Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
heheh byłam własnie u kumpeli i mówie jej ze potrzebuje dobrego Gina na już
a Ona mi podaje nazwisko chlopa o ktorym Wam wczoraj pisałam, ze miał przyjmowac na kase a nie przyjmuje
i mówi mi ze on jest super a jaki przystojny...i ze jak chce to tylko do niego!! wiec biore telefon i dzwonie i odbiera Pan...hmmmm juz seksowny po głosie
Przedstawiam mu sprawe a ten do mnie ze nie ma kalendarza, ze tam gdzie przyjmuje zapisuje Pani i zeby dzwonić w poniedziałek to mnie zapisze i mówi do mnie " no to pa pa" hhahahah ale sie smiałam
Anaaa:), Natka098, Macierzanka:), sara_nar, Delia lubią tę wiadomość
-
Złota, my zawsze chodziliśmy razem, z tym, że mąż czekał w poczekalni. Dopiero odkąd zaszłam w ciążę, towarzyszy mi przy każdym usg
Przy porodzie chce być obecnyna szczęście nie należy do takich, których "przerasta" sytuacja
chociaż różnie to bywa. Nawet największy twardziel może fiknąć z tych emocji
Macierzanko ja dzisiaj mam dokładnie tak samo! Nic mi się nie chce, wszystko mnie drażni, a dodatkowo te bóle krzyża i podbrzusza..
Tulę mocnojeżeli ma to pomóc to "rzuć wszystkim" w cholerę i może wybierzcie się na urlop i odpocznijcie od tej codzienności i problemów?
Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Złota, Anaa, taki mam właśnie zamiar! I dodatkowo jak gdzieś pojadę, to na pewno wyłączę i kompa i telefon! A najlpiej to zaszyję się w jakimś buszu
Żabko no myślałam tak conajmniej na dwa miesiące dać sobie siana... w sumie co tam teraz miesiąc w tę czy w tamtą stronę? nie?
Przecież jak już mam zostać matką, to pasowałoby nie trafić od razu do psychiatrykaa dziecko potrzebuje zdrowej matki! I ojca też
Rudasku, hmmm, taki gin to strach
Ja raz byłam u takiego ciachowego, kurde i zalałam się rumieńcem
Anaaa, kochanie moje Ty to masz na to wytłumaczenie - hormonki szaleją i na pewno organizm już coraz bardziej obciążony. Tez musisz dużo wypoczywać, nie stresować się
Laura, Elmo jest kochanyzawsze był moim ulubieńcem
Sara, wypad z siostrą jest dobrym pomysłemmiłego popołudnia
Aleeeee pojadłamHAHA, ale mam dietę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 16:53
sara_nar, Little Frog, Laura, Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Oj jak ja bym rzuciła wsio w cholerę, ale martwi mnie fakt, że za zwolnienie nie będę miała płacone ,renta po mamie do sierpnia i dupa blada. Będziemy żyli z wypłaty męża... więc będzie kiepsko a na pomoc rodziny nie mamy co liczyć.
Koleżanka była na 2,5 h ... znów siędzę w pracy, ale chociaż pospałam godzinkę i zjadłam zupę w pierogarni gdzie dają obiady.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 16:54
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZłota to Ty taka planerka, ja jakbym coś zaplanowała to i tak ten plan by był bez sensu bo robilibyśmy coś innego
Ostatnio zaplanowałam wycieczkę do Lublina i nic z tego nie wyszło, ale plan nadal jest, miał być wprowadzony w ten weekend ale przyjeżdża moja siostrzenica, co oznacza że mamy już weekend zajęty. Mi się marzy wylot za granicę, i specjalnie napisałam wylot bo właśnie on jest najważniejszy, bardzo lubię samoloty. Rok temu byłam a air show w Radomiu, nie przypuszczałam że może być tak fajnie
-
Sara, mówi się, że jak Bóg daje dziecko, to daje i na dziecko! Coś na pewno wymyślicie!
Co do Waszych podpisów
Sara, ja bym z tych trzech Nikosia chciała
Natka, rewelacyjny cel! I tego planu się trzymamy
Dziewczyny ja mykam, nie będzie mnie znowu kilka dni, ale myślami zawsze gdzieś bliskoUdanego wszystkim życzę weekendu!
Delia, Natka098, Z., Little Frog, sara_nar, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
kochane ...
nadrobilam chyba z 8 stron....może wiecej....
i...juz sama nie wiem co chcialam Wam wszystkim z osobna napisac...
na pewno, że Sarze wspolczuje "kolezanek" w pracy; ze Another gratuluje super pękniętego pęcherzyka, że Macierzankę i Anaa podziwiam za pisanie esejów i pamietanie o wszystkich;)
ostatnio slabo sie czuje i spie ciagle...jak moge...;(
w dodatku maz mi sie rozchorowal...a jak wiemy jezeli facet w domu chory to dramat;)
a podaj mi piciu,
a zmierz temperature,
a wymasuj plecy,
a wlacz tv, a wyłącz, a zasłoń okno, a włącz klime...
a jestem głodny,
aa...zobacz jaki ja jestem biedny...wogole nie zwracasz na mnie uwagi...
itp itp...
slodkie to ale po dluzszym czasie meczace...
ok..lece spac bo u mnie juz noc...
paaa
Another, Z., sara_nar, Anaaa:), Misty87, Little Frog, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Macierzanka:) wrote:Sara, mówi się, że jak Bóg daje dziecko, to daje i na dziecko! Coś na pewno wymyślicie!
