WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh byłam własnie u kumpeli i mówie jej ze potrzebuje dobrego Gina na już :) a Ona mi podaje nazwisko chlopa o ktorym Wam wczoraj pisałam, ze miał przyjmowac na kase a nie przyjmuje :) i mówi mi ze on jest super a jaki przystojny...i ze jak chce to tylko do niego!! wiec biore telefon i dzwonie i odbiera Pan...hmmmm juz seksowny po głosie :) Przedstawiam mu sprawe a ten do mnie ze nie ma kalendarza, ze tam gdzie przyjmuje zapisuje Pani i zeby dzwonić w poniedziałek to mnie zapisze i mówi do mnie " no to pa pa" hhahahah ale sie smiałam :D

Anaaa:), Natka098, Macierzanka:), sara_nar, Delia lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota, my zawsze chodziliśmy razem, z tym, że mąż czekał w poczekalni. Dopiero odkąd zaszłam w ciążę, towarzyszy mi przy każdym usg :)
    Przy porodzie chce być obecny :) na szczęście nie należy do takich, których "przerasta" sytuacja :D chociaż różnie to bywa. Nawet największy twardziel może fiknąć z tych emocji :D

Macierzanko ja dzisiaj mam dokładnie tak samo! Nic mi się nie chce, wszystko mnie drażni, a dodatkowo te bóle krzyża i podbrzusza :/..
    Tulę mocno <3 jeżeli ma to pomóc to "rzuć wszystkim" w cholerę i może wybierzcie się na urlop i odpocznijcie od tej codzienności i problemów?

Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota, Anaa, taki mam właśnie zamiar! I dodatkowo jak gdzieś pojadę, to na pewno wyłączę i kompa i telefon! A najlpiej to zaszyję się w jakimś buszu :D

Żabko no myślałam tak conajmniej na dwa miesiące dać sobie siana... w sumie co tam teraz miesiąc w tę czy w tamtą stronę? nie?
    Przecież jak już mam zostać matką, to pasowałoby nie trafić od razu do psychiatryka :D a dziecko potrzebuje zdrowej matki! I ojca też ;)

Rudasku, hmmm, taki gin to strach :D
    Ja raz byłam u takiego ciachowego, kurde i zalałam się rumieńcem ;)

Anaaa, kochanie moje Ty to masz na to wytłumaczenie - hormonki szaleją i na pewno organizm już coraz bardziej obciążony. Tez musisz dużo wypoczywać, nie stresować się :)

Laura, Elmo jest kochany <3 zawsze był moim ulubieńcem :D

Sara, wypad z siostrą jest dobrym pomysłem :) miłego popołudnia

Aleeeee pojadłam :D HAHA, ale mam dietę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 16:53

sara_nar, Little Frog, Laura, Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj jak ja bym rzuciła wsio w cholerę, ale martwi mnie fakt, że za zwolnienie nie będę miała płacone ,renta po mamie do sierpnia i dupa blada. Będziemy żyli z wypłaty męża... więc będzie kiepsko a na pomoc rodziny nie mamy co liczyć.
    Koleżanka była na 2,5 h ... znów siędzę w pracy, ale chociaż pospałam godzinkę i zjadłam zupę w pierogarni gdzie dają obiady.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 16:54

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota to Ty taka planerka, ja jakbym coś zaplanowała to i tak ten plan by był bez sensu bo robilibyśmy coś innego :D Ostatnio zaplanowałam wycieczkę do Lublina i nic z tego nie wyszło, ale plan nadal jest, miał być wprowadzony w ten weekend ale przyjeżdża moja siostrzenica, co oznacza że mamy już weekend zajęty. Mi się marzy wylot za granicę, i specjalnie napisałam wylot bo właśnie on jest najważniejszy, bardzo lubię samoloty. Rok temu byłam a air show w Radomiu, nie przypuszczałam że może być tak fajnie :D

• Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara, mówi się, że jak Bóg daje dziecko, to daje i na dziecko! Coś na pewno wymyślicie!
    Co do Waszych podpisów
    Sara, ja bym z tych trzech Nikosia chciała :)
    Natka, rewelacyjny cel! I tego planu się trzymamy :)

Dziewczyny ja mykam, nie będzie mnie znowu kilka dni, ale myślami zawsze gdzieś blisko :) Udanego wszystkim życzę weekendu!

Delia, Natka098, Z., Little Frog, sara_nar, Anaaa:) lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Delia Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane ...
    nadrobilam chyba z 8 stron....może wiecej....
    i...juz sama nie wiem co chcialam Wam wszystkim z osobna napisac...
    na pewno, że Sarze wspolczuje "kolezanek" w pracy; ze Another gratuluje super pękniętego pęcherzyka, że Macierzankę i Anaa podziwiam za pisanie esejów i pamietanie o wszystkich;)

ostatnio slabo sie czuje i spie ciagle...jak moge...;(
    w dodatku maz mi sie rozchorowal...a jak wiemy jezeli facet w domu chory to dramat;)
    a podaj mi piciu,
    a zmierz temperature,
    a wymasuj plecy,
    a wlacz tv, a wyłącz, a zasłoń okno, a włącz klime...
    a jestem głodny,
    aa...zobacz jaki ja jestem biedny...wogole nie zwracasz na mnie uwagi...
    itp itp...

