X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh byłam własnie u kumpeli i mówie jej ze potrzebuje dobrego Gina na już :) a Ona mi podaje nazwisko chlopa o ktorym Wam wczoraj pisałam, ze miał przyjmowac na kase a nie przyjmuje :) i mówi mi ze on jest super a jaki przystojny...i ze jak chce to tylko do niego!! wiec biore telefon i dzwonie i odbiera Pan...hmmmm juz seksowny po głosie :) Przedstawiam mu sprawe a ten do mnie ze nie ma kalendarza, ze tam gdzie przyjmuje zapisuje Pani i zeby dzwonić w poniedziałek to mnie zapisze i mówi do mnie " no to pa pa" hhahahah ale sie smiałam :D

Anaaa:), Natka098, Macierzanka:), sara_nar, Delia lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota, my zawsze chodziliśmy razem, z tym, że mąż czekał w poczekalni. Dopiero odkąd zaszłam w ciążę, towarzyszy mi przy każdym usg :)
    Przy porodzie chce być obecny :) na szczęście nie należy do takich, których "przerasta" sytuacja :D chociaż różnie to bywa. Nawet największy twardziel może fiknąć z tych emocji :D

Macierzanko ja dzisiaj mam dokładnie tak samo! Nic mi się nie chce, wszystko mnie drażni, a dodatkowo te bóle krzyża i podbrzusza :/..
    Tulę mocno <3 jeżeli ma to pomóc to "rzuć wszystkim" w cholerę i może wybierzcie się na urlop i odpocznijcie od tej codzienności i problemów?

Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota, Anaa, taki mam właśnie zamiar! I dodatkowo jak gdzieś pojadę, to na pewno wyłączę i kompa i telefon! A najlpiej to zaszyję się w jakimś buszu :D

Żabko no myślałam tak conajmniej na dwa miesiące dać sobie siana... w sumie co tam teraz miesiąc w tę czy w tamtą stronę? nie?
    Przecież jak już mam zostać matką, to pasowałoby nie trafić od razu do psychiatryka :D a dziecko potrzebuje zdrowej matki! I ojca też ;)

Rudasku, hmmm, taki gin to strach :D
    Ja raz byłam u takiego ciachowego, kurde i zalałam się rumieńcem ;)

Anaaa, kochanie moje Ty to masz na to wytłumaczenie - hormonki szaleją i na pewno organizm już coraz bardziej obciążony. Tez musisz dużo wypoczywać, nie stresować się :)

Laura, Elmo jest kochany <3 zawsze był moim ulubieńcem :D

Sara, wypad z siostrą jest dobrym pomysłem :) miłego popołudnia

Aleeeee pojadłam :D HAHA, ale mam dietę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 16:53

sara_nar, Little Frog, Laura, Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj jak ja bym rzuciła wsio w cholerę, ale martwi mnie fakt, że za zwolnienie nie będę miała płacone ,renta po mamie do sierpnia i dupa blada. Będziemy żyli z wypłaty męża... więc będzie kiepsko a na pomoc rodziny nie mamy co liczyć.
    Koleżanka była na 2,5 h ... znów siędzę w pracy, ale chociaż pospałam godzinkę i zjadłam zupę w pierogarni gdzie dają obiady.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 16:54

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota to Ty taka planerka, ja jakbym coś zaplanowała to i tak ten plan by był bez sensu bo robilibyśmy coś innego :D Ostatnio zaplanowałam wycieczkę do Lublina i nic z tego nie wyszło, ale plan nadal jest, miał być wprowadzony w ten weekend ale przyjeżdża moja siostrzenica, co oznacza że mamy już weekend zajęty. Mi się marzy wylot za granicę, i specjalnie napisałam wylot bo właśnie on jest najważniejszy, bardzo lubię samoloty. Rok temu byłam a air show w Radomiu, nie przypuszczałam że może być tak fajnie :D

• Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara, mówi się, że jak Bóg daje dziecko, to daje i na dziecko! Coś na pewno wymyślicie!
    Co do Waszych podpisów
    Sara, ja bym z tych trzech Nikosia chciała :)
    Natka, rewelacyjny cel! I tego planu się trzymamy :)

Dziewczyny ja mykam, nie będzie mnie znowu kilka dni, ale myślami zawsze gdzieś blisko :) Udanego wszystkim życzę weekendu!

Delia, Natka098, Z., Little Frog, sara_nar, Anaaa:) lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Delia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane ...
    nadrobilam chyba z 8 stron....może wiecej....
    i...juz sama nie wiem co chcialam Wam wszystkim z osobna napisac...
    na pewno, że Sarze wspolczuje "kolezanek" w pracy; ze Another gratuluje super pękniętego pęcherzyka, że Macierzankę i Anaa podziwiam za pisanie esejów i pamietanie o wszystkich;)

ostatnio slabo sie czuje i spie ciagle...jak moge...;(
    w dodatku maz mi sie rozchorowal...a jak wiemy jezeli facet w domu chory to dramat;)
    a podaj mi piciu,
    a zmierz temperature,
    a wymasuj plecy,
    a wlacz tv, a wyłącz, a zasłoń okno, a włącz klime...
    a jestem głodny,
    aa...zobacz jaki ja jestem biedny...wogole nie zwracasz na mnie uwagi...
    itp itp...