Co do Waszych podpisów
Sara, ja bym z tych trzech Nikosia chciała
Natka, rewelacyjny cel! I tego planu się trzymamy
Dziewczyny ja mykam, nie będzie mnie znowu kilka dni, ale myślami zawsze gdzieś bliskoUdanego wszystkim życzę weekendu!
Także będzie Nikosia pewnie ^^
sara_nar lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
hej jesem i ja ale oczywiscie tylko na chwilke bo z pol godzinki ide na kijki:D ciekawe czy to cos da:D
przedszkolanka:), Delia, Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Macierzanko a dla Ciebie mogę być i nawet Elmo
Muszę Wam powiedzieć, że w tym cyklu to dziwne ale i fajne ponieważ owulacja może przypaść nawet 19-go a to dzień moich urodzinek
A w ogóle w tym cyklu mierzę tempusie ale całkowity relaksikWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 18:07
Z., Anaaa:), Little Frog lubią tę wiadomość
-
Hej
Miło że podoba Wam się mój nowy awatarek. Wy pozmieniałyście to pozazdrościłam i postanowiłam też się "odświeżyć"
Miałam dziś bardzo kiepski dzień. Dobrze że zaczęłam weekend już bo gdyby ten tydzień miał trwać dalej to bym chyba niebawem wylądowała w psychiatryku. Teraz zamierzam wyłączyć głowę, walnąć lampke wina i zrobić RELAKS. Ponadto naciskam guzik i uruchamiam TUMIWISIZM.
Swoją drogą ja też jestem bliska depresji. Bo wiecie problemy chodza parami. Grupami. Całymi chmarami. I człowiek w końcu nie wyrabia. No ale walczę. Jestem na polu bitwy i nie mogę sie poddać. Bo NO RAIN NO RAINBOW
I wiecie co? Urlop nie rozwiązuje sprawy. Bo od problemów się nie ucieka. Trzeba stawić czoło. Zresztą nie zawsze jest możliwość wziąć urlop na miesiąc dwa bo trzeba się jeszcze z czegoś utrzymać. No ale warto zmieniać swoje życie. Ja zbieram odwagę na nowy krok
Życzę Wam dużo siły wiary i cierpliwości! No i udanego weekendu, odpoczywajcie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 18:13
Delia, Little Frog, dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Hej dziewczyny
Jakos ostatnio malo mi sie chce zagladac ogolnie na owuchyba pooli z tego "wyrastam"
czytam co u was i jakos wole spedzic czas z rodzicami mezem i na rozwoju firmy
Dzis bylam na zakupach kupilam sobie spodenki i bluzeczke
no i znalezlismy dzis oferte akurat na nasza 2 rocznice slubu
http://www.szymoszkowaresidence.pl/188a,apartament-panorama.html#naglowek
i łapiemy sie na promocje zlota piekna jesien -
hej Aniu chyba kazda z nas ma takie refleksje hehe ale mimo wszytko wchodzi sie i zaglada bo zzylysmy sie i kazda chce wiedziec czy ktorejsc sie udalo:D
Ania_84 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ooo a ja dawno avataru nie zmieniałam, ale teraz jak czytam czujś wpis patrzę, o ktoś nowy, a tu np. Misty.
Z. Ty to silna baba jesteś, ja w pracy nie mam ani szefa nad głową, siedzę sama, a czasem psychicznie nie wyrabiam. Masakra.
Ale plecy mnie bolą, jeszcze tak nie miałam. Po 19 jedziemy na pizze z Mtak razem, romantico.
Szkoda, że nie piję, bo wiecie, natrój trochę alko i gorący seks, ale ja nie wolno i alko i seksu.
to weź i weź. M. mój ostatnio niepocieszony, a napalony jak nigdy
Another nie kracz, ja tam czuję, że to będzie chłopiec i bym chciała już kupić śliczny kombinezonik niebieski bo w smyku fajna przecena na niego a w lutym się przyda.... chociaż jak będzie Nikosia to w niebieski też ubiorę gorzej już Nikoś w różu by wyglądał, ale co tam nikt nie pozna czy to chłop czy baba w wózkuAnother, Anaaa:), Misty87, Z., Little Frog lubią tę wiadomość
-
A że niby skąd Ty możesz wiedzieć cooooo ?? Mi i wróżbita Maciej przepowiedział chłopca i ogólnie wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że to chłopiec będzie.
Zmykam za chwilę do domku. A więc moje drogie Panie życzę spokojnej i stosunkowo udanej nocy
Another w razie córki będę szczęśliwa jeszcze bardziej bo M. chce córeczkęwięc będzie w siódmym niebie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 18:43
Another, Z. lubią tę wiadomość