Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Another i pięknie, chciałaś boom było boom, co prawda raczej możesz spodziewać się jednego bobaska, ale super że pękło, i bardzo dobrze że drugi się zmniejszył to znaczy że powoli się wchłania i torbieli nie będzie.
Another lubi tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Another super wiadomość. Ja z M. ostatni raz
chyba 3dni przd owu i się udało.
Więc spokojnie. Ale poprawić nie zaszkodzi
A ja nadal w pracy. Jak dziewczyna (po 40) która to ostatnio nie przyszła na noc bo się schlała i w ostatniej chwili o 18 godzinę przed pracą napisała, że nie przyjdzie . Jak raczy przyjść, to może uda mi się odwiedzić lekarza. Bo w wekend jak dalej tak będzie, to nie chcę wylądować w szpitalu.
Smecte można w ciąży ?
Sara, smecta jest na tyle bezpieczna, że podają ją noworodkom, więc pewnie jedna saszetka Ci nie zaszkodzi. A co masz napisane na ulotce? -
Złota wrote:No właśnie latem to ja latam w płaściakach, bo nie lubię jak się stopa męczy. I takich "wyjściowych" sandałów nie mam. Ale mam beżowe szpilki, może ujdą.
Mam jeszcze miesiąc na zakupy i kombinacje:)
No jak masz beżowe to śmigaj
zawsze eleganckie i takie letnie
Nie ma co wydawAĆ KASY NA jedna imprezke
wieć smiało, do tego zrób nude paznokcie albo czerwone i sukieneczke i jestes gotowa -
Rudasek wrote:No jak masz beżowe to śmigaj
zawsze eleganckie i takie letnie
Nie ma co wydawAĆ KASY NA jedna imprezke
wieć smiało, do tego zrób nude paznokcie albo czerwone i sukieneczke i jestes gotowa
Wiesz, jak bym miała kupować, to tylko coś, co jeszcze założę -
To już nie jest słuzba zdoriwa. Kiedys była to "słuzba", teraz jest JestemWykształconymRoszczeniowymWredymZAdufanymWSobieDoktorę i was wszystkich pierdolę.
NFZ to porażka.Kaśka28, olka30, Z., Macierzanka:), Another, Little Frog, dżona lubią tę wiadomość
-
Cześć Robaczki ;*
U mnie dzisiaj chłodno i zanosi się na deszcz. W sumie dobrze, bo odpocznę od tych upałów. Dokuczają mi dzisiaj kolki ciążowe i straszny ból krzyża.
Zjadłam właśnie koszyk truskawekbo tak mi smaka Misty narobiła
Obiad mam z wczoraj więc mam dużo czasu żeby z Wami posiedzieć.
Dżona co do Mogena ja też tak miałam
Dziewczyny tak zachwalały, a ja go nigdzie kupić nie mogłam. Dorwałam niedawno w tesco (concord)wzięłam kapkę na spróbowanie z mamą i się
zakochałyśmy!stoi cały w barku i czeka
Laura zazdroszczę powrotu do Polskiwszędzie dobrze, ale w domu najlepiej
Misty reklama jest genialna!
Z. sen nie jest dla mięczakówpoczekaj jak będziesz miała etap spania tam gdzie siedzisz to zobaczysz jak szybko zmienisz zdanie
Świetny masz avatar
Sara biedactwo, tulę mocnoprzechodziłam przez to między 3 a 4 miesiącem.
Idź na zwolnienie, bo tak jak mówisz, zdrowie i maleństwo najważniejsze. A co do tych Twoich "koleżanek" z pracy to jest jakaś masakra.. Ty za nie przychodziłaś, ale jak któraś by miała przyjść za Ciebie to już jest problem
Żabciu u Ciebie ewidentny piątek 13-go. Wrócisz do domku to odpoczywaj i wracaj do pełni sił
Nati cieszę się, że z mamą wszystko dobrze
Nie powiem Ci żebyś się nie stresowała badaniami prenatalnymi, bo się nie da. Tak będzie przez całą ciążę, ale to normalne
Miłego odpoczynku w górach ;*
Rudasek pij dużo wody przed wstaniem z łóżka, powinno pomóc na mdłości. Mi też pomagały banany.
Another gratuluję pękniętego pęcherzyka! Teraz trzymamy kciuki za pozytywny test ciążowy
Żołnierzyki dadzą radęu nas też było
przed owulką i jak widać wystarczyło
Złota, też bym stawiała na sukienkę
Kasia, miłego dnia w pracy!
No i oczywiście życzę wszystkim słonecznego weekenduZ., Macierzanka:), Laura, Another, Little Frog, Misty87, dżona lubią tę wiadomość
-
Właśnie jak szukałam w internecie to skonsultować z lekarzem trzeba. Mąż obok ma aptekę więc by mi kupił. Napiszę u żeby kupił, na saszetki sprzedają więc jedna saszetka mam nadzieję, że nie zaszkodzi. Dziękuję za pomoc. Koleżanka może przyjdzie od 13 do 17 dobre i to bym poleżała w domku 3h.