;)
    slodkie to ale po dluzszym czasie meczace...

ok..lece spac bo u mnie juz noc...
    paaa

Another, Z., sara_nar, Anaaa:), Misty87, Little Frog, dżona lubią tę wiadomość

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka cel jest, dość rozciągnięty w czasie, ale nic od razu nie będzie, trzeba czekać bo organizm to nie maszyna :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Delia dobranoc

Delia lubi tę wiadomość

• Another Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Sara, mówi się, że jak Bóg daje dziecko, to daje i na dziecko! Coś na pewno wymyślicie!
    Co do Waszych podpisów
    Sara, ja bym z tych trzech Nikosia chciała :)
    Natka, rewelacyjny cel! I tego planu się trzymamy :)

Dziewczyny ja mykam, nie będzie mnie znowu kilka dni, ale myślami zawsze gdzieś blisko :) Udanego wszystkim życzę weekendu!
    U Sary na bank będzie córa. Wiem to od pierwszego dnia :D Także będzie Nikosia pewnie ^^

sara_nar lubi tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej jesem i ja ale oczywiscie tylko na chwilke bo z pol godzinki ide na kijki:D ciekawe czy to cos da:D

przedszkolanka:), Delia, Little Frog lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanko a dla Ciebie mogę być i nawet Elmo :D

Muszę Wam powiedzieć, że w tym cyklu to dziwne ale i fajne ponieważ owulacja może przypaść nawet 19-go a to dzień moich urodzinek 3387176t2qloz7mgb.gif

A w ogóle w tym cyklu mierzę tempusie ale całkowity relaksik 125839bs52hefzdd.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 18:07

Z., Anaaa:), Little Frog lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Z. Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;)

Miło że podoba Wam się mój nowy awatarek. Wy pozmieniałyście to pozazdrościłam i postanowiłam też się "odświeżyć" ;)

Miałam dziś bardzo kiepski dzień. Dobrze że zaczęłam weekend już bo gdyby ten tydzień miał trwać dalej to bym chyba niebawem wylądowała w psychiatryku. Teraz zamierzam wyłączyć głowę, walnąć lampke wina i zrobić RELAKS. Ponadto naciskam guzik i uruchamiam TUMIWISIZM.

Swoją drogą ja też jestem bliska depresji. Bo wiecie problemy chodza parami. Grupami. Całymi chmarami. I człowiek w końcu nie wyrabia. No ale walczę. Jestem na polu bitwy i nie mogę sie poddać. Bo NO RAIN NO RAINBOW ;)
    I wiecie co? Urlop nie rozwiązuje sprawy. Bo od problemów się nie ucieka. Trzeba stawić czoło. Zresztą nie zawsze jest możliwość wziąć urlop na miesiąc dwa bo trzeba się jeszcze z czegoś utrzymać. No ale warto zmieniać swoje życie. Ja zbieram odwagę na nowy krok :)

Życzę Wam dużo siły wiary i cierpliwości! No i udanego weekendu, odpoczywajcie! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 18:13

Delia, Little Frog, dżona lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co to za nowy krok Z??

Z. lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Jakos ostatnio malo mi sie chce zagladac ogolnie na owu :) chyba pooli z tego "wyrastam" :)
    czytam co u was i jakos wole spedzic czas z rodzicami mezem i na rozwoju firmy :)
    Dzis bylam na zakupach kupilam sobie spodenki i bluzeczke ;)
    no i znalezlismy dzis oferte akurat na nasza 2 rocznice slubu :D
    http://www.szymoszkowaresidence.pl/188a,apartament-panorama.html#naglowek

i łapiemy sie na promocje zlota piekna jesien :D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Aniu chyba kazda z nas ma takie refleksje hehe ale mimo wszytko wchodzi sie i zaglada bo zzylysmy sie i kazda chce wiedziec czy ktorejsc sie udalo:D

Ania_84 lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie :) dlatgeo kiedy moge to napisze troche ;)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo a ja dawno avataru nie zmieniałam, ale teraz jak czytam czujś wpis patrzę, o ktoś nowy, a tu np. Misty.
    Z. Ty to silna baba jesteś, ja w pracy nie mam ani szefa nad głową, siedzę sama, a czasem psychicznie nie wyrabiam. Masakra.
    Ale plecy mnie bolą, jeszcze tak nie miałam. Po 19 jedziemy na pizze z M :D tak razem, romantico.
    Szkoda, że nie piję, bo wiecie, natrój trochę alko i gorący seks, ale ja nie wolno i alko i seksu.
    to weź i weź. M. mój ostatnio niepocieszony, a napalony jak nigdy :D
    Another nie kracz, ja tam czuję, że to będzie chłopiec i bym chciała już kupić śliczny kombinezonik niebieski bo w smyku fajna przecena na niego a w lutym się przyda.... chociaż jak będzie Nikosia to w niebieski też ubiorę gorzej już Nikoś w różu by wyglądał, ale co tam nikt nie pozna czy to chłop czy baba w wózku :P

Another, Anaaa:), Misty87, Z., Little Frog lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie kraczę tylko wiem :D Zobaczysz sama niedługo :D

sara_nar lubi tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A że niby skąd Ty możesz wiedzieć cooooo ?? Mi i wróżbita Maciej przepowiedział chłopca i ogólnie wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że to chłopiec będzie.
    Zmykam za chwilę do domku. A więc moje drogie Panie życzę spokojnej i stosunkowo udanej nocy :D
    Another w razie córki będę szczęśliwa jeszcze bardziej bo M. chce córeczkę :) więc będzie w siódmym niebie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 18:43

Another, Z. lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
‹‹ 962 963 964 965 966 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