frog lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Zlociutka ja mieszkam w Bialce Tatrzanskiej
www.bialkatatrzanska.turystyka.pl
Another wiem jak to jest stresowac sie czyms. Ja wtedy spac nie moge...rozmyslam, gdybam ehh zazdroszcze tym, ktorzy zamykaja oczy i ida spac w 3min (wlasnie miedzy innymi moj maz)
Wszystko bedzie dobrzejak juz kiedys mowilam, dla kazdej po burzy wyjdzie slonko i tecza
Zetka swietny avatarek
Apropo tej zimnicy w sypialni, to czas najwyzszy podkrecic grzejnikstaranie o dziecko nie moze przyslonic calego swiata, bo maz na tym ucierpi. Poza tym nic przyjemniejszego od radosci czerpanej z
Sara dramat z tymi Twoimi 'kolezankami' ale co sie dziwic, takie czasy dzis mamy, znieczulica na kazdym kroku.
Zaba nie pekajdasz rade, kto jak nie Ty! Niebawem bedziesz w PL
Hej Melula, Laura, Kaska, Malenqa i reszta ferajny
Dzis moj klimat, chlodniejszy dzien
Z., Another, Anaaa:), Laura, Little Frog lubią tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Dzień dobry. Melduję się z pracy z gigantycznymi mdłościami i biegunką od wczoraj
umieram.
Kochana ja biegunke juz przerabiałam, dzis pierwszy raz mdłości..az wysiadłam z autobusu bo myslalam ze sie pożygam
a tak wogole to dzien dobry bardzo wszystkim!!!! -
Jeden pęcherzyk się zmniejszył, ten w lewym jajniku. Za to ten w prawym... pękł!
"Piękne ciałko żółte, płyn w zatoce Douglasa". W poniedziałek mam zrobić progesteron. Dosłownie nie wierzę, że ten wielkolud pękł, ale jestem mega szczęśliwa. Jednak nie taki niedobry ten mój organizm
Z., sara_nar, Natka098, przedszkolanka:), Anaaa:), Macierzanka:), santoocha, Little Frog, Delia, Misty87, dżona lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Jeden pęcherzyk się zmniejszył, ten w lewym jajniku. Za to ten w prawym... pękł!
"Piękne ciałko żółte, płyn w zatoce Douglasa". W poniedziałek mam zrobić progesteron. Dosłownie nie wierzę, że ten wielkolud pękł, ale jestem mega szczęśliwa. Jednak nie taki niedobry ten mój organizm
Another lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️