Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
spodenki sa super bo sa przewiewne
wlasnie tez mis ie wydaje ze mu sie spodobaale zobaczymy
ja wymieniam szafe bo wsytsko mam za duze nawet moj maz mowi wez idzmy na zakupy bo nie moge atrzec jak ci portki z dupska spadajaLittle Frog lubi tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Ania kieca swietna:D chcialabym kiedys sie w taka wcisnac i nie wygladac jak baleron:D
-
ja tez uciekam
kocica przyszla sie troche pomiziac
cche zeby ja wyglaskac
pieszczocha
a pozniej kapiel i lulu
-
Dzień dobry!
....tzn dla kogo dobry, dla tego dobry. Ponarzekam Wam tu jeszcze dziś troszeczkę i obiecuję, że przestaję! @ przyszła...przyśniła mi się w nocy i przyszła z samego rana (chyba mam już coś z dekielkiem), a teraz sieje takie spustoszenie, że nawet nie planuję wychodzić dziś z łóżka....w sumie nie wiem czy się przebiorę z piżamy jak tak dalej będę się czuła. Zjadłam paracetamol i oczywiście niewiele dało (czysty masochizm bez ibuprofenu). To tak w ramach porannego narzekania ;]
Kasiu na bank coś da! Może kg nie polecą w dół w mgnieniu oka, ale z dnia na dzień będziesz się czuła coraz lepiej i coraz pewniejFajnie, że masz towarzyszkę do ćwiczeń. Możecie się wzajemnie motywować
Aniu, na zdjęciu wyglądasz na spokojną, poukładaną kobietkęAż się wierzyć nie chce, że czasami pojawiają się u Ciebie tak wielkie emocje, nerwy i namiętność
Chociaż w sumie....cicha woda brzegi rwie
Z, wierzę w Ciebie i skoro doszłaś do takiego momentu, że chcesz zmienić swoje życie, to wierzę że się uda i trzymam kciuki, żeby Ci się wszystko ładnie poukładało
Macierzanko, zgadzam się że wychowywanie dziecka będąc w psychiatryku byłoby bardzo trudne. A wszędzie trąbią, że lepiej zapobiegać niż leczyć, także zafunduj sobie końską dawkę relaksu
Misty, biedaczku, a jak się położysz i zamkniesz oczy, to nie ma szans, żebyś zasnęła? Albo jakoś popołudniu sobie zrobić drzemkę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 07:40
Z. lubi tę wiadomość
-
witam weekendowo! od 6 na nogach (Misty, wiem co czujesz - poszłam spać o 2). dziś mamy gościa - przyjeżdża syn mojego chrzestnego na obiad, więc trzeba ogarnąć bałagan, zrobić obiadek (ciasto: biszkopt z truskawkami zrobiłam wczoraj około północy) i jeszcze trochę poprawić wizaż
więc będę dziś sporadycznie, jak to w weekendyMiłego dnia, Kochane!
-
Melduję się z rana.
Misty witaj w klubie.. mi zamiast bólu gardła doszedł ból wychodzącej 8
Żabciu narzekaj ile wlezie! Od tego tu jesteśmy, żeby się dzielić uczuciami
Współczuję @. Leż w łóżku ile będzie trzeba. Najważniejsze żebyś lepiej się poczuła ;* tulę
Melula w takim razie miłego dnia Ci życzęLittle Frog lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Mam dosc tych moich bezsennych nocy
Jeszcze doszlo mi gardło i zatkany nos...nie idzie zasnac
Zasnelam mocno po 1:00, 3 razy w wc i pobudka na dobre o 4. Ilez mozna
Zabko biedactwo lez odpoczywaj i niech ta wredota sobie idzie w cholere
Dobrze ze mam kolezanke bo sama bym nie byla tak zmotywowana hehe:D odpuscilabym chyba juz po 3-4dniu hehe a tak ona idzemy jeszcze dalej idziemy idziemy:D fajnie bo pozniej czuje sie zdecydowanie lepiej no i nie mam wyrzutow sumienia hheZ., Anaaa:), Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Diewczyny ja dzisiaj krwawie, jest 8-my dzień cyklu, co się dzieje?? przedwczoraj już nic się nie działo, wczoraj troszeczkę a dzisiaj mocniej
Już zdążyłam się popłakać mężowi, jeszcze nigdy tak nie miałam....
-
nick nieaktualny
-
Generalnie czuje sie do bani, bola mnie plecy, pieka oczy, gardlo jak zywy ogien, nos zatkany, niewyspana,ale spac nie dam rady. Ehhhh cos ostatnio za duzo baby narzekamy
Aniu wspolczuje tych boli zwiazanych z 8ka...ja mam spokoj odkad usunelam.
Kochana kiedy zobaczymy Twoj brzuszek?
Zaba tule mocno :* musisz cierpiec konkretnie
Laura tez nie mam pojecia co jest grane
Melula pracowity dzien dzis? Uwazaj na siebie