Ale frytek mi się chce, ale boję się żeby mi nie zaszkodziły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 11:33
-
Hej Wam!
Sara ale masz wredne albo zazdrosne koleżanki...
Dbaj o siebie, smecta na pewno Ci nie zaszkodzi. Pij wodę, zjedz gorzką czekoladę. Kisiel też dobrze robi na biegunkę.
Another, gratuluję pęknięcia! Nie przejmuj się, plemniki są żywotne, wytrzymają dłużej niż dobę.
Macierzanko współczuję Ci przeprawy z lekarzami na NFZ...
Mi często ludzie mówią: żeby ludzie mieli taką opiekę medyczną jak mój pies u was. Wszystko na już, badania od ręki, operacje bez czekania. Tylko wiadomo, weterynaria jest w 100% prywatna...
A ja dziś wybywam na jedyny urlop w tym roku- szaleństwo!- całe 2 dni. Jedziemy do ośrodka nad jezioro, jest tam kryty basen, więc może z kąpieli skorzystam. Na słońce raczej nie liczę, wieje paskudnie i mocno się ochłodziło, więc podejrzewam, że nadchodzą deszcze.
Jedziemy z małżeństwem, na których weselu poznaliśmy się z małżem, i ich rocznym synkiem.
Dziś mój Synek coś się nie odzywa, a wczoraj tak ładnie kopał...
Życzę Wam miłego weekendu, odezwę się po powrocie.
Buziole! :*
Z., Anaaa:), Macierzanka:), Another, Little Frog, Złota, Delia, dżona lubią tę wiadomość
-
ale CI fajnie!!!!!!!
ja też chce na basen!!
a ja jeszcze nawet weekendu dziś nie zaczne bo mam szkolenie jutro, obowiazkowe! i musze byc
kurwa też ktoś wymyslił , szlak by to trafił! -
Zazdrościć nie ma czego, 2 dni urlopu w roku to nic przyjemnego. Rok temu też tak było, nie pamiętam kiedy miałam tydzień wolnego
Marzą mi się wakacje za granicą, ale to już jak Szymon podrośnie. Może za rok uda się wyskoczyć gdzieś na dłużej, bo będę miała pracownika.Anaaa:) lubi tę wiadomość
-
Witam w piątunio!
Sara, no oby chociaż jedna się zlitowała... ale faktycznie pomocne są koleżanki, że szkoda gadać...
Anaaa ja właśnie zabieram się za obiad, ale nie mam komletnie żadnego pomysłu...
Ale zazwyczaj pomysł mi przychodzi jak spojrzę na składniki
Żabko, koniecznie wypocznij po pracy!
Melula! To rośnijcie zdrowo! Ja też dzisiaj lekkie jedzonko, bo co się zestresuję to żołądek chce mi przez gardło wyskoczyć...
Z. no z tym libido to prawda! Odczułam to na własnej skórze...
Trzymaj się i oby się serduchowało Wam zdrowo! Świetny masz awatar!
Laura Ty też. Czy to Elmo?
Fajnie, że wracasz. Może taka zmiana będzie przy okazji duża zmianą wszystkiego
Dżona, ja bym chciałam takiego lekarza jak masz TYTylko gdyby nie była kobietą
Wiem, dziwna może jestem, ale mam uraz i wolę facetów.
Prawda, że mogen pyszny?!
U mnie pęknie dzisiaj mogen i to cały dla mnie
Another, super!Pęcherzyk pękł! A prze owulką były
więc szanse są duże!
Złota, ja niedawno stałam tak z przodu przy chrześniaku i byłam w spódnicy, bluzce takiej zwiewnej i szpilach, ale ja uwielbiam szpilkii było czadowo powiem nieskromnie
Też chciałam sukienkę, ale czasu na zakupy nie starczyło
Santoocha, sęk w tym, że tylko jeden z tych lekarzy, których już odwiedziłam był na NFZ, reszta prywatnie... i ten mój główny spoko jest i nawet go lubię i nie raz ocierał mi łzy i kobiety go chwalą, ale niestety na niepłodności średnio się zna... zlekceważył kilka ważnych aspektów, które dopiero endo wykrył, dlatego zaczęłam poszukiwania innego no i tak chodzę od Annasza do Kajfasza
Życzę Kochana udanego urlopu!
Dziewczyny, a co do lekarzy, którzy mają opinie na necie, ja już się na tym aż trzy razy przejechałam!!!
To też nie zawsze jest adekwatne. Ja byłam raz u jednego specjalisty, który na necie nie miał ani jednej opinii, a był rewelacyjny. Czasem taki, który ma same dobre to też nie koniecznie musi tak być i nie zawsze ten lekarz, który pomógł innym pomoże nam i odwrotnie, trzeba zaufać intuicji trochę...
Lecę teraz na zakupy i przygotować się do weekendu
Życzę miłego wypoczynku wszystkim!Another, Anaaa:), Little Frog, Z., Laura, dżona lubią tę wiadomość