;)
    slodkie to ale po dluzszym czasie meczace...

ok..lece spac bo u mnie juz noc...
    paaa

Another, Z., sara_nar, Anaaa:), Misty87, Little Frog, dżona lubią tę wiadomość

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka cel jest, dość rozciągnięty w czasie, ale nic od razu nie będzie, trzeba czekać bo organizm to nie maszyna :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Delia dobranoc

Delia lubi tę wiadomość

• Another Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Sara, mówi się, że jak Bóg daje dziecko, to daje i na dziecko! Coś na pewno wymyślicie!
    Co do Waszych podpisów
    Sara, ja bym z tych trzech Nikosia chciała :)
    Natka, rewelacyjny cel! I tego planu się trzymamy :)

Dziewczyny ja mykam, nie będzie mnie znowu kilka dni, ale myślami zawsze gdzieś blisko :) Udanego wszystkim życzę weekendu!
    U Sary na bank będzie córa. Wiem to od pierwszego dnia :D Także będzie Nikosia pewnie ^^

sara_nar lubi tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej jesem i ja ale oczywiscie tylko na chwilke bo z pol godzinki ide na kijki:D ciekawe czy to cos da:D

przedszkolanka:), Delia, Little Frog lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanko a dla Ciebie mogę być i nawet Elmo :D

Muszę Wam powiedzieć, że w tym cyklu to dziwne ale i fajne ponieważ owulacja może przypaść nawet 19-go a to dzień moich urodzinek 3387176t2qloz7mgb.gif

A w ogóle w tym cyklu mierzę tempusie ale całkowity relaksik 125839bs52hefzdd.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 18:07

Z., Anaaa:), Little Frog lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Z. Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;)

Miło że podoba Wam się mój nowy awatarek. Wy pozmieniałyście to pozazdrościłam i postanowiłam też się "odświeżyć" ;)

Miałam dziś bardzo kiepski dzień. Dobrze że zaczęłam weekend już bo gdyby ten tydzień miał trwać dalej to bym chyba niebawem wylądowała w psychiatryku. Teraz zamierzam wyłączyć głowę, walnąć lampke wina i zrobić RELAKS. Ponadto naciskam guzik i uruchamiam TUMIWISIZM.

Swoją drogą ja też jestem bliska depresji. Bo wiecie problemy chodza parami. Grupami. Całymi chmarami. I człowiek w końcu nie wyrabia. No ale walczę. Jestem na polu bitwy i nie mogę sie poddać. Bo NO RAIN NO RAINBOW ;)
    I wiecie co? Urlop nie rozwiązuje sprawy. Bo od problemów się nie ucieka. Trzeba stawić czoło. Zresztą nie zawsze jest możliwość wziąć urlop na miesiąc dwa bo trzeba się jeszcze z czegoś utrzymać. No ale warto zmieniać swoje życie. Ja zbieram odwagę na nowy krok :)

Życzę Wam dużo siły wiary i cierpliwości! No i udanego weekendu, odpoczywajcie! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 18:13

Delia, Little Frog, dżona lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co to za nowy krok Z??

Z. lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Jakos ostatnio malo mi sie chce zagladac ogolnie na owu :) chyba pooli z tego "wyrastam" :)
    czytam co u was i jakos wole spedzic czas z rodzicami mezem i na rozwoju firmy :)
    Dzis bylam na zakupach kupilam sobie spodenki i bluzeczke ;)
    no i znalezlismy dzis oferte akurat na nasza 2 rocznice slubu :D
    http://www.szymoszkowaresidence.pl/188a,apartament-panorama.html#naglowek

i łapiemy sie na promocje zlota piekna jesien :D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Aniu chyba kazda z nas ma takie refleksje hehe ale mimo wszytko wchodzi sie i zaglada bo zzylysmy sie i kazda chce wiedziec czy ktorejsc sie udalo:D

Ania_84 lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie :) dlatgeo kiedy moge to napisze troche ;)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo a ja dawno avataru nie zmieniałam, ale teraz jak czytam czujś wpis patrzę, o ktoś nowy, a tu np. Misty.
    Z. Ty to silna baba jesteś, ja w pracy nie mam ani szefa nad głową, siedzę sama, a czasem psychicznie nie wyrabiam. Masakra.
    Ale plecy mnie bolą, jeszcze tak nie miałam. Po 19 jedziemy na pizze z M :D tak razem, romantico.
    Szkoda, że nie piję, bo wiecie, natrój trochę alko i gorący seks, ale ja nie wolno i alko i seksu.
    to weź i weź. M. mój ostatnio niepocieszony, a napalony jak nigdy :D
    Another nie kracz, ja tam czuję, że to będzie chłopiec i bym chciała już kupić śliczny kombinezonik niebieski bo w smyku fajna przecena na niego a w lutym się przyda.... chociaż jak będzie Nikosia to w niebieski też ubiorę gorzej już Nikoś w różu by wyglądał, ale co tam nikt nie pozna czy to chłop czy baba w wózku :P

Another, Anaaa:), Misty87, Z., Little Frog lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie kraczę tylko wiem :D Zobaczysz sama niedługo :D

sara_nar lubi tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A że niby skąd Ty możesz wiedzieć cooooo ?? Mi i wróżbita Maciej przepowiedział chłopca i ogólnie wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że to chłopiec będzie.
    Zmykam za chwilę do domku. A więc moje drogie Panie życzę spokojnej i stosunkowo udanej nocy :D
    Another w razie córki będę szczęśliwa jeszcze bardziej bo M. chce córeczkę :) więc będzie w siódmym niebie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 18:43

Another, Z. lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
‹‹ 962 963 964 965 966 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